Пахомич Опубликовано 6 августа, 2023 Share Опубликовано 6 августа, 2023 6 часов назад, asaltan сказал: Риба з таким досвідом легко організує самостріл, півроку проваландається в госпіталях і вернеться додому очищеним героєм. Тільки в тюрму з конфіскацією. Після самострілу в голову. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 6 августа, 2023 Share Опубликовано 6 августа, 2023 Якщо не міняти кардинально всю систему , в більшості нічого не зміниться крім прізвища воєнкома. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 7 августа, 2023 Share Опубликовано 7 августа, 2023 16 часов назад, Конструктор сказал: Якщо не міняти кардинально всю систему , в більшості нічого не зміниться крім прізвища воєнкома. Якою на вашу думку повина бути поміняна система . Намалюйте словами 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 7 августа, 2023 Share Опубликовано 7 августа, 2023 1 годину тому, Пахомич сказав: Якою на вашу думку повина бути поміняна система . Намалюйте словами Взагалі я не маю компетенції в цій сфері , але якщо нічого не міняти то куди ми дійдем. Як мінімум воєнкомами і їх підлеглими мають бути люди які пройшли службу і не в тилу. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 7 августа, 2023 Автор Share Опубликовано 7 августа, 2023 2 години тому, Пахомич сказав: Якою на вашу думку повина бути поміняна система . Намалюйте словами Для початку - почати діяти по закону. 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 7 августа, 2023 Share Опубликовано 7 августа, 2023 1 час назад, Sanich сказал: Для початку - почати діяти по закону. Якраз і законами робиться беззаконня. Закони пишуться , щоб обійти закони . 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Burkun Опубликовано 7 августа, 2023 Share Опубликовано 7 августа, 2023 1 час назад, Конструктор сказал: Як мінімум воєнкомами і їх підлеглими мають бути люди які пройшли службу і не в тилу. Юга Луценко пiдiйде? Списаний з ЗСУ по стану здоров'я. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 7 августа, 2023 Share Опубликовано 7 августа, 2023 2 часа назад, Конструктор сказал: Взагалі я не маю компетенції в цій сфері , але якщо нічого не міняти то куди ми дійдем. Як мінімум воєнкомами і їх підлеглими мають бути люди які пройшли службу і не в тилу. А хіба тільки воєнкоми самі ? А ті хто їх прикриває , лікарі , прокурори .суді , поліція , місцеві служаки . Всім повістка , підготовка по підривні справі , міношукач в руки і виконуй свій обовязок. Хапуга нехай дивиться на міну і буде думати як вижити , а не вкрасти. Злодіїв тільки на розмінування дороги для піхоти і танків ,це буде чесно і справедливо. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Burkun Опубликовано 7 августа, 2023 Share Опубликовано 7 августа, 2023 8 минут назад, Пахомич сказал: А хіба тільки воєнкоми самі ? А ті хто їх прикриває , лікарі , прокурори .суді , поліція , місцеві служаки . Всім повістка , підготовка по підривні справі , міношукач в руки і виконуй свій обовязок. Хапуга нехай дивиться на міну і буде думати як вижити , а не вкрасти. Злодіїв тільки на розмінування дороги для піхоти і танків ,це буде чесно і справедливо. Такоi справедливостi немае навiть у цивiлiзованих краiнах. А тут все пронизане вздовж i впоперек метастазами крадiжок i корупцii. Якщо йде тотальне розкрадання мiжнародноi фiнансoвоi допомоги при загрозi зникнення держави i повного геноциду населення то тут вже мабуть нiхто нiчим вже не допоможе. I це прийшли люди з народу, простi хлопцi i дiвчата. Мабуть простi. Звiдки вiзьметься справедливiсть? Для конструктора можуть поставити у тцк людей з ЗСУ якi були на фронтi. Чергових Мiшiв Гаврилюкiв. Зроблять окозамилювання щоб заспокоiти населення. Система не приймае до себе чесних людей. Вона iх звiдти випльовуе, якщо такi випадково туди потрапляють. Зараз на мiсце Ляшка з вилами готують вiдвертого бандита i видiляють десятки мiльйонiв гривень на кiно з його участю. В той час коли народ на своiх плечах армiю забезпечуе. 2 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 7 августа, 2023 Share Опубликовано 7 августа, 2023 2 години тому, Burkun сказав: Для конструктора можуть поставити у тцк людей з ЗСУ якi були на фронтi Не поставлять. Чому ви вирішили що я в це вірю? Все працює як і працювало і поки що я не бачу що є бажання щось міняти. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 7 августа, 2023 Share Опубликовано 7 августа, 2023 5 годин тому, Sanich сказав: Для початку - почати діяти по закону. на жаль, наші закони зроблені для чиновників, а не для народу і трактуються так, як потрібно чиновнику. А наші адвокати є посередниками у передачі хабара, щоб людина могла відстояти свої права. 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 12 августа, 2023 Share Опубликовано 12 августа, 2023 В 07.08.2023 в 23:58, Фомич сказал: на жаль, наші закони зроблені для чиновників, а не для народу і трактуються так, як потрібно чиновнику. А наші адвокати є посередниками у передачі хабара, щоб людина могла відстояти свої права. Якщо читати Обявлєніє св. Івана Богослова , то до занепаду антихриста і семиголової звірини потрібно воювати ще два роки. Мусимо витримати 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 19 августа, 2023 Share Опубликовано 19 августа, 2023 Днями друзяка пригостив медом зібраним під Часовим Яром , за 10 км. від лінії фронту. Наш Голова Спілки там нині в рядах ЗСУ і крім багатьох інших обов'язків йому призначили доглядати пасіку яку наші військові придбали у місцевого діда пасічника, дід продав пасіку нашим військовим а сам "рвонув" до сина в Америку. Приемно, що і мене не забули, пригостили, мед незвично ароматний, темний, знизу відеречка почав кристалізуватись. 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 19 августа, 2023 Share Опубликовано 19 августа, 2023 2 часа назад, Винодел сказал: Днями друзяка пригостив медом зібраним під Часовим Яром , за 10 км. від лінії фронту. Наш Голова Спілки там нині в рядах ЗСУ і крім багатьох інших обов'язків йому призначили доглядати пасіку яку наші військові придбали у місцевого діда пасічника, дід продав пасіку нашим військовим а сам "рвонув" до сина в Америку. Приемно, що і мене не забули, пригостили, мед незвично ароматний, темний, знизу відеречка почав кристалізуватись. Знаєш Друже! На долю нашого народу випали тяжкі випробування . Українці борються не з ким небуть , а з самим ставлеником сатани. Світ дивується скільки росія посилає людей на убой? Людина може покаятись перед Богом в останні долі секунди . Орки ( РФ) начіпили на себе знак (клятву) Z V знак семиголової звірини і поклонились антихристу .Мертва людиназмінити нічого не може . 75% РФ то власність сатани. 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 19 августа, 2023 Share Опубликовано 19 августа, 2023 В 12.08.2023 в 20:40, Пахомич сказал: Якщо читати Обявлєніє св. Івана Богослова , то до занепаду антихриста і семиголової звірини потрібно воювати ще два роки. Мусимо витримати Я дуже сушив собі мозги і баптистам - яка печать відкрита на сьогодні. Ніхто не дав відповіді, а Іван Богослов писав до мене і дотебе. По всіх роздумх моїх . Саме найінтересніше - семиголова звірина отримала силу від сатани на 42 місяці. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 августа, 2023 Share Опубликовано 19 августа, 2023 44 хвилини тому, Пахомич сказав: Я дуже сушив собі мозги і баптистам - яка печать відкрита на сьогодні. не забивайте дурним голову 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 23 августа, 2023 Share Опубликовано 23 августа, 2023 В 24.06.2023 в 23:50, ромео сказал: Довго він вже не протягне Ви були праві 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 24 августа, 2023 Share Опубликовано 24 августа, 2023 13 часов назад, Вадім Полтава сказал: Ви були праві Ви за кого? Пригожин і путін то ше ті " бєспредельщіки" . ше трішки і путін " двійник " зіграє в ящик . Не вдасця їм повторити шлях гітлера , вони власність сатани , отож мають бути повішенимиШнурок скрутимо ми з вами . 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 25 августа, 2023 Share Опубликовано 25 августа, 2023 В 24.08.2023 в 12:31, Пахомич сказал: Ви за кого? Пригожин і путін то ше ті " бєспредельщіки" . ше трішки і путін " двійник " зіграє в ящик . Не вдасця їм повторити шлях гітлера , вони власність сатани , отож мають бути повішенимиШнурок скрутимо ми з вами . В 19.08.2023 в 19:28, gardener сказал: не забивайте дурним голову Ні друже , то не дурня! я і ти не усвідомлюємо з якою страшно силою володіє людина без Бога, коли сатана бере верх над розумом Потрібно брат читати і осмислювати прочитане . Іван Богослов кому писав шо має бути , нам з тобою Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 26 августа, 2023 Share Опубликовано 26 августа, 2023 23.08.2023 в 22:21, Винодел сказав: Сьогодні на світанку(вважаеться найвища точка охолодження) було 14,5*С з урахуванням що бруківка під термометром за день нагрілась. Щось в мене звичка вставати з світанком. Вдень 27*С,сонячно. Вночі, зразу, прохолодно, до дрижаків,вранці знову 14. А я як був у Києві, то завжди перед самими обстрілами просипався. І перед першими ракетами теж - за півгодини. Вони десь по прямій км за 12-15 від мене впали у Броварах. Факт, але для мене не зовсім зрозумілий. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 31 августа, 2023 Share Опубликовано 31 августа, 2023 13 годин тому, ДобровоЛ сказав: Мабуть що жінка. Хоче хоч на салі зекономити. вона якраз не економить-кожен день в атб і раз в тиждень на базарі.Фото після обстрілу в квітні 2023 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 1 сентября, 2023 Share Опубликовано 1 сентября, 2023 8 годин тому, ДобровоЛ сказав: Це вас чи не з Кінгсбургської коси отак почтують ? Дев"ять місяців ота вонючка (прес-баба-офіцер)південного напрямку все бреше, що її ось-ось визволять... Глум та й годі ! так -з неї,бо через воду 7-9 км.Ще в них був там прибор муром на відстані 10 км видно людину .Тому бють регулярно .Вчора по акваторії.Луплять по майському.І агентів хватає,які дають наводку.Бувший командир морських котиків Шевченко також працював на них.теперешній командир гарнізону в 2014 році як депутат голосував проти визнання рашки агресором. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 1 сентября, 2023 Share Опубликовано 1 сентября, 2023 4 години тому, wwlo сказав: так -з неї,бо через воду 7-9 км.Ще в них був там прибор муром на відстані 10 км видно людину .Тому бють регулярно .Вчора по акваторії.Луплять по майському.І агентів хватає,які дають наводку.Бувший командир морських котиків Шевченко також працював на них.теперешній командир гарнізону в 2014 році як депутат голосував проти визнання рашки агресором. І що, воно й до цих пір 'командує' ?!! Ну, тоді зрозуміло, як москалі за одну добу (!) усю Херсонщину окупували ! Років з 7-8 я відпочивав саме з нашого боку навпроти Очакова. А до нас на Київщину вони вдерлися ще в лютому 24-26 числа 2022-го. І якби не видали людям отоді на Оболоні 10 тисяч автоматів і т.п.( не знаю кому й дякувати за таке рішення !) , й у нас був би гаплик. Вже БТРи їхні та БМП кілька приватних авто були передавили у столиці на Оболоні ! Ви праві - найбільше наше лихо - то ЗРАДА ! Згадаймо хоча б оті 900(!) наших ракет переданих підарасії за якийсь там 'віртуальний газ', здається, Тимошенчихою. Ніхто з нас із вами ніякого отого 'газу' дармового чи дешевого й не бачив ніколи. За те оті 'наші' ракети саме й бомблять і сьогодні Київ. За 800 метрів від моєї пасіки, а не від особняка золотокосої зрадниці-падлюки, саме якраз така й впала у грудні , збита нашою ПРО . Чудом не вибухнула. Так у собі несла заряд близько 400 (!) кг тротилу. 1 1 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 2 сентября, 2023 Share Опубликовано 2 сентября, 2023 31.08.2023 в 23:53, ДобровоЛ сказав: Це вас чи не з Кінгсбургської коси отак почтують ? Дев"ять місяців ота вонючка (прес-баба-офіцер)південного напрямку все бреше, що її ось-ось визволять... Глум та й годі ! Вибачаюсь, Ви мабуть за кордоном екстрасенсом стали, якщо бачите за кордону, що робиться на Кінгсбургской косі? А для чого принижувати і ображати жінку офіцера ЗСУ, яка виконує свою роботу? 3 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 2 сентября, 2023 Share Опубликовано 2 сентября, 2023 59 минут назад, Фомич сказал: Вибачаюсь, Ви мабуть за кордоном екстрасенсом стали, якщо бачите за кордону, що робиться на Кінгсбургской косі? А для чого принижувати і ображати жінку офіцера ЗСУ, яка виконує свою роботу? Не дивуйтесь! Це фанат Паши Мерседеса з душою малороса . Заржавіла консерва "руского міра" 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения