Конструктор Опубликовано 1 сентября, 2022 Share Опубликовано 1 сентября, 2022 1 годину тому, Wladimir_K сказав: Не зовсім просто. Коріння потрібно ліквідувати Да, акації ще та біда , знаю. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 1 сентября, 2022 Share Опубликовано 1 сентября, 2022 8 годин тому, Cfif сказав: я бачу Вам ваша "корона" на очі налізла і ви ніц не бачите та не розумієте. я ще мед відкачую. Тому і гнізда заширокі. нормальні пасічники ще мед качають)))) а не роздають непрохані поради..))) так в цьому році ГВ та весь розвиток затримався, то і більшість сюрпризів і новизна від цього. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
kroxaru Опубликовано 1 сентября, 2022 Share Опубликовано 1 сентября, 2022 4 часа назад, Конструктор сказал: Да, акації ще та біда , знаю. Корчевал у себя на участке пеньки от спиленых акаций Так коренья на 10 метров в радиусе раскидано Еще лет 6 воевал с порослью Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 сентября, 2022 Share Опубликовано 1 сентября, 2022 39 хвилин тому, kroxaru сказав: Корчевал у себя на участке пеньки от спиленых акаций Так коренья на 10 метров в радиусе раскидано Еще лет 6 воевал с порослью Колись в мене в селі було всього одне старе дерево , на прохання сусіда його зрізали , а гілля на свою голову спалили і від тоді понеслось: молодняком затягнуло пів садка і не тільки в мене , і рубав і гербіцидом лив , а вона потім знов лізе лізе , терпіння і часу не вистачало так що ростуть дрова. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 1 сентября, 2022 Share Опубликовано 1 сентября, 2022 1 минуту назад, Конструктор сказал: Колись в мене в селі було всього одне старе дерево , на прохання сусіда його зрізали , а гілля на свою голову спалили і від тоді понеслось: молодняком затягнуло пів садка і не тільки в мене , і рубав і гербіцидом лив , а вона потім знов лізе лізе , терпіння і часу не вистачало так що ростуть дрова. Вигідні дрова. Дуже швидко росте Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 сентября, 2022 Share Опубликовано 1 сентября, 2022 3 хвилини тому, Wladimir_K сказав: Вигідні дрова. Дуже швидко росте Були в лісі насадження акації після їх вирізки за декілька років хащі не прохідні. 3 хвилини тому, Wladimir_K сказав: Вигідні дрова. Дуже швидко росте І досить калорійні. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 1 сентября, 2022 Share Опубликовано 1 сентября, 2022 11 часов назад, Cfif сказал: нормальні пасічники ще мед качають)))) Нам би ваші "угіддя"... може і ми були б "нормальними" пасічниками... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
kroxaru Опубликовано 1 сентября, 2022 Share Опубликовано 1 сентября, 2022 11 минут назад, Конструктор сказал: Колись в мене в селі було всього одне старе дерево , на прохання сусіда його зрізали , а гілля на свою голову спалили і від тоді понеслось: молодняком затягнуло пів садка і не тільки в мене , і рубав і гербіцидом лив , а вона потім знов лізе лізе , терпіння і часу не вистачало так що ростуть дрова. У меня хватило терпенья теперь там садок яблоневый растет 7 минут назад, Конструктор сказал: І досить калорійні. Мне ясень больше нравиться Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 сентября, 2022 Share Опубликовано 1 сентября, 2022 3 хвилини тому, ромео сказав: Нам би ваші "угіддя"... може і ми були б "нормальними" пасічниками... Саме так. Я скільки сайгаком не шастав по лісу - знайшов лише одне місце 1-2 га де на вирубках-посадках розростається акація. Звідки вона там взялась не знаю. Але росте справді швидко. Молоді акації стоять вище сусідів на 2 м. Може через років десять і в мене буде акацієвий мед. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Гурович Опубликовано 1 сентября, 2022 Share Опубликовано 1 сентября, 2022 1 час назад, kroxaru сказал: Корчевал у себя на участке пеньки от спиленых акаций Так коренья на 10 метров в радиусе раскидано Еще лет 6 воевал с порослью 20 минут назад, Конструктор сказал: Колись в мене в селі було всього одне старе дерево , на прохання сусіда його зрізали , а гілля на свою голову спалили і від тоді понеслось: молодняком затягнуло пів садка і не тільки в мене , і рубав і гербіцидом лив , а вона потім знов лізе лізе , терпіння і часу не вистачало так що ростуть дрова. В деле уничтожения подобных насаждений главную роль играет керосин. Засверлитесь поглубже в пень, сделайте с десяток отверстий, залейте керосином и так с промежутками в 1 неделю раза 3 -4, и уже ничто в вашем саду не проростает. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 1 сентября, 2022 Share Опубликовано 1 сентября, 2022 1 час назад, Конструктор сказал: Колись в мене в селі було всього одне старе дерево , на прохання сусіда його зрізали , а гілля на свою голову спалили і від тоді понеслось: молодняком затягнуло пів садка і не тільки в мене , і рубав і гербіцидом лив Як саме застосовували гербіцид? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 2 сентября, 2022 Share Опубликовано 2 сентября, 2022 01.09.2022 в 22:30, Алексей Кременчуг сказав: Як саме застосовували гербіцид? По молодняку весь сезон , на слідуючий рік коріння знов пускало пагони , а зараз з них вже виросли гарні дрова. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 2 сентября, 2022 Share Опубликовано 2 сентября, 2022 01.09.2022 в 20:59, kroxaru сказав: У меня хватило терпенья теперь там садок яблоневый растет Мне ясень больше нравиться В мене теж саду є в досталь - декілька дерев(20-30). А оскільки я ледачий пасічник тому мабуть і обріс медоносами: травник заріс акацією , весь город скоро ваточник затягне і не тільки мій.І ще ростуть ліани то взагалі напасть ще та - лізуть всюди і на дерева і на будівлі , але в липні бджола на них гуде. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 3 сентября, 2022 Share Опубликовано 3 сентября, 2022 12 часов назад, Конструктор сказал: По молодняку весь сезон , на слідуючий рік коріння знов пускало пагони Під час спилу дерева малюєте бензопилкою ось такі руни на пенькові і заливаєте до них любий гербіцид на основі гліфосату. Рости нічого не буде, ні з пенька ні з коріння. Або ось так, і результат через 10 днів після застосування. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 3 сентября, 2022 Share Опубликовано 3 сентября, 2022 В 31.08.2022 в 12:04, msgarry сказал: Годину тому сидів на черешні вчорашній рій розміром з кулак. Зараз на тому ж місці рій на 3 рамки. Схоже що там вже 2 роя. І схоже що перед цим хотіли вселитися у вулик що я качав. Я здивувався що такий напад. Я вчора коли побачів що бджоли цікавляться гілкою мазнув на свою голову покращеним санроєм. Завтра мабуть гілку зламають. Цього року багато є на сході і півдні покинутих пасік, то таких роїв буде багато і кліща те ж. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
katran54 Опубликовано 9 сентября, 2022 Share Опубликовано 9 сентября, 2022 В 01.09.2022 в 20:45, Конструктор сказал: В 01.09.2022 в 19:58, kroxaru сказал: Корчевал у себя на участке пеньки от спиленых акаций Так коренья на 10 метров в радиусе раскидано Еще лет 6 воевал с порослью Колись в мене в селі було всього одне старе дерево , на прохання сусіда його зрізали , а гілля на свою голову спалили і від тоді понеслось: молодняком затягнуло пів садка і не тільки в мене , і рубав і гербіцидом лив , а вона потім знов лізе лізе , терпіння і часу не вистачало так що ростуть дрова. Років 5-6 назад почав висаджувати акації в лісі бо не було біля мене. На одній два роки підряд ламали верхушку якісь придурки. І якщо перші акації я шукав далеко в лісі то потім кожен рік я викопую і розсажую молоду поросль від цієї акаціії, не треба далеко їхати за саджанцями. Дійсно з коренів проростає багато пагонів. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ss77 Опубликовано 11 сентября, 2022 Share Опубликовано 11 сентября, 2022 В 03.09.2022 в 11:05, Алексей Кременчуг сказал: Під час спилу дерева малюєте бензопилкою ось такі руни на пенькові і заливаєте до них любий гербіцид на основі гліфосату. Рости нічого не буде, ні з пенька ні з коріння. Якщо тиждень заливати бензином, то можна пні підірвати!) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ss77 Опубликовано 14 сентября, 2022 Share Опубликовано 14 сентября, 2022 В 03.09.2022 в 11:05, Алексей Кременчуг сказал: https://www.facebook.com/100012158583320/videos/352391846437968/ ))) Птичку жалко! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 15 сентября, 2022 Share Опубликовано 15 сентября, 2022 В 14.09.2022 в 09:28, ss77 сказал: Птичку жалко! Не хвилюйтеся, ту холеру навіть електрошокер не бере Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
СЄРЖ Опубликовано 30 сентября, 2022 Share Опубликовано 30 сентября, 2022 11.08.2022 в 23:08, koste сказав: Так раньше то его и небыло . Смотрю что некаторые с него даже мёд качают . качають і зимують на ньому, не годуючи цукром. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 30 сентября, 2022 Share Опубликовано 30 сентября, 2022 7 минут назад, СЄРЖ сказал: качають і зимують на ньому, не годуючи цукром. В моей местности я эфекта не видел . Может с него и носят в других регионах . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
СЄРЖ Опубликовано 30 сентября, 2022 Share Опубликовано 30 сентября, 2022 10 хвилин тому, koste сказав: В моей местности я эфекта не видел . Может с него и носят в других регионах . можу вислати на пробу, щоб знали який на смак Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 30 сентября, 2022 Share Опубликовано 30 сентября, 2022 9 хвилин тому, koste сказав: В моей местности я эфекта не видел . Может с него и носят в других регионах . В мене також, я ще небачив бджіл на ньому, може це тому, що в мене цвітуть цікавіші рослини. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 30 сентября, 2022 Share Опубликовано 30 сентября, 2022 3 часа назад, СЄРЖ сказал: можу вислати на пробу, щоб знали який на смак Благодарю, но ненужно . Может когда то и мои тоже принесут. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.