Перейти к содержанию

Скільки "коштують" документи на пасіку?

Артем

Рекомендуемые сообщения

Організація "Київоблбджолопром" на сайті www.kievbee.com.ua продає паспорти по 3 грн. Дзвонив до них минулого тижня, цікавився. Є в наявності. Висилають 1 шт. Вартісного обмеження замовлення немає.

Усім вдалого сезону з паспортом в руках!!! [emoji6]

Зареєстрував пасіку минулого року. Тиждень назад заніс підмор 300 мл. Сказали що треба проб стільки скільки сімей - зразу запропонували розділити цей підмор на потрібну кількість проб (як я розумію для збільшеня оплати). Ціну аналізів не знають (аналізи роблять в Рівно), звонили туди при мені а там питають "а навіщо він приніс підмор?". Прийшов через 3 дні а мені передають що треба принести черву для аналізів на гнильці. Піду 9 березня пояснювати що ще не відкривав сім"ї бо холодно і що якраз можна застудити черву і отримати ці гнильці. Оце спеціалісти:blink:

А как выдумаете, нельзя мне самой сделать анализ в Полтаве, а по месту пасеки, в Карловку, уже принести готовые результаты и только зарегистрировать?

38 минуты назад, Алёна сказал:

А как выдумаете, нельзя мне самой сделать анализ в Полтаве, а по месту пасеки, в Карловку, уже принести готовые результаты и только зарегистрировать?

В лаборатории могут попросить направление с Карловки...

В 07.03.2016в23:14, Брониславович сказал:

В лаборатории могут попросить направление с Карловки...

А в Карловке его могут не дать - скажут давайте мы отправим и тд. и тп... Типа в Европу идём а бюрократия больше чем при СССР!!!!

В нашей стране трудно найти правду!!!

В 07.03.2016в22:34, Алёна сказал:

Да скорее всего потребуют направление с Карловки. А те его не дадут - потому что это и их хлеб. Короче в свободной стране живём только выбирать не имеем права, а должны делать как скажет какой то чинуша!!!! 

В Monday, March 07, 2016в22:27, katran54 сказал:

Зареєстрував пасіку минулого року. Тиждень назад заніс підмор 300 мл. Сказали що треба проб стільки скільки сімей - зразу запропонували розділити цей підмор на потрібну кількість проб (як я розумію для збільшеня оплати). Ціну аналізів не знають (аналізи роблять в Рівно), звонили туди при мені а там питають "а навіщо він приніс підмор?". Прийшов через 3 дні а мені передають що треба принести черву для аналізів на гнильці. Піду 9 березня пояснювати що ще не відкривав сім"ї бо холодно і що якраз можна застудити черву і отримати ці гнильці. Оце спеціалісти:blink:

Я думаю, что там имелось ввиду, чтоб Вы принесли расплод когда будет уже тепло. 

В 07.03.2016в22:34, Алёна сказал:

Роби аналіз минулого року чисто для себе, зробили без проблем, а для вет паспорта казали без довідки із сільради ніяк.
Краще передзвонити та обговорити такий сценарій стратите 10 хвин але будете мали ясну картину, що як робити.

сьогодні в ветуправлінні сказали що потрібно здавати на аналізи підмор від усіх бджолосімей, які реєструються. Дане нововедення відсьогодні, за словами працівника з управління.

50 минут назад, Просто Саша сказал:

сьогодні в ветуправлінні сказали що потрібно здавати на аналізи підмор від усіх бджолосімей, які реєструються. Дане нововедення відсьогодні, за словами працівника з управління.

А хто буде перевіряти? Все це чергова "фількина грамота". Єдине що за аналізи з кожної сім'ї гроші будуть брати. Непогана сума повинна вийти.

37 минуты назад, Wladimir_K сказал:

А хто буде перевіряти? Все це чергова "фількина грамота". Єдине що за аналізи з кожної сім'ї гроші будуть брати. Непогана сума повинна вийти.

От про те і йде мова. Я думав весною доки на пасіку в 50 сімей робити.. але якщо то правда, то буду робити на занижену кількість.

Таким чином держава ніколи !!! не взнає навіть приблизну кількість бджолосімей в країні ).

10 минуту назад, konoval_am сказал:

Таким чином держава ніколи !!! не взнає навіть приблизну кількість бджолосімей в країні

Ага, только если не введут какой нибудь новый закон, на пример с каждой семьи можно сдать по 50 кг мёда:(, вот тогда и увеличится у многих зарегистрированное количество семей

15 минуту назад, konoval_am сказал:

От про те і йде мова. Я думав весною доки на пасіку в 50 сімей робити.. але якщо то правда, то буду робити на занижену кількість.

Таким чином держава ніколи !!! не взнає навіть приблизну кількість бджолосімей в країні ).

Ми вже це не раз обговорювали. А як взнати чи у Вас 20 чи у Вас 100 сімей. Чергова звичайна бюрократія. Та й не вірю, що набіжить значна сума. Вирішив оформити на себе пасіку, щоб батьків не позбавляти субсидію сільська рада бумагу дала без проблем.

