Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

2 години тому, ромео сказав:

Чим же вам ті спа так не догодили? 

Це якийсь "спа-геноцид" 

:umora:

Це просто яскравий на цей час приклад і я думав, що аргументів проти просто не може бути. Ан ні, знайшлись.

22 хвилини тому, Ворон сказав:

Відповідь де, диванний експерт? 

https://youtu.be/eE-p1iZcEno

https://youtu.be/V0x69llPjVY

• Ха-Ха 1

18 хвилин тому, nibond сказав:

Мені ютуб не цікавий, своїми словами, і бажано з доказами. 

Чорний день для  Вінниці і для  України . Жаль безвинних жертв ...

• Сумно 8
  • Переможемо 1

Доброго дня шановні пасічники. Маю до Вас велике прохання допомогти коштами хто скільки зможе на автомобіль для Наших хлопців на передовій. Це реквізити моєї невістки не будьте байдужі. Разом до перемоги України.

Screenshot_2022-07-14-18-36-40-406_com.facebook.katana.jpg

• Переможемо 1

Моя любимая ДПСС с которой я воюю уже третий год..  то про что я и говорил что эти схемы по отмыванию денег через ДПСС разработаны ВЫСШИМ руководством этих служб.  и там схемы на сотни миллионов только на противоэпизоотических мероприятиях в которых никто почему то не хочет разбираться..  я даже до войны на горячую линию кабмина звонил и просил разобраться в самой простой схеме на двадцать с половиной миллионов ( а потенциально схем более чем на 800 миллионов) оставил свои координаты и просил перезвонить мне для дачи пояснения тому кто будет с этим разбираться.. но кабмин разбираться с противоправными действиями ДПСС дал указание самим ДПСС и те по цепочке спустили до районной ДПСС  и мне в итоге звонит начальник нашей районной ДПСС и срашивает про какие миллионы не эффективного использования я ей хочу рассказать ??  :frusty:...  ну теперь хоть и за другие схемы но всё же хоть кто то за них взялся ... 

https://lb.ua/society/2022/07/14/523140_sbu_povidomila_pidozri_mayzhe_vsomu.html

• Подобається 5
  • Переможемо 1

3 години тому, Сергей Тюркин сказав:

Моя любимая ДПСС с которой я воюю уже третий год..  то про что я и говорил что эти схемы по отмыванию денег через ДПСС разработаны ВЫСШИМ руководством этих служб.  и там схемы на сотни миллионов только на противоэпизоотических мероприятиях в которых никто почему то не хочет разбираться..  я даже до войны на горячую линию кабмина звонил и просил разобраться в самой простой схеме на двадцать с половиной миллионов ( а потенциально схем более чем на 800 миллионов) оставил свои координаты и просил перезвонить мне для дачи пояснения тому кто будет с этим разбираться.. но кабмин разбираться с противоправными действиями ДПСС дал указание самим ДПСС и те по цепочке спустили до районной ДПСС  и мне в итоге звонит начальник нашей районной ДПСС и срашивает про какие миллионы не эффективного использования я ей хочу рассказать ??  :frusty:...  ну теперь хоть и за другие схемы но всё же хоть кто то за них взялся ... 

https://lb.ua/society/2022/07/14/523140_sbu_povidomila_pidozri_mayzhe_vsomu.html

Пане Сергію! Ви ж досвідчена людина! Яке може бути "відмивання коштів" у нас !??! То є чисте КАЗНОКРАДСТВО , тобто крадіжки у нас з вами та ще й в час війни !! А ви якимись сіцілійськими термінами починаєте маніпулювати. 

Був я на Сицілії ще за Союзу. Там мафія сиділа по глухих кутках, не так як зараз у нас. І будь-яка лише підозра на звязок з мафією лишала тут же депутатського мандата . А відбиті кошти від торгівлі наркотиків та проституції мафія якраз і відмивала ! Тобто переводила їх із тіні на божий світ, бо там за кожну копійку запитували , де вони її взяли ?!  У нас же ніхто й ніколи не запитає, де ви взяли навіть сотні тисяч на будь-які забаганки? Тобто "відмивання коштів" як таких у нас відсутнє ! А є чисте КАЗНОКРАДСТВО, з яким ніхто й ніколи у нас всерйоз не боровся! :IMHO:

Вибачте, але наболіло чути з наших екранів про "відмивання" та ще й з вуст колег журналістів, які мали б чітко розрізняти ці поняття за родом своєї діяльності. :hi:

• Подобається 4
  • Дякую 1

14.07.2022 в 16:05, Wladimir_K сказав:

Чорний день для  Вінниці і для  України . Жаль безвинних жертв ...

Кляніть кремлівського недофюрера і усіх проклятих москалів найзапекливишими клятвами !

Хай горить у них земля під ногами ! Боже Всевишній, покарай їх усіх до одного найлютішою смертію !

А ті, хто ступив зі зброєю на нашу землю, хай усі до одного, повернуться вже в чорних поліетиленових пакетах ! 

Найкращий москаль - мертвий ! :hunter::refery:

Я вот смотрю на закон президента про нулевую растаможку которую уже отменили за поданням Шмигаля..  и я шокирован как можна так крутить законами..  По Новому закону президента в начале апреля отменили растаможку авто и ещё определённых товаров НА ПЕРИОД ВОЕННОГО ПОЛОЖЕНИЯ .. естественно многие люди решили воспользоваться этой возможностью..  купили себе авто планируя свой бюджет под нулевую растаможку НО пока многие авто из за проблем с логистикой ещё в пути Шмыгаль подаёт другой закон который меняет срок для нулевой растаможки как до 1 июля ..  финансовая ловушка от Шмыгаля..   Как по мне то здесь нарушен принцип принятия закона что нельзя менять действие во времени если это ухудшит состояние гражданина ..  так же нарушен закон потребителя как право на информацию о цене товара.. человек был уверен что нулевая растаможка на время военного положения и из этого рассчитывал свою покупку под этот бюджет но власть сначала его заманила сделать покупку а далее заставила дополнительно покупку растаможить..  я не юрист но логически понимаю что закон нарушает и права человека и принцип принятия закона .. если и решили отменить свой же новый закон то правильнее было бы просто указать что машины купленные ДО 1 июля идут по нулевой растаможке не зависимо от того когда авто зайдёт в Украину .. а так это 1 число спровоцировало массу схем по взяткам.. тысячи автовладельцев платили от 500 до 1000 евро взятку что бы попасть под нулевую растаможку ...  теперь в раде рассматривают новый законнопроэкт что бы кто не успел. дать им ещё месяц. -- то есть снова волна новых взяток под следующее первое число ??? .. ну и законопроэк по нулевой растоможке для УБД и лиц потерявших авто из за войны это снова новые схемы для приобретения авто под ноль растам. и коррупция (взятки.) для органов которые будут проверять кто ездит на этих авто ...  в общем когда росияне были под Киевом то депутаты немного обделавшись принимали законы для людей а как только ВСУ и Украинский народ отогнал рашистов от Киева то депутаты вдруг одумались и взялись за старое ( ну такое у меня по крайней мере впечатление обо всём. этом.)..  хотя я был уверен что после войны уже не будет таких антинародных законов и будет растаможка 300-500 максимум 1000 баксов.. снова я ошибся ..

• Подобається 8

досить було в законі про нульову разтаможку зробити сноску-для осіб і один раз в 3-5 років.Бо закон використали бариги для перепродажу.

• Подобається 3

5 часов назад, wwlo сказал:

досить було в законі про нульову разтаможку зробити сноску-для осіб і один раз в 3-5 років.Бо закон використали бариги для перепродажу.

Да это снова схемы. я про то что если у нас в Конституции прописано что Мы движемся в Европу то и растаможка у нас должна быть как в Европе.. а то заявления про Европу разбегаются с действиями..   К примеру президент и премьер ещё в марту заявляют про быструю таможню и нулевое растаможивание на период военного положения (у меня была надежда что после войны это всё останется) . в апреле закон принят и подписан.. далее Европа со своей стороны снимает нам таможню на определённые наши товары на год..  а МЫ такие бац и возвращаем растаможку на Европейские товары да ещё и создаём проблемы с логистикой для авто ..  Ну а теперь у меня вопрос .. Европа через год продлит нам отмену растаможки в эти 17% на наши товары после того как мы после громких заявлений про нулевую растаможку вернули 30-300% таможенных сборов от цены на европейский товар ??  надеюсь европейци просто не додумаются сделать так как наши депутаты и в договоре срок в год не изменят  на срок в 3 месяца или пол года как наши депутаты изменили срок в законе...  

Ну и доводы что типа загнали пару сотен дорогих авто это вообще не аргумент..   так же и Европейци могут сказать что типа у них дотированное сельское хозяйство и те же авто заводы платят огромные налоги с которых дотируется сельское хозяйство и они будут праве сказать почему на Украинскую сельхоз продукцию налог снят а на их авто в Украине 30-300% растаможка ???  в общем шаг вперёд два назад .. 

• Подобається 5

Цитата
Сегодня беглый КГБист по вызову посвятил значительную часть своего номера Минобороны и персонально министру Алексею Резникову. Тема всё та же - учёт оружия.
Всё никак не угомонятся товарищи, стремящиеся заблокировать помощь США.
Так сложилось, что я немного знаком с деталями истории с учётом. Поэтому враньё и манипуляции КГБиста были не то, что заметны: весь его спич - сплошное враньё.
Напомню:
НАТО официально заявило, что по учёту оружия к Украине нет вопросов.
ЕС официально заявил то же самое.
США уже раз пять заявили, что всё в порядке.
Украина почти 3 месяца назад официально (!) попросила учредить механизм мониторинга. Ряд стран делегировали представителей, которые наблюдают за организацией учёта и примнением оружия.
Всё это спокойно работало. Видимо, слишком хорошо работало.
Раз тема стала резонансной, чтобы обеспечить партнёрам дополнительный комфорт, Минобороны форсирует внедрение НАТОвской программы LOGFAS и других учётных механизмов.
Уже сделан ряд шагов, в частности, запрошены дополнительные лицензии на софт. Теперь партнерам будет легко отчитаться: хотели прогресса - вот он прогресс, красивый, измеримый.
Но КГБист для невникающей в детали публики беспардонно врёт.
Во-первых, он категорически не замечает, что все интересанты в один голос говорят - с Украиной всё в порядке. Он приписывает официальным структурам утверждения, которые в СМИ фигурируют от лица анонимов и ничем не подтверждены. Наоборот - опровергнуты!
Во-вторых, делая многозначительные паузы для впечатлительных домохозяек, используя оговорки "ну, вы же понимаете..." и другие фокусы, он пытается "сорвать покровы". И многократно ударяется в штангу.
Например, он голосит: "что за бред? Какие лицензии? Это выдумки!". Этот организм наверняка знает, что для организации рабочего места с софтом нужна лицензия с соответствующими правами. И чтобы развернуть учётную систему вглубь/вширь нужны дополнительные пакеты с соответствующими правами.
Он зачем-то приплетает айтишников, хотя программа для логистов. Айтишники вообще не в тему. В общем, прокалывается на всех возможных мелочах. Просто на всех. Очевидно, очень спешил.
Главное. К КГБисту вопросов нет. С ним всё ясно.
Но мне очень интересно, у кого из наших медиа появится в эфире это туловище, открыто атакующее ключевой источник оружия для Украины? Кто из наших мегаблогеров начнёт восхвалять его за прозорливость?
Это уже не околополитическая болтовня и не чтение вслух западных газет, которые выдаются за "инсайд".
Это прямо касается нашей обороноспособности, жизни наших людей.
Видимо, кому-то очень не нравится, как работает западное оружие против российских войск. Поэтому слегка не совладали с эмоциями и бросили в топку беглого КГБиста.
Уже наблюдаю, как этот мусор постят в патриотические группы.
Не стоит.

https://www.facebook.com/aleksey.kopytko/posts/pfbid0mnYWyjjxJBpPanGcLyPwcz8yEoJ1BJq8csQRLcpwFKKc7K3pPthzUj26c1LPJuuEl

Досі слухаєте Швеця? Ну-ну. 

• Подобається 2

15 годин тому, Sanich сказав:

Досі слухаєте Швеця? Ну-ну.

А хіба радник міністра оборони щось скаже проти свого патрона? Ну-ну, слухайте.

Мені більш важливо, чому президент сам "розводить зраду". Так треба реагувати, пане @механик :ole_ole:

"Півроку обливали фекаліями всіх, хто говорив про те що влада здала виходи з Криму, перешийок. Навішували ярлики, пробували висміювати. Навіть тих, хто був очевидцем, змушений залишатись в глибокій окупації чи буквально вирвався з рук катів.

Випускали нікчемних огидних маніпуляторів, скакунів на трупах, які пробували розказувати що все це не важливо (3 області, мільйони людей, мільйони гектарів), міняти причини і наслідки, прикривати зрадників втратами у вигляд розбитих в глибині материка наших невеликих підрозділів, робити вигляд що не розуміють що мова йде саме про зданий без бою перешийок і стратегічне значення саме цієї зданої без бою точки.

... а потім виявилося, що баканова саме через це відсторонюють. І навіть розслідування проводять. баканова готові принести в жертву через це.

Тільки от не баканов був головним винуватцем цьому курятнику."

"Єрмак звільнив Баканова та Венедіктову та отримав контроль за всією правоохоронною системою. Зеленський віддав Єрмаку усю владу та своє переобрання

Звільнення з посади голови СБУ Івана Баканова та відсторонення від посади генерального прокурора Ірини Венедиктової означає початок виборчої кампанії Володимира Зеленського. Виконуючим обов'язки генерального прокурора призначено заступника генпрокурора Олексія Симоненка - одного за найзаможніших по декларації силовиків, чиї статки багатократно перевищують його зарплату за усі роки знаходження на держслужбі, а виконуючим обов'язки голови СБУ - Василя Малюка. Прибирати і Баканова і Венедіктову, звичайно, було за що. Але Лі Куан Ю казав, що для боротьби з корупцією президент має саджати своїх друзів у тюрму, а не тихенько міняти одних керованих на інших ще більш ручних. 

Які перші висновки від кадрових змін Володимира Зеленського:

1. Люди Єрмака-Татарова з цього вечора контролюють Генпрокуратуру (Симоненко), Службу безпеки (Малюк), Державне бюро розслідувань (Сухачьов), Бюро економічної безпеки (Мельник), Головне слідче управління Нацполіції (Цуцкірідзе). Тобто фактично майже все повністю слідство та увесь контроль за слідством у вигляді процесуального керівництва у державі, а також контроль судів та усіх державних установ зосереджені відтепер в одному кабінеті в руках однієї людини - Олега Татарова, який виконує вказівки Єрмака та Зеленського. А в руках Єрмака тепер і силовики, і Верховна Рада, і уряд, і контроль за судовою владою, і всюди він тепер ключовий комунікатор, який готує для президента основний зміст та основний текст.

2. Єрмак та Татаров усунули усіх конкурентів у боротьбі за дахування олігархів, судових справ, контрабанди, обналу та усієї іншої тіньової економіки. Тепер не треба домовлятись та ділитись. Одна каса.

3. Поки генпрокурором була Венедиктова, Єрмак та Татаров не хотіли призначати керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури переможця конкурсу Олександра Клименка. Бо для контроля Клименка, який по корупційній справі розкрадання квартир Нацгвардії напрацював матеріали проти Татарова, потрібен повністю свій генпрокурор, який має права втручатись у деяких випадках у роботу керівника САП. Як відомо, саме Олексій Симоненко, був єдиним з прокурорів запрошений у вузьке коло друзів на день народження Олега Татарова у ресторані, яке відзняли журналісти у 2021-му році. Тепер Симоненко починає офіційно здійснювати процесуальне керівництво у справі свого друга, і учасник розкрадання квартир Нацгвардії України Татаров отримав від Зеленського персонального адвоката у вигляді кишенькового в.о.генпрокурора. Тепер усі справи по Слугах народу та по офісу президента, як це сталось по Татарову, будуть докладатись Татарову миттєво, і будь-які питання треба буде вирішувати саме з ним. 

4. Очевидно, концентрація влади потрібна Володимиру Зеленського для контролю суспільства та фінансових потоків, та для того, щоб переобрати таку саму єрмаково-татарівську владу на наступних парламентських та президентських виборах. Причому Татаров сьогодні отримав більше повноважень, ніж мав при Януковичі його шеф Захарченко. Огидно, що Татаров, незаконно призначений в офіс президента в порушення закону про люстрацію, зараз має владу, про яку навіть не міг мріяти, коли разом з Захарченком розганяв Майдан. 

5. Ми не знаємо зараз весь комплекс питань, яким Зеленський пов'язаний з Єрмаком, але очевидно, що серед причин і таємні перемовини з представниками РФ в Омані, "всеосяжне перемр'я", і Вагнергейт, і захист Абрамовіча від санкцій Заходу, і захист Коломойського та списання його боргів, та інші спільні рішення. Тому така монополізація влади в руках угруповання Єрмака-Татарова не має нічого спільного з державними інтересами. 

6. Володимир Зеленський усю владу у державі замкнув на одну кнопку - кнопку виклику Єрмака. Це дозволяє економити час для доповідей, спокійно приймати голівудських акторів та робити ранкову зарядку, але це велика небезпека для держави."

(Блог в Телеграм Андрій Карпов Полтава)

33 хвилини тому, nibond сказав:

А хіба радник міністра оборони щось скаже проти свого патрона? Ну-ну, слухайте.

Ви текст читали? Заперечити є що? Всі офіційні представники союзників, дотичні до теми поставок задоволені контролем, а Швецю і Швартц не йметься. Їм потрібно більше контролю.  Я бачу, що деяким верствам населення буде за радість, як нам зупинять чи ще більше сповільнять темпи поставок озброєння через безпідставні звинувачування у розкраданні військових поставок. Їм хочеться Швецю вірити, бо Швець Єрмака ненавидить. А Україна? А що Україна? Їм не потрібна Україна, в якій якийсь інший президент крім сивочолого. Ато ще переможемо і важко буде на Зеленського і Єрмака вішати ярлики зрадника.

Які перші висновки від кадрових змін Володимира Зеленського:

До чого це порохоботське лайно в темі про війну? Ви реально вірите в те, що там написано? Зеленський поміняв одних оверлояльних персонажів на інших. А пастори навіть із цього зуміли сотворити зраду. Це виходить вже, що Бакланов та Вєнєдіктова - зразок законності, чесності та професійності. тьфу. Аж гидко від такої примітивності. 

Проте, якщо тему затронули. Я от постійно думаю. Шановні порохоботи, а вас не турбувало, що на єрмаковській позиції у Порошенка кілька років працював Райнін - агент кремлядської партії в Україні (а, відповідно, і Кремля)? Чи різниця лише в тому, що про Райніна не писали на кожному стовпі, на відміну від "агента Кремля" Єрмака?

Ми не знаємо зараз весь комплекс питань, яким Зеленський пов'язаний з Єрмаком, але очевидно,

Це просто зразок єбланської логіки, яку скормлюють людям із відсутнім критичним мисленням. "Ми не знаємо, але очевидно." І тисячі людей же ж не задумуються і вірять. Оман приплели, по якому немає ніяких доказів від слова "взагалі". :frusty:

• Подобається 3
  • Ха-Ха 1

11 хвилин тому, Sanich сказав:

Аж гидко від такої примітивності.

Опа, вже гидко від Баканова і інших, вже вони зрадники.. А ще ж недавно рвали сраеу за них і запевняли, що ніякої зради немає.

То вже якось визначайтесь - чи труси одягніть, чи хрестик зніміть.

А хто такий Райнін, про нього хтось чув тоді? Ну здається був такий, папочки в канцелярії приводив до ладу. Який його був вплив? Ніякий. 

А цей має влади більше президента. Не поймкш хто в кого працює. 

• Дякую 1
  • Ха-Ха 2

1 хвилину тому, nibond сказав:

Опа, вже гидко від Баканова і інших,

:umora: Дядьку, навчіться читати. Гидко не від Баканова (хоча і від нього), а від примітивізму мислення. 

2 хвилини тому, nibond сказав:

А ще ж недавно рвали сраеу за них і запевняли, що ніякої зради немає.

А покажіть но мені, хто тут "рвав сраку" за Бакланова? 

8 хвилин тому, Sanich сказав:

А покажіть но мені, хто тут "рвав сраку" за Бакланова

Спи синку, пізно вже:umora:

• Ха-Ха 1

4 години тому, nibond сказав:

Спи синку, пізно вже:umora:

Не найшов відповіді на поставлене запитаня? :hmm:

• Подобається 1
  • Ха-Ха 1

2 години тому, Ворон сказав:

Так у зельоних прихлєбвїв аргумент і вдповідь одна - порохоботи.  Так люто ненавидять Андрія Карпова (Полтаву) тільки в мордорі. А по логіці  "ворог мого ворога - мій друг".  Думай-те. І щось не потрібна їм була Україна, поки самі не прийшли до влади - хтось косив від призову аж  4 рази, хтось вже збирався валити з неї за бугор. А порохоботи зараз або нарівні з усіма в окопах, або купують і доставляють на передок все, що своєчасно  не зробив, не закупив і недопоставив "самий найкращий міністр".

От на що не можу знайти відповіді, так це на те, чому, кого із мобілізованих знайомих не запитаю, всі за свої кошти купують амуніцію - відповідні шоломи, бронежилети і інше. На багато чому і наклейки  "Для ВСУ. Не для продажу" не зняті. Витрачають на це в середньому до 30 тис. грн. . Так звідки воно береться на ринку?

