artemishe Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 6 часов назад, Rustem сказал: І де ці кошти? Чому у державі декілька років не фінансувалось ракетне озброєння? Чому зараз не має ракетних систем "Нептун", "Вільха" та інших? Так би вже б потопили всі корита чорноморського флоту на корм для крабів. Наш говнокомандуючий повинен відповісти за цю державну зраду. Так само можна було б докоряти, а чому ми не настільки круті шоб цієї війни не було взагалі? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 2 часа назад, Mihail-ves сказал: Чому ви вирішили що їх немає. То он руский корабль так выманивает . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 9 годин тому, nibond сказав: Україна, українське суспільство дорого платить зараз за попередні роки неадекватної оцінки реальної загрози існуванню держави. За 30 років у нас були всі можливості бути і членом НАТО і ЄС, бути успішними як Польща Шанс був в 92-99 р.р. далі агресор почав скуповувати європейську еліту оптом і вроздріб, почався саботаж зі сторони Німеччини і ко. Наша еліта до цього була вже завербована, перевербована і куплена з потрохами. Все що далі було - проста імітація бурної діяльності з метою видавити з Заходу максимум "кредитів" під побудову елітної нерухомості, яку ця еліта не сильно рветься захищати Зараз "під шумок" можна позбутися цього всього баласту, але, щось мені здається, почнеться парад перефарбовування та одягання вишиванок 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rustem Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 2 часа назад, Mihail-ves сказал: Ось Знову Ви помиляєтесь у військовій стратегії. Наші добре завчили урок з кораблями в Криму. Тому нічого такого і не купляли. Тому що треба мати було б таку саму кількість, а то і більшу, чим у рашистів. Якщо трішки менше то це вже легка здобич. Тому наші правильно зробили що модернізували ракетні війська (Вільха, Нептун та інше). І тепер рашиський флот не може підійти до суші. І його легко пускають на дно. Ще раз кажу думайте критично, а не шаблонно. Я як раз думаю критично, чому на початку війни хлопці з "коктейлями для Молотова" зупиняли техніку, а не використовували протитанкові комплекси? Не тому, що їх кількість була не достатньою? Чому тоді президент, як жебрак, бігав та клянчив їх? Чому країни заходу зараз повинні закривати потребу в озброєнні (ракетах, протитанкових засобах, систем ППО, літаках, танках, гелікоптерах) - тому що ці потреби завчасно не фінансувались. Недолугість чи зрада одних завжди приводить до героїчних вчинків інших. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 6 хвилин тому, Rustem сказав: Я як раз думаю критично, чому на початку війни хлопці з "коктейлями для Молотова" зупиняли техніку, а не використовували протитанкові комплекси? Не тому, що їх кількість була не достатньою? Чому тоді президент, як жебрак, бігав та клянчив їх? Чому країни заходу зараз повинні закривати потребу в озброєнні (ракетах, протитанкових засобах, систем ППО, літаках, танках, гелікоптерах) - тому що ці потреби завчасно не фінансувались. Недолугість чи зрада одних завжди приводить до героїчних вчинків інших. Майже експерт, хоч і недолугий, а що зробили попередні президенти, напевно згадати неможна, скліроз заважає. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 27 хвилин тому, Rustem сказав: Чому тоді президент, як жебрак, бігав та клянчив їх? ТАК ТРЕБА! І не питайте чому, просто прийміть так як звучить. Те, що це вдала воєнна оборона - вже всі побачили. Особливо рашисти, вони на таке не розраховували. Помилка прийняти українців за слабаків (Дудаєв). 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 40 минут назад, Rustem сказал: Я як раз думаю критично, чому на початку війни хлопці з "коктейлями для Молотова" зупиняли техніку, а не використовували протитанкові комплекси? Не тому, що їх кількість була не достатньою? Чому тоді президент, як жебрак, бігав та клянчив їх? Чому країни заходу зараз повинні закривати потребу в озброєнні (ракетах, протитанкових засобах, систем ППО, літаках, танках, гелікоптерах) - тому що ці потреби завчасно не фінансувались. Недолугість чи зрада одних завжди приводить до героїчних вчинків інших. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 20 хвилин тому, Ворон сказав: Майже експерт, хоч і недолугий, а що зробили попередні президенти, напевно згадати неможна, скліроз заважає. трохи не правильно поставлене питання - саботували, хтось більше, хтось менше, а хтось з особливим натхненням виконуючи і перевиконуючи план Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 Прохання не вдаватися до обговорення питань пошуку винних у недопрацюваннях до кінця війни. До перемоги це не наблизить, а от зневіру і розбрат буде сіяти. Буду просто роздавати покарання і ховати ваші "глибокі аналізи". 8 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Петр Павлович Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 3 часа назад, Олександр Коваль сказал: Шанс був в 92-99 р.р. далі агресор почав скуповувати європейську еліту оптом і вроздріб, почався саботаж зі сторони Німеччини і ко. Наша еліта до цього була вже завербована, перевербована і куплена з потрохами. "...Україно, чи ти була колись незалежною хоч на мить: від кайданів, що волю сковують, від копит, що у душу б'ють, від чужих, що тебе скуповують, від своїх, що тебе продають..." (Ліна Костенко) 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 4 години тому, Mihail-ves сказав: Ось Знову Ви помиляєтесь у військовій стратегії. Наші добре завчили урок з кораблями в Криму. Тому нічого такого і не купляли. Тому що треба мати було б таку саму кількість, а то і більшу, чим у рашистів. Якщо трішки менше то це вже легка здобич. Тому наші правильно зробили що модернізували ракетні війська (Вільха, Нептун та інше). І тепер рашиський флот не може підійти до суші. І його легко пускають на дно. Ще раз кажу думайте критично, а не шаблонно. Та ви навіть не можете й уявити на що здатен навіть один - єдиний дивізіон малих ракетних кораблів.Чому саме цей клас? А тому, що це найдешевше. З вами споритися не буду. Тому, що у мене є практичні навики за три роки служби на флоті і я, уявіть собі, вивчав спецкурс по тактиці ведення морського бою, це моє хоббі було колись. Про сухопутні вже не говорю - чотири роки військова кафедра і 3 місяці табори. Й потім постійна перепідготовка. А ви згадайте з чого почав розбудовувати державу Пето перший..., а той же Гітлер? От вам і відповідь. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 11 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: А ви згадайте з чого почав розбудовувати державу Пето перший..., а той же Гітлер? От вам і відповідь. Все тече, все міняється. Були б в названих персон байрактари та інша цікава техніка, то вони не так би воювали. А на рахунок кораблів, - мій приклад на Ваш - скільки кораблів знищили японці за один день під час другої світової війни. А грошей в ті кораблі було вкладено дуже багато. Те що було колись, не означає що пригодиться сьогодні. На цьому я закінчую 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 1 час назад, Sanich сказал: Прохання не вдаватися до обговорення питань пошуку винних у недопрацюваннях до кінця війни. До перемоги це не наблизить, а от зневіру і розбрат буде сіяти. Буду просто роздавати покарання і ховати ваші "глибокі аналізи". Це все вже було в історії... Так було і так буде... Повчальний ролик для багатьох, особливо друга частина... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 17 хвилин тому, ромео сказав: Повчальний ролик для багатьох, особливо друга частина... Чому цей рашист не каже за "толпу" путінську. Типу вони не толпа і вони свого царя не "предадут". Такий самий рашист як і всі в росії. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 4 минуты назад, Mihail-ves сказал: Чому цей рашист не каже за "толпу" путінську. Ви точно це знаєте, переглядали решту його матеріалів, чи власні здогадки? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
artemishe Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 3 часа назад, Rustem сказал: Я як раз думаю критично, чому на початку війни хлопці з "коктейлями для Молотова" зупиняли техніку, а не використовували протитанкові комплекси? Не тому, що їх кількість була не достатньою? Чому тоді президент, як жебрак, бігав та клянчив їх? Чому країни заходу зараз повинні закривати потребу в озброєнні (ракетах, протитанкових засобах, систем ППО, літаках, танках, гелікоптерах) - тому що ці потреби завчасно не фінансувались. Недолугість чи зрада одних завжди приводить до героїчних вчинків інших. та ви шось не те кажете... де ви бачили застосування коктейлів молотова у цій війні... скиньте хоч одне відео.. разом з тим, одним с основних засобів боротьби з технікою залишається рпг 7, а чисельність вітчизняних стугн і корсар в рази більше ніж те шо завезли... з джавелінів знищили близько ста одиниць техніки ( це десь тиждень тому така цифра було), а з чого знищили ще 400 танків і купу машин та іншої броньованої техніки? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 33 хвилини тому, ромео сказав: Ви точно це знаєте, переглядали решту його матеріалів, чи власні здогадки? Я зайшов на його канал і там про хуйла нічого не знайшов (те що він записав 9 годин назад також нічого). Зате про стан речей в нас він добре розказує. Звичайний ютубер який вміє впарювати свою думки в пусті голови. Як і прийнято в рашистів. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rustem Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 9 минут назад, artemishe сказал: чисельність вітчизняних стугн і корсар в рази більше ніж те шо завезли... КБ "Луч", що виготовляло ці стугни та корсари було знищено у перші години війни. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
artemishe Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 4 минуты назад, Rustem сказал: КБ "Луч", що виготовляло ці стугни та корсари було знищено у перші години війни. і це вам не на шо не натякає? а до цього вісім років шось вони робили... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rustem Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 2 минуты назад, artemishe сказал: і це вам не на шо не натякає? а до цього вісім років шось вони робили... Те що вони робили йшло на продаж в арабські країни, останні партії стугн були використані ЗСУ, перегляньте відео влучань, там на моніторах управління написи арабською мовою. Більше про цю тему я балакати не буду бо зароблю безстроковий "бан", використання коктейлів "молотова" самі гляньте в інеті, пошуком користуватись вмієте? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 3 часа назад, ромео сказал: Ви точно це знаєте, переглядали решту його матеріалів, чи власні здогадки? Только зря время потраченное на этот ролик.. особенно концовка когда он говорит что он ВСЕГДА всё наперёд говорит и ВСЕГДА не ошибается ... конечно если говорить то что и так ясно как белый день то ты не ошибёшься а в случае если и ошибся то такие всё равно не признают свою ошибку и с уверенностью будут заявлять свою правоту.. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 3 години тому, Mihail-ves сказав: Все тече, все міняється. Були б в названих персон байрактари та інша цікава техніка, то вони не так би воювали. А на рахунок кораблів, - мій приклад на Ваш - скільки кораблів знищили японці за один день під час другої світової війни. А грошей в ті кораблі було вкладено дуже багато. Те що було колись, не означає що пригодиться сьогодні. На цьому я закінчую Добре. Тільки ж японці перемогли на морі, бо у них були класні снаряди. А московські набої не вибухали, хоч були масові попадання. Теж через тупість, бо добавили у вибухівку щось, щоб вона не здитонувала від сильної температури на екваторі. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
artemishe Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 2 часа назад, ДобровоЛ сказал: Добре. Тільки ж японці перемогли на морі, бо у них були класні снаряди. А московські набої не вибухали, хоч були масові попадання. Теж через тупість, бо добавили у вибухівку щось, щоб вона не здитонувала від сильної температури на екваторі. це ви не з цусімою випадково переплутали? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 27 марта, 2022 Share Опубликовано 27 марта, 2022 7 годин тому, ДобровоЛ сказав: Добре. Тільки ж японці перемогли на морі, бо у них були класні снаряди. А московські набої не вибухали, хоч були масові попадання. Теж через тупість, бо добавили у вибухівку щось, щоб вона не здитонувала від сильної температури на екваторі. Це легенди. Насправді все в неумінні воювати, як от з Варягом 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 28 марта, 2022 Share Опубликовано 28 марта, 2022 Цікава інфа в неті. На скільки це правда не знаю: " В Госдуму внесён законопроект о признании соотечественниками всех, кто владеет русским языком. Также законопроект предлагает уточнить перечень народов, проживавших и проживающих в РФ". Тобто вибору то і нема. Треба з російської мови спригувать. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.