1 минуту назад, Wladimir_K сказал:

Ми вже це не раз обговорювали. А як взнати чи у Вас 20 чи у Вас 100 сімей. Чергова звичайна бюрократія. Та й не вірю, що набіжить значна сума. Вирішив оформити на себе пасіку, щоб батьків не позбавляти субсидію сільська рада бумагу дала без проблем.

Теж оформитись планую в цьому році. І так вже занадто довго зволікаю (

Только что, konoval_am сказал:

Теж оформитись планую в цьому році. І так вже занадто довго зволікаю (

У мене є всі бумаги тільки на батька.

45 минуты назад, Фанат сказал:

А що зараз платити за аналізи при отриманні ветпаспорта потрібно за всі сім"ї які запмсані в ньому?Раніше ж було 10% від загальної кількості. Якщо, припустимо 10 сімей, то платиш за аналіз підмору тільки з одної.

я також думав і знав, що на аналізи потрібно 10 % від кількості реєстрованих сімей, а виявилося ("із сьогодняшнього дня") пробу із кожної я вирішив реєструвати 15 сімей то 200 грн кинув, а далі ще подивлюсь

Только что, Фанат сказал:

Если такая фигня... я пас пока:blink:. Пускай лапу сосут.:hmm: Часть меда в розницу..., часть без документов... ну и субсидийку оформлю:af:. А то государство взувает и натягивает...*******... а я же тоже должен нашего КРОЛИКА по***меть:umora:.

Я вот тоже подумываю, может, пока не париться по этому поводу... С нашим количеством ульев на данный момент можно и в этом году на опт сильно не надеяться. Что продастся в розницу, то будет хорошо, а что останется, пусть стоит. 

Сегодня ходил по поводу регистрации.Сказали приноси пчёл 50грамм с восьми семей,сделаем анализы на паразитарных,и выдадем паспорт,только вот правительство вчера чи на днях приняло закон об повышении стоимости анализов и паспортов /наказ-96 аграрнои.я отослал письмо на ихний сайт(емэил) [email protected],должны дать ответ в течении 10 дней.Но цены по всем регионам Украины фиксированные!

Щойно проаналізував зміни у вартості видачі ветеринарно-санітарного паспорта пасіки згідно Наказу №96 від 13.02.2013 та Наказу Міністерства агрополітики та продовольства  №18 від 26.01.16, так:

вартість видачі паспорта з 2013 року = 30 грн, з 2016 р. = 50,88 грн;

мікроскопічне дослідження на варооз, браульоз бджіл = 10,41 грн з 2013 р., 15,33 грн з 2016 р.

дослідження на нозематоз, акарапоз, амебіоз бджіл = 9,26 грн з 2013 р., 13,37 грн з 2016 р.

Ще залишається для мене під питанням відсоток проб для аналізу від кількості реєстрованих сімей, бо закон ...:hmm:

13 минуты назад, Просто Саша сказал:

Щойно проаналізував зміни у вартості видачі ветеринарно-санітарного паспорта пасіки згідно Наказу №96 від 13.02.2013 та Наказу Міністерства агрополітики та продовольства  №18 від 26.01.16, так:

мікроскопічне дослідження на варооз, браульоз бджіл = 10,41 грн з 2013 р., 15,33 грн з 2016 р.

дослідження на нозематоз, акарапоз, амебіоз бджіл = 9,26 грн з 2013 р., 13,37 грн з 2016 р.

Ще залишається для мене під питанням відсоток проб для аналізу від кількості реєстрованих сімей, бо закон ...:hmm:

Сегодня звонил в районную ветлабораторию - сказали 10 % от всех. Но по их словам "лучше сдавай со всех семей, неужели тебе не интересно что там у них за болячки". По деньгам кстати сказали не знают - приходи будем разговаривать.

1 минуту назад, chernega сказал:

Сегодня звонил в районную ветлабораторию - сказали 10 % от всех. Но по их словам "лучше сдавай со всех семей, неужели тебе не интересно что там у них за болячки". По деньгам кстати сказали не знают - приходи будем разговаривать.

от у нас усе через "будем разговаривать", їдемо їдемо, а віз на місці....

Да принесите им банку меда станут более разговорчивыми....

5 минут назад, Просто Саша сказал:

от у нас усе через "будем разговаривать", їдемо їдемо, а віз на місці....

Та этот на словах был решительным- приходи примем, оформим, выедем на осмотр. По ходу, любой каприз...

И

2 часа назад, Просто Саша сказал:

А где вы смотрели эту информацию?

4 минуты назад, Дима Бердянск сказал:

И

А где вы смотрели эту информацию?

http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/z0381-13 це вже наказ зі змінами від 26 січня 2016 року, а старого немаю, були лише основні цифри в мене виписані

Я старый вылажевал раньше посмотрин предидущие стр.:hi:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...