Перейти к содержанию

Осінь-Зима 2019/20

Укроп

Рекомендуемые сообщения

11 минут назад, Мико сказал:

Мико может подсказать где делают корпуса 145 по 80 гривен и отличного качества 

Романович,в лс черкни адресок.

17 минут назад, AVA сказал:

Я необижаюсь :umora:

Колега Фігеє з моїх перетасовок і технології 

Все по разному относятся к юмору.

У кого-то он есть,а кто-то серьезно читает между строчек.Порой читают не вникая в суть сказанного.

Зато пчелы не скучают.:)

25 минут назад, Мико сказал:

У кризис , якщо МИКО непотрібні , то мені і подавно 

Я не можу продать сонях за 66грн 1кг в полу розницю 

Я опт зумів обіспечить на гнилих вуликах без криші і потолочин :umora:, клійонка і шиферина 

У нашому регіоні максимум вуликів потрібно на 20 днів 

і цей максимум составляє 50% пасіки , у кого хватоло ума той незаморачувся із супер вуликами ;)

Я чотири дошки на лежак ставив на дві неділі , бджоли у щілину більше за них виглядали 

Хто понімає , той пойме що у сильних сімей нападу небуде :umora:, зато пару відер меде непомішає :umora:

Колись людина виставила корпус з рейок обтянутоутой плівкой :ay:

4 минуты назад, AVA сказал:

У кризиш , якщо МИКО непотрібні , то мені і подавно 

Я опт зумів обіспечить на гнилих вуликах без криші і потолочин :umora:, клійонка і шиферина 

і цей максимум составляє 50% пасіки , у кого хватоло ума той незаморачувся із супер вуликами ;)

Я чотири дошки на лежак ставив нв дві неділі , бджоли у щілину більше за них виглядали 

Хто понімає , той пойме що у сильних сімей нападу небуде :umora:, зато пару відер меде непомішає :umora:

Когда жарко сильно я на см 1,5-2 приподнимаю крыши и убираю утепление в сторону.И ниче,не летают даже ч-з эти дыры,охраняют.Правда в самом верхнем корпусе стараются мед см 1,5 ниже верхних брусков сложить.

1 минуту назад, Егор Юрьев сказал:

Когда жарко сильно я на см 1,5-2 приподнимаю крыши и убираю утепление в сторону.И ниче,не летают даже ч-з эти дыры,охраняют.Правда в самом верхнем корпусе стараются мед см 1,5 ниже верхних брусков сложить.

Можливо я обнаглів , стаціонар акація під 12м 

Цей рік попустте вулики стоятимутть у садку фруктовому під 50років який я почистю

Лєчебний кандій...

:ah:

41 минуту назад, ромео сказал:

Лєчебний кандій...

У меня вызывает желание это видео, им в нос ихним дымарём попыхкать.. этак минуть с 10. а потом КАНДИЕм угостить)))):umora:

Мій бак ще у клубі ....

IMG-a47573684f72cef7c84a8a043134b8b1-V.jpg

Хмарно. +8. Не літали. Почистив дно.(чи дна?) Вийшло по 70 грам підмору на сім'ю. Багато сімей так ніби нічого не їли, насилу корпуси піднімав. Вісім штук трохи легкі, вечером дам по пів літра сити, думаю до вівторка вистачить, а там малююь +12, гляну що в середині робиться.

+10, трохи вітряно. Сьогодні знову обліт, трохи прибирають у вуликах

4 часа назад, AVA сказал:

Я чотири дошки на лежак ставив на дві неділі , бджоли у щілину більше за них виглядали 

Когда то мой наставник говорил возьми с лозы сплети наