Троян Опубликовано 3 февраля, 2023 Share Опубликовано 3 февраля, 2023 8 хвилин тому, Жезус сказав: Незрозуміло все це ,багато чого ми не знаємо й напевно важко буде взнати взагалі Компоновка Армати така сама, як в Т-74 пропонував Морозов. А танків інших країн з такою компоновкою не має. А русня, як правило, краде чуже. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 3 февраля, 2023 Share Опубликовано 3 февраля, 2023 Я не за розробку,я про все,що було ,що буде,років через 50 -70 буде забава для світових істориків 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 3 февраля, 2023 Share Опубликовано 3 февраля, 2023 3 години тому, Троян сказав: Розроблявся і танк під такою маркою https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Т-74 Танк розроблявся в Харкові Морозовим, був прогресивною розробкою на той час, але його не взяли на озброєння. Здається мені, що сьогоднішня Армата русні це є його доробка. Ось т-74 який ще є живий, про такий танк не чув, хоча сам механік-водій, про що є запис в воєнному білеті. 2 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 3 февраля, 2023 Share Опубликовано 3 февраля, 2023 48 хвилин тому, Ворон сказав: про такий танк не чув, хоча сам механік-водій, Звісно не чув, це була тільки секретна на ті часи розробка. Хто б простому мехводу про це доповідав тоді. Я також тоді про нього нічого не чув. Тоді навіть серійний Т64 вважався секретним, конспекти заборонялось виносити з аудиторії. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 3 февраля, 2023 Share Опубликовано 3 февраля, 2023 2 хвилини тому, Троян сказав: Звісно не чув, це була тільки секретна на ті часи розробка. Хто б простому мехводу про це доповідав тоді. А вам все по секрету доповіли. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 3 февраля, 2023 Share Опубликовано 3 февраля, 2023 2 хвилини тому, Ворон сказав: А вам все по секрету доповіли. Такої необхідності зараз не має, я вмію читати. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 3 февраля, 2023 Share Опубликовано 3 февраля, 2023 1 годину тому, Ворон сказав: Ось т-74 який ще є живий, про такий танк не чув, хоча сам механік-водій, про що є запис в воєнному білеті. Так, @Ворон , це трудяга ще та, достойна уваги й подяки. А про Т-74 (танки)у тому повідомленні говорилося, що вони якимсь чином були спочатку в Білорусії , а потім їх передали в королівство Марокко. А рашка їм гроші ті списала. Це було ще до лютого 22-го. Про наміри їх передачі в Україну я вперше почув тут , в мароканському магазині. А згодом натрапив і на повідомлення в ЗМІ. P.S. За що купив, за те й продав ... 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 4 февраля, 2023 Share Опубликовано 4 февраля, 2023 В качественном плане эта потеря оказалась для них настолько тяжелой, что до сих пор удивительно, как россияне не расконсервировали свои старые Т-55, Т-76 — древние танки, образца 1950-х годов, которые у них в теории еще на хранении могут быть. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 4 февраля, 2023 Share Опубликовано 4 февраля, 2023 13 часов назад, Ворон сказал: Ось т-74 який ще є живий, про такий танк не чув, хоча сам механік-водій, про що є запис в воєнному білеті. Та це як танк. Там за ним ще цистерну з дизпаливом потрібно везти. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 4 февраля, 2023 Share Опубликовано 4 февраля, 2023 2 часа назад, blek-269 сказал: В качественном плане эта потеря оказалась для них настолько тяжелой, что до сих пор удивительно, как россияне не расконсервировали свои старые Т-55, Т-76 — древние танки, образца 1950-х годов, которые у них в теории еще на хранении могут быть. Спочатку Т-62. Думаю навіть на складах є багато т-72 совок тоді їх багато наклепав. Разом з тим є не одне але, при зберіганні прапори половину розікрали, плюс за ці роки там все що з резини перестало існувати, а по третє там немає систем нічного бачення не кажучи про застарілу броню. Сусідня країна якщо хоч щось є буде ще довго фейками воювати, поки зовсім не настане пі .... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 4 февраля, 2023 Share Опубликовано 4 февраля, 2023 5 минут назад, Wladimir_K сказал: Спочатку Т-62. Думаю навіть на складах є багато т-72 совок тоді їх багато наклепав. Разом з тим є не одне але, при зберіганні прапори половину розікрали, плюс за ці роки там все що з резини перестало існувати, а по третє там немає систем нічного бачення не кажучи про застарілу броню. Сусідня країна якщо хоч щось є буде ще довго фейками воювати, поки зовсім не настане пі .... Ви до мене які то претензії маєте , я не складаю експертизу , я суто можу в очну бачить . Як що по машинах то в них вони ліпші чим були в нас . В них дизеля камази і урали в нас були зіли 131 і газ66 всі на бензині , зрідка крази . По бетрах однаково по бмп чуть гірше , в росіян новіші . По танках не можу в послідній раз що бачив в Україні то були добрі моторизовані відремонтовані по рівнянню з 14 роком Те що привів взято зі статтї і повірте я знаю що там знаходиться на консервовані . Це ще з радянських часів ,мій старший брат розповідав як він на дембіль йшов і після я . Приїджаїш з (цілини ) уборка врожаю машини розбиті все на сварках і дроті і тобі кажуть не поїдеш до дому поки не зробиш .а запчастин не дають або нема . Де брать правильно на консервації ,здав і поїхав і так кожного року . 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 4 февраля, 2023 Share Опубликовано 4 февраля, 2023 10 минут назад, blek-269 сказал: Ви до мене які то претензії маєте , я не складаю експертизу , я суто можу в очну бачить . Як що по машинах то в них вони ліпші чим були в нас . В них дизеля камази і урали в нас були зіли 131 і газ66 всі на бензині , зрідка крази . По бетрах однаково по бмп чуть гірше , в росіян новіші . По танках не можу в послідній раз що бачив в Україні то були добрі моторизовані відремонтовані по рівнянню з 14 роком Те що привів взято зі статтї і повірте я знаю що там знаходиться на консервовані . Це ще з радянських часів ,мій старший брат розповідав як він на дембіль йшов і після я . Приїджаїш з (цілини ) уборка врожаю машини розбиті все на сварках і дроті і тобі кажуть не поїдеш до дому поки не зробиш .а запчастин не дають або нема . Де брать правильно на консервації ,здав і поїхав і так кожного року . Та в 2014 один металолом був в Україні і армії не було фактично. На сьогодні думаю є різне обладнання. А в рф вже нові закінчуються, все модне в більшості десь в лісах і степах "гниє" за ці місяці , а от вати ще багато. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Термообработчик Опубликовано 4 февраля, 2023 Share Опубликовано 4 февраля, 2023 32 минуты назад, blek-269 сказал: я суто можу в очну бачить Гадаю, не буде зайвим нагадати тим хто знаходиться на окупованій території, що ні в якому разі не можна вступати у відверті розмови з невідомими людьми, які можуть заводити десь на вулиці "душевні" балачки про політику, в тому числі українською мовою, або реагувати на подібні розсилки, бо все це може бути провокацією окупантів. Довірливий контакт можна підтримувати тільки з добре відомими людьми. 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 4 февраля, 2023 Share Опубликовано 4 февраля, 2023 1 час назад, blek-269 сказал: Ви до мене які то претензії маєте , я не складаю експертизу , я суто можу в очну бачить . Як що по машинах то в них вони ліпші чим були в нас . В них дизеля камази і урали в нас були зіли 131 і газ66 всі на бензині , зрідка крази . По бетрах однаково по бмп чуть гірше , в росіян новіші . По танках не можу в послідній раз що бачив в Україні то були добрі моторизовані відремонтовані по рівнянню з 14 роком Те що привів взято зі статтї і повірте я знаю що там знаходиться на консервовані . Це ще з радянських часів ,мій старший брат розповідав як він на дембіль йшов і після я . Приїджаїш з (цілини ) уборка врожаю машини розбиті все на сварках і дроті і тобі кажуть не поїдеш до дому поки не зробиш .а запчастин не дають або нема . Де брать правильно на консервації ,здав і поїхав і так кожного року . Тогда почему у них на параде корчи проходили . И то я так понимаю что каторые ещё как то ездят ? Пушки с второй мировой с восмеркой на колесе ... автоматы ржавые . Почему если есть старая техника но хорошая не достать с запасов ,а достали корчи да и на парад ? Или эта показуха ? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 4 февраля, 2023 Share Опубликовано 4 февраля, 2023 2 години тому, Wladimir_K сказав: Та це як танк. Там за ним ще цистерну з дизпаливом потрібно везти. Не знаю про яку цистерну мова, за цілий день оранки не вдавалось спалити повний бак соляри, там стоїть простий рядний чотирициліндровий атмосферник. 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 февраля, 2023 Share Опубликовано 4 февраля, 2023 4 хвилини тому, Ворон сказав: Не знаю про яку цистерну мова, за цілий день оранки не вдавалось спалити повний бак соляри, Ви ше до цих пір на ньому орете? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 4 февраля, 2023 Share Опубликовано 4 февраля, 2023 40 хвилин тому, gardener сказав: Ви ше до цих пір на ньому орете? Вже ні, зараз на мтз. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 4 февраля, 2023 Share Опубликовано 4 февраля, 2023 4 часа назад, koste сказал: Тогда почему у них на параде корчи проходили . И то я так понимаю что каторые ещё как то ездят ? Пушки с второй мировой с восмеркой на колесе ... автоматы ржавые . Почему если есть старая техника но хорошая не достать с запасов ,а достали корчи да и на парад ? Или эта показуха ? Ви до мене які то запитання дивні ,я ж написав що бачу не більш не менш . Все інше в кремль 5 часов назад, Термообработчик сказал: Довірливий контакт можна підтримувати тільки з добре відомими людьми. Я розумію . В нас навіть знайомому не можна вірити і що то казати прийшли такі часи і я знаю це в очу бо знаю людей які постраждали за 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 4 февраля, 2023 Share Опубликовано 4 февраля, 2023 20 часов назад, Ворон сказал: Ось т-74 який ще є живий, про такий танк не чув, хоча сам механік-водій, про що є запис в воєнному білеті. По молодості на такому трохи працював в минулому столітті . 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 4 февраля, 2023 Share Опубликовано 4 февраля, 2023 7 часов назад, Wladimir_K сказал: все модне в більшості десь в лісах і степах "гниє" за ці місяці Із-за цього металолом обезцінився. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 4 февраля, 2023 Share Опубликовано 4 февраля, 2023 1 час назад, blek-269 сказал: Ви до мене які то запитання дивні ,я ж написав що бачу не більш не менш . Все інше в кремль Я розумію . В нас навіть знайомому не можна вірити і що то казати прийшли такі часи і я знаю це в очу бо знаю людей які постраждали за І правильно робите. 5 часов назад, Ворон сказал: Не знаю про яку цистерну мова, за цілий день оранки не вдавалось спалити повний бак соляри, там стоїть простий рядний чотирициліндровий атмосферник. Не думаю, що якщо так все просто їх би припинили випускати. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 4 февраля, 2023 Share Опубликовано 4 февраля, 2023 26 хвилин тому, Wladimir_K сказав: І правильно робите. Не думаю, що якщо так все просто їх би припинили випускати. Вони просто морально застарілі, там управління все проста механіка, а теперішня техніка уся на гідро і пневмо підсилювачах. п/С. Думати і знати, це різні речі. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 4 февраля, 2023 Share Опубликовано 4 февраля, 2023 22 години тому, Ворон сказав: Ось т-74 який ще є живий, про такий танк не чув, хоча сам механік-водій, про що є запис в воєнному білеті. На таком Т74 в школе учебное вождение было. Потом на летних каникулах на силосной яме недельная практика была. В летнюю жару у него часто радиатор закипал. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 4 февраля, 2023 Автор Share Опубликовано 4 февраля, 2023 Як одна опечатка Добровола оживила тему флудом про трактори.. Здавалося б, до чого тут війна. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 4 февраля, 2023 Share Опубликовано 4 февраля, 2023 7 минут назад, Sanich сказал: Як одна опечатка Добровола оживила тему флудом про трактори.. Здавалося б, до чого тут війна. Суть в тому, що стратегія совка була, що вся промисловість може випускати військову техніку швидко без складнощів перейшовши з випуску звичайної. І добре, що совок помер 30 років тому і все це не працює. Звідси трактори, як похідні від танків. 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения