Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

4 часа назад, Sanich сказал:

image.png

Інтрига.

Та яка інтрига? Все як завжди.

IMG_20230209_191244_056.jpg

• Подобається 2

25 хвилин тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

Та яка інтрига? Все як завжди.

IMG_20230209_191244_056.jpg

:ay: Охрана, отмєна. :dntknw:

• Ха-Ха 7

04.02.2023 в 20:12, ромео сказав:

Там була не очепятка, а підсвідома деза... :umora:

Ага, припишіть ще мене й творцем дези! :ooops:За що придбав, за те й віддав. За все творче життя я жодної не створював, навіть підсвідомо. Бо цивільна спеціалізація у мене - фотожурналістика. А остання моя посада в "партизанах" була - відповідальний секретар фронтової газети.:dntknw:

Не я ж то придумав. А побачив з екрана телевізора й почув нашою добірною літературною мовою і ще й без матюків, які зараз он дозволяють собі навіть "офіційні" ведучі ! :hi:Оте й підкупило. Та й перед цим же тут чув розмову про передачу танків Королівством Марокко, правда про кількість тоді не йшлося...

33 хвилини тому, ДобровоЛ сказав:

Ага, припишіть ще мене й творцем дези! :ooops:За що придбав, за те й віддав. За все творче життя я жодної не створював, навіть підсвідомо. Бо цивільна спеціалізація у мене - фотожурналістика. А остання моя посада в "партизанах" була - відповідальний секретар фронтової газети.:dntknw:

Не я ж то придумав. А побачив з екрана телевізора й почув нашою добірною літературною мовою і ще й без матюків, які зараз он дозволяють собі навіть "офіційні" ведучі ! :hi:Оте й підкупило. Та й перед цим же тут чув розмову про передачу танків Королівством Марокко, правда про кількість тоді не йшлося...

Вас не змінити... 

• Подобається 2
  • Переможемо 1

1 година тому, ромео сказав:

Вас не змінити... 

:az:А хто ж на другій половині свого сьомого десятка

(і де тільки вони  й набралися?) міняється? :dntknw:

• Ха-Ха 1

• Подобається 1
  • Дякую 1

• 2 weeks later...

Шизонутий ,,вилупок з ширіньки'' заговорив про його відданість домовленостям, договорам і вірність друзям. Схоже, що китайці нагадали шизонутому про домовленості в кінці минулої осені

• Подобається 2
  • Переможемо 2

Шизонутий,то може але мила не їсть переливав з пустого в порожнє

• Подобається 2

09.02.2023 в 19:46, ромео сказав:

Вас не змінити... 

Доречі, знайшов я це відео про Марокко.:wave:

Та виставити його тут не вдається . Це канал 24, як там написано ! :dntknw:

Цитата

За даними збройних сил Данії, країна має 30 працюючих F-16

Данії може надати Україні винищувачі. Таку заяву зробив виконувач обов'язків міністра оборони Троєлс Лунд Поульсен, передає Sky News.

«Я не виключаю, що в якийсь момент може виникнути потреба розглянути передавання винищувачів», – сказав Поульсен.

Про кількість не зазначається, проте за даними збройних сил Данії, з 1970-х років ВПС Данії придбали 77 літаків F-16, близько 30 з них працюють. 

Нагадаємо, ексглава Пентагону закликав США негайно надати Україні винищувачі. Також Банкова назвала країну, яка першою розблокує постачання авіації Україні. 

Сьогодні стало відомо, що Велика Британія готова постачати літаки своїм європейським союзникам, щоб вони, у свою чергу, могли відправити в Україну старі радянські винищувачі. Наразі країна працює над поповненням запасів боєприпасів та шукає альтернативні ланцюжки постачання.

• Подобається 2

Шановне панство, викладаю відео з каналу пічника -пукініста. На моє зауваження стосовно свята 23 лютого він видав промову в кращих традиціях соловйова, про домбить бомбас, зницить українців і т.д. Правда на тепер ці коменти разом з моїми видалені. Вважаю ми маєм знати цих героїв. Буду в Криму, обов'язково відвідаю цю пасіку, "поділюсь досвідом" так би мовить. Мо в кого буде бажання письніть йому.

