ромео Опубликовано 24 января, 2023 Share Опубликовано 24 января, 2023 2 години тому, Пахомич сказав: Якщо кацапи кинуть 500тис. орків Думка/ рецепт про баланс кількості в арміях завідома програшна. Із-за того, що їх, сука, набагато більше. Кількістю Україна не переможе. Навіть, якщо всі поляжуть, це не допоможе. Техніка, технології, стратегія і тактика і кардинально інше ставлення до людей. 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 24 января, 2023 Share Опубликовано 24 января, 2023 2 години тому, Пахомич сказав: От і перший ухилянт Ото тут вся така опозиція проти вручення повісток. Якщо кацапи кинуть 500тис. орків ,то ти рано чи пізно попадеш на передову і будеш проклинати ту годину , коли ти ховався від навчань на полігоні. Втікати потрібно також вміючи , як і наступати. "Ухилянта" комісували із ЗСУ ще в 14 році по статті 8 (б), чого і Вам бажаю. Так що знову як кажуть тільки після Вас. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 24 января, 2023 Share Опубликовано 24 января, 2023 Ось почитайте і прилаштуйте до мобілізації відіо https://delo.ua/politics/madyar-meni-zaproponuvali-diskredituvati-sistemu-v-yakii-ya-zaraz-znaxodzusya-na-prikladi-yajec-410050/ Подумайте кому що 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 24 января, 2023 Share Опубликовано 24 января, 2023 4 часа назад, blek-269 сказал: Ось почитайте і прилаштуйте до мобілізації ві Подумайте кому що Ну да.. і взятки за генератори москалі підкинули .. і авто новенькі любим друзям . і корупції у нас нема .. і все не на часі.. а з якого переляку зараз під час війни такі відставки високопосадовців ?? 4 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 24 января, 2023 Share Опубликовано 24 января, 2023 2 години тому, ромео сказав: Думка/ рецепт про баланс кількості в арміях завідома програшна. Із-за того, що їх, сука, набагато більше. Кількістю Україна не переможе. Навіть, якщо всі поляжуть, це не допоможе. Техніка, технології, стратегія і тактика і кардинально інше ставлення до людей. За даними військових експертів і професійних військових для успішного наступу потрібне співвідношення наступаючих над оборонцями мінімум три до одного при відносно рівних можливостях вогневої і технічної підтримки. Також мають бути найкращі бойові резерви приблизно мінімум третини від загальної кількості для можливості контраступу чи маневру в ефективній обороні. Стосовно тих хто ухиляється, то їх швидко приводять до тями спеціально відібрані і навчені вояки з досвідом, і вони, як правило, стають цілком справними вояками. Стосовно примусової мобілізації чи просто всебічної перевірки човіків призовного віку- у нас війна на виживання і є закон єдиний для всіх, який потрібно виконувати. Знаю дуже багатьох здорових бичків з грошима, які переховуються і незаконно відмазуються. Всі специ з досвідом одноголосно стеврджують, що квітень- травень будуть вирішальними, а американці завжди щось надважливе знають і вживають відповідних дій по максимуму можливостей антикацапської коаліції. Від українців потрібна по максимуму витримка і всебічна допомога у виявленні всіх, хто хоч якось перешкоджає і шкодить ЗСУ і Україні в цілому 4 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 24 января, 2023 Share Опубликовано 24 января, 2023 3 часа назад, Сергей Тюркин сказал: а далі вже всі інші закони що не суперечать правам людини... У нас війна? Чи так комарі кусают. Чому одному прийшла повістка, мовчки поїхав в воєнкомат. Сказали пора, і ніяких приоікань, Іншого виловлюют як суслика. 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
uam_63 Опубликовано 24 января, 2023 Share Опубликовано 24 января, 2023 30 минут назад, ded50 сказал: У нас війна? Чи так комарі кусают. Чому одному прийшла повістка, мовчки поїхав в воєнкомат. Сказали пора, і ніяких приоікань, Іншого виловлюют як суслика. Тут по логіці людей 24.02.2022 ми повинні були звернутись в ООН , через те що на нас незаконно напала росія , викликати адвоката скласти скаргу. І одразу танки повинні булиб зупинитись ракети впасти на адмін. межі бо цеж б@ ть незаконно згідно міжнародних угод конвенцій і тому подібного. 4 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 24 января, 2023 Share Опубликовано 24 января, 2023 12 минут назад, uam_63 сказал: Тут по логіці людей Вам скажу таке, інші сприймут не сприймут, їхні проблеми. Це що до вілео. Знято в Одесі. Оказуєця то було не в Одесі а в Миколаєві. Полісмени приїхали на виклик, і заломали одного не адеквата. Який сокирою напав на когось. Ну а кому тре розігнати зраду вдалось на славу. Продовжуємо далі. На сім откланяюсь, до наступного вкиду. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 24 января, 2023 Share Опубликовано 24 января, 2023 4 часа назад, Mihail-ves сказал: "Ухилянта" комісували із ЗСУ ще в 14 році по статті 8 (б), чого і Вам бажаю. Так що знову як кажуть тільки після Вас. Піднімати корпус медовий з рамкою на 300 можеш , на станку робити бачиш . Шошто за стаття така. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 24 января, 2023 Share Опубликовано 24 января, 2023 15 годин тому, язичник сказав: За даними військових експертів і професійних військових для успішного наступу потрібне співвідношення наступаючих над оборонцями мінімум три до одного при відносно рівних можливостях вогневої і технічної підтримки. Також мають бути найкращі бойові резерви приблизно мінімум третини від загальної кількості для можливості контраступу чи маневру в ефективній обороні. Стосовно тих хто ухиляється, то їх швидко приводять до тями спеціально відібрані і навчені вояки з досвідом, і вони, як правило, стають цілком справними вояками. Стосовно примусової мобілізації чи просто всебічної перевірки човіків призовного віку- у нас війна на виживання і є закон єдиний для всіх, який потрібно виконувати. Знаю дуже багатьох здорових бичків з грошима, які переховуються і незаконно відмазуються. Всі специ з досвідом одноголосно стеврджують, що квітень- травень будуть вирішальними, а американці завжди щось надважливе знають і вживають відповідних дій по максимуму можливостей антикацапської коаліції. Від українців потрібна по максимуму витримка і всебічна допомога у виявленні всіх, хто хоч якось перешкоджає і шкодить ЗСУ і Україні в цілому О! То ви б @язичник отих "дуже багатьох здорових бичків з грошима, які переховуються і незаконно відмазуються " й видали б нагора! Це було б просто цілком патріотично з вашого боку! А щодо ЛЕОПАРДІВ з повідомлень нинішніх - німці вже виділяють укомплектовану роту нового зразка Leopard - 2A6. Радий повідомити , що й Нідерланди, де я зараз, теж долучаються до передачі Україні 18-ти таких танків. Фіни теж готують вже таку техніку. Про Польщу, що стала нам рідною, вже й не говорю. Думаю, що ще будуть пороги й не одні на цій дорозі, та як би там не було б, але справа, на яку ми чекали ось вже майже рік, зрушила з місця і це неабияк радує! 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 24 января, 2023 Share Опубликовано 24 января, 2023 6 часов назад, ded50 сказал: А ви не можете собі уявити що то міг бути диверсант, чи калобарант? Чомусь при згадці "воєнкомат" усі намагаються розсусолювати про права людини. Кожен день виловлюют на кордоні втікачів. Разом з ними і тих хто допомагає втікти, звісно не за просто так. Ще в горах знаходят жмурів. Беславно віддавшиз своє життя. Но не на війні. Вибачте, але тема "воєнкомат" і права людини це не спвмірні поняття. Ведучи розмрву про демократію, це спроба приховати свої шкурні інтереси. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 24 января, 2023 Share Опубликовано 24 января, 2023 15 минут назад, ДобровоЛ сказал: О! То ви б @язичник отих "дуже багатьох здорових бичків з грошима, які переховуються і незаконно відмазуються " й видали б нагора1 Це було б просто цілком патріотично з вашого боку! А щодо ЛЕОПАРДІВ повідомляю, що німці вже виділяють укомплектовану роту нового зразка Leopard - 2A6. Радий повідомити , що й Нідерланди, де я зараз, теж долучаються до передачі Україні 18-ти таких танків. Фіни теж готують вже таку техніку. Про Польщу, що стала нам рідною, вже й не говорю. Словом, справа зрушила з місця і це неабияк радує! Будем радыватся когда это всё будет уже у нас ,а не где либо далеко . Из слов президента ,рашисты усиливаются в Бахмуте . Вот бы там чем либо тежолым по мозгам долбануть ,да так чтоб сразу по пакетам разлажились . 1 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 24 января, 2023 Share Опубликовано 24 января, 2023 31 минуту назад, Пахомич сказал: Піднімати корпус медовий з рамкою на 300 можеш , на станку робити бачиш . Шошто за стаття така. А что делать то ,кто ему поможет !? Так що мусить робити . Згадав колега по роботi йому би вже дома сидiти а вiн працюе , та допрацювався до iнсульта . Так що лiкарям виднiше . Праця повинна приносити задоволення . 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 24 января, 2023 Share Опубликовано 24 января, 2023 1 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 25 января, 2023 Share Опубликовано 25 января, 2023 2 години тому, koste сказав: Будем радыватся когда это всё будет уже у нас ,а не где либо далеко . Из слов президента ,рашисты усиливаются в Бахмуте . Вот бы там чем либо тежолым по мозгам долбануть ,да так чтоб сразу по пакетам разлажились . Хіба що молитвами можемо ми це просити... Образливо мені, що ніяк не можу стати поряд із захисниками, хоч все життя пов"язаний з флотом, три роки віддав на строковій службі, далі проходив навчання на військовій кафедрі при КНУ ім. Т.Г.Шевченка, потім тримісясні збори вже в мотопіхоті і постійні "партизани". От дослужився у запасі до майора, а тепер з мене користі, як , вибачайте, з козла молока... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 25 января, 2023 Share Опубликовано 25 января, 2023 10 часов назад, ded50 сказал: У нас війна? Чи так комарі кусают. Чому одному прийшла повістка, мовчки поїхав в воєнкомат. Сказали пора, і ніяких приоікань, Іншого виловлюют як суслика. 10 часов назад, uam_63 сказал: Тут по логіці людей 24.02.2022 ми повинні були звернутись в ООН , через те що на нас незаконно напала росія , викликати адвоката скласти скаргу. І одразу танки повинні булиб зупинитись ракети впасти на адмін. межі бо цеж б@ ть незаконно згідно міжнародних угод конвенцій і тому подібного. Да навіщо вам ООН.. якщо у нас е наші Закони. +е верховна рада яка якщо їм щось потрібно вкрасти то прийме закон миттево.. і до тог ж е купа спеціально обучених людей на підставі цих законів працювати. да щей за це отримують зарплату і до речі під час війни досить не маленьку .. ( я про поліцію якщо що) .. і до речі я вище писав що все міг би зрозуміти в перші дні і навіть місяці війни але війна вже майже рік ( так що не надо писати про вашу логіку і що було робити 24.02.2022.. а говорим про 24.01.2023 ..) .. просто працюем в рамках закону а де потрібно хай верховна рада підправляе закон ... 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 25 января, 2023 Share Опубликовано 25 января, 2023 10 часов назад, ded50 сказал: Вам скажу таке, інші сприймут не сприймут, їхні проблеми. Це що до вілео. Знято в Одесі. Оказуєця то було не в Одесі а в Миколаєві. Полісмени приїхали на виклик, і заломали одного не адеквата. Який сокирою напав на когось. Ну а кому тре розігнати зраду вдалось на славу. Продовжуємо далі. На сім откланяюсь, до наступного вкиду. Да навіщо ж я все розписував ?? Відео з поліцаями я бачив 1 раз. тільки кінець .. нічого толком не зрозумів то і не берусь коментувати .. А відео з ОДЕСИ там на відео поліції і близько нема а тільки якісь люди в військовій формі вискочили із буса . схопили людину і заволокли в того буса ( перед тим другі люди в військовій формі (скоріш за все також з цієї банди.) з цією людиною розмовляли ).. так що розбираємося хто і про яке відео писав а потім будем розганяти зрадоньку.. 17 часов назад, Сергей Тюркин сказал: Якщо що .. то відео з поліцейськими я повністью не бачив то його поки що і не берусь коментувати.. але відео де люди в військовій формі заламлюють людину як худобу і затягують в того буса я переглянув 2-3 рази.. там чітко видно що поки пору чоловік в військовій формі задають питання ( відволікають увагу .. людини.) то СПЕЦ ГРУППА само собою що по наводці тих відволікаючих Підлітае на тому бусі і навіть нічого не питаючи просто хапають того чоловіка і тягнуть в того буса.. І ВИ В УПОР НЕ БАЧИТЕ ??? ПОРУШЕННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ ... 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 25 января, 2023 Share Опубликовано 25 января, 2023 6 годин тому, Пахомич сказав: Піднімати корпус медовий з рамкою на 300 можеш , на станку робити бачиш . Шошто за стаття така. То шо мені по твоєму лягти і чекати смерті? Я тобі побажав аналогічної статті, так що скоро сам на собі побачиш як воно тягати корпуси на 300. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 25 января, 2023 Share Опубликовано 25 января, 2023 9 часов назад, Сергей Тюркин сказал: Ну да.. і взятки за генератори москалі підкинули .. і авто новенькі любим друзям . і корупції у нас нема .. і все не на часі.. а з якого переляку зараз під час війни такі відставки високопосадовців ?? Не пізніше ,ні раніше не було . Це така зараза не скорина і вона є повсюди десь більше десь менше . Приклад не давній в Євросоюзі і в Китаї є хоч там і розстрілюють . А в нас також . Ось і показали що ми також почали боротись ,друге діло чи до видуть до кінця . І давайте не тикать пальцями на кого то , а підійди м до дзеркала і подивимося хо є ХУ ,як платили податки , як дайцям хабар давали , як виконували свої обовязки і скажемо собі , а тоді будимо марити законами -справидливо . Я дивлюсь як чорнять і думаю Да треба казати , а не злорадствовать і кричати нас що ця влада воровита , а ми не такі . У нас тут вже нема указчиків як вправляти і як робити і хто зробив . Один дайцю почав розказувати що він не порушив в 10 забрали в 16 відпустили а могли і на підвал . Тут багато чого робиться і ніякі закони ні хто тепер не споминає . Хотів би багато чого написати як тут кажуть на Україну і тикають бачите що там робиться ,давайте далі . Хоче те, таке ? Тоді вперед міркуйте про закони і як одні повинні виконувати їх, другі ні бо вони їх стосуються . а ТОДІ КРИЧАТЬ НАС ОБІКРАЛИ , вибачте дістало це 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 25 января, 2023 Share Опубликовано 25 января, 2023 10 годин тому, язичник сказав: За даними військових експертів і професійних військових для успішного наступу потрібне співвідношення наступаючих над оборонцями мінімум три до одного при відносно рівних можливостях вогневої і технічної підтримки Тоді ми приречені. Їх вчетверо більше при любих розкладках. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 25 января, 2023 Share Опубликовано 25 января, 2023 3 часа назад, blek-269 сказал: І давайте не тикать пальцями на кого то , а підійди м до дзеркала і подивимося хо є ХУ ,як платили податки , як дайцям хабар давали , як виконували свої обовязки і скажемо собі , а тоді будимо марити законами -справидливо . Я дивлюсь як чорнять і думаю Да треба казати , а не злорадствовать і кричати нас що ця влада воровита , а ми не такі . Гроші в офшори не виводив.. мало того крім пару недорогих бюджетних путівок за кордон всі зароблені гроші витрачаю в Україні (а це знову податки..) ( податки сплачую стосовно законодавства ).. хабарі гайцям був грішок по молодості . любив швидкість давав 10 гр і полетів далі.. тепер мінімум років 10 ніяких взяток. все по закону якщо дійсно порушив то виписуйте будь ласка штраф .. і взагалі стараюсь більш меньш жити правильно і чесно.. то чому мені нільзя цого вимагати від влади ?? а точніше чому я повинен закривати очі на корупцію .. 6 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 25 января, 2023 Share Опубликовано 25 января, 2023 10 годин тому, ded50 сказав: Сказали пора, і ніяких приоікань, Іншого виловлюют як суслика. Проводити роботу треба. Але не так. Бо тоді яка різниця між нами і ними? Якщо нема різниці, якщо просто воюють дві рашки, то нащо тоді дурити народ і весь світ, декларуючи, що ми боремось за свободу, демократію і європейські цінності? Ким? Рабами? І яка тоді різниця для простого раба, хто ним буде володіти? Нащо тоді воювати? Здатися, так хоч війна закінчиться. Таке ставлення сильно демотивує і провокує в людей розчарування. А наші партнери? Вони ж не дурні, все бачать і розуміють. Мені здається, що вони допомагають не Україні, а в першу чергу собі, так би мовити на перспективу. А коли це все закінчиться, то я став сильно сумніватись в нашому європейському майбутньому. 6 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 25 января, 2023 Share Опубликовано 25 января, 2023 Руки є, ноги є, кишки цілі бо морда є , контузія якщо і була , то пройшла бо граєшся з ІО. То поясни, шошто за така стаття. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 25 января, 2023 Share Опубликовано 25 января, 2023 1 час назад, Сергей Тюркин сказал: Гроші в офшори не виводив.. мало того крім пару недорогих бюджетних путівок за кордон всі зароблені гроші витрачаю в Україні (а це знову податки..) ( податки сплачую стосовно законодавства ).. хабарі гайцям був грішок по молодості . любив швидкість давав 10 гр і полетів далі.. тепер мінімум років 10 ніяких взяток. все по закону якщо дійсно порушив то виписуйте будь ласка штраф .. і взагалі стараюсь більш меньш жити правильно і чесно.. то чому мені нільзя цого вимагати від влади ?? а точніше чому я повинен закривати очі на корупцію .. Добре не треба кричати на кожній вулиці що нас обікрали . Бо Вас можуть читати і подаль перепостити . Ось таки приклад , жінка читає фейсбуці що ВСУ забрало в якоїсь дівчини машину, ключі і документи в неї , по весні , а пише вона тільки ,хто бачить цю машину хай по переде і перепостить . Жінка каже мені ,ось . Я кажу ти думаєш , а вона що ? Ключі в неї , як вони їздять , це що тазок або машину не глушуть . В ключах є електронний тумблер ( іболайзер ) і без нього це купа заліза хоч і ключ повертається . Отак і це все починається на незнаючих і не думаючих ,ковтнули і пішло гуляти тернетом . Ось коли закінчиться (хотя б слідство , знаєте поки не доведена вина ніхто не вправі називати злочином ,злодієм . Який закон Ви самі порушили і кричите закон Бачите як ) тоді і будете все розповідать і виходити на мітинги а поки не треба . Да там Ви колись писали що 20 т меду здали фуру (700000гривень на той час ) наймали і відвозили Ви забули , може ти пошукати . Без образ . Ми всі тут не білі і пухнасті 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 25 января, 2023 Share Опубликовано 25 января, 2023 25 минут назад, ромео сказал: Проводити роботу треба. Але не так. Бо тоді яка різниця між нами і ними? Якщо нема різниці, якщо просто воюють дві рашки, то нащо тоді дурити народ і весь світ, декларуючи, що ми боремось за свободу, демократію і європейські цінності? Ким? Рабами? І яка тоді різниця для простого раба, хто ним буде володіти? Нащо тоді воювати? Здатися, так хоч війна закінчиться. Таке ставлення сильно демотивує і провокує в людей розчарування. А наші партнери? Вони ж не дурні, все бачать і розуміють. Мені здається, що вони допомагають не Україні, а в першу чергу собі, так би мовити на перспективу. А коли це все закінчиться, то я став сильно сумніватись в нашому європейському майбутньому. В військоматі був і коли? 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения