Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

5 годин тому, Wladimir_K сказав:

Там те сховище це як один елемент "Дружби". Орда почала воювати з нашою залізницею. Бояться нової артелерії зі Заходу. Тільки мені здається, що артелерію вже доставлено лишилося відлагодитися.

Якщо пошкоджено нафтопровід Дружба, то це вже не на нашу користь в політичному плані. Буде використано, щоб розсварити нас із західними партнерами. Могли орки й самі таке зробить.

Дуже підозріло все це. Якщо об'влять воєнний стан в прикордонних з нами областях, то тоді точно це їх самих рук робота, як привід для загальної мобілізації.

Вот мудак . Я думал его забанили ,но нет 

3 минуты назад, koste сказал:

Модератор! Видали цю москальську гидоту!

• Подобається 1

2 минуты назад, Маркіян сказал:

На ютубе нужно банить . :hi:

1 час назад, nibond сказал:

Якщо пошкоджено нафтопровід Дружба, то це вже не на нашу користь в політичному плані. Буде використано, щоб розсварити нас із західними партнерами. Могли орки й самі таке зробить.

Дуже підозріло все це. Якщо об'влять воєнний стан в прикордонних з нами областях, то тоді точно це їх самих рук робота, як привід для загальної мобілізації.

Для этого це і робиться. Вже 3 тиждень місцевих бомблять свої ж.

На рахунок нафтобази, то по факту наші могли Switchblade-600, але слідів ніяких точно не могло бути.

На рахунок мобілізації? І що з цього? Це лише можна використовувати для внутрішнього споживання.

Потрібно навчити і підготовити, плюс повинно в людей бути бажання і техніка. При наявності техніки це 2-3 місяці. Там за 2 місяці повірте будуть зовсім інші проблеми.

Ви впевнені, що в сусідньої країни є стільки часу?

• Подобається 2

Зараз головне завдання української влади максимум сучасної зброї завезти на території України для ЗСУ. І через декілька тижнів ми побачимо наступний етап. 

На сьогодні як нас цього не хотілося ми бачимо етап "випалена земля і наступ будь-якої ціною" наше завдання оборонятися.

• Подобається 3

43 минуты назад, Маркіян сказал:

А таких не багато, але достатньо на окремих територіях. Людей з "космосу" і толку з того, що тут створите комфортні умови. Вони нікуди не дінуться.

• Подобається 4

Згадую скільки тут до 2014 р. було з Криму і де вони тепер. Скільки вовка не годуй, а в ліс всерівно дивиться, якось так. І нас думаю читають такі ж. Які мріють тут всіх захопити і свій "мир" принести. 

• Переможемо 3

13 минут назад, Wladimir_K сказал:

Згадую скільки тут до 2014 р. було з Криму і де вони тепер. Скільки вовка не годуй, а в ліс всерівно дивиться, якось так. І нас думаю читають такі ж. Які мріють тут всіх захопити і свій "мир" принести. 

2 години тому, Маркіян сказав:

:IMHO:видалити - це замало. У архів обовязково зберегти для потреби разом із списками складеними - скоро наші хлопці туди зайдуть:UA:

• Переможемо 5

14 часов назад, gangsterovich сказал:

В мене бiльше 300-от сiмей залишилось на лiнiï фронту.

Останнiй раз був 23.02.

• Сумно 8

2 часа назад, Wladimir_K сказал:

А таких не багато, але достатньо на окремих територіях. Людей з "космосу" і толку з того, що тут створите комфортні умови. Вони нікуди не дінуться.

Ты правий,як завжди!

Сьогоднi- вчора у нас в Северодонецьку трьох корегувальникiв взяли i в Попаснiй одну.Всi мiсцевi тварi.

З Епiфанiвки свинособаки бьють по Северодонецку ,Рубiжному i з мiномета по Епiфанiвкi i Михаловкi бьють ,есть жертви.А люди кричать нас ЗСУ обстрiлюють.

Для такоï категорiï  факти i критичне  мислення  речi недосяжнi

• Подобається 1
  • Сумно 1
  • Переможемо 5

Благодатний вогонь зійшов сьогодні і на авіабазу в Усурійську...

• Подобається 5

Ромео не все так просто,можливо це одна з причин загальної мобілізації буде в РФ ,їм так проще закручувати гайки

11 минут назад, Жезус сказал:

Ромео не все так просто,можливо це одна з причин загальної мобілізації буде в РФ ,їм так проще закручувати гайки

Навряд. Боєприпаси, нафтобази... Дорого це. 

:IMHO:

58 минут назад, ved сказал:

В мене бiльше 300-от сiмей залишилось на лiнiï фронту.

Останнiй раз був 23.02.

Может кто рядом  посмотрит ?:ah:

1 час назад, Жезус сказал:

Усурійськ за 10к кілометрів від України. 

Офіційної інформації, що всі ці пожежі спричинені Україною нема.

Хоча...

Оголосити мобілізацію для них не проблема.  По будь яких причинах. Наприклад, через замах на соловйова...

це ж руцька педерація

• Подобається 2

image.png

Цитата
Збройні Сили України виконують завдання за призначенням, керуючись винятково національними інтересами та діють відповідно до обстановки, що склалася. / The Armed Forces of Ukraine perform their assigned tasks, guided solely by national interests and act in accordance with the current situation. (English below)
Що стосується чуток щодо начебто «незамінування» Чонгару, повідомляємо. Міст було заміновано, але нам протистояли переважаючі у 15 разів сили противника.
Усі висновки щодо правомірності прийнятих рішень під час бойових дій будуть зроблені у встановлений законом спосіб після їх завершення.
Позиція у нас проста. Герої повинні отримувати нагороди. Окупанти та їх посіпаки - сидіти за ґратами. А поки продовжуємо працювати на перемогу…

• Подобається 1

5 годин тому, Маркіян сказав:

Я б з пересторогою відносився до публікацій Солов"я. 

По-перше, він неоднозначно висловлюється про український Крим. По-друге, він вже багато років говорить про "смертельну хворобу путіна", який ось-ось здохнути має. По його прогнозам ми вже рази три мали це свято святкувати.  По-третє, мені здається що це, типу, "опозиційний" блогер, просто є зливним бачком для поширення фейків, коли це вкрай необхідно. 

• Подобається 2

7 годин тому, nibond сказав:

Господи, перестаньте вже труситися і чолобиттям займатися перед тими західними "партнерами" та почніть трохи з достойністю відноситися до України як до рівної для всіх держави, а не як до якогось нещастя, яке всім винне і всім в коліна має падати. США та ВБ, максимум, нейтрально до такого поставилися б. А скоріш всього - ще й схвалили б такий крок, якщо це наші. Єдині, хто воняти можуть - німці та французи. 

6 часов назад, Маркіян сказал:

Заходите через ютуб и делаете жаллбу на данное видео. Я уже это сделал.

Это провереный способ, работает. Потом даже на почту присылают оповещение, что видео заблокировано. Чем больше жалоб, тем быстрей блокировка.

• Подобається 1

2 години тому, ромео сказав:

Благодатний вогонь зійшов сьогодні і на авіабазу в Усурійську...

Відверто натягнуто. Там дим рівня покришку підпалили або суха трава горить... А наші журналюги (не путати із журналістами) беруть будь-яку інформацію і, не перевіряючи, не піддаючи її критичному аналізу, швидко на перші полоси, щоб сенсацію першому опублікувати... І так неприємно стає, коли є пост в фейсбуці, під ним тисячі пісяючих кип"ятком від "перемоги", якою і не пахло (а буває ще гірше - що то наш про..б.) .Ми тоді виглядаємо такими ж убогими, як і москалі. :(

6 годин тому, koste сказав:

Рекомендую скачати це відео. Бо ж він потім почистить. 

27 минут назад, Sanich сказал:

Я б з пересторогою відносився до публікацій Солов"я. 

По-перше, він неоднозначно висловлюється про український Крим. По-друге, він вже багато років говорить про "смертельну хворобу путіна", який ось-ось здохнути має. По його прогнозам ми вже рази три мали це свято святкувати.  По-третє, мені здається що це, типу, "опозиційний" блогер, просто є зливним бачком для поширення фейків, коли це вкрай необхідно. 

Бабченко давно обьяснил про этого кадра. В общем, еще с 90-х втирался в доверие к всяким независимым общественным организациям и активистам (пока такие были). Представлялся то высокопоставленным КГБшником, то еще кем-то. Годами делится со всеми желающими "особо секретными инсайдами" и все ему как с гуся вода.. 

• Подобається 1

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...