ХХХХХХ Опубликовано 27 апреля, 2022 Share Опубликовано 27 апреля, 2022 1 хвилину тому, Лавр сказав: даремно; перевиховать не вийде залізобетон. Тут переконання, а не незнання. Так, це моє переконання, але воно з реального життя і сформувалося за роки тяжкої праці за копійки в рідній державі, та за останні вісім років виживання . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 27 апреля, 2022 Автор Share Опубликовано 27 апреля, 2022 1 хвилину тому, Олександр Ш сказав: Так, це моє переконання, але воно з реального життя і сформувалося за роки тяжкої праці за копійки в рідній державі, та за останні вісім років виживання . А чому, саме, останні вісім? До цього все було ок? 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ХХХХХХ Опубликовано 27 апреля, 2022 Share Опубликовано 27 апреля, 2022 Тільки що, Sanich сказав: У ЗСУ на передовій доплата до з.п. 100 000 грн. В чому проблема? Тим більше, я так розумію, досвід роботи в силових структурах присутній. Мені немає за що воювати, в мене з державою паритет, їй похер на мене мені похер на неї. Тільки що, Sanich сказав: А чому, саме, останні вісім? До цього все було ок? До цього все було ок Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 27 апреля, 2022 Автор Share Опубликовано 27 апреля, 2022 3 години тому, Олександр Ш сказав: Мені немає за що воювати, в мене з державою паритет, їй похер на мене мені похер на неї. з.п. 100 000 і 15 млн виплати у випадку смерті - непогана компенсація для того, хто любить державу лише за гроші. В Раші менше платять. 3 години тому, Олександр Ш сказав: До цього все було ок І що ж змінилося? 3 години тому, Олександр Ш сказав: І до чого це? Краще виклади відео про бидло на Лексусах з київськими та харківськими номерами в Польщі А ви були в тій Польщі, щоб таке стверджувати? 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ХХХХХХ Опубликовано 27 апреля, 2022 Share Опубликовано 27 апреля, 2022 Тільки що, Sanich сказав: з.п. 100 000 і 15 млн виплати у випадку смерті - непогана компенсація для того, хто любить державу лише за гроші. )))) В Раші менше платять. І що ж змінилося? А що мені раша? А, я ж незадоволений, речі своїми іменами називаю отже колаборант. Тай нехай. Змінився рівень життя, та ї не тільки в мене. А 100000 то хороші гроші , все ж не за 200 гривень як колись. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 27 апреля, 2022 Автор Share Опубликовано 27 апреля, 2022 1 хвилину тому, Олександр Ш сказав: А що мені раша? А, я ж незадоволений, речі своїми іменами називаю отже колаборант. Тай нехай. В більшості, ви називаєте не речі своїми іменами, а повторюєте думки російської пропаганди. Прям один в один. Проте, світ так влаштований, що ви маєте жити в якійсь державі. Ну, або бути дуже багатим, щоб називати себе "громадянином миру". Тому, оскільки, ви жалієтеся на долю через те, що держава, бач, не побудувала вам під носом заводу, щоб ходити до нього 10 хвилин, а знайти кваліфіковану роботу, щоб можна було оплачувати вільно дорогу до роботи, ви, мабуть, або не хочете або маєте якісь фізичні обмеження. А скоріше - просто лінуєтеся. А винувата у вас держава. 7 хвилин тому, Олександр Ш сказав: Змінився рівень життя, та ї не тільки в мене. Оперуйте фактами, будь-ласка. Як змінився і чому? У мене виріс в кілька разів, наприклад. 8 хвилин тому, Олександр Ш сказав: А 100000 то хороші гроші , все ж не за 200 гривень як колись. Так, що. Мєнт чи військовий? 7 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 27 апреля, 2022 Автор Share Опубликовано 27 апреля, 2022 Трохи почистив тему там, де це виглядало бенефісом медведчука з мураєвим. 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 27 апреля, 2022 Share Опубликовано 27 апреля, 2022 35 хвилин тому, Олександр Ш сказав: А, я ж незадоволений, речі своїми іменами називаю отже колаборант Колабораційна діяльність визначена Законом України, коротко це співпраця з окупантом і не визнання агресії. Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення кримінальної відповідальності за колабораційну діяльність.docxх 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 27 апреля, 2022 Share Опубликовано 27 апреля, 2022 1 час назад, Олександр Ш сказал: Мені немає за що воювати, в мене з державою паритет, їй похер на мене мені похер на неї. А недавно казали що ви проти влади, а не держави... То чому ви виставляєте претензії до держави? Вам же похер на неї. 8 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 27 апреля, 2022 Share Опубликовано 27 апреля, 2022 Сьогодні за нашим часом 21:00 проголосують в США за Ленд-Ліз. Далі оперативно почнуть поставляти все, що необхідно. Можливо за декілька неділь навіть питання про літаки і сучасне ПВО буде взагалі не стояти.А так бачимо в сусідній країні, які "незвичайні нічні пригоди" на різних паливних базах і арт складах. Все цікаве попереду. 22 минуты назад, ромео сказал: А недавно казали що ви проти влади, а не держави... То чому ви виставляєте претензії до держави? Вам же похер на неї. Кому не комфортно в Україні можна з'їздити за "комфортом" в "народні республіки" чи в м. Херсон чи в окремі райони Запоріжської обл. 12 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 27 апреля, 2022 Share Опубликовано 27 апреля, 2022 1 час назад, Олександр Ш сказал: Мені немає за що воювати, в мене з державою паритет, їй похер на мене мені похер на неї. То вам тоді похер яким буде майбутнє держави, хоч би й російським? 