Олег77 Опубликовано 1 ноября, 2016 Share Опубликовано 1 ноября, 2016 1 час назад, dulgerov сказал: они сами метал гнут. жесткость слабая. как сказал их инженер - конструкция должна играть. Гратиме там оч..о, коли таку масу бджіл трактор спускатиме з гори.Повірьте мені.В мени єсть одна платформа "АВІАНОСЕЦЬ" як я нанього кажу,77 вуликів,Камазовський прицеп розрізаний в 1995р. на заводі Криворіж сталь,вварений 30-сантиметровий швелєр,бандаж з внутрішньоі та зовнішньоі сторони+ по 2-ва 90-тих уголка сплошних з обох сторон.В общем зварений добротно.8-коліс 260-508.Переживаю за нього щоразу,перед спуском з гори зідаю цигарочку,і після спуску з гори ще одну.А тут 54бджолосімі на украіно-китайському профілі.Запить можна.Крім того тянуть його будуть не завжди по рівному.Десь кювет переіхать,там кротовиння,буває й пеньок при заізді в ліс не менеш.Цікаво? а про ями на дорогах ФУРО-НЕПЕРЕІЖАЄМІ іх інженер подумав чіпляючи 54 вулики на такий возик.Поіхав-би він до Єгошена та краще скопірував його платформу.і то Єгошин далі 10км(наскільки я знаю) нетягає. 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пчелолов Опубликовано 1 декабря, 2016 Share Опубликовано 1 декабря, 2016 Вулики поставив в зимівник. 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
targal Опубликовано 1 декабря, 2016 Share Опубликовано 1 декабря, 2016 В 31.10.2016 в 17:47, Олег77 сказал: На вигляд класно..........но ....54 вулики літом це не маленька вага,чим тягать? мтз-1221 т-150к чи мтз-892 т-4 непотягне точно, резина слабенька,рама....зблизька небачив но не 90-тий уголок там-точно. Та й ціна, мабуть під сотню. Кришу потрібно полюбому,літом на жарі за 20 минут можна одляпаться під платформу.Ферма посередені недопоможе аж ніяк, при такій вазі, прогинатиметься, а потім при наших дорогах лопне пополам,не дай бог в населеному пункті.Це так........навскидку .Якби побачить зблизька........ та покочувать по наших ямах, пару років, то може-б і змінив свою думку.Но поки-що ревізор не рекомендує. бачив цей прицеп зблизька одноразовий прицеп і ціна його дай баже. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олег77 Опубликовано 1 декабря, 2016 Share Опубликовано 1 декабря, 2016 4 минуты назад, targal сказал: бачив цей прицеп зблизька одноразовий прицеп і ціна його дай баже. Яка? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 1 декабря, 2016 Share Опубликовано 1 декабря, 2016 В ?01?.?11?.?2016 в 08:06, Олег77 сказал: Гратиме там оч..о, коли таку масу бджіл трактор спускатиме з гори.Повірьте мені.В мени єсть одна платформа "АВІАНОСЕЦЬ" як я нанього кажу,77 вуликів,Камазовський прицеп розрізаний в 1995р. на заводі Криворіж сталь,вварений 30-сантиметровий швелєр,бандаж з внутрішньоі та зовнішньоі сторони+ по 2-ва 90-тих уголка сплошних з обох сторон.В общем зварений добротно.8-коліс 260-508.Переживаю за нього щоразу,перед спуском з гори зідаю цигарочку,і після спуску з гори ще одну.А тут 54бджолосімі на украіно-китайському профілі.Запить можна.Крім того тянуть його будуть не завжди по рівному.Десь кювет переіхать,там кротовиння,буває й пеньок при заізді в ліс не менеш.Цікаво? а про ями на дорогах ФУРО-НЕПЕРЕІЖАЄМІ іх інженер подумав чіпляючи 54 вулики на такий возик.Поіхав-би він до Єгошена та краще скопірував його платформу.і то Єгошин далі 10км(наскільки я знаю) нетягає. Так, як на мене, потрібно було б на такі фурі організувати щось подібне до отих "гармошок" у колишніх міських автобусах . Тоді ризики, про які ви згадали, значно зменшилися б. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
targal Опубликовано 1 декабря, 2016 Share Опубликовано 1 декабря, 2016 цей непитав бо небачив смислу але такий самий на 40 вуликів два роки назад коштував 40000 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 1 декабря, 2016 Share Опубликовано 1 декабря, 2016 В 16.10.2014 в 23:30, ДобровоЛ сказал: Andriy_Garmatiy, Див. тут позавчора розглядав з однією жінкою дане відео, зацікавилась,але порадиться з чоловіком,хотять організовувати пасіку під мед з нуля. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олег77 Опубликовано 1 декабря, 2016 Share Опубликовано 1 декабря, 2016 38 минут назад, targal сказал: цей непитав бо небачив смислу але такий самий на 40 вуликів два роки назад коштував 40000 У Гуслія на 30 вуликів коштує 85000грн(судя по фото зроблено непогано) от його і т-4 потягне,наберіть в поісковику кооператів"павік" Думаю Ю.М.в Градизьк його притягне,а цей за сотню точно 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 1 декабря, 2016 Share Опубликовано 1 декабря, 2016 3 минуты назад, Олег77 сказал: У Гуслія на 30 вуликів коштує 85000грн(судя по фото зроблено непогано) от його і т-4 потягне,наберіть в поісковику кооператів"павік" Думаю Ю.М.в Градизьк його притягне,а цей за сотню точно А зміст таку суму трати для 30 вуликів. Хіба звичайний автомобільний двухосний не справиться з поставленою задачею, а розмір це вже забаганки майбутнього власника. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олег77 Опубликовано 1 декабря, 2016 Share Опубликовано 1 декабря, 2016 6 минут назад, Wladimir_K сказал: А зміст таку суму трати Но це вже,другий вопрос. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 1 декабря, 2016 Share Опубликовано 1 декабря, 2016 1 час назад, miro сказал: позавчора розглядав з однією жінкою дане відео, зацікавилась,але порадиться з чоловіком,хотять організовувати пасіку під мед з нуля. Може вживу ознайомитися з подібним варіантом у мене на дачі. Стає 15 корпусних рутівських. 1 час назад, Олег77 сказал: У Гуслія на 30 вуликів коштує 85000грн(судя по фото зроблено непогано) от його і т-4 потягне,наберіть в поісковику кооператів"павік" Думаю Ю.М.в Градизьк його притягне,а цей за сотню точно 1 час назад, Wladimir_K сказал: А зміст таку суму трати для 30 вуликів. Хіба звичайний автомобільний двухосний не справиться з поставленою задачею, а розмір це вже забаганки майбутнього власника. Ліпше і зручніше вже дві причепи як у мене - і дешевше, і значно прохідніше. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
targal Опубликовано 1 декабря, 2016 Share Опубликовано 1 декабря, 2016 вчора притянув два прицепи птс-4 мажара за 15000гр і метал на прицепи 42000гр 10000 дав за резину нову до прицепів і весною виїдуть два прицепи по 50 вуликів 9 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 1 декабря, 2016 Share Опубликовано 1 декабря, 2016 49 минут назад, ДобровоЛ сказал: Може вживу ознайомитися з подібним варіантом у мене на дачі. Стає 15 корпусних рутівських. Ліпше і зручніше вже дві причепи як у мене - і дешевше, і значно прохідніше. треба їй сказати,а може вона вже тут на форумі, я порадив їй зареєструватись,не хочу всю інформацію видавати замість пані,краще як вона сама зявиться на форумі і веде бесіду,за платформи,вулики і все інше,Вашу пропозицію передам. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олег77 Опубликовано 2 декабря, 2016 Share Опубликовано 2 декабря, 2016 А я ніколи не заношу,весь час зимую на свіжому повітрі. 11 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
vovchik v Опубликовано 2 декабря, 2016 Share Опубликовано 2 декабря, 2016 12 часа назад, Пчелолов сказал: Гарна "махіна " . А як з проходженням по пересічній місцевості і в поворотах ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пчелолов Опубликовано 2 декабря, 2016 Share Опубликовано 2 декабря, 2016 2 часа назад, vovchik13033 сказал: Гарна "махіна " . А як з проходженням по пересічній місцевості і в поворотах ? Вибираю місця де можна проїхати без проблем. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Andruhan Опубликовано 2 декабря, 2016 Share Опубликовано 2 декабря, 2016 3 часа назад, Олег77 сказал: А я ніколи не заношу,весь час зимую на свіжому повітрі. Тоже раньше разгружал, а сейчас стоят так. Фото прошлых лет. 17 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кагарлик Опубликовано 2 декабря, 2016 Share Опубликовано 2 декабря, 2016 6 часов назад, Andruhan сказал: Тоже раньше разгружал, а сейчас стоят так. Фото прошлых лет. На зиму колеса знімаєш? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Andruhan Опубликовано 2 декабря, 2016 Share Опубликовано 2 декабря, 2016 2 часа назад, Кагарлик сказал: На зиму колеса знімаєш? Да, снимаю! Подальше положишь- поближе возьмёшь! 10 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 2 декабря, 2016 Share Опубликовано 2 декабря, 2016 13 часа назад, Andruhan сказал: Тоже раньше разгружал, а сейчас стоят так. Фото прошлых лет. Класика! 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Andruhan Опубликовано 3 декабря, 2016 Share Опубликовано 3 декабря, 2016 10 часов назад, ДобровоЛ сказал: Класика! На том, что длиннее, есть фаркоп, тягаются оба в сцепке, одним трактором, МТЗ или ЮМЗ. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
paseznik2013 Опубликовано 3 декабря, 2016 Share Опубликовано 3 декабря, 2016 А ОСБ когда снимаете?Я в этом году тоже на прицепах зимую.не захотел снимать. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
targal Опубликовано 4 декабря, 2016 Share Опубликовано 4 декабря, 2016 прицепи птс4 до новогу року повинні виїхати 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Робин-Гут Опубликовано 4 декабря, 2016 Share Опубликовано 4 декабря, 2016 targal, а какую длину планируете делать прицепов - 6 метров или 8 или ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
targal Опубликовано 4 декабря, 2016 Share Опубликовано 4 декабря, 2016 в мене всі платформи 11-12м короткі не люблю 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.