• Подобається 1
  • Переможемо 3

3 години тому, Ворон сказав:

Немає ніякої відповіді. Тому що ті довгі тексти зради  на 90% складаються із "я точно не знаю, але очевидно".

45 хвилин тому, nibond сказав:

хтось вже збирався валити з неї за бугор

Це хто, сини Порошенка? 

А порохоботи зараз або нарівні з усіма в окопах

А мали де бути? Я не чув щоб в 2014му-15-му мобілізували виключно тих, хто голосував за Порошенка. А зливав Порошенко всіх в Іловайску, Дебальцево, 32-му блок-посту, ДАПІ та інших місцях однаково, без розбору - голосував за нього красивого, чи за Яроша. 

кого із мобілізованих знайомих не запитаю, всі за свої кошти купують амуніцію - відповідні шоломи, бронежилети і інше.

Можна подумати, що в 2014-19 му було по іншому. Особисто я на волонтерку не переставав донатити жодного року і постійно були запити на купівлю якогось обладання та амуніції. Чи у вас війна закінчилася в 2015му? 

На багато чому і наклейки  "Для ВСУ. Не для продажу" не зняті.

Так якого біса вони те купують,а не викликають поліцію і вимагають розслідування про торгівлю волонтеркою? Там реальна стаття за таке. Всі дуже швидко забули скільки скандалів із перепродажем допомоги військовим було в 2014-16му. 

Так звідки воно береться на ринку?

Зеленський з Єрмаком та Рєзніковим возять по ночам на базари. А Залужний їм поставляє кожного вечора. 

або купують і доставляють на передок все, що своєчасно  не докупив і недопоставив "самий найкращий міністр".

Звичайно, що найкращий. Таких професійних міністрів оборони у нас ще не було. У вас є що заперечити аргументовано? 

А на рахунок "не купив" у мене завжди одне питання - а скільки критикант заплатив податків із проданого меду, щоб задавати такі запитання? І що можна купити на військовий бюджет, який має Україна?

Тут зі мною смішна історія сталася на днях. Як давній читач Бірюкова (тренди сєкти завжди цікаво відслідковувати), я, в тому числі, задонатив йому кілька тисяч на броневики, які він купував, а далі побачив у порохобота ось такий перепост. Причому, я точно знаю, що той не донатив та той збір, а картинка з репоту була ось така. 

image.png

Посміявся із того. Глянув історію і стало ще смішніше - поряд ідуть донати на фонд порохоботів та на Касьянова - лютого борця з порохоботами. 

image.png

• Подобається 3

54 минуты назад, nibond сказал:

А порохоботи зараз або нарівні з усіма в окопах, або купують і доставляють на передок все, що своєчасно  не зробив, не закупив і недопоставив "самий найкращий міністр".

Ви справді вважаєте, що війну ведуть виключно порохоботи?

2 хвилини тому, ромео сказав:

Він про те, що порохоботи не голосували за Зеленського, а воюють на рівні зі всім. Виявляється у логіці порохобота, якщо ти не голосуєш за діючого президента, то можна не воювати. Чомусь у 14-15му така логіка у них не працювала. :)  Я ж кажу, що їм не так важлива Україна, якщо у ній президент хтось інший. Сєкта.

• Подобається 3
  • Ха-Ха 1
  • Здивований 1

25 хвилин тому, Sanich сказав:

я точно знаю, що той не донатив та той збір,

Ну да, це в нас не знали що ху#ло нападе, та й ще через перешийок піде, а  стосовно Порошенка що, куди і як все знають до секунди. І грошей, і людей і ресурсів  на це вистачає.

9 хвилин тому, ромео сказав:

Вам хочеться зробити підміну понять? Вам що, не зрозуміло слово "нарівні"? Я не говорив "виключно", це Ваш наратив.

1 хвилину тому, nibond сказав:

І грошей, і людей і ресурсів  на це вистачає.

Перестаньте вже нити. Бюджет МО збільшувався із року в рік і був не менший ніж при Порошенку. Проблема в тому, що цього бюджету було недостатньо для підготовки до повномаштабної війни. Московія тратила в рік 40-50 млрд. доларів на підготовку до війни плюс кілька десятків мільярдів доларів прихованих трат. Тобто, реальні їх трати на армію були 60-80 млрд. У нас весь бюджет країни менше 50 млрд. доларів. Додайте до цього безкінечні запаси радянського мотлоху на їхніх складах проти наших знищених складів. Тоді не будете писати дурниць про "не підготувалися".

• Подобається 1
  • Здивований 2

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...