nibond Опубликовано 31 марта, 2022 Share Опубликовано 31 марта, 2022 1 хвилину тому, ромео сказав: Тобто Україна була сильна, а тут дала слабинку - і це спровокувало агресію? Це вже Ваша версія. Я не говорив, що вона була сильною, я казав, що вона стала слабшою. 3 хвилини тому, ромео сказав: Хоча б той самий гіркін Кто такий, почему не знаю.. 1 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 31 марта, 2022 Share Опубликовано 31 марта, 2022 4 минуты назад, nibond сказал: Кто такий, почему не знаю. Стрєлкова може знаєте... 5 минут назад, nibond сказал: не говорив, що вона була сильною, я казав, що вона стала слабшою. Якщо хтось став слабшим, значить перед тим був сильнішим? Чи якось не так? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 31 марта, 2022 Share Опубликовано 31 марта, 2022 2 часа назад, nibond сказал: Кто такий, почему не знаю.. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 31 марта, 2022 Share Опубликовано 31 марта, 2022 30 хвилин тому, ромео сказав: Стрєлкова може знаєте... Я й Чапаєва знаю Я ж попереджав, що з комуняками вам буде складно https://youtu.be/kgbVGwUTKhw 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 31 марта, 2022 Share Опубликовано 31 марта, 2022 2 хвилини тому, Сергей Тюркин сказав: Поки непізно нехай беруть своє хуйло, ніщєброд кацапський, терористи і мародер, назвали вєлікая армія, хвіст в сраку і валять , як тузіки. 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
uaman Опубликовано 31 марта, 2022 Share Опубликовано 31 марта, 2022 3 часа назад, Сергей Тюркин сказал: Вы предлагаете Украине отказаться от переговоров? Нас в тот же день росия обвинит во всех грехах и жертвах.. скажет что мы не хотим мира а только войны. а они типа не хотят воевать но вынуждены нас принуждать к миру. ( а это санкции ) .. так что процесс переговоров должен идти.. то что на данном этапе результата (мира) не будет это и так ясно .. я даже не спешу в срочном порядке узнавать результаты переговоров.. тем более что они ещё много раз поменяются в зависимости от результатов на фронте... відмова від перемовин це вашае домислення, я спитав тези, про шо можно домовитись з російськими фашистами? у вас є особиста думка про що можно домовитися з ними? 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
uaman Опубликовано 31 марта, 2022 Share Опубликовано 31 марта, 2022 3 часа назад, Сергей Тюркин сказал: ЗСУ .. других вариантов я пока что не вижу. саме так! тількі ЗСУ взмозі заставити капітулювати російських фашистів. ніякі перемовини не дадуть нам миру, вони дадуть російським фашистам набрати сил та знову зробити спробу вбити всіх українців. саме наші ЗСУ можуть надати натхнення колективному нато зруйнувати росію на десятки княжеств. 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 31 марта, 2022 Share Опубликовано 31 марта, 2022 Перечитав останні три сторінки і більше сюди не зайду. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 31 марта, 2022 Share Опубликовано 31 марта, 2022 1 минуту назад, Mihail-ves сказал: Перечитав останні три сторінки і більше сюди не зайду. Навіщо читати? Читається інформація, яка несе інтерес інша читається між стрічок. В Україні досить багато різного населення з різними поглядами, але все визначається відсотками населення, яке має відносно спільні погляди. Ось ця відсотки до речі і визначають деколи навіть і теперішню військову стратегію. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 31 марта, 2022 Share Опубликовано 31 марта, 2022 2 часа назад, uaman сказал: у вас є особиста думка про що можно домовитися з ними? На данном этапе не про что.. но тем не менее нужно говорить. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 31 марта, 2022 Share Опубликовано 31 марта, 2022 2 часа назад, uaman сказал: . ніякі перемовини не дадуть нам миру, вони дадуть російським фашистам набрати сил та знову зробити спробу вбити А каким образом переговоры дадут русне набраться сил ? как это связано ? 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
seim Опубликовано 31 марта, 2022 Share Опубликовано 31 марта, 2022 32 минуты назад, Сергей Тюркин сказал: А каким образом переговоры дадут русне набраться сил ? как это связано ? Если будет объявлено перемирие или что-то подобное. росия остановится и откажется от войны только в случае полного разгрома или в случае отсутствия каких-либо имеющихся резервов для продолжения войны. Либо в случае физической смерти зачинщика войны. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 31 марта, 2022 Share Опубликовано 31 марта, 2022 2 часа назад, seim сказал: Если будет объявлено перемирие или что-то подобное. Так уже кричат про зраду .. а никто ни про какое перемирие ничего не говорит.. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 31 марта, 2022 Share Опубликовано 31 марта, 2022 2 часа назад, seim сказал: росия остановится и откажется от войны только в случае полного разгрома Как бы нам этого не хотелось но полного разгрома не будет.. для этого нам нужно перейти через границу и долго их гнать.. пока что стоит основная задача дать им по зубам и отбросить в пределы границ на 23.02.2022 9 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
BezGmo Опубликовано 31 марта, 2022 Share Опубликовано 31 марта, 2022 54 хвилини тому, seim сказав: Если будет объявлено перемирие или что-то подобное. росия остановится и откажется от войны только в случае полного разгрома или в случае отсутствия каких-либо имеющихся резервов для продолжения войны. Либо в случае физической смерти зачинщика войны. де брати танки та літаки?? нормальних генералів? це все з пальця не висосеш 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
seim Опубликовано 31 марта, 2022 Share Опубликовано 31 марта, 2022 1 час назад, Сергей Тюркин сказал: Как бы нам этого не хотелось но полного разгрома не будет.. для этого нам нужно перейти через границу и долго их гнать.. пока что стоит основная задача дать им по зубам и отбросить в пределы границ на 23.02.2022 Не обязательно их гнать в мокшанские болота. В Афганистане достаточно было нанести существенный урон чтобы ссср сам оттуда убрался. А отбрасывать нужно до границ 2014 года. Война идёт и за деоккупацию части Донбасса и Крым в том числе. У такой разболтанной росии грех не отвоевывать военным путем все свое. Весь мир увидел что это дутый мыльный пузырь, которым путлер всех пугал. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 31 марта, 2022 Share Опубликовано 31 марта, 2022 Арєстовіча можна звільняти https://youtu.be/ZORheg1snpk 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 31 марта, 2022 Share Опубликовано 31 марта, 2022 7 годин тому, Sanich сказав: Відкрию для вас таємницю - всі війни закінчуються або капітуляцією, або мирним договором. Це не таємниця, це маніпуляція, яка запущена в голови українців. Те, що нас готують до непопулярних рішень, які видаватимуть як за перемогу, або неминучість, я тут вже декому говорив. Жодна війна не закінчується фіфти-фіфти, це протирічить сутності самої війни. Війна це завжди вирішення спірних питань силовим способом і вона завжди закінчується чиєюсь поразкою. Якщо можливий компромісний варіант, ніхто війну не починає. Назвіть хоч одну війну, де воювали - воювали, вбивали - вбивали, а потім потисли руки, обнялись і розійшлись по домівках. Хоч якщо подивитись на зустрічі "переговорників", то там вже давно царюють обнімашки, на які огидно дивитись. "Мирний" договір по закінченню війни це завжди на умовах переможця. Для переможеного це капітуляція по суті завжди. 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 31 марта, 2022 Share Опубликовано 31 марта, 2022 22 хвилини тому, Олександр Коваль сказав: Арєстовіча можна звільняти https://youtu.be/ZORheg1snpk Чому? 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
seim Опубликовано 31 марта, 2022 Share Опубликовано 31 марта, 2022 19 минут назад, nibond сказал: Назвіть хоч одну війну, де воювали - воювали, вбивали - вбивали, а потім потисли руки, обнялись і розійшлись по домівках. Корейская война. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rustem Опубликовано 31 марта, 2022 Share Опубликовано 31 марта, 2022 8 часов назад, Avgust Vadim Poltava сказал: Однозначно шось треба робити проти балістичних ракет. Хочу шоб ні одна ракета не впала на Україну. З усим іншим більш менш справляємся. Проти балістичних ракет і так вже е системи ППО, вони їх збивають, просто кількість їх недостатня. Крім того, вірогідність потрапляння ракети в ціль складає приблизно 0,9, щоб її збільшити потрібно по одній цілі стріляти двома ракетами тоді вірогідність влучання стає 0,99 але це приводить до значного розходу ракет. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rustem Опубликовано 31 марта, 2022 Share Опубликовано 31 марта, 2022 6 часов назад, Sanich сказал: Хочеться вірити, що я глибоко помиляюся і десь там наші специ вже освоюють управління патріотами. Щоб армія змогла використовувати техніку інших країн потрібен час на навчання управління системами ППО та літаками. А це за декілька днів зробити не реально. Тому скоріш за все ми цієї техніки не отримаємо. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 31 марта, 2022 Share Опубликовано 31 марта, 2022 6 хвилин тому, Rustem сказав: Щоб армія змогла використовувати техніку інших країн потрібен час на навчання управління системами ППО та літаками. А це за декілька днів зробити не реально. Тому скоріш за се ми цієї техніки не отримаємо. А для чого тоді на стажування регулярно спеців відправляли? Навчання з західними партнерами проводили? Певно, що вивчений персонал є, але їх не так багато 32 хвилини тому, Конструктор сказав: Чому? є кращий спеціаліст 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rustem Опубликовано 31 марта, 2022 Share Опубликовано 31 марта, 2022 Только что, Олександр Коваль сказал: А для чого тоді на стажування регулярно спеців відправляли? Навчання з західними партнерами проводили? Певно, що вивчений персонал є, але їх не так багато На навчанні ми користувались своєю зброєю? Або наші пілоти літали на літаках країн НАТО? Стажировку проходили на флоті. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 31 марта, 2022 Share Опубликовано 31 марта, 2022 41 хвилину тому, seim сказав: Корейская война. По перше, корейська війна не закінчилась, там припинено активні бойові дії через перемир'я в 1953 р і встановлення зони розмежування. По факту країни знаходяться в стані війни. По друге, активну фазу тієї війни програла Північна Корея, бо ставила за мету об'єднання і створення єдиної Кореї. Цього вона не досягла тому і не підписала мирної угоди. Причини конфлікту не усунуті, сторони не досягли своїх цілей і воєнна фаза конфлікту може спалахнути в любий момент. Це відкладена війна. В такому ж стані знаходяться Японія і Росія, бо по закінченню 2 світової мирної угоди між країнами не було укладено. Зараз Японія поновила свої претензії на Курільські острови. 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения