Перейти к содержанию

Платформи для кочівлі

wwlo

Рекомендуемые сообщения

1 час назад, dulgerov сказал:

они сами метал гнут. жесткость слабая. как сказал их инженер - конструкция должна играть.

Гратиме там оч..о, коли таку масу бджіл трактор спускатиме з гори.Повірьте мені.В мени єсть одна платформа "АВІАНОСЕЦЬ" як я нанього кажу,77 вуликів,Камазовський прицеп розрізаний в 1995р. на заводі Криворіж сталь,вварений 30-сантиметровий швелєр,бандаж з внутрішньоі та зовнішньоі сторони+ по 2-ва 90-тих уголка сплошних з обох сторон.В общем зварений добротно.8-коліс 260-508.Переживаю за нього щоразу,перед спуском з гори зідаю цигарочку,і після спуску з гори ще одну.А тут 54бджолосімі на украіно-китайському профілі.Запить можна.Крім того тянуть його будуть не завжди по рівному.Десь кювет переіхать,там кротовиння,буває й пеньок при заізді в ліс не менеш.Цікаво? а про ями на дорогах ФУРО-НЕПЕРЕІЖАЄМІ іх інженер подумав чіпляючи 54 вулики на такий возик.Поіхав-би він до Єгошена та краще скопірував його платформу.і то Єгошин далі 10км(наскільки я знаю) нетягає.

• 1 month later...

1479976051972.jpg20161126_142501.jpg20161126_142248.jpg20161126_142347.jpg20161126_142044.jpgВулики поставив в зимівник.

20161126_142111.jpg

20161126_142308.jpg

В 31.10.2016 в 17:47, Олег77 сказал:

На вигляд класно..........но ....54 вулики літом  це не маленька вага,чим тягать? мтз-1221  т-150к  чи мтз-892  :hmm:т-4 непотягне точно,  резина слабенька,рама....зблизька  небачив но не 90-тий уголок там-точно. Та й ціна, мабуть під сотню.  Кришу потрібно полюбому,літом на жарі за 20 минут можна одляпаться під платформу.Ферма посередені недопоможе аж ніяк, при такій вазі, прогинатиметься, а потім при наших дорогах лопне пополам,не дай бог в населеному пункті.Це так........навскидку .Якби побачить зблизька........ та покочувать по наших ямах, пару років, то може-б і змінив свою думку.Но поки-що ревізор не рекомендує.:ah:

бачив цей прицеп зблизька одноразовий прицеп і ціна його дай баже.

4 минуты назад, targal сказал:

бачив цей прицеп зблизька одноразовий прицеп і ціна його дай баже.

Яка?

В ?01?.?11?.?2016 в 08:06, Олег77 сказал:

Гратиме там оч..о, коли таку масу бджіл трактор спускатиме з гори.Повірьте мені.В мени єсть одна платформа "АВІАНОСЕЦЬ" як я нанього кажу,77 вуликів,Камазовський прицеп розрізаний в 1995р. на заводі Криворіж сталь,вварений 30-сантиметровий швелєр,бандаж з внутрішньоі та зовнішньоі сторони+ по 2-ва 90-тих уголка сплошних з обох сторон.В общем зварений добротно.8-коліс 260-508.Переживаю за нього щоразу,перед спуском з гори зідаю цигарочку,і після спуску з гори ще одну.А тут 54бджолосімі на украіно-китайському профілі.Запить можна.Крім того тянуть його будуть не завжди по рівному.Десь кювет переіхать,там кротовиння,буває й пеньок при заізді в ліс не менеш.Цікаво? а про ями на дорогах ФУРО-НЕПЕРЕІЖАЄМІ іх інженер подумав чіпляючи 54 вулики на такий возик.Поіхав-би він до Єгошена та краще скопірував його платформу.і то Єгошин далі 10км(наскільки я знаю) нетягає.

Так, як на мене, потрібно було б на такі фурі організувати щось подібне до отих "гармошок" у колишніх міських автобусах . Тоді ризики, про які ви згадали, значно зменшилися б.:IMHO:

цей непитав бо небачив смислу але такий самий на 40 вуликів два роки назад коштував 40000

В 16.10.2014 в 23:30, ДобровоЛ сказал:

Andriy_Garmatiy, Див. тут

позавчора розглядав з однією жінкою дане відео, зацікавилась,але порадиться з чоловіком,хотять організовувати пасіку під мед з нуля.

38 минут назад, targal сказал:

цей непитав бо небачив смислу але такий самий на 40 вуликів два роки назад коштував 40000

У Гуслія на 30 вуликів коштує 85000грн(судя по фото зроблено непогано) от його і т-4 потягне,наберіть в поісковику кооператів"павік" Думаю Ю.М.в Градизьк його притягне,а цей за сотню точно:IMHO: 

3 минуты назад, Олег77 сказал:

У Гуслія на 30 вуликів коштує 85000грн(судя по фото зроблено непогано) от його і т-4 потягне,наберіть в поісковику кооператів"павік" Думаю Ю.М.в Градизьк його притягне,а цей за сотню точно:IMHO: 

А зміст таку суму трати для 30 вуликів. Хіба звичайний автомобільний двухосний не справиться з поставленою задачею, а розмір це вже забаганки майбутнього власника.

6 минут назад, Wladimir_K сказал:

А зміст таку суму трати

Но це вже,другий вопрос.

1 час назад, miro сказал:

позавчора розглядав з однією жінкою дане відео, зацікавилась,але порадиться з чоловіком,хотять організовувати пасіку під мед з нуля.

Може вживу ознайомитися з подібним варіантом у мене на дачі. Стає 15 корпусних рутівських.:ay:

1 час назад, Олег77 сказал:

1 час назад, Wladimir_K сказал:

А зміст таку суму трати для 30 вуликів. Хіба звичайний автомобільний двухосний не справиться з поставленою задачею, а розмір це вже забаганки майбутнього власника.

Ліпше і зручніше вже дві причепи як у мене - і дешевше, і значно прохідніше.:ay::IMHO: 

вчора притянув два прицепи птс-4 мажара за 15000гр і метал на прицепи 42000гр  10000 дав за резину нову до прицепів і весною виїдуть два прицепи  по 50 вуликів

49 минут назад, ДобровоЛ сказал:

Може вживу ознайомитися з подібним варіантом у мене на дачі. Стає 15 корпусних рутівських.:ay:

Ліпше і зручніше вже дві причепи як у мене - і дешевше, і значно прохідніше.:ay::IMHO: 

треба їй сказати,а може вона вже тут на форумі, я порадив їй зареєструватись,не хочу всю інформацію видавати замість пані,краще як вона сама зявиться на форумі і веде бесіду,за платформи,вулики і все інше,Вашу пропозицію передам:az:.

А я ніколи не заношу,весь час зимую на свіжому повітрі.

PB030267.JPG

PB030300.JPG

PB030259.JPG

PB030286.JPG

PB030304.JPG

12 часа назад, Пчелолов сказал:

1479976051972.jpg

Гарна "махіна " . А як з проходженням по пересічній місцевості і в поворотах ?

2 часа назад, vovchik13033 сказал:

Гарна "махіна " . А як з проходженням по пересічній місцевості і в поворотах ?

Вибираю місця де можна проїхати без проблем.

3 часа назад, Олег77 сказал:

А я ніколи не заношу,весь час зимую на свіжому повітрі.

Тоже раньше разгружал, а сейчас стоят так. Фото прошлых лет.

IMG_9533.jpg

IMG_9536.jpg

IMG_9560.jpg

IMG_9570.jpg

IMG_9612.jpg

6 часов назад, Andruhan сказал:

На зиму колеса знімаєш?

2 часа назад, Кагарлик сказал:

На зиму колеса знімаєш?

Да, снимаю! Подальше положишь- поближе возьмёшь!;)

13 часа назад, Andruhan сказал:

IMG_9533.jpg

IMG_9536.jpg

IMG_9560.jpg

IMG_9570.jpg

IMG_9612.jpg

Класика!:ay:

10 часов назад, ДобровоЛ сказал:

Класика!:ay:

На том, что длиннее, есть фаркоп, тягаются оба в сцепке,  одним трактором, МТЗ или ЮМЗ.

А ОСБ когда снимаете?Я в этом году тоже на прицепах зимую.не захотел снимать.

прицепи птс4 до новогу року повинні виїхати

IMGA0607.JPG

IMGA0608.JPG

IMGA0609.JPG

IMGA0606.JPG

targal, а какую длину планируете делать прицепов - 6 метров или 8  или ?

в мене всі платформи 11-12м короткі не люблю

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...