gardener Опубликовано 21 июня Share Опубликовано 21 июня Оце зараз в лісі. Є липа що цвіте повним ходом. Є що ще чекає, але цвіту багато. Фотки з телефона не хоче вставляти. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 21 июня Share Опубликовано 21 июня 14 хвилин тому, gardener сказав: Оце зараз в лісі. Є липа що цвіте повним ходом. Є що ще чекає, але цвіту багато. Фотки з телефона не хоче вставляти. А в вулик хоч запах липи є? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 21 июня Share Опубликовано 21 июня 3 години тому, mits сказав: На самому ранньому соняху, маяків ще нема( сонях по плечі). Цей рік взяток з соняху, почнеться на неділі 2 пізніше. У нас найвищий сягає колін... взяток, певно аж з 15 липня почнеться... Хоча колись в такі терміни вже починалась відкачка 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 21 июня Share Опубликовано 21 июня 52 хвилини тому, Конструктор сказав: А в вулик хоч запах липи є? Позавчора не чув. А пізніше не нюхав. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 21 июня Share Опубликовано 21 июня 55 хвилин тому, gardener сказав: Позавчора не чув. А пізніше не нюхав. Ну як нюхнете, то скажете. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 21 июня Share Опубликовано 21 июня 2 години тому, gardener сказав: Фотки з телефона не хоче вставляти. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 21 июня Share Опубликовано 21 июня 2 часа назад, ромео сказал: У нас найвищий сягає колін... взяток, певно аж з 15 липня почнеться... Хоча колись в такі терміни вже починалась відкачка У мене є так десь 60 см., але досить мало більшість 25-35 см 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 21 июня Share Опубликовано 21 июня А в мене тут на Дикому Заході сонях не сіють та і взагалі нічого не сіють, бо самі гори і ліс. На пасіці вже 3 дні повний штиль, навіть злдійки не літають. Чекають ожина плетисту поки зацвіте....але я більше чекаю. У людей вже взяток починається із борщівника сосновського, у мене на радість його нема. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 июня Share Опубликовано 21 июня 7 годин тому, mits сказав: Робив відводки, то при струшуванні рам льється. Вчора на вагах + 800 гр. Липи у мене взагалі нема. Носять мабуть з трав. На самому ранньому соняху, маяків ще нема( сонях по плечі). Цей рік взяток з соняху, почнеться на неділі 2 пізніше. У вас плечі на рівні метра чи півтора? Я сьогодні їздив дивитись на гречку. Вона геть дрібна, на жодній рослині ще бутонів не бачив. До цвітіння ще два тижні точно, рух почнеться десь 5 -го липня. Там поряд є сонях. Максимальний по коліна (біля 50 см), більшість до 30 см Це те що по дисковці, він мав одну гербіцидну обробку. Сонях що по ноутілу посіяний в той самий час має ще гірший вигляд. Його точно два рази по листу поливали. Судячи по минулому році зацвіте не раніше 20-го липня. Загалом під сонях цей фермер відвів найбільш бідні, сухі, піщані ділянки - толку з нього не буде. 6 годин тому, Bee.P сказав: Тоді був природній ароматизатор повітря квітами справжніми , далі почали нищити хімією квіти і запах пропав , але водії тоді відмовились виїздити в поле бо вже не той вайб , тоді придумали" йолочку пахучку" (ну та що в машині до внутр зеркала чіпляється) , але вона норм еферту не давала бо все шло " в трубу" , аж тоді придумали кабіну щоб запах довше зберігався для водія . От така турбота про водіїв . Гарна історія, я аж зачитався 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 июня Share Опубликовано 21 июня 1 година тому, Макс_Скрипник сказав: А в мене тут на Дикому Заході сонях не сіють та і взагалі нічого не сіють, бо самі гори і ліс. На пасіці вже 3 дні повний штиль, навіть злдійки не літають. Чекають ожина плетисту поки зацвіте....але я більше чекаю. У людей вже взяток починається із борщівника сосновського, у мене на радість його нема. Чого на радість? Він, по пам'яті, приємно пахне, то ж і мед має бути норм 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 21 июня Share Опубликовано 21 июня 24 хвилини тому, yu1986ra сказав: Це те Це не сонях, це якийсь позор... 1 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 21 июня Share Опубликовано 21 июня 6 хвилин тому, ромео сказав: Це не сонях, це якийсь позор... а такий? а це те ж поле, але з іншого боку 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 21 июня Share Опубликовано 21 июня 41 минуту назад, yu1986ra сказал: Гарна історія, я аж зачитався Самі почали.... , за ту кабіну .. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 21 июня Share Опубликовано 21 июня 41 минуту назад, ромео сказал: Це не сонях, це якийсь позор... Невеликий фермер посіяв і агронома на цьому полі і не було. У мене найкращий сонях, який посіли люди на власних городах і невеликий фермер. А у агрохолдингу місцевому, де масив 1.5 тис. га, то якщо б був би власником, то за сонях і сою дав би п ... агроному , бо знову "попалили" гербіцидом, але і то значно кращий. І це річ системна, бо не на одному полі. Таке враження, що обробляли гібрид тим гербіцидом, який для його технології обробітку не призначений був. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 июня Share Опубликовано 21 июня 57 хвилин тому, ромео сказав: Це не сонях, це якийсь позор... Це ще норм, це по дисковці посіяний. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 июня Share Опубликовано 21 июня 51 хвилину тому, gardener сказав: а такий? а це те ж поле, але з іншого боку Тут все класно. Всі рівні, без випадів. Як на мене, то трохи за густо посіяний. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 июня Share Опубликовано 21 июня 21 хвилину тому, Wladimir_K сказав: Невеликий фермер посіяв і агронома на цьому полі і не було. У мене найкращий сонях, який посіли люди на власних городах і невеликий фермер. А у агрохолдингу місцевому, де масив 1.5 тис. га, то якщо б був би власником, то за сонях і сою дав би п ... агроному , бо знову "попалили" гербіцидом, але і то значно кращий. І це річ системна, бо не на одному полі. Таке враження, що обробляли гібрид тим гербіцидом, який для його технології обробітку не призначений був. То новенький фермер, на наших землях четвертий рік. Позиціонує себе як ''гуру і профі в одній особі'' з понад 2400 га землі в нас і десь під Києвом. Тіктоки знімає 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
I dream of having honey Опубликовано 21 июня Share Опубликовано 21 июня Хтось має досвід використання ізоляторів з ганеманівською решіткою під час взятку із соняшнику? Є 1р, 2р, 3р. Цікавить як впливає на максимальний медозбір з подальшою ліквідацією сім'ї. Чи може порадите якийсь інший перевірений спосіб. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 июня Share Опубликовано 21 июня По ноутілу в нього також припалений сонях є. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 июня Share Опубликовано 21 июня 2 хвилини тому, I dream of having honey сказав: Хтось має досвід використання ізоляторів з ганеманівською решіткою під час взятку із соняшнику? Є 1р, 2р, 3р. Цікавить як впливає на максимальний медозбір з подальшою ліквідацією сім'ї. Чи може порадите якийсь інший перевірений спосіб. Якщо вже ліквідувати зібрались, то краще використовувати на 1 р або й зовсім в кліточку садити Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 21 июня Share Опубликовано 21 июня 6 часов назад, Конструктор сказал: А в вулик хоч запах липи є? у нас немає, навіть не летять у бік липи а летять у бік лісу. Сьогодні знову з закладки 5 неплідок загинуло у бігудях. добре розглянув помітив на кожній загинувшій кліща(хтось тут був правільно написав що від кліща), вже таке було один раз в цьому сезоні. повторюється минулорічний сезон коли кліща було тьма і до дупи ті кислоти, стрічки тощо. знайомий ставив мурашинку, падало по 5-8кліщів за ніч а пройшов дим пушкою амітразом впало по 50-80шт. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 июня Share Опубликовано 21 июня 11 хвилин тому, arki сказав: у нас немає, навіть не летять у бік липи а летять у бік лісу. Сьогодні знову з закладки 5 неплідок загинуло у бігудях. добре розглянув помітив на кожній загинувшій кліща(хтось тут був правільно написав що від кліща), вже таке було один раз в цьому сезоні. повторюється минулорічний сезон коли кліща було тьма і до дупи ті кислоти, стрічки тощо. знайомий ставив мурашинку, падало по 5-8кліщів за ніч а пройшов дим пушкою амітразом впало по 50-80шт. Бджола витримує кілька кліщів, хіба ж матка так не може? Купіть собі тестера на цукровій пудрі, тоді будете знати точно чи вже зашкалює кількість кліща чи ще ні? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 21 июня Share Опубликовано 21 июня 6 минут назад, yu1986ra сказал: Бджола витримує кілька кліщів, хіба ж матка так не може? видно всеж молода матка гине.... 6 минут назад, yu1986ra сказал: Купіть собі тестера на цукровій пудрі і що це дасть? тестувати хіба як нема росплоду бо як є росплід то буде більшість в росплоді і тест той буде не вірний Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 21 июня Share Опубликовано 21 июня 44 хвилини тому, arki сказав: у нас немає, навіть не летять у бік липи а летять у бік лісу. Сьогодні порпався в нуклеусах, то впало кілька крапель нектару, я і нюхав і лизав, ну не чути там липою зовсім. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
I dream of having honey Опубликовано 21 июня Share Опубликовано 21 июня 1 час назад, yu1986ra сказал: Якщо вже ліквідувати зібрались, то краще використовувати на 1 р або й зовсім в кліточку садити На 1р згоден, але досвіду немає, чув що матка може схуднути і вилізти. В кліточку колись пробував, погано мед носять. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.