Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

1 година тому, pchelovod сказав:

Старшему 35,но он оболтус.... парень хороший работает но 2 судимости не забирут 

Ваш шизонутий у лютому клятвено обіцяв не проводити мобілізацію і не посилати на фронт срочників. І шо сьогодні?!!! До вагнерівських найманців забирають урків з кількома судимостями по найважчих статтях. Шизонутому не можна вірити в жодному разі- собі дорожче!

• Подобається 1

1 час назад, Wladimir_K сказал:

Ви впевнені що ті 200 платити будуть. Це як наживка, щоб підсікти.

:umora:

Вибачте великодушно за жаргон але жадібність фраєрів губить
  • Подобається 1

У них новая вводная.

Тепер ми не нацики, а сатаністи, демони і поборники зла.

:crazy:

• Подобається 1
  • Ха-Ха 4
  • Здивований 1

6 минут назад, ромео сказал:

У них новая вводная.

Тепер ми не нацики, а сатаністи, демони і поборники зла.

:crazy:

Им треба креста животворящего кожному до пакету

• Подобається 3

1 годину тому, Пахомич сказав:

Похомич, не поширюйте фейків. 

9 годин тому, Пахомич сказав:

Пахомичу :ay::ay::ay::ay: за кожну ракету. Дискредитація армії ПаРаші- ще один цвяшок у домовину шизонутого

• Подобається 1

8 часов назад, Sanich сказал:

Похомич, не поширюйте фейків. 

То канал фейків

1 минуту назад, язичник сказал:

Пахомичу :ay::ay::ay::ay: за кожну ракету. Дискредитація армії ПаРаші- ще один цвяшок у домовину шизонутого

На каналі суцільні вигадки

• Ха-Ха 1

25.10.2022 в 23:26, pchelovod сказав:

а оттуда в мешке припрут, вы же по 0 вы не войны. но идут ведь ,идут..матери собирают вещи.так как действительно не во что одеть.....пипец

За що здихають в Україні тупі кацапи  https://youtu.be/IzjQZCfH5Mw 

53 минуты назад, ромео сказал:

То канал фейків

На каналі суцільні вигадки

Тому війна і називаєтьс гібридною- капелька правди решта брехня. Скабєєва демонструє факельну ходу в Києві , правда? Правда. Одночасно прокручується ролик, " а оні мальчіка разопялі на кресте і кожу снімалі" - брехня. Врезультаті в голові проявляється картина - Гітлер, війна, кнцтабори. Зараз  разом з Гундяєвим застосовує нову тактику , боротьба з " сатанізмом".  Русня! Відкрийте свої очі, породження сатани не може боротись з своїм творцем. Читаймо Євангелію від св. Івана і обдумуємо сьогоднішні і минулі часи , щоб не вклонитись антихристу. 

• Подобається 1

Про фейки і реалії українських патріотів. Під час окупації Гостомеля на городі сусідів моєї доброї знайомої, яку я знаю багато років і не маю підстав їй не довіряти, впала ракета довжиною більше шести метрів і діаметром з добре відро. По балістиці ракета летіла з білорусі на Київ. Коли ракету забирали сапери, то казали, що в ракету не був вмонтований підривач. Це шо, патріотичні білоруські миші з'їли залізяку, чи як?

В 28.10.2022 в 10:32, язичник сказал:

Про фейки і реалії українських патріотів. Під час окупації Гостомеля на городі сусідів моєї доброї знайомої, яку я знаю багато років і не маю підстав їй не довіряти, впала ракета довжиною більше шести метрів і діаметром з добре відро. По балістиці ракета летіла з білорусі на Київ. Коли ракету забирали сапери, то казали, що в ракету не був вмонтований підривач. Це шо, патріотичні білоруські миші з'їли залізяку, чи як?

Да просто успокоили бабулю да и всё..   почему то когда эти ракеты долетают до цели то взрываются а как  валяется сбитая на огороде то уже без взрывателя .. :IMHO: ..  а там фиг его знает как оно было на самом деле и какое звание у той бабули что бы ей такие подробности выдавать..

• Переможемо 1

4 часа назад, Сергей Тюркин сказал:

Да просто успокоили бабулю да и всё..

Не буду вказувати де було. Але серед кацапів є таки, можливо, співчуваючі. Але якоби виконуючі накази. Так от пілот кацапський скинув бомбу одну перед населеним пунктом, другу після прольоту над селом. Перша взірвалась, друга ні. Сапери витягли не розірвану бомбу на 500 кіло, і сказали, вона взірветься десь на кацапських головах. Можна подумати що пілот не вправний попався.

• Подобається 1
  • Переможемо 1

6 годин тому, ромео сказав:

От КУРВИ ! Запускають ще з лютого  ракети й безпілотники по Києву й області, по заходу України, атакували Чорнобиль і Іванків з Білорусі ж !!!:refery::refery::refery: А тепер ще й пробують щось гавкати, вонючі суки продажні, про щось! Смерть вам, срані окупанти, підтанцівники біснуватого кремлівського недофюрера ! :hunter::hunter::hunter::UA:

• Переможемо 1

4 часа назад, ded50 сказал:

Не буду вказувати де було. Але серед кацапів є таки, можливо, співчуваючі. Але якоби виконуючі накази. 

одно дело мобику в окопе отсидеться и сказать что в атаку не пошёл потому что ...  и совершенно другое человек который устанавливает координаты на ракету и запускает её..  там ведь проверка кадров самая жосткая и тех уровней проверки ........

• Подобається 1

12 минут назад, Сергей Тюркин сказал:

там ведь проверка кадров самая жосткая и тех уровней проверки .......

Якщо людина скотина, то вона людиною не стане. Якщо отой Вінницький янучар керує флагманом "Адмірал Макаров" продався кацапні ще в 14му заробляє собі репутацію перевіреного, перепровіренного запускаючи калібри методично. То да, там таки рівень перевірщиків. До речі у кожного хто перейшов на бік РФ в 14тому, була графа не благонадьожний.

• Подобається 1
  • Переможемо 1

3 часа назад, ded50 сказал:

. До речі у кожного хто перейшов на бік РФ в 14тому, була графа не благонадьожний.

Да слушал я это 8 лет от нашей пропаганды..   А по факту сейчас видим  массу этих неблагонадёжных  на высших должностях которые воюют против Украины..  от всяких там адмиралов и начальников лётных эскадриль..   почему то не воюют они как неблагонадежные  в окопе со ржавим автоматом ..  

39 минут назад, Сергей Тюркин сказал:

почему то не воюют они как неблагонадежные  в окопе со ржавим автоматом ..  

А у нього є вибір? В любого продавшогося.

41 минуту назад, Сергей Тюркин сказал:

Да слушал я это 8 лет от нашей пропаганды.. 

Я не знаю яка там ваша прапаганда. А те що я особисто знаю від людей які там остались. То таке було. На разі якщо вже підбирають все сміття, і гонят як баранів. ТО чому тут дивуватись.

• Подобається 1

3 часа назад, ded50 сказал:

А у нього є вибір? В любого продавшогося.

Я не знаю яка там ваша прапаганда. А те що я особисто знаю від людей які там остались. То таке було. На разі якщо вже підбирають все сміття, і гонят як баранів. ТО чому тут дивуватись.

Да зачем мне знать от каких то там людей..  если 8 лет нам твердили на официальном уровне ровно то что и Вы писали выше про графу с неблагонадёжностью ну и последствиями связанными с этой графой.   А сейчас по факту  сколько таких случаев что как потопим или собьём что то стратегическое так командует всем этим зрадник Украины который в 2014 перешёл на сторону рашки..   

Ну и то что Вы так быстро отреклись от государственной пропаганды  назвав её моей это такое дело ..  хотя пропаганда есть в любой стране .. другое дело как и на чьи интересы она работает.  одно дело пропаганда в демократическом мире и другое дело пропаганда обслуживающая диктатора.

1 минуту назад, Сергей Тюркин сказал:

дело пропаганда обслуживающая диктатора.

І хто ж у нас диктатор? Прост цікаво.

І ще. Я не піддаюсь гіпнозу.

6 часов назад, ded50 сказал:

І хто ж у нас диктатор? Прост цікаво.

Вы меня уже запутали..  то у Вас то уже у Нас ...   Где я писал что у нас диктатура ? что Вы теперь меня спрашиваете кто у Нас диктатор .. если у Вас есть по этому поводу мысли то и напишите их..

7 часов назад, Сергей Тюркин сказал:

Где я писал что у нас диктатура ?

11 часов назад, Сергей Тюркин сказал:

одно дело пропаганда в демократическом мире и другое дело пропаганда обслуживающая диктатора.

• Подобається 1

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...