Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

Тільки що, Максим Слобода сказав:

Бабченко давно обьяснил про этого кадра. В общем, еще с 90-х втирался в доверие к всяким независимым общественным организациям и активистам (пока такие были). Представлялся то высокопоставленным КГБшником, то еще кем-то. Годами делится со всеми желающими "особо секретными инсайдами" и все ему как с гуся вода.. 

А, да, що смішного у цього Солов"я, що у нього є кругом "джерела" - в Кремлі, в ФСБ і в Білому Дому та Держдепі. :) Просто всі мріють поділитися даними із Соловьом. :) 

• Ха-Ха 1

9 часов назад, Жезус сказал:

Ромео не все так просто,можливо це одна з причин загальної мобілізації буде в РФ ,їм так проще закручувати гайки

Логіка в ній? Якщо в прикордонних регіонах, то почнуть масово тікати в центральні регіони. Військові потрібні на сьогодні, а не на завтра.

Давайте почекаємо ще з 2-3 тижні. Буде багато цікавого.

На сьогодні з того, що читаю на Херсонщині буде багато цікавого. Українські війська на вчора вже були за 5 км. від Чорнобаївки, плюс в районі  Нова Олександрівка дали черговий раз. Буде цікаво подивитися, як будуть "наступати" на Кривий Ріг.

• Подобається 7

По Німеччині в найближчі дні буде цікаво подивитися,як викрутитися владна верхівка. Там може бути варіант відставки і навіть політичної кризи. А от у Великобританії напевне ніхто і не згадає, які слабкі рейтинги  були у Джонсона на початку війни. Там тільки одне питання яку зброю можна поставити і яку прикупити ще для України.  Фіни з шведами планують спільно подати заявку в НАТО плюс шведи планують поставити в Україну важке озброєння.

• Подобається 5

ідтримка війни проти України в Росії ще більше зросла – соціологи 

ОЛЕНА РОЩІНА  СЕРЕДА, 23 БЕРЕЗНЯ 2022, 15:21
ico_eye.svg177423
ico_fb.svgico_twitter.svg11ico_comments.svgДодати у вибране
9fabb4c-pidbyta-tehnika--genshtab-zsu-.jpg

ВІЙНА В УКРАЇНІ, ФОТО ГЕНШТАБУ ЗСУ

Серед росіян продовжує зростати підтримка війни Росії проти України, а протестний потенціал знижується, заявляють російські соціологи.

Джерело: Всеросійський центр вивчення громадської думки (ВЦВГД) за даними на 17 березня

Деталі: Рішення про проведення "спеціальної військової операції" Росії в Україні радше підтримують 74% громадян Росії. Порівняно з 25 лютого частка тих, хто підтримує, зросла на 9 п.п.

Радше не підтримують операцію 17% (на 8 п.п. менше, ніж 25 лютого). 

Ще 9% важко відповісти.

Уявлення про цілі "спецоперації" у росіян не змінюється останні два тижні.

46% опитаних вірять, що мета – захистити Росію, роззброїти Україну та не дати розмістити військові бази НАТО на її території.

ВІДЕО ДНЯ

Play Video

19% вважають, що мета Путіна – змінити політичний курс України, "очистити від нацистів".

17% респондентів декларують, що метою війни є захист населення Донбасу.

5% опитаних назвали метою Путіна окупацію України та приєднання її до Росії.

При цьому 61% росіян вірять, що уряд РФ зможе знизити негативні наслідки санкцій, а 24% вважають, що не зможе, ще 15% не змогли відповісти.

Взяти участь у масових акціях протесту готові 10% опитаних, а 85% не мають наміру робити це. У січні поточного року про готовність до участі в акціях протесту повідомляли 17% опитаних.

Допускають, що нині у їхньому населеному пункті можливі масові акції протесту, 18% росіян, 75% вважають, що масові акції протесту малоймовірні.

Від УП: ВЦВГД не наводить подробиці опитування і не надає інфографіку за його результатами.

18 березня "Радіо Свобода" повідомило, що, за даними двох опитувань групи незалежних російських соціологів, 71% росіян підтримують війну з Україною.

Російська влада придушує акції протесту та затримує тих, хто наважується висловити незгоду з війною, яку Росія почала в Україні.

77e42f5-tg1.svgЧитайте нас у Telegram. Підписуйтесь на наш канал "УП. Стрічка"
f3d87d2-yt1.svgПриєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

• Здивований 1

2 години тому, Пахомич сказав:

ідтримка війни проти України в Росії ще більше зросла – соціологи 

ОЛЕНА РОЩІНА  СЕРЕДА, 23 БЕРЕЗНЯ 2022, 15:21
ico_eye.svg177423
ico_fb.svgico_twitter.svg11ico_comments.svgДодати у вибране
9fabb4c-pidbyta-tehnika--genshtab-zsu-.jpg

ВІЙНА В УКРАЇНІ, ФОТО ГЕНШТАБУ ЗСУ

Серед росіян продовжує зростати підтримка війни Росії проти України, а протестний потенціал знижується, заявляють російські соціологи.

Джерело: Всеросійський центр вивчення громадської думки (ВЦВГД) за даними на 17 березня

Деталі: Рішення про проведення "спеціальної військової операції" Росії в Україні радше підтримують 74% громадян Росії. Порівняно з 25 лютого частка тих, хто підтримує, зросла на 9 п.п.

Радше не підтримують операцію 17% (на 8 п.п. менше, ніж 25 лютого). 

Ще 9% важко відповісти.

Уявлення про цілі "спецоперації" у росіян не змінюється останні два тижні.

46% опитаних вірять, що мета – захистити Росію, роззброїти Україну та не дати розмістити військові бази НАТО на її території.

ВІДЕО ДНЯ

Play Video

19% вважають, що мета Путіна – змінити політичний курс України, "очистити від нацистів".

17% респондентів декларують, що метою війни є захист населення Донбасу.

5% опитаних назвали метою Путіна окупацію України та приєднання її до Росії.

При цьому 61% росіян вірять, що уряд РФ зможе знизити негативні наслідки санкцій, а 24% вважають, що не зможе, ще 15% не змогли відповісти.

Взяти участь у масових акціях протесту готові 10% опитаних, а 85% не мають наміру робити це. У січні поточного року про готовність до участі в акціях протесту повідомляли 17% опитаних.

Допускають, що нині у їхньому населеному пункті можливі масові акції протесту, 18% росіян, 75% вважають, що масові акції протесту малоймовірні.

Від УП: ВЦВГД не наводить подробиці опитування і не надає інфографіку за його результатами.

18 березня "Радіо Свобода" повідомило, що, за даними двох опитувань групи незалежних російських соціологів, 71% росіян підтримують війну з Україною.

Російська влада придушує акції протесту та затримує тих, хто наважується висловити незгоду з війною, яку Росія почала в Україні.

77e42f5-tg1.svgЧитайте нас у Telegram. Підписуйтесь на наш канал "УП. Стрічка"
f3d87d2-yt1.svgПриєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

То що процент зменшився, то нормально, в тюремній камері сильно не попротестуєш, а загалом соціологія та соцопитування ніколи не відображали реального стану речей. Сумніваюся в точності процентів.

• Подобається 1

3 години тому, Пахомич сказав:

Цілком ймовірно. 

Вчора розмовляв з одним про земляків. Так от,  одному рідна сестра, українка, живе на далекому сході мордору, сказала, що "так вам и  нада майданутым".

Ще одна землячка розсварилась в хлам з рідною сестрою, яка проживає у Криму.

Щось доказати їм неможливо. То що говорити про істинних кацапів. Доходити їм почне тільки коли стануть босі і голі і то не всім. Нам від цього навіть легше і не стане, бо то буде мотивація для гарматного м'яса іти сюда вбивати і грабувати. Ментальність орди.

