Перейти к содержанию

Платформи для кочівлі

wwlo

Рекомендуемые сообщения

Вот моя платформа к прицепу легкового авто. Хочу сделать еще один ряд посрединке

це не платформа,а кочовий модуль. :ah::ay:

• 2 months later...
Вот моя платформа к прицепу легкового авто. Хочу сделать еще один ряд посрединке
Я вибачаюся можете сфотографувати великим планом як ви опускаєте і підіймаєте ваш модуль. Дякую

Я вибачаюся можете сфотографувати великим планом як ви опускаєте і підіймаєте ваш модуль. Дякую

Andriy_Garmatiy, Див. тут

Див. тут

Ой что-то мне кажется, что в лесу или ещё где на природе(где обычно ставят пчёл), та средняя секция так легко не выехала-бы, колёсико-то узенькое, маленькое, да ещё с заселенными ульями! Да и как забирать такой модуль не показали, сколько будут попадать прицепом под него :blink:

Ой что-то мне кажется, что в лесу или ещё где на природе(где обычно ставят пчёл), та средняя секция так легко не выехала-бы, колёсико-то узенькое, маленькое, да ещё с заселенными ульями! Да и как забирать такой модуль не показали, сколько будут попадать прицепом под него

Andruhan, Модуль свій я прикріпив до причепи намертво. Бо більше 15 сімей возити не маю наміру. А ось за середню секцію скажу із власного досвіду цьогорічних чотирьох кочівель. Сам справлявся,- однозначно, навіть на глинистому неугідді. Так, хитрість тут теж присутня. Відкрию її Вам, знаючи, як дорого нам коштує необхідна інформація. Під те маленьке колесико я підставляв широченьку дошку, яку возив поверх вуликів. Тож навіть і по оранці справився б. :umora::wave:

Під те маленьке колесико я підставляв широченьку дошку, яку возив поверх вуликів. Тож навіть і по оранці справився б. :umora::wave:
Кмітливий ви, друже, зметикнув :ay:

Кмітливий ви, друже, зметикнув

Живець, Дякую, як казали колишні наші "добрі" північні сусіди "Голь на видумки хитра!" Але ця маленька деталь далася мені не без великих труднощів і неодноразових спроб. Отож і ділюся своїм надбанням. :az:

Andriy_Garmatiy, Див. тут
дякую буду починати робити

Andriy_Garmatiy, мабуть буде простіше замовити все ж у Б.Церкві на фірмі "Вадим". Дешевше і надійніше. Сам там виготовляв за власним кресленням. Ось тел. менеджера Жені 096 772 48 34 :ay::az:

Andriy_Garmatiy, мабуть буде простіше замовити все ж у Б.Церкві на фірмі "Вадим". Дешевше і надійніше. Сам там виготовляв за власним кресленням. Ось тел. менеджера Жені 096 772 48 34 :ay::az:
дякую, але я планую робити типу берендея, но простий павільйон без тих касет. дещо нарив на просторах інтернету тобто те об що спотикнувся. http://apis.at.ua/_fr/0/9033442.jpg

Так, хитрість тут теж присутня. Відкрию її Вам, знаючи, як дорого нам коштує необхідна інформація. Під те маленьке колесико я підставляв широченьку дошку, яку возив поверх вуликів. Тож навіть і по оранці справився б.

:ay::az:

• 3 months later...

Підкажіть будь ласка скільки би мала коштувати така бібіка. Дві платформи по 18 вуликів на 10 рамок, і шассі до них оформлене як "причіп для перевезення вуликів самостійно складений"post-7703-1421781040_thumb.jpg Тягаєм Рено Рапідом.

• 1 year later...

Очередной прицеп поэтапно

может кому пригодится,а тема под заглохла.

А у меня такой. В стадии завершения.DSC04076.thumb.JPG.711f01fe3fd01d4bc50ed

17 минуту назад, Пчелолов сказал:

А у меня такой. В стадии завершения.DSC04076.thumb.JPG.711f01fe3fd01d4bc50ed

рама з чого

3 часа назад, targal сказал:

рама з чого

Колись були такі напівприцепи,в нас на них казали колхіди,тягав зіл з сідлом.

15 минуту назад, Ворон сказал:

Колись були такі напівприцепи,в нас на них казали колхіди,тягав зіл з сідлом.

Таки да, були сідлові тягачі, з назвою Колхіда, в них кабіна для доступу до мотора поверталась як у Камаза, пізніше тіж сами сідлові причепи тягали і сидельні тягачі на базі ЗіЛа, потім  випустили КамАЗа  звідти і назва сідлового причепу ....тому що його першим тягала Колхіда.

5 часов назад, targal сказал:

рама з чого

Напівпричіп Одаз, рама подовжена. В передній частині планую зробити  приміщення для відкачки меду.

Сідловий тягач - ЗІЛ.

9 минут назад, Пчелолов сказал:

планую зробити будку.

Побутове примiщення ,звучить созвучнiше 

В 02.04.2016в15:39, Strelec сказал:

Очередной прицеп поэтапно

может кому пригодится,а тема под заглохла.

Всем тема интересна и многим пригодится, только не для всех доступна.:IMHO1::hmm:

• 6 months later...

Прицеп  Завод-фирма "Ось" 

1.JPG

10001.JPG

10002.JPG

2 часа назад, misha_ivanivka сказал:

Прицеп  Завод-фирма "Ось" 

1.JPG

10001.JPG

10002.JPG

На вигляд класно..........но ....54 вулики літом  це не маленька вага,чим тягать? мтз-1221  т-150к  чи мтз-892  :hmm:т-4 непотягне точно,  резина слабенька,рама....зблизька  небачив но не 90-тий уголок там-точно. Та й ціна, мабуть під сотню.  Кришу потрібно полюбому,літом на жарі за 20 минут можна одляпаться під платформу.Ферма посередені недопоможе аж ніяк, при такій вазі, прогинатиметься, а потім при наших дорогах лопне пополам,не дай бог в населеному пункті.Це так........навскидку .Якби побачить зблизька........ та покочувать по наших ямах, пару років, то може-б і змінив свою думку.Но поки-що ревізор не рекомендує.:ah:

Только что, Олег77 сказал:

та покочувать по наших ямах, пару років,

Вот и я о том же:hmm::hmm::hmm:

Ах-да недодивився-я зразу..........а,що то за підпорки(ще-й посередені):blink:, під 9-тьма видвижними вуликами,та вони не видержать таку нагрузку зимою,не то, що літом,та недай бог ще-й з бакфастом.:ah:

12 часа назад, Олег77 сказал:

зблизька  небачив но не 90-тий уголок там-точно.

они сами метал гнут. жесткость слабая. как сказал их инженер - конструкция должна играть.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...