• Подобається 6
  • Переможемо 1

Як казав один наш президент ,,маємо що маємо,, Щоб їм всім поперек горла ті хабарі встали.

https://www.pravda.com.ua/columns/2023/02/23/7390685/

• Подобається 3

Глухе зачухане село. Трохи більше 300 жителів 

Із них 120 з плюсиком чоловіків призовного віку. По списку, на папері зареєстрованих. Фактично проживає близько сотні

Вже мобілізовано 40 чоловік. 

• Сумно 5

Прес конференції не дивився. Бачив лише відповідь на одне питання.

Колосальна зміна людини. Не в кращу сторону.

• Подобається 1
  • Ха-Ха 3
  • Здивований 1

11 часов назад, ромео сказал:

Вже мобілізовано 40 чоловік. 

Не знаю як там у Вас а у мене вже закінчуються друзі які в шпиталі не побували.... 

• Сумно 7

Да я все бачив ну таке :blink: арлікіни щоб тягли не бачив, зенітна пушка 37 калібру 1939 року . довоювалась (аналогов нет ). Тепер вірю що аналогов нет --хамерс

• Подобається 8

Зокрема, ціна яєць становитиме 8-9 гривень в залежності від сорту (першого чи вищого),

Так прописали в новому контракті ..    то як бачимо ціна саме за штуку ( і від сорту.. до речі коли були яйця по 17 гр. то навіть на сорт не зважали.. мабуть задовольняло даже не сортувати а все гамузом НО по 17 гр. ) а не в кілограмах як деякі намагалися мені доказати..   хоча я вже думав що дадуть вказівку надалі заключати в кг.   але спочатку локшина на вуха далі трохи часу щоб забулось тай можна рахувати поштучно ...

Ще не розумію що вони в цих контрактах мають на увазі ціна з транспортуванням ..:dntknw:  в  АТБ  яйце що не транспортуеться ???   чи виробник яець буде сам доставляти уже варене яйце неопосередковано в окоп на передову ??  я думаю доставка до складу військової частини не чим не відрізняеться доставки до АТБ чи іншого оптового складу ...   щось дуже багато заумних слів понаписували в цих поясненях..  про закупівлю і ціноутворення..

• Подобається 1

26.02.2023 в 08:33, Александр К. сказав:

Не знаю як там у Вас а у мене вже закінчуються друзі які в шпиталі не побували.... 

Схоже десь в середині березня ця мясорубка запрацює на повну мощность

25 минут назад, олександр сказал:

Схоже десь в середині березня ця мясорубка запрацює на повну мощность

"Сдавайтесь" наскільки зрозумів.

9 хвилин тому, Wladimir_K сказав:

"Здавайтесь" наскільки зрозумів.

Ви розумілець чим зара займаєтесь?  Де Ви? В бліндажі?  За рульом бензовоза? Мож хоть в катівні сбу нігті диверсантам рвете?:umora:

4 минуты назад, олександр сказал:

Ви розумілець чим зара займаєтесь?  Де Ви? В бліндажі?  За рульом бензовоза? Мож хоть в катівні сбу нігті диверсантам рвете?:umora:

Яке це має значення? В Україні триває війна. Відповідні гинуть люди і я ж ніяк Україна в цьому не винна.  Підняти пости з 2014 р. тут. Бажаючих жити в сусідній країні міняв би на полонених і це чесно було б.

• Подобається 1
  • Ха-Ха 1

14 хвилин тому, Wladimir_K сказав:

Яке це має значення? В Україні триває війна. 

Правда? Немає значення?:rofl: :ay: мож пора вже кудись патріотизм примінити? Й не надо про відсутність навичок... по перше зара тьма мобіків які ні в зуб ногою. По друге навички потрібні різні. Знаю тут одного власника 2 крутих ресторанів.57р Доброволець. Зара діловод в службі кес (квартирноексплуатаційній) бригади. Хрєнячить як чорт ексельовські таблички без сну й оддиху.

• Подобається 1

Зараз війна технологій ,програмісти на вагу золота. Ніхто в окоп вас не засуне. 

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...