3 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 27 апреля, 2022 Share Опубликовано 27 апреля, 2022 Особливо пасічникам там "весело" заявили, що мед оптом 80 руб., хто хоче може перевести. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 27 апреля, 2022 Share Опубликовано 27 апреля, 2022 Взагалі мене дивує позиція пасічників, які на це все кажуть, що їм по.... . Бджільництво українське тісно пов'язане з тим, що експортуємо мед. А ще найближчим часом ЄС скасує всі мита і всі квоти на українську продукцію. 12 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 27 апреля, 2022 Share Опубликовано 27 апреля, 2022 2 години тому, Олександр Ш сказав: А, я ж незадоволений, речі своїми іменами називаю отже колаборант. Те що Ви всім незадоволені вказує що ви схожий на сусіда окупанта: або промиті мізки, або десь є коріння. Українець все робить сам для своєї родини та держави, як бджола для свого вулика. А ті бджоли що всім невдоволені вилітають роєм за поребрик. Тому вирішуйте: або працюєте у своєму вулику, або шукаєте собі колег і роєм летите шукати інший вулик, де будуть щось робити за Вас. 13 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 27 апреля, 2022 Share Опубликовано 27 апреля, 2022 29 минут назад, Mihail-ves сказал: Те що Ви всім незадоволені вказує що ви схожий на сусіда окупанта: або промиті мізки, або десь є коріння. Українець все робить сам для своєї родини та держави, як бджола для свого вулика. А ті бджоли що всім невдоволені вилітають роєм за поребрик. Тому вирішуйте: або працюєте у своєму вулику, або шукаєте собі колег і роєм летите шукати інший вулик, де будуть щось робити за Вас. Характерною рисою населення є на нашій території постійні "чвари", коли загроза відсутня,дух батька Махна нікуди не зник. В період критичної загрози стається масове об'єднання. "Чвари" знову повернуться, але коли загроза остаточно мине. А є населення, якому все п...., це коли "війну політикою називають", і це відбувається до тих пір "поки снаряд ненароком не прилитів в город чи подвір'я", хоча окремим і це не допомагає. 8 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Міхал-69 Опубликовано 27 апреля, 2022 Share Опубликовано 27 апреля, 2022 1 година тому, Wladimir_K сказав: хоча окремим і це не допомагає ...ой не окремим... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 27 апреля, 2022 Автор Share Опубликовано 27 апреля, 2022 15 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 27 апреля, 2022 Автор Share Опубликовано 27 апреля, 2022 А ось це те, чого ми так довго чекали. 9 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Просто Вася Опубликовано 27 апреля, 2022 Share Опубликовано 27 апреля, 2022 3 часа назад, Олександр Ш сказал: Мені немає за що воювати, в мене з державою паритет, їй похер на мене мені похер на неї. Я в шоці!Невже Буча Ірпінь та інші вас залишили байдужим?Чи вам потрібно щоб згвалтували саме вашу дружину чи доньку???Чим же вас так образила ця земля на якій ви живете?Чому ж невиіхали в кращі місця а сидите тут? 17 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 27 апреля, 2022 Share Опубликовано 27 апреля, 2022 4 години тому, Олександр Ш сказав: Мені немає за що воювати, в мене з державою паритет, їй похер на мене мені похер на неї. Цей паритет в такій війні як зараз швидко закінчується тим, що або одні, або інші примусово поставлять в стрій, або до стінки. Або ти виконуєш свій конституційний обов'язок, або ти уклоніст, колаборант чи зрадник. Середини не існує. Тільки вчора по ТВ показали трагедію однієї матері, сина якої розстріляли орки в неї на очах. Він хотів пересидіти війну у матері в селі, а його сприйняли за диверсанта. Карма. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 27 апреля, 2022 Share Опубликовано 27 апреля, 2022 35 минут назад, Міхал-69 сказал: ...ой не окремим... До війни активно спілкувався на певних ресурсах і телеграмах які були в основі фінансові і не української прописки. І чітко задавав їм статистику. В окремих областях таких було до 20-25%, це до військових дій. Коли почалися військові дії таких лишилося не більше 10% можу Вам гарантувати. Тут роль відіграє, чи це активні чи пасивні. В більшості тим кому по ... є пасивні. 27 минут назад, Sanich сказал: А ось це те, чого ми так довго чекали. Гарна і сучасна гаубиця, а головне досить точна. 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 27 апреля, 2022 Share Опубликовано 27 апреля, 2022 Паритет то парите з державою але цими новими,шо йдуть : як в Сказке "' ни пером описать,ни словом рассказать... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 27 апреля, 2022 Share Опубликовано 27 апреля, 2022 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Владимир Иванович Опубликовано 27 апреля, 2022 Share Опубликовано 27 апреля, 2022 8 часов назад, Олександр Ш сказал: Так, це моє переконання, але воно з реального життя і сформувалося за роки тяжкої праці за копійки в рідній державі, та за останні вісім років виживання . Та як говорять за поребриком ,, без труда не витянеш и рыбку из пруда " хоча Ви мабудь частіше слухали казки про Емелю та та Івана дурака там все падає з неба. 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 27 апреля, 2022 Автор Share Опубликовано 27 апреля, 2022 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения