Сергій-апі Опубликовано 24 июня Share Опубликовано 24 июня 15 годин тому, ромео сказав: Шось у мене трутні в пішоходи записались. Доволі багато ходять поміж вуликами... такого ше не було Ходили у мене цілий місяць, почали коли агротехніка виїхала в поля (не знаю точно чи стрекози по озимих, чи пневмосівалки з соєю та кукурудзою) зараз тільки поодинокі бджоли. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 24 июня Share Опубликовано 24 июня 32 минуты назад, Сергій-апі сказал: трохи дістають до лісової липи а в нас як завжди з липи як "кіт наплакав" і липа як ніколи рясним цвітом цвіте і льоту на неї немає 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 24 июня Share Опубликовано 24 июня Вчора +4.5 кг.. Третій день квітує. 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 24 июня Share Опубликовано 24 июня 4 години тому, Сергій-апі сказав: Перестали рамки в корпусах торохтіти і навіть корпуси важчі стали (забігаючи на перед, дощів немає, жара, корпус не розбух ) трохи дістають до лісової липи за 3+ км. також по селі є кілька десятків соток фацелії. встигли принести посадкової вже 1 кг від ранку, СБД дав ефект 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 24 июня Share Опубликовано 24 июня 7 хвилин тому, Oleksandr K. сказав: СБД дав ефект нам таке не світить Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 24 июня Share Опубликовано 24 июня 1 годину тому, Oleksandr K. сказав: встигли принести посадкової вже 1 кг від ранку У мене теж десь так... Якщо всю пасіку разом взяти... 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 июня Share Опубликовано 25 июня Шось ніхто не мусоле тему по пилку , чи перзі . Шо вже зовсім така печаль - печаль???. То шо вже не треба ото робить ті пергові лінії?? . Так і знав .. що далі продажі шайтан відра , діло дальше не пуйде 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 25 июня Share Опубликовано 25 июня 20 хвилин тому, Bee.P сказав: Шось ніхто не мусоле тему по пилку , чи перзі . Шо вже зовсім така печаль - печаль???. То шо вже не треба ото робить ті пергові лінії?? . Так і знав .. що далі продажі шайтан відра , діло дальше не пуйде Продав крайнє відро перги по 2400 (100 грн скинув). Як виявилось в подальшій розмові продав посереднику, що сам в роздріб не продає. Тому ціна 2500-2700 для гурту на сьогоднішній день це норм. Сам поставив ціну в оголошенні 2800, бо ж зараз перги не маю. Поки дзвінків не було. Зараз бджоли активно несуть пилок з злинки, часом попадається з фацелії. Але взятку нема - перга у вуликах суха і не ферментується. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 июня Share Опубликовано 25 июня А тепер хвилинка сюрреалізму 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 июня Share Опубликовано 25 июня Їздив на дальній точок той який весною траванули , то враження двуякі . Більш крепші приперли по півтора магазини акації!!. Звоню знайомому який біля тої акації стоїть з 150 + сімей , тий питаю ... Шо? Пасіка всьо ? Каже - звідки знаєш? Кажу ну бо мої акацію приперли . Така х... А цей проХві на відео дивується де бджоли ділися . Сюр бл 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 июня Share Опубликовано 25 июня 20 минут назад, yu1986ra сказал: Продав крайнє відро перги по 2400 (100 грн скинув). Як виявилось в подальшій розмові продав посереднику, що сам в роздріб не продає. Тому ціна 2500-2700 для гурту на сьогоднішній день це норм. Сам поставив ціну в оголошенні 2800, бо ж зараз перги не маю. Поки дзвінків не було. Зараз бджоли активно несуть пилок з злинки, часом попадається з фацелії. Але взятку нема - перга у вуликах суха і не ферментується. Нє , ну куди нам до вас з вашими полями на 12 сотих по перзі тягатися . Нам ще рости і рости 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 июня Share Опубликовано 25 июня А шо хаха . ?? Навіть зіїжав на третій свій бувший курутий точок , то там не було ні ріпаку ні соняха нема ну і облтьот маток ніякий Це пздц.. Осьо тіко знайомий сказав що на дальньому лягло 400 сімей . Моїх десяток півтора вижили за рахунок того що так співпало що чи тз чи відроїлися , тобто вони в момент потрави всі сиділи в хаті бо їдла хватало . А перші лягли на потраві самі сильні . Отака пуйня . Ну вибачайте , я не нию , ділюся своєю напастю Доречі далі буде ще гірше , бо понаїхало недоХфермерів і воно без тормозів , але їм буде не так як вних було. Тупе думає що воно хитре , угу .. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 25 июня Share Опубликовано 25 июня 1 годину тому, Bee.P сказав: Шось ніхто не мусоле тему по пилку , чи перзі . Шо вже зовсім така печаль - печаль???. То шо вже не треба ото робить ті пергові лінії?? . Так і знав .. що далі продажі шайтан відра , діло дальше не пуйде Тож рік не перговий, ще після тих відер не всі оговтались, а Ви вже хочете перговими лініями торгувати. Треба трохи зачекати, щоб призабули. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 июня Share Опубликовано 25 июня А тепер дуплет і біполярочка Про гнидників... Коли їпашать хімлом ого го то чомусь бохХери мовчать , але раді байта на коменти працюють певні . То хто криsa? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 июня Share Опубликовано 25 июня 5 минут назад, Конструктор сказал: Тож рік не перговий, ще після тих відер не всі оговтались, в Ви вже хочете перговими лініями торгувати. Треба трохи зачекати, щоб призабули. При забулили шо ??? Що вних вже немає бджіл ??? В меене нерви трохии здають , з цими " ахдєпотівалісьпстчолі" псевдо хвермерами плужньою. Ще взнаю бо чую щось нете моєму ьувшому точку , скоріше всього заїхали чмоньдєри зп , нік, і ха.. ну і головне бдл це ВА. Чмоньдєри прошу не бикуйте , тут вам не там , буде бьорн мазе фака бьорн буде. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 26 июня Share Опубликовано 26 июня Липа пахла рівно один вечір, далі просто *була красіва*, от все розумію , але липу не розумію. Як бл... ??? Тож дощів хватало , вологи є , і температура така як треба ... Ну от як ??? більш схиляюсь що липі треба дощ і холод. Хз... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 июня Share Опубликовано 26 июня 47 хвилин тому, Bee.P сказав: Липа пахла рівно один вечір, далі просто *була красіва* Гриміло, нє? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 26 июня Share Опубликовано 26 июня 6 минут назад, gardener сказал: Гриміло, нє? Осьо нє Вчора тулько баняк гримів. Трохи агр був , але то фон винен , я не винний отв. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 июня Share Опубликовано 26 июня 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Вчора тулько баняк гримів. Серед четверга? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 26 июня Share Опубликовано 26 июня 3 минуты назад, gardener сказал: Серед четверга? Ятамзнаю . В мене вже немає днів неділі . Останнє шо помню це день крайньої прививки і день ( дату) виходу непл . . От шо ото дає ото знать ото день неділі чи ше там шось ,. Штю . То було ніби поза поза вчора 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 июня Share Опубликовано 26 июня 1 хвилину тому, Bee.P сказав: От шо ото дає ото знать ото день неділі чи ше там шось , та хоча би шоби не путати вчора з позавчора. Я вже не кажу за завтра. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 26 июня Share Опубликовано 26 июня 2 минуты назад, gardener сказал: та хоча би шоби не путати вчора з позавчора. Я вже не кажу за завтра. В мене ото ше кум такий , вчу його по датам а він мене пита " то буде четверг чи пєтниця" , а я хз шо то буде , то буде або дата постановки на інк чи дата вихода маток . Впевнений що матки дупля не ріжуть як і я в тих днях неділі 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 26 июня Share Опубликовано 26 июня В мени все просто , є погода добре , може бути прививка, нема погоди то сумую , бо чи буде обльот чи нє,от шо мені оті Ваші середи чи четверги ?. Я ото як отой дикий індєєц. По Кастанеді короче 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 26 июня Share Опубликовано 26 июня 1 годину тому, Bee.P сказав: Липа пахла рівно один вечір, далі просто *була красіва*, от все розумію , але липу не розумію. Як бл... ??? Тож дощів хватало , вологи є , і температура така як треба ... Ну от як ??? більш схиляюсь що липі треба дощ і холод. Хз... Вид липи цікаво який. А то липа липі рознь. Вчора мої "посадкової" 1,5 кг притягнули, не знаю, тільки де вони її беруть, бо найближчу посадку знищила омела, а те що лишилося на доски вирізали Сьогодні тепло, хмарно і маловітряно. Вже боюся... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 26 июня Share Опубликовано 26 июня Ще такого непамятаю щоб так рясно липа цвіла а виділення немає. пахне добре і бджоли є але збирають тільки пилок, вчора бачив в старий лежак з кількома рамками суши пхалися бджоли. каже товариш 800грам за 2 дні привісу 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.