Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

34 хвилини тому, nibond сказав:

Посилання на його профіль

https://www.facebook.com/wetalrun

Його профіль може переглянути лише той хто в нього в друзях, він заблокований для інших користувачів.

• Переможемо 1

Вибух другої ракети в Кременчуці

https://www.facebook.com/Vitaliydedyurin/videos/856027915372737

• Подобається 1
  • Сумно 3

1 час назад, Алексей Кременчуг сказал:

Вибух другої ракети в Кременчуці

https://www.facebook.com/Vitaliydedyurin/videos/856027915372737

Та гахнуло, я в Диканці почув...

• Подобається 1

Вадим у нас тоже вроде десь щось було

• Подобається 2

Власне, чому я вважаю Юрія Швеця - КГБешною консервою і чому відео цього "експерта" видалялося із форума. Пряма мова з Міністерства оборони. 

Цитата
Рубрика «Следите за руками».
Вчера на одном из известных американских военно-аналитических ресурсов был опубликован материал «Пентагон хочет направить в Украину наблюдателей за вооружениями».
Если почитать эту статью – она глубоко проукраинская. Из неё следует, что американская сторона довольна тем, как украинские военные обеспечивают контроль над предоставленными вооружениями. Однако профильное оборонное агентство, РЕАГИРУЯ на запросы законодателей и общества, готово учредить механизм для более плотного контроля с присутствием на месте.
Т.е., Украина делает всё, что мы просим, но чтоб вы угомонились, мы готовы пойти дальше.
Появление любого материала, где присутствуют слова «Украина» и «контроль над вооружениями» сразу же обеспечивает новый всплеск российского ИПСО «Киев непонятно куда девает и непонятно как использует американское оружие, прекратите его поставлять».
Мыслевирус о том, что американцы якобы чего-то не знают о переданном нам оружии, старательно пестуется в АМЕРИКАНСКОМ инфополе прямыми агентами РФ, консервами и разного рода полезными идиотами. А также лоббистами, специально нанятыми для этих целей (по разным мотивам).
О том, что в активной фазе находится ИПСО, легко убедиться. Вчера на тему «непонимания», «непрозрачности» и якобы каких-то претензий к Украине со стороны одновременно и Пентагона, и Минобороны Великобритании высказался постоянный генератор токсичного бреда, беглый КГБист Юрий Швец. Я натыкался на результаты его творчества – для меня большая загадка, зачем его тянут в эфиры и превращают в «эксперта». Ну, видно же, что человек регулярно выполняет информационные задачи не в интересах Украины. Как можно воспринимать его слова всерьёз?
Швец сослался на своих «собеседников» в Вашингтоне и Лондоне, которые, значит, и поделились жалостями, что Украина якобы что-то там скрывает, разводит бюрократию и т.д. Если он с кем-то и общается, то это какие-то таксисты или продавцы утюгов. Или голоса в его собственной голове.
Потому что все, кто хоть минимально связан с темой поставок оружия, знают: Украина месяца два назад (могу ошибиться с точной датой) ОФИЦИАЛЬНО попросила прислать к нам специальных людей для мониторинга хранения и применения оружия. Министр обороны Алексей Резников обращался с такими просьбами неоднократно, в т.ч. - в Рамштайне. Понимаете?
Попросить мониторинг – это инициатива Украины.
Нам это выгодно. Потому что мы безупречно храним и прозрачно распределяем оружие, полученное как МТД или купленное при помощи партнёров.
Вопрос отсутствия мониторинга до сих пор как раз свидетельство того, что те же американцы удовлетворены.
Для них вопрос (не)введения мониторинга лежит совершенно в другой плоскости. Это вопрос ПРИСУТСТВИЯ на территории Украины и УЧАСТИЯ в войне с Россией.
Условно, если официально приезжают некие военные, которые на нашей территории начинают погружаться в тему использования оружия – это степень вовлечения, которой сейчас нет.
Если такой монитор вдруг увидит, что американское оружие может быть использовано более эффективно, как он должен действовать? Дать официальные рекомендации, как лучше убивать российских солдат?
Т.е., это вообще никак не связано с Украиной.
Это вопрос подхода к оценке рисков в отношениях с Россией и поправкой на внутриполитическую ситуацию, который бытует в Вашингтоне на данном этапе. Подход может измениться. Вероятно, так и будет.
Например, в Пентагоне решат, что обеспечить душевное спокойствие законодателей и общества важнее, несмотря на предсказуемый всплеск истерик в России. Тогда появится мониторинг, Украина к этому полностью готова.
Но пока физического мониторинга нет, остаётся пространство для манипуляций со ссылкой на разных анонимов, которым якобы «непонятно, куда девается». Не тратьте время на таких анонимов.
Если же подобный бред генерирует какое-то публичное лицо, пометьте его как манипулятора или бестолочь, у которой нет реальной информации.
Главное – клеймите позором отечественных переносчиков этого российского мыслевируса.
Ну, нельзя так.

https://www.facebook.com/aleksey.kopytko/posts/pfbid06Kbp5KTXopc7v1ss6TcDPAnPPzcs9WgsZVcD3KmSv1vuhdaLe9CQzX8EFxU81ZHDl 

Яскравий приклад, що Швець - це такий собі шарій на мінімалках, який мімікрує під проукраїнську позицію. 

• Подобається 4
  • Дякую 1
  • Здивований 1

57 минут назад, Sanich сказал:

Власне, чому я вважаю Юрія Швеця - КГБешною консервою і чому відео цього "експерта" видалялося із форума. Пряма мова з Міністерства оборони. 

https://www.facebook.com/aleksey.kopytko/posts/pfbid06Kbp5KTXopc7v1ss6TcDPAnPPzcs9WgsZVcD3KmSv1vuhdaLe9CQzX8EFxU81ZHDl 

Яскравий приклад, що Швець - це такий собі шарій на мінімалках, який мімікрує під проукраїнську позицію. 

Як кажуть колишніх КГБістів не буває.

• Подобається 4
  • Дякую 1

@ДобровоЛ Щось дано не чути про потребу мати військовий флот. Чим він (флот) допоміг рашистам в нашому Чорному морі?

Так може все таки українці правильно розрахували підготовку до війни на морі?

Інакшими словами,

Висновки 2014 року (захоплення Криму та нашого флоту) пішли в потрібне русло!

• Подобається 2

14 годин тому, Mihail-ves сказав:

@ДобровоЛ Щось дано не чути про потребу мати військовий флот. Чим він (флот) допоміг рашистам в нашому Чорному морі?

Так може все таки українці правильно розрахували підготовку до війни на морі?

Інакшими словами,

Висновки 2014 року (захоплення Криму та нашого флоту) пішли в потрібне русло!

Я свою думку давно виклав. Тільки рашисти - то не моряки, а алкаші!  Але ж обстрілюють ракетами і не лише Одесу й Миколаїв... У них навіть наші зрадники у великій пошані і то точно від нехватки своїх кадрів. :IMHO:А хто зрадив раз...  :hmm:

А тепер маючи тут інфо з різних боків не хочу про це й говорити .

Ви ж,мабуть у курсі, що на одну нашу гармату в деяких місцях по кілька десятків фашистських московських... пока ? А це є неперевершений постійнний біль для мене ! Тож сиджу і мовчу. Й про те, @Mihail-ves, пане Михайле, що розікрали наше зерно флотом рашки, а ми через відсутність онного сидимо у жопі (пока всі слова літературні!) та надіємося, що хтось захистить як наш, так і чужий торгівельний флот, що має перевозити зерно, а може, не виключено, й наш з вами мед... теж мовчу. :dntknw: Та найобразливіше - особиста безсилість та те, що нічого не вдію я , бо ще в 14-му вже  послали у військоматі мене за кораблем, хоч маю й звання майора...

• Подобається 4

01.07.2022 в 22:05, Mihail-ves сказав:

розрахували підготовку до війни на морі

Можливо і вірно розрахували, головне що поки що тільки частину кулеметів Максим розконсервувати вирішили, а то випуску 44 і старіші, з ними ще батька Махно Нестор Іванович в землях Гуляй поле порядки наводив, але то логічно бо 7.62 "звичайних" на складах ще приблизно з тих часів як Махно на майбутнє закопав))

• Переможемо 1

В 01.07.2022 в 22:53, ДобровоЛ сказал:

Я свою думку давно виклав. Тільки рашисти - то не моряки, а алкаші!  Але ж обстрілюють ракетами і не лише Одесу й Миколаїв... У них навіть наші зрадники у великій пошані і то точно від нехватки своїх кадрів. :IMHO:А хто зрадив раз...  :hmm:

А тепер маючи тут інфо з різних боків не хочу про це й говорити .

Ви ж,мабуть у курсі, що на одну нашу гармату в деяких місцях по кілька десятків фашистських московських... пока ? А це є неперевершений постійнний біль для мене ! Тож сиджу і мовчу. Й про те, @Mihail-ves, пане Михайле, що розікрали наше зерно флотом рашки, а ми через відсутність онного сидимо у жопі (пока всі слова літературні!) та надіємося, що хтось захистить як наш, так і чужий торгівельний флот, що має перевозити зерно, а може, не виключено, й наш з вами мед... теж мовчу. :dntknw: Та найобразливіше - особиста безсилість та те, що нічого не вдію я , бо ще в 14-му вже  послали у військоматі мене за кораблем, хоч маю й звання майора...

Нічого подібного. Вони готуються до анексії територій на 11 вересня, а потім об'являть, що типу наша територія і по нападі будемо застосовувати ядерну зброю.  В Донецькій і Луганській обл. всіх чиновників міняють на привозних. Комфорт місцевій мафії закінчується. 

ЗСУ на мій погляд оборону тримає правильно, не тримаючись за території, але наносячи максимальні втрати ворогові.

• Подобається 3
  • Переможемо 2

3 години тому, Wladimir_K сказав:

Нічого подібного. Вони готуються до анексії територій на 11 вересня, а потім об'являть, що типу наша територія і по нападі будемо застосовувати ядерну зброю.  В Донецькій і Луганській обл. всіх чиновників міняють на привозних. Комфорт місцевій мафії закінчується. 

ЗСУ на мій погляд оборону тримає правильно, не тримаючись за території, але наносячи максимальні втрати ворогові.

У 41-му теж вважали, що поступали правильно . Та за півроку у полоні у фашистів вже було 3,5 мільйона (!!!) військових !

А у нас із такою тактикою чи, вірніше -  політикою, на кінець року не те що не буде виходу до моря, а й не лишиться неокупованих територій взагалі.:IMHO:

Правильно, при наступі по совітському ще статуту гине 3-4 бійців на одного в обороні. Але ж усі окуповані території нам просто так ніхто ж не віддасть. Їх маємо повертати і теж збройно. А поки що на один наш снаряд у деяких  районах Донбасу  рашка  відповідає, уявіть собі,  тридцятьма вистрілами ! :dntknw: Ці дані взяті із розповідей тих знайомих, хто там воює . А сьогодні бачив два відео із різних каналів, які стверджували це ж. Тож пока не буде на нашому боці достатньо зброї,особливо артилерійської і ракетної,  точно доведеться " оборону трима(...ти) правильно, не тримаючись за території". :hmm:

А про Херсонську область та тамтешнє зрадництво вже з точківців ніхто й не згадує ?! А я ж писав, що то точно була ЗРАДА. коли за день фашисти рашки зайшли у Херсон ! Ні мінних полів, а ні блокпостів, а ні авіаударів з нашого боку ! Лише одне героїчне протистояння на мосту і те без команд згори ! А коли мені довелося їхати Київщиною 8 березня, я вже нарахував тоді 27 блокпостів ! От тому то фашизм у нас і не пройшов! Тому й горіли на Київщині їх танки й БТРи, а із півсотні їх було захвачено! 

• Подобається 1

5 часов назад, ДобровоЛ сказал:

Ні мінних полів, а ні блокпостів, а ні авіаударів з нашого боку ! Лише одне героїчне протистояння на мосту і те без команд згори ! А коли мені довелося їхати Київщиною 8 березня, я вже нарахував тоді 27 блокпостів ! От тому то фашизм у нас і не пройшов! Тому й горіли на Київщині їх танки й БТРи, а із півсотні їх було захвачено! 

Так откуда тем блок постам было взяться как орки уже в 11.00 были в Олешках..  блок посты это спустя пару дней начали делать где надо и не надо..  кое где дошло что на каждой улице свой блок пост..  и честно говоря от многих блок постов получилось больше вреда чем пользы.. ну то такое .. кто его знал как оно правильно а делать что то нужно было..  Ну и на счёт минных полей то здесь я так же не понимаю какие поля нужно было минировать ? когда они просто колонами по трассе на полном ходу ехали. а их авиация впереди громила наши попытки сопротивляться..

• Подобається 5
  • Переможемо 1

Пiвденний фронт не є для оборони стратегiчно важливим. На початку вiйни керiвники краïни знали що рускi будуть наступати на  столицу i без неï пiвдень не вистоïть  Вiйськовi створили iлюзiю захоплення пiвдня щоб захистити Киïв  Украïнськi вiйська на пiвднi мають надiйного союзника- море, саме тому пiвдень найслабкiша ланка в оборонi ворога Але час ïï розiрвати ще не настав

• Подобається 1

1 годину тому, Сергей Тюркин сказав:

.  Ну и на счёт минных полей то здесь я так же не понимаю какие поля нужно было минировать ? когда они просто колонами по трассе на полном ходу ехали. а их авиация впереди громила наши попытки сопротивляться

Та ніякого супротиву там не було. Маріуполь в повному оточенні тримався більше 2 місяців, Сєвєродонєцк їм довелось штурмувати більше місяця при десятикратний перевазі. Чому так не тримали Херсон? Полонені на Херсонському напрямку орки розповіли, що їх запевнили - там все домовлено, опору не буде. Вони навіть не спішувались, пролетіли по дорогах сотні кілометрів.

Зараз у нас не має відповідей, точніше, нам їх не дають, що насправді відбулось на півдні і чому орки як на параді вийшли з Криму і за день окупували більшу частину Херсонської обл, та значну частину Запорізької. Але зрозуміло одне - військової логіки в тому не має.

Можливо ми не скоро взнаємо всю правду, бо зараз її можливо просто небезпечно оприлюднювати, а після нашої перемоги - переможців не судять.

Я, думаю, наші союзники добре знають що, як і чому відбулось і в свій час це стане відомо. Тепер мені зрозуміло, чому вони тормознули оприлюднення розслідування Bellingcat по справі вагнерівців, вони розуміли, що це дестабілізує Україну напередодні війни.

Ключі до відповідей на ці питання знаходяться в Омані.

• Дякую 1
  • Переможемо 1

5 хвилин тому, nibond сказав:

Точно по московським методичкам. Про Оман ніхто так голосно не кричить, як московські боти. А серед українців у них є сприятлива аудиторія для цих казок. А логіку включити - хєр там. Подумати, що навіщо було їхати в Оман про щось домовлятися, якщо можна було домовитися в десятьох інших офіційних місцях, сключаючи переговори в Парижі. При тому, що після того "Оману" стільки часу пройшло і стільки всього сталося. 

• Подобається 1

28 минут назад, nibond сказал:

Та ніякого супротиву там не було. Маріуполь в повному оточенні тримався більше 2 місяців, Сєвєродонєцк їм довелось штурмувати більше місяця при десятикратний перевазі. Чому так не тримали Херсон? Полонені на Херсонському напрямку орки розповіли, що їх запевнили - там все домовлено, опору не буде. Вони навіть не спішувались, пролетіли по дорогах сотні кілометрів.

Зараз у нас не має відповідей, точніше, нам їх не дають, що насправді відбулось на півдні і чому орки як на параді вийшли з Криму і за день окупували більшу частину Херсонської обл, та значну частину Запорізької. Але зрозуміло одне - військової логіки в тому не має.

Можливо ми не скоро взнаємо всю правду, бо зараз її можливо просто небезпечно оприлюднювати, а після нашої перемоги - переможців не судять.

Я, думаю, наші союзники добре знають що, як і чому відбулось і в свій час це стане відомо. Тепер мені зрозуміло, чому вони тормознули оприлюднення розслідування Bellingcat по справі вагнерівців, вони розуміли, що це дестабілізує Україну напередодні війни.

З

Якщо Вам все зрозумiло то де  буде наступ восени- на пiвднi чи на  сходi.

3 часа назад, nibond сказал:

Та ніякого супротиву там не було. Маріуполь в повному оточенні тримався більше 2 місяців, Сєвєродонєцк їм довелось штурмувати більше місяця при десятикратний перевазі. Чому так не тримали Херсон? 

Скажем так.. был бы Николаев или Одесса перед Херсоном со стороны Крыма то 99.99%  что были бы они сейчас под оккупацией вместо Херсона :IMHO:..  не зависимо где какой бы был бы губернатор . начальник СБУ и.т.д..    Ну хватило орков по быстрому на 100 км марш..  и практически без сопротивления взять Херсон..  Ну а Николаев в то время только начинал думать что делать и покуда орки от Херсона до Николаева подошли покуда заново перезаправка и.т.д  то Николаев немного Уже был готов к встрече ..    И Вообще нам повезло что эта советская техника так много топлива жрёт :IMHO:

• Подобається 3

4 часа назад, nibond сказал:

, що їх запевнили - там все домовлено, опору не буде. Вони навіть не спішувались, пролетіли по дорогах сотні кілометрів.

Так это не только Херсонское направление. На всех направлениях солдат заверили что никакого сопротивления не будет.. ну и прошли они на полных парах не сотни а как раз сотню км.. 

Трохи полум*я вам в тему. Яким чином вдалось орків з Зміїного видворить. Пашинський з Тетьянкою у нас герої ?. Цікаво а що чути про Коростильова зараз, чи є в нього робота ? Все це наслідки Оману чи ще раніші ідеї, та ще і чиї.  Багатовекторність це *благо* і коли припиниться клановий розвиток в країні (медведчук таки шістка)- у Кого ?.

4 хвилини тому, Лавр сказав:

Яким чином вдалось орків з Зміїного видворить.

Яким? :) 

4 хвилини тому, Лавр сказав:

Пашинський з Тетьянкою у нас герої ?

Якщо те, про що вони пишуть не є якоюсь напівправдою - однозначно. Але перший, в той же, час - відверта бандота. :dntknw:

6 хвилин тому, Лавр сказав:

Цікаво а що чути про Коростильова зараз, чи є в нього робота ?

Думаю, що якщо є, то то тримається в такій таємниці, що знає лише пара людей. :IMHO: 

Варто зауважити, що на п"ятий місяць війни у нас не закінчуються ні стунги ні боєприпаси до них. 

5 годин тому, Sanich сказав:

Точно по московським методичкам. Про Оман ніхто так голосно не кричить, як московські боти. А серед українців у них є сприятлива аудиторія для цих казок. А логіку включити - хєр там. Подумати, що навіщо було їхати в Оман про щось домовлятися, якщо можна було домовитися в десятьох інших офіційних місцях, сключаючи переговори в Парижі. При тому, що після того "Оману" стільки часу пройшло і стільки всього сталося. 

Аргументи і логіка де. Ярликами Ви обклеїли мене вже з ніг до голови, якраз у відповідності до московських методичок для корисних ідіотів. І не треба робити тут з себе самого більшого патріота, це треба доводити не тут, а там, де потребуються зараз молоді здорові чоловіки. Бо дивно виходить, є на фронті батальйони і полки і Азову, і Свободи, і Правого сектору, і Європейської Солідарності.  А де ж батальйони слуг?

Ну да, Ви ж за тиждень до вторгнення розпинались, що нічого не потрібно робити, ніяких мобілізацій, мов, прийде час - встигнеться. Я ще тоді говорив, що на розгортання мобілізації потрібно 2 тижні мінімум. А ще час на розгортання підрозділів і злагодження. А за цей час все може вже вирішитись. Про це ж попереджали і розвідки США і Великобританії. І це на щастя не стало повною  реальністю, але ж стільки території, людських і матеріальних ресурсів втрачено. То що, встиглось? 

А за Миколаїв послухайте генерала Марченко, який приїхав на другий день 25 лютого організовувати оборону - місто було абсолютно не готове до оборони. Ситуацію з обороною міста врятувало вміле військове керівництво генерала у взаємодії з керівництвом міста, області і активної частини населення. Віталія Кіма заслужено відзначено за оборону міста, але ж основним організатором оборони був Марчело, але за нього мовчок. Навіть звинувачення у сфальсифікованій справі про бронежилети не знято. ГАНЬБА.

Якби хоч так обороняли Херсон, а ще краще, заранні готувались, то ситуація була б зовсім інша.

А тепер про мислення, про яке Ви любите нагадувати. То включіть накінець і дайте собі відповідь, чому наступ ворога перших днів більше нагадував імітацію - відсутність ПВО, логістики, комплектація особового складу слабо підготовленими строковиками і навіть некомплект екіпажів. Ви що, справді думаєте, що ворог, який постійно веде війни, такий дебільний? Ні. Він готувався тривалий час і в нього були можливості зробити це інакше. Але по всьому видно, що перші колони ворога йшли не воювати, а зробити імітацію потужної мілітарної сили перед якою не можна встояти. І для цього в нього, напевне, були всі підстави.

Але щось в цій виставі пішло не так і стало справжньою війною для х#йла. 

І да, наївно думати, що США в ході цих подій перед вторгненням були просто спостерігачами. Адже у них неміряно можливостей рухати любими фігурами як їм потрібно.

А по Оману у Вас що, справді не має питань? Ну не має, то й не має.

• Подобається 3
  • Дякую 1

Хлопці, що ви робите на пасічному форумі, такі специ, мають воювати, ане балаболити, перемогу тим не пришвидшите. :UA:

4 години тому, Сергей Тюркин сказав:

И Вообще нам повезло что эта советская техника так много топлива жрёт

Але  спроектовано так, що  на повній заправці будь яка військова техніка проходить 500 км. Так що про 100 км то байки. Навіть коли б їх заправили у Джанкої, то до Миколаєва точно  вистачило б.

https://m.glavcom.ua/country/politics/vizvolennya-hersona-the-economist-poyasniv-chomu-ukrajincyam-bude-duzhe-vazhko-857955.html

Виявляється ворог за декілька місяців набудував біля Херсону багато бетонних підземних укріплень і вибити його буде важко.

А хіба так можна було?

1 годину тому, nibond сказав:

Аргументи і логіка де. Ярликами Ви обклеїли мене вже з ніг до голови, якраз у відповідності до московських методичок для корисних ідіотів. І не треба робити тут з себе самого більшого патріота, це треба доводити не тут, а там, де потребуються зараз молоді здорові чоловіки. Бо дивно виходить, є на фронті батальйони і полки і Азову, і Свободи, і Правого сектору, і Європейської Солідарності.  А де ж батальйони слуг?

Ну да, Ви ж за тиждень до вторгнення розпинались, що нічого не потрібно робити, ніяких мобілізацій, мов, прийде час - встигнеться. Я ще тоді говорив, що на розгортання мобілізації потрібно 2 тижні мінімум. А ще час на розгортання підрозділів і злагодження. А за цей час все може вже вирішитись. Про це ж попереджали і розвідки США і Великобританії. І це на щастя не стало повною  реальністю, але ж стільки території, людських і матеріальних ресурсів втрачено. То що, встиглось? 

А за Миколаїв послухайте генерала Марченко, який приїхав на другий день 25 лютого організовувати оборону - місто було абсолютно не готове до оборони. Ситуацію з обороною міста врятувало вміле військове керівництво генерала у взаємодії з керівництвом міста, області і активної частини населення. Віталія Кіма заслужено відзначено за оборону міста, але ж основним організатором оборони був Марчело, але за нього мовчок. Навіть звинувачення у сфальсифікованій справі про бронежилети не знято. ГАНЬБА.

Якби хоч так обороняли Херсон, а ще краще, заранні готувались, то ситуація була б зовсім інша.

А тепер про мислення, про яке Ви любите нагадувати. То включіть накінець і дайте собі відповідь, чому наступ ворога перших днів більше нагадував імітацію - відсутність ПВО, логістики, комплектація особового складу слабо підготовленими строковиками і навіть некомплект екіпажів. Ви що, справді думаєте, що ворог, який постійно веде війни, такий дебільний? Ні. Він готувався тривалий час і в нього були можливості зробити це інакше. Але по всьому видно, що перші колони ворога йшли не воювати, а зробити імітацію потужної мілітарної сили перед якою не можна встояти. І для цього в нього, напевне, були всі підстави.

Але щось в цій виставі пішло не так і стало справжньою війною для х#йла. 

І да, наївно думати, що США в ході цих подій перед вторгненням були просто спостерігачами. Адже у них неміряно можливостей рухати любими фігурами як їм потрібно.

А по Оману у Вас що, справді не має питань? Ну не має, то й не має.

Стільки емоцій. А де про Оман? 

Бо дивно виходить, є на фронті батальйони і полки і Азову, і Свободи, і Правого сектору, і Європейської Солідарності.

Ви хочете сказати, що на фронті воюють виключно виборці сивочолого? Що таке полк "Європейської солідарності"? Скільки в ньому народних депутатів? 

Ярликами Ви обклеїли мене вже з ніг до голови,

Ну, мене тут також не жалують. 

Ну да, Ви ж за тиждень до вторгнення розпинались, що нічого не потрібно робити, ніяких мобілізацій, мов, прийде час - встигнеться.

Мушу визнати, що, можливо, це була помилкова думка. Проте, потрібно запитувати про це у Залужного, як керівника генштабу. Думаю, що після війни ми отримаємо всі відповіді - чому і як так сталося. 

Але по всьому видно, що перші колони ворога йшли не воювати, а зробити імітацію потужної мілітарної сили перед якою не можна встояти. І для цього в нього, напевне, були всі підстави.

Ви задаєте питання, на які ні у кого немає відповідей, крім генштабу московії. Керівництво країни точно не дало найменшого натяку з першої години війни, що передумови для такої поведінки москалів були. І, в першу чергу, постраждали від такої поведінки москалі. Тобто, якщо у них і були якісь надії на керівництво Украиїни, то вони, явно, були введені в оману за що крепко поплатилися. Якби вони з першого дня почали воювати, як зараз на Донбасі, то, думаю, що було б все більш сумно. 

• Подобається 4

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...