• Подобається 6
  • Здивований 1
  • Сумно 3

image.png

• Подобається 2

По Придністров'я, що подумав. Радіовишки спеціально підірвали, бо вони заважали наводити ракети на цілі в Одеській обл. Можливо всі ці рухи і для цього і зроблені були. Аналогічні війна була  з телевишками у нас. Для застарілих типів ракет, висотні вишки завдають багато перешкод для наведення.

Так моя думка.

8 хвилин тому, Wladimir_K сказав:

По Придністров'я, що подумав. Радіовишки спеціально підірвали, бо вони заважали наводити ракети на цілі в Одеській обл. Можливо всі ці рухи і для цього і зроблені були. Аналогічні війна була  з телевишками у нас. Для застарілих типів ракет, висотні вишки завдають багато перешкод для наведення.

Так моя думка.

Інерційна система наведення, яка є основою москальських ракет, нечутлива до завад, які можуть генерувати такі вишки. Крім того, в Придністров"ї вони можуть просто надати наказ їх виключити. 

• Подобається 1

1 час назад, Sanich сказал:

image.png

Світ  за межами України сволочний - вони при роспаді СРСР розділи Україну до гумки в труса:IMHO:

• Подобається 1

1 час назад, nibond сказал:

Цілком ймовірно. 

Вчора розмовляв з одним про земляків. Так от,  одному рідна сестра, українка, живе на далекому сході мордору, сказала, що "так вам и  нада майданутым".

Ще одна землячка розсварилась в хлам з рідною сестрою, яка проживає у Криму.

Щось доказати їм неможливо. То що говорити про істинних кацапів. Доходити їм почне тільки коли стануть босі і голі і то не всім. Нам від цього навіть легше і не стане, бо то буде мотивація для гарматного м'яса іти сюда вбивати і грабувати. Ментальність орди.

В мене такаж ситуація. Жінка племінника  пережеває за донбас .  Тут виникає питиння , коли дикі народи будуть звільнюватись ,то в кого ти племяш попросиш допомоги

3 часа назад, Олександр Ш сказал:

То що процент зменшився, то нормально, в тюремній камері сильно не попротестуєш, а загалом соціологія та соцопитування ніколи не відображали реального стану речей. Сумніваюся в точності процентів.

Звичайно опитування не  аптекарські ваги . То шо росіяни  не дружні  і агресивні до України далеко не потрібно іти . Заходимо на жовтий форум , заваленка Алтайского края і вся красота російська . Як радувались кацапи, шо наваляєм украм. Українці  використали супер зброю -боюву пісню " Батько наш Бандера......"  Москалів ми помножемо на 0 . ЗДАВЙТЕСЬ!

• Подобається 2

В 16.04.2022 в 21:11, gardener сказал:

Ви справді так думаєте?

Я думаю, чому  Ізраіль не хоче продати зброю. Українці за задумами путіна  мають бути знищені , як євреї  гітлером. Колись моя мама говорила , шо говорили євреї " нами розчиняють , а вами будуть місити". Єврейський народ без опору пішов на смерть , українці сатані не поклоняються. Таму Ізраіль радий , щоб Україна впала. 

• Подобається 1

1 годину тому, Пахомич сказав:

Звичайно опитування не  аптекарські ваги . То шо росіяни  не дружні  і агресивні до України далеко не потрібно іти . Заходимо на жовтий форум , заваленка Алтайского края і вся красота російська . Як радувались кацапи, шо наваляєм украм. Українці  використали супер зброю -боюву пісню " Батько наш Бандера......"  Москалів ми помножемо на 0 . ЗДАВЙТЕСЬ!

Я не був би таким категоричним. Маю рідню в Росії та багато знайомих, всі адекватні люди і проти війни з нами. Інші, ну що сказати, декілька поколінь з промитими мізками.

• Подобається 1

12 минут назад, Олександр Ш сказал:

Я не був би таким категоричним. Маю рідню в Росії та багато знайомих, всі адекватні люди і проти війни з нами. Інші, ну що сказати, декілька поколінь з промитими мізками.

Це меншість на мою думку. В іншому разі війни б не було однозначно навіть враховуючи, те середовищі в якому живуть жителі сусідньої країни.

• Подобається 2
  • Сумно 1

24 минуты назад, Олександр Ш сказал:

Діло не в мої родині, чи ваші .Росіяни агресивна  державна струкстура

• Подобається 5

1 година тому, Wladimir_K сказав:

Це меншість на мою думку. В іншому разі війни б не було однозначно навіть враховуючи, те середовищі в якому живуть жителі сусідньої країни.

Звісно що меншість, і меншість не зламає системи і погоди не зробить, нажаль.

10 годин тому, Wladimir_K сказав:

На сьогодні з того, що читаю на Херсонщині буде багато цікавого. Українські війська на вчора вже були за 5 км. від Чорнобаївки, 

точно висмоктано з пальця.  Посад-Покровське і Правдіно це найблище. Між нашими та орками система каналів, всі переїзди контролюються обома сторонами :IMHO:Олександрівок тут 2, одна В Олександрівка та напівночі а інша в кутку Дніпробугського лиману і вони в дії. 

• Подобається 2

1 година тому, Пахомич сказав:

Діло не в мої родині, чи ваші .Росіяни агресивна  державна струкстура

Ну я б сказав Росія агресивна як держава. Чиряк не вилікувати доки стрижень не видалити, позбавити людей негативного навіювання і з часом мізки стануть на місце, в наступного покоління так точно .

4 минуты назад, Лавр сказал:

точно висмоктано з пальця.  Посад-Покровське і Правдіно це найблище. Між нашими та орками система каналів, всі переїзди контролюються обома сторонами :IMHO:Олександрівок тут 2, одна В Олександрівка та напівночі а інша в кутку Дніпробугського лиману і вони в дії. 

Бойові дії йшли в районі В. Олександрівки і за 5 км. були від Чорнобаївки.

З Криму показували рух колон з підкріпленням. Але те що розбили передовий командний пункт факт незаперечний, в іншому разі не було б руху.

3 часа назад, Олександр Ш сказал:

Сколько общался с россиянами знакомыми и родствениками, двоюродный брат живёт в Питере, они все зомбированные системой. Они могут тебе в глаза говорить красивые слова, а в душе у них ненависть и зависть. Когда при длительной беседе выводишь их на чистую воду, они готовы тебя живьём проглотить. У них такая ненависть к народу Украины, что если и говорят про сочувствие, то только для приличия.

Да и раньше, ещё до войны они особой любви к Украине не проявляли. Они всегда считали народ Украины, народом второго сорта и мы должны были на их работать.

• Подобається 10

2 години тому, Олександр Ш сказав:

Ну я б сказав Росія агресивна як держава. Чиряк не вилікувати доки стрижень не видалити, позбавити людей негативного навіювання і з часом мізки стануть на місце, в наступного покоління так точно .

Не знаю, що Ви маєте ввиду стрижнем. Але на сьогодні це імперія, замішана на історичній відсталості і моральній ниці заліських племен, і ментальності орди.  Це утворення не здатне ні на нормальний людський прогрес, ні на добросусідське існування. Так було 100, 300 і 800 років тому.

Які б форми воно не набиралоулус орди, московське царство, російська імперія, радянський союз чи нинішня росія - своєї суті воно не змінює.

Тому проблеми для цивілізованого світу зникнуть  тоді, коли це недорозуміння буде розділене на ряд національних держав, тоді і для нас наступить  відносний спокій.

• Подобається 3

Это чья-то пасека в начале видео?

3 години тому, Олександр Ш сказав:

Так говорив власник підприємства під Києвом,де я працював . Та по великому рахунку ви там всі у відриві жили, Київ і область та інша Україна.

У ЗСУ на передовій доплата до з.п. 100 000 грн. В чому проблема? Тим більше, я так розумію, досвід роботи в силових структурах присутній. 

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...