Mihail-ves Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 1 година тому, venchyk сказав: він діяв не в межах законодавства,оскільки з початком загальної мобілізації,не з'явився в ТЦК для звірки данних. Звідки такі точні дані, про те що не з'явився? Знаєте скільки мене зупиняли та питали про воєнкомат? А я там перевірений ще 9 чи 10 березня 2014 року (точно можу сказати, що з речами я там був вже 11 березня). Можливо і він так само, а можливо як Ви сказали. Але порушення "воєнних" це факт, який думаю що прокуратура точно може довести. Я вже думав написати заяву по цьому відео в прокуратуру, але надіюсь що ДК Одеси вже це зробили. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 4 часа назад, ромео сказал: Треба зробити ремарку, що Женя мав на увазі інше відео. Ось воно https://t.me/telelug/14197 Дякую.. а то я це відео пропустив.. і писав про відео з одеси. хоча суть від цого особливо не змінилась.. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 3 часа назад, Троян сказал: Вам же сказали, що за перевищення службових повноважень працівників воєнкомату чекає дисциплінарне покарання, то б то, догана. А чому ви не засуджуєте ухилянтів і не вимагаєте до них дій по закону: ст. 336 КК України - ухилення від призову за мобілізацією - карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років. Це кримінальне правопорушення і не зрівняно з адміністративним правопорушенням працівників пунктів комплектації. Читаем УВАЖНО .. ухилення від ПРИЗОВУ за мобілізаціею ... тоб то коли ти пройшов медкомісію і.т.д і тобі вручили повістку на таке то число явитися до военкомату а ти без вагомих причин не явився то тоді твої дії попадають під цей закон ... а в нашому випадку ухилення від постановки на військовий залік ( ну якось так би я це трактував.) то тут і покарання скоріш за все інше .. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 23 января, 2023 Автор Share Опубликовано 23 января, 2023 1 година тому, Троян сказав: Я рад за вас, що маю справу з відповідальним чоловіком. Тільки в якості військового ІТішника з вас було б більше користі. Якщо чесно, я б хотів щоб ніхто з вас не потрапив на війну, але не ціною ухиляння від виконання військового обов'язку. Стосовно запитання до мене, то я розумію вашу логіку - ототожнити мене з вами. Але коли можна було ототожнювати ви були мабуть п'ятирічним хлопчиком і вам на голови не летіли бомби, значить свій обов'язок я виконував. За посади і військові частини раджу не ставити питання, в період військового стану це можуть не правильно зрозуміти. Так багато тексту, щоб сказати лише, що в армії на військовій службі ви не перебуваєте і туди не збираєтеся. В такому випадку ви не маєте ніякого морального права вести розмови про ухилянтів, так як являєтеся таким самим ухилянтом. 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 8 минут назад, Сергей Тюркин сказал: Читаем УВАЖНО .. ухилення від ПРИЗОВУ за мобілізаціею ... тоб то коли ти пройшов медкомісію і.т.д і тобі вручили повістку на таке то число явитися до военкомату а ти без вагомих причин не явився то тоді твої дії попадають під цей закон ... а в нашому випадку ухилення від постановки на військовий залік ( ну якось так би я це трактував.) то тут і покарання скоріш за все інше .. А якщо ховається від вручення повістки :? Тактика вибрана вірна , одні перевіряють, а другі вручають . Сміливці гинуть від куль , боягузи від скруту кишок. Нехай іде захищати свою сімю,шоб орки не пускали жінку по кругу. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 33 минуты назад, Сергей Тюркин сказал: Дякую.. а то я це відео пропустив.. і писав про відео з одеси. хоча суть від цого особливо не змінилась.. Де на відео початок конфлікту? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
venchyk Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 42 хвилини тому, Mihail-ves сказав: Звідки такі точні дані, про те що не з'явився? Там в пості вище наведено заяву ТЦК,що потерпілий ухиляється від моб-обов'язку. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 В Миколаєві дають. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 12 хвилин тому, Sanich сказав: В такому випадку ви не маєте ніякого морального права вести розмови про ухилянтів, так як являєтеся таким самим ухилянтом. Я ж казав, буде ототожнювати. Ухилянтом від чого? Навпаки, я виконую свій моральний і громадянський обов'язок по мотивації вас до виконання військового обов'язку. Обов'язок громадянина захищати країну і кожен повинен робити те, що він може зробити. Зараз тут частина зайняла позицію оправдання ухилянтів, замість того, щоб піддати їх осуду і вести мову про те, як допомогти державі справитись з проблемами мобілізації. То хто з нас аморальний? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 23 января, 2023 Автор Share Опубликовано 23 января, 2023 2 хвилини тому, Троян сказав: Ухилянтом від чого? від виконання свого обов'язку 3 хвилини тому, Троян сказав: захищати країну 3 хвилини тому, Троян сказав: кожен повинен робити те, що він може зробити. Закон нічого не каже про "може". Закон каже - зобов'язаний. Трактувати на свій лад - дуже зручний підхід для ухилянтів. 4 хвилини тому, Троян сказав: То хто з нас аморальний? Повторюся - якщо ви не маєте на меті воювати, то не розтікайтеся своїми думками про інших. Якщо хочете, щоб ваша срака була захищена - автомат в руки і вперед, а не чекайте що хтось зробить це за вас. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 2 хвилини тому, Sanich сказав: Повторюся - якщо ви не маєте на меті воювати, то не розтікайтеся своїми думками про інших. Якщо хочете, щоб ваша срака була захищена - автомат в руки і вперед, а не чекайте що хтось зробить це за вас Бачу, що моя позиція досягає мети. Але за нотками роздратування не важко вловити розчарування - "не встиг звалити звідси". Недалекоглядність вас погубила, потрібно це було робити до закриття кордонів. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 11 минут назад, Троян сказал: Бачу, що моя позиція досягає мети. Але за нотками роздратування не важко вловити розчарування - "не встиг звалити звідси". Недалекоглядність вас погубила, потрібно це було робити до закриття кордонів. То я Вас все читаю і ніяк не можу зрозуміти Ви чі в ТЦК працюєте чи просто часу багато маєте..... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 23 января, 2023 Автор Share Опубликовано 23 января, 2023 2 хвилини тому, Троян сказав: Бачу, що моя позиція досягає мети. Але за нотками роздратування не важко вловити розчарування - "не встиг звалити звідси". Недалекоглядність вас погубила, потрібно це було робити до закриття кордонів. Ну, це ви, мабуть, по собі рівняєте, маючи якусь відмазку, щоб не виконувати свій конституційний обов'язок. Я навіть сумніву не мав, слідуючи як ви завзято захищали методи силового примусу до перехожого. Саме завтяті воєначальники та полководці - на дивані. Ви нічим не відрізняєтеся від аналогічних московитів, для яких, аналогічно, не важливі методи та засоби. 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 47 хвилин тому, Александр К. сказав: То я Вас все читаю і ніяк не можу зрозуміти Ви чі в ТЦК працюєте чи просто часу багато маєте..... Щось так, волонтерку ніхто не відміняв. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 5 хвилин тому, Sanich сказав: Ну, це ви, мабуть, по собі рівняєте, маючи якусь відмазку, щоб не виконувати свій конституційний обов'язок. Я навіть сумніву не мав, слідуючи як ви завзято захищали методи силового примусу до перехожого. Саме завтяті воєначальники та полководці - на дивані. Ви нічим не відрізняєтеся від аналогічних московитів, для яких, аналогічно, не важливі методи та засоби. Бачу у вас аргументи закінчились і пішли в хід затерті ярлики. Пожалію вас, не буду доводити до нервового зриву. Даруйте, вибачайте Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 23 января, 2023 Автор Share Опубликовано 23 января, 2023 6 хвилин тому, Троян сказав: Щось так, волонтерку ніхто не відміняв. Усі-пусі. За волонтеркою вирішив пересидіти війну. 1 хвилину тому, Троян сказав: Бачу у вас аргументи закінчились і пішли в хід затерті ярлики. Ова, чия б корова мукала про ярлики. 2 хвилини тому, Троян сказав: Пожалію вас, не буду доводити до нервового зриву. Та ні, не жалійте. Підождіть. Ви ж так і не відповіли, коли воювати підете і виконувати свій конституційний обов'язок, а не за волонтеркою будету ховатися. Здивуйте нас всіх, нарешті, сміливим вчинком. А "цінні вказівки" ми і без вас зможемо роздавати. 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 1 годину тому, Троян сказав: Зараз тут частина зайняла позицію оправдання ухилянтів, замість того, щоб піддати їх осуду і вести мову про те, як допомогти державі справитись з проблемами мобілізації. Якщо наша держава позиціонує себе як правову державу і яка бореться за свободу і демократію... то не такими методами... 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 20 хвилин тому, Sanich сказав: Усі-пусі. За волонтеркою вирішив пересидіти війну. Ова, чия б корова мукала про ярлики. Та ні, не жалійте. Підождіть. Ви ж так і не відповіли, коли воювати підете і виконувати свій конституційний обов'язок, а не за волонтеркою будету ховатися. Здивуйте нас всіх, нарешті, сміливим вчинком. А "цінні вказівки" ми і без вас зможемо роздавати. Дякую, це так шляхетно з вашої сторони. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 23 января, 2023 Автор Share Опубликовано 23 января, 2023 4 хвилини тому, Троян сказав: Дякую, це так шляхетно з вашої сторони. Куди мені до шляхетності людей, які вважають, що можна думбасити і викрадати чоловіка посеред вулиці, тому що він не вклонився воєнкому. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 1 година тому, Sanich сказав: Куди мені до шляхетності людей, які вважають, що можна думбасити і викрадати чоловіка посеред вулиці, тому що він не вклонився воєнкому. Жаль, що ви перевели дискусію на особисті образи, обговорення особистості, хоч з самого початку я персонально нікого з учасників ні в чому не звинувачував. Ви самі це сприйняли, що це адресовано вам. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 23 января, 2023 Автор Share Опубликовано 23 января, 2023 1 хвилину тому, Троян сказав: Жаль, що ви перевели дискусію на особисті образи, обговорення особистості, хоч з самого початку я персонально нікого з учасників ні в чому не звинувачував. Ви самі це сприйняли, що це адресовано вам. А не потрібно було дурака включати, і розпливатися у відповіді на просте питання - де людина, яка вважає, що майбутнього солдата у військомат можна доставляти у кайданах, несе службу. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 15 минут назад, Троян сказал: Ти ба чи я вгадав і Ви таки всеж співробітник ТЦК.... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 7 часов назад, Пахомич сказал: Нехай іде захищати свою сімю,шоб орки не пускали жінку по кругу. А тепер розмірковуемо далі.. Як ця людина тепер може оставити жінку вдома а сам піти на фронт. якщо він бачить що тут ( в тилу.) почалось беззаконня .. то орки чи дійдуть чи ні ? чи згвалтують чи ні ? а такі хлопці які розкуштували що можна жити не по закону то ще скоріше згвалтують .. от і йде мова що війна війной а громадяни повинні розуміти що вони під захистом закону.. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 40 хвилин тому, Александр К. сказав: Ти ба чи я вгадав і Ви таки всеж співробітник ТЦК.... Звісно що ні. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 23 января, 2023 Share Опубликовано 23 января, 2023 9 часов назад, Сергей Тюркин сказал: Ну по перше даже для встановлення особи потрібен був привід . і складання акту затримання .. і по друге на це встановлення особи поліцейські мали 3 години встановив . не встановив через 3 години відпусти людину .. Ну і по друге я все міг би зрозуміти в перші дні (навіть місяці .) війни .. но війна у нас вже майже рік .. то треба або по законам які маємо або змінювати закони но все рівно робити ПО ЗАКОНУ.. Ну і на яке викрадення ? а саме пряме.. затримувати ПО ЗАКОНУ у нас можуть тільки поліцейські і до речі везти тільки у відділок поліції .. А тут викрадення людини з вулиці непонятними особами Ну і я також міг би багато чого написати але .. у нас за перших пів року змінили трьох голів ТЦК . ( не спростаж .. було за що і розтріляти .. але просто змінили .. зам'яли. тай усе.) Я ж і кажу що Ви не знаєте . як би жили в при кордоні тоді б знали ( без бумажки ти какашка , а з бумажкой чоловік ) це 1. 2 поки не з'ясують Вас ніхто не відпусте ,або адвокат , а бо ждіть . Не пам'ятаю скільки затримати ну ніяк 3 години більше , а потім передадуть в другі руки . Повірте більш не можу .не можу . 3 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения