Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

Тільки що, ромео сказав:

Дякую провидінню, що @Arius не президент...

і навіть не радник...;)

Повторю ще раз. На думку Арестовича, в напрямку Маріуполя не пройшла б навіть американська армія. Тому він стверджує, що деблокувати Маріуполь не можливо (в мережі є його базікання про це у Фейгіна). Але американська армія пройшла по пустелі Іраку, отже його твердження, що американська армія там би не пройшла, не вірне. 

Тільки що, Sanich сказав:

Так люблю, коли хтось чиїмось життями вміє розпоряжатися. Так і хочеться всім цим диванним стратегам

Повторю ще раз, на думку командирів полку Азов (відео є в мережі) деблокувати можливо. Для цього потрібна політична воля керівництва.

Я ніде не висловив свої міркування, тому що не розбираюсь в цих речах. Прошу не ліпити примітивні ярлики про диванних стратегів. :af:

• Подобається 2
  • Дякую 2
  • Ха-Ха 1

Тільки що, Sanich сказав:

Чекаю на фото в приват, яке б підтверджувало, що "при Київ ви знаєте більше нас". 

Селфі не роблю. У мене принциповий кнопочний телефон нокіа.

Як там, Санич, ви масочку ще носите? Антитіла міряєте? :umora:

• Дякую 2
  • Ха-Ха 1
  • Здивований 1

1 хвилину тому, Arius сказав:

Саме головне вчасно вивернутися від питання і вколоти замість:crazy: відповіді....

• Подобається 3
  • Здивований 1

5 часов назад, ромео сказал:

А чому не можна ось так.

"Я дякую Порошенку за те, що він почав розбудову армії, дав старт процесам зміцненню обороноздатності країни.

Та тому, що це не так. А якщо не так, то для чого тоді приписувати бізнесмену якості стратега? Може для того, щоб ввести в оману простих людей - рано чи пізно знову вибори, бруд і пусті обіцяки.

Ромео, а Ви оцінюїте вклад Порошенка об'єктивно, бо займаєте відповідні посади в МОУ чи ЗСУ, чи з того що почули у ЗМІ?

• Здивований 1

Тільки що, Павло Михайлович сказав:

Саме головне вчасно вивернутися від питання і вколоти замість:crazy: відповіді....

Хто вивернувся? Я на питання дав чітку відповідь. Тепер чекаю відповідь на своє питання.

• Дякую 2
  • Ха-Ха 2

45 минут назад, Arius сказал:

Повторю ще раз. На думку Арестовича, в напрямку Маріуполя не пройшла б навіть американська армія. Тому він стверджує, що деблокувати Маріуполь не можливо (в мережі є його базікання про це у Фейгіна). Але американська армія пройшла по пустелі Іраку, отже його твердження, що американська армія там би не пройшла, не вірне. 

Викручуватися це добре. Переводити стрілки на американську армію можна, канєха...

Але давайте звернемось до першого посту, так би мовити, до першоджерела.

18 часов назад, Arius сказал:

Ще питання щодо полку Азов в Маріуполі. Один з їхніх командирів сказав, що для деблокади досить 1500 бійців, і є генерали, які можуть провести цю операцію. В той же час Арестович - гіпнотизер всієї країни, розповідає, що це неможливо. Кому вірити? Я схильний вірити першому.

Тут про мериканську армію нічого нема..

• Ха-Ха 2

27 минут назад, Витя сказал:

Ромео, а Ви оцінюїте вклад Порошенка об'єктивно, бо займаєте відповідні посади в МОУ чи ЗСУ, чи з того що почули у ЗМІ

Я маю певні думки про нього, але зараз не хочу їх озвучувати.

Особливо на загал. Бо конструктиву виникнувша дискусія не додасть...

• Ха-Ха 1

Наш народ свято вірить в халяву, що прийде новий призидент витре всім соплі, дасть по пару гривень і роскаже як ми будемо жити щасливо.  Але халяви не буває, тільки лох вірить в халяву.  В Україні проходять демократичні вибори , і весь світ це підтверджує,.    І коли цивілізований світ баче кого українці вибирають в президенти , вони шоковані, то яник , то " я не лох, какая разница" .  Що має про нас думати цивілізований світ після такого волевиявлення??????

• Подобається 4
  • Переможемо 3

7 минут назад, Arius сказал:

Але це не найгірша маніпуляція. Зараз очікуємо, як вони випустять всяких штатних мосійчучок для промивки мізків щодо переможних переговорів.

Ви весь час критикуєте.

Чому не кажете чого ВИ особисто хотіли б? Я вже два рази вам задаю питання і жду прямої відповіді.  Але від вас бачу лише невдоволення очікуваними результатами і можливою зрадою...

Скажіть прямо, як ТРЕБА поступити і за що стояти. Бо критикувати ми тут всі майстри...

• Подобається 2

2 години тому, Arius сказав:

Селфі не роблю. У мене принциповий кнопочний телефон нокіа.

В тому, що ви, пане, участь у війні будете брати, виключно на дивані чи у погребі (в залежності від поточної дислокації ворога та місцевого воєнкома), у мене не викликало сумнівів, ще під час дискусії на тему коронавірусу, коли у вас почалася справжня істерика при згадці, що голова ОТГ має очолити спротив під час війни. Тому й не дивно, що на прохання доказів своєї участі в обороні Києва, ви з'їхали на тему масочок. 

• Подобається 4
  • Здивований 1
  • Переможемо 1

38 минут назад, ромео сказал:

Скажіть прямо, як ТРЕБА поступити і за що стояти. Бо критикувати ми тут всі майстри...

Нуберіанці інструкції ще не прислали і галоперидол:af:.

• Ха-Ха 2

4 часа назад, Arius сказал:

Повторю ще раз, на думку командирів полку Азов (відео є в мережі) деблокувати можливо. Для цього потрібна політична воля керівництва.

Я ніде не висловив свої міркування, тому що не розбираюсь в цих речах. Прошу не ліпити примітивні ярлики про диванних стратегів. :af:

то ви порівняйте де сидить арестович а де командири полку азов... і кому потрібніша деблокада маріуполя... арестовича гарно до ран прикладати, а щодо воєних операцій я більше довіряю нашим збройним силам... якшо не можуть значить не можуть або не час...

• Подобається 3

21 час назад, Wladimir_K сказал:

Тут Антонівський міст почали мінувати, думаю багатьом зрозуміло, що це означає.

шо зелена акація в нас залишилась тіки в каневі

• Дякую 1

Краще і не скажеш. 

Цитата
Знаєте, чого мене навчили в армії за 2015-16 рр і що я зрозумів тільки зара? Нижче - довгий текст (з лайкою).
Під час війни (і напевно в армії весь час) кожен має робити свою роботу. Ту, яку сам на себе взяв. Чи ту, яку хтось доручив. Головне - робити, за що взявся, і не пиздіти.
Навіть коли бачиш, як хтось пройобує зі своєю частиною роботи. Навіть якщо бачиш, як можна покращити. Перше, що ти маєш зробити - свою частину роботи.
Далі - якщо ти все ще маєш ресурси (час, сили, знання) взяти на себе більше роботи, ти (ні - не починаєш пиздіти) починаєш робити свою роботу краще. Ресурси лишились? Ну тоді (все ще НЕ даєш нікому пораду) робиш свою роботу на заєбісь.
Все ще лишились ресурси? Ну тоді (ні. Не пиздиш) береш на себе відповідальність за результат роботи тієї людини, якій даєш пораду. І аж тоді починаєш пиздіти. І то лише при умові, що результати твоєї роботи не просядуть
Взяв відповідальність - пиздиш. Не взяв - завалив єбало.
Оце мене навчив пан майор і служба в армії в 15-му. І я це зрозумів тільки зара. При другому заході в армію 
Коли пару днів тому я їхав з іншими бійцями у автобусі по вулиці Києва, то я побачив дядька, який граблями прибирав з газону листя, сміття і все інше. Він робив свою роботу. Він знає свою роботу. І він робить її.
Довкола - війна, барикади, купи піску чи землі, зварені їжаки, уламки скла. Йому точно є на шо попиздіти. А він - робить свою роботу. І його газон прибраний назаєбісь. І на прибраність цього газону можна розраховувати.
Чи робить він свою роботу ідеально? ХЗ. Можливо можна і краще. Чи готовий я брати на себе відповідальність за щоденне прибирання цього газону? Ні! Чи з‘являється у мене бажання дати йому пару ахуєнноцінних порад? Так!
Але я згадую свого майора (тепер полковник) з 15-го року. І ставлю сам собі питання «а ти зробив свою роботу на заєбісь?» І тоді я завалюю єбало. А мені це важко дається. Але я вчуся.
Чи я зара намагаюсь помогти «робити свою роботу краще» тим, хто «намагається помогти іншим робити свою роботу краще»? Так! Постмодерн дозволяє. Але то я просто згадав мудрість свого майора через 7 років. І вирішив поділитись.
Роби свою роботу так, щоб на тебе можна було розраховувати. Цього достатньо. А поради без відповідальності за результати - то для мирного часу. У мене всьо.

• Подобається 5
  • Переможемо 2

10 хвилин тому, Sanich сказав:

Краще і не скажеш. 

100%:UA:

• Подобається 1

20 минут назад, Sanich сказал:

Краще і не скажеш.

Тоже згоден. Но постає питання, навіщо нам ото все розказують, всякі Аристовичі і їм подібні?

:hmm:

• Подобається 3
  • Ха-Ха 1

1 година тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

Тоже згоден. Но постає питання, навіщо нам ото все розказують, всякі Аристовичі і їм подібні?

:hmm:

Арестович - офіційний спікер влади. Хто такі "їм подібні" - не розумію. 

• Ха-Ха 1

1 годину тому, Sanich сказав:

Арестович - офіційний спікер влади. Хто такі "їм подібні" - не розумію. 

Декілька років тому він зізнався, що в період воєнних дій 2014-2015 р він спеціально подавав для аудиторії неправдиву інформацію, щоб мобілізувати її і спрямувати у потрібному напрямку. Потім в нього були моменти, коли він змінював свою позицію на протилежну без пояснення, що вже змахувало на роботу на замовлення.

Після того в мене до нього, скажем так, своє відношення.

Щось подібне було і при радянкі, коли людям доносили відверту брехню, або напівправду і вміло маніпулювали свідомістю. За що я найбільше і ненавиджу ті часи.

• Подобається 4

7 часов назад, шаруда сказал:

Или ту армию воров в Верховной Раде... И за ЭТО мне должно быть стыдно?.

І знову я встиг прочитати...

Ви ж ніби доросла людина...

ХТО вибрав ту "армію"? Чи не ми з вами?

Кому як не нам має бути соромно за НАШ вибір. Ви зараз скажете: "Я за них не голосував!" То ви є часткою українського народу чи ні? Чи вважаєте ви вибір народу за свій? Можливо частка відповідальності лежить і на вас? Може мало доклали зусиль до того, щоб вибір народу був такий як і ваший?

Вчора Невзоров в бесіді з Гордоном сказав, що народ росії не винен у війні - лише виключно пуйло ...

Чимось ця думка тотожна із вашою - все валити на одного ...

• Подобається 1
  • Переможемо 1

Народ! Од зараз взагалі не треба виясняти, хто винен. Не на часі, як то кажуть.

"В такой ситуации, в которой сейчас находится наше государство, не должно быть таких дискуссий, к которым общество и наш политикум привыкли в мирное время. 

Если кто-то делает вид, что может поучать наши Вооруженные Силы, как воевать, как противостоять врагу, то лучший путь это сделать – отправиться на поле боя напрямую. 

Не из кресла дома или того места, куда выехали за безопасностью. А из реальных боевых столкновений. Если к этому не готовы – не стоит начинать поучать наших защитников и наших защитниц". ©

• Подобається 5
  • Дякую 1

2 минуты назад, Avgust Vadim Poltava сказал:

Народ! Од зараз взагалі не треба виясняти, хто винен. Не на часі, як то кажуть.

Так ні, не хочуть зрозуміти, виявляється...

• Подобається 2

45 хвилин тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

Если кто-то делает вид, что может поучать наши Вооруженные Силы, как воевать

Не зрозумів, чому стрілки переведено на ЗСУ, до яких у суспільства найбільша довіра і надія.

А от "переговорники" викликають явну тривогу.

• Подобається 4
  • Дякую 3

1 час назад, ромео сказал:

Ви ж ніби доросла людина...

ХТО вибрав ту "армію"? Чи не ми з вами?

29 минут назад, ромео сказал:

Так ні, не хочуть зрозуміти, виявляється...

Ромео, ты предлагаешь забыть то, что натворила эта гопкомпания до войны?. Причем тут "голосовал-неголосовал"?. Тут же речь совсем о другом... Один только свежайший факт. "Большие дяди" еще с ноября(!)2021г. предупреждали о войне в Украине с подробными планами вторжения. Причем делали это регулярно, пытаясь достучаться до... И какая реакция нашего, так сказать, руководства страной?. Они спрятали голову в песок и дружно начали обвинять "Запад" в том, что они отпугивают инвесторов из Украины. Это преступление, граничащее с предательством... А ты тут про Невзорова 

• Подобається 2
  • Дякую 7

14 минут назад, nibond сказал:

А от "переговорники" викликають явну тривогу

Попрошу і Вас.

Викладіть, будь ласка, ваше бачення переговорного процесу.

Яких вимог слід дотримуватись?

• Подобається 3
  • Дякую 1

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...