Перейти к содержанию

ВЕСНА\ЛІТО 2026 МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Рекомендуемые сообщения

15 годин тому, ромео сказав:

Шось у мене трутні в пішоходи записались. Доволі багато ходять поміж вуликами... такого ше не було

Ходили у мене цілий місяць, почали коли агротехніка виїхала в поля (не знаю точно чи стрекози по озимих, чи пневмосівалки з соєю та кукурудзою) зараз тільки поодинокі бджоли.

32 минуты назад, Сергій-апі сказал:

трохи дістають до лісової липи

а в нас як завжди з липи як "кіт наплакав" і липа як ніколи рясним цвітом цвіте і льоту на неї немає

Вчора +4.5 кг..

Третій день квітує.

4 години тому, Сергій-апі сказав:

Перестали рамки в корпусах торохтіти і навіть корпуси важчі стали (забігаючи на перед, дощів немає, жара, корпус не розбух :umora:) трохи дістають до лісової липи за 3+ км. також по селі є кілька десятків соток фацелії.

встигли принести посадкової вже 1 кг від ранку, СБД дав ефект :ay:

7 хвилин тому, Oleksandr K. сказав:

СБД дав ефект :ay:

нам таке не світить

1266568106_2026-06-24140538.thumb.png.bedc501ba667e0598941ce7791680db6.png

1 годину тому, Oleksandr K. сказав:

встигли принести посадкової вже 1 кг від ранку

У мене теж десь так...

Якщо всю пасіку разом взяти...:(

Шось ніхто не мусоле тему по  пилку , чи перзі :dntknw:. Шо вже зовсім така печаль - печаль???:hi:.   То шо вже не треба ото робить ті пергові лінії?? :hi:.  Так і знав .. :dntknw: що далі продажі шайтан відра , діло дальше не пуйде :hi::umora:

20 хвилин тому, Bee.P сказав:

Шось ніхто не мусоле тему по  пилку , чи перзі :dntknw:. Шо вже зовсім така печаль - печаль???:hi:.   То шо вже не треба ото робить ті пергові лінії?? :hi:.  Так і знав .. :dntknw: що далі продажі шайтан відра , діло дальше не пуйде :hi::umora:

Продав крайнє відро перги по 2400 (100 грн скинув). Як виявилось в подальшій розмові продав посереднику, що сам в роздріб не продає. Тому ціна 2500-2700 для гурту на сьогоднішній день це норм:IMHO:.

Сам поставив ціну в оголошенні 2800, бо ж зараз перги не маю. Поки дзвінків не було.

Зараз бджоли активно несуть пилок з злинки, часом попадається з фацелії. Але взятку нема - перга у вуликах суха і не ферментується.

А тепер хвилинка сюрреалізму 

Їздив на дальній точок той який весною траванули , то враження двуякі :dntknw:. Більш крепші приперли по півтора магазини акації!!:blink:. Звоню знайомому який біля тої акації стоїть з 150 + сімей , тий питаю ... Шо? Пасіка всьо ? Каже - звідки знаєш? Кажу ну бо мої акацію приперли :hi:. Така х...

А цей проХві на відео дивується де бджоли ділися  :umora:.  Сюр бл:hi:

20 минут назад, yu1986ra сказал:

Продав крайнє відро перги по 2400 (100 грн скинув). Як виявилось в подальшій розмові продав посереднику, що сам в роздріб не продає. Тому ціна 2500-2700 для гурту на сьогоднішній день це норм:IMHO:.

Сам поставив ціну в оголошенні 2800, бо ж зараз перги не маю. Поки дзвінків не було.

Зараз бджоли активно несуть пилок з злинки, часом попадається з фацелії. Але взятку нема - перга у вуликах суха і не ферментується.

Нє , ну куди нам до вас :hi:з вашими  полями на 12 сотих :hi:по перзі тягатися :hi::umora:. Нам ще рости і рости :hi::umora:

А шо хаха :hi::umora:. ?? Навіть зіїжав на третій свій бувший курутий точок , то там не було ні ріпаку ні соняха нема ну і облтьот маток ніякий :umora:Це пздц.:dntknw:

Осьо тіко знайомий сказав що на дальньому лягло 400 сімей . Моїх десяток півтора вижили за рахунок того що так співпало що чи тз чи відроїлися , тобто вони в момент потрави всі сиділи в хаті бо їдла хватало . А перші лягли на потраві  самі сильні . Отака пуйня :hi:.  

Ну вибачайте , я не нию , ділюся своєю напастю 

Доречі далі буде ще гірше , бо понаїхало недоХфермерів і воно без тормозів , але їм буде не так як вних було.  Тупе думає що воно хитре , угу .. 

1 годину тому, Bee.P сказав:

Тож рік не перговий,:umora: ще після тих відер не всі оговтались, а Ви вже хочете перговими лініями торгувати.:umora: Треба трохи зачекати, щоб призабули.:IMHO:

А тепер дуплет і біполярочка:umora:

Про гнидників...

Коли їпашать хімлом ого го то чомусь бохХери мовчать :umora:, але раді байта на коменти працюють певні :hi:. То хто криsa?:umora:

5 минут назад, Конструктор сказал:

Тож рік не перговий,:umora: ще після тих відер не всі оговтались, в Ви вже хочете перговими лініями торгувати.:umora: Треба трохи зачекати, щоб призабули.:IMHO:

При забулили шо ??? Що вних вже немає бджіл ???:umora:

В меене нерви трохии здають , з цими " ахдєпотівалісьпстчолі" псевдо хвермерами плужньою. 

Ще взнаю бо чую щось нете моєму ьувшому точку , скоріше всього заїхали чмоньдєри зп , нік, і ха.. ну і головне бдл це ВА.  Чмоньдєри прошу не бикуйте , тут вам не там , буде бьорн мазе фака бьорн  буде.

Липа пахла рівно один вечір, далі просто *була красіва*:hi::umora:,  от все розумію , але липу не розумію:hi::umora:. Як бл... ??? Тож дощів хватало , вологи є , і температура така як треба ...   Ну от як ???:dntknw: більш схиляюсь що липі треба дощ і холод. :hi:Хз...

47 хвилин тому, Bee.P сказав:

Липа пахла рівно один вечір, далі просто *була красіва*

Гриміло, нє?

6 минут назад, gardener сказал:

Гриміло, нє?

Осьо нє:hi:

Вчора тулько баняк гримів:hi::umora:

Трохи агр був , але то фон винен  , я не винний отв:hi::dntknw::umora:

1 хвилину тому, Bee.P сказав:

Вчора тулько баняк гримів:hi::umora:

Серед четверга?

3 минуты назад, gardener сказал:

Серед четверга?

Ятамзнаю :hi::umora:. В мене вже немає днів неділі :hi:. Останнє шо помню це день крайньої прививки і день ( дату) виходу непл . :hi:.  От шо ото дає ото знать ото день неділі чи ше там шось ,:hi::umora:. Штю .  То було ніби поза  поза вчора:hi:

1 хвилину тому, Bee.P сказав:

От шо ото дає ото знать ото день неділі чи ше там шось ,

та хоча би шоби не путати вчора з позавчора. Я вже не кажу за завтра.

2 минуты назад, gardener сказал:

та хоча би шоби не путати вчора з позавчора. Я вже не кажу за завтра.

В мене ото ше кум такий , вчу його по датам а він мене пита " то буде четверг чи пєтниця" :hi::umora:, а я хз шо то буде , :dntknw: то буде або  дата постановки на інк чи дата вихода маток :hi::umora:. Впевнений що матки дупля не ріжуть  як і я в тих днях неділі :dntknw:

В мени все просто , є погода добре , може бути прививка, нема погоди то сумую , бо чи буде обльот чи нє,от шо мені оті Ваші  середи чи четверги ?:hi:. Я  ото як отой дикий індєєц:hi::umora:. По Кастанеді короче :hi:

1 годину тому, Bee.P сказав:

Липа пахла рівно один вечір, далі просто *була красіва*:hi::umora:,  от все розумію , але липу не розумію:hi::umora:. Як бл... ??? Тож дощів хватало , вологи є , і температура така як треба ...   Ну от як ???:dntknw: більш схиляюсь що липі треба дощ і холод. :hi:Хз...

Вид липи цікаво який. А то липа липі рознь. Вчора мої "посадкової" 1,5 кг притягнули, не знаю, тільки де вони її беруть, бо найближчу посадку знищила омела, а те що лишилося на доски вирізали :rofl:

Сьогодні тепло, хмарно і маловітряно. Вже боюся... :helpme:

Ще такого непамятаю щоб так рясно липа цвіла а виділення немає. пахне добре і бджоли є але збирають тільки пилок, вчора бачив в старий лежак з кількома рамками суши пхалися бджоли. каже товариш 800грам за 2 дні привісу :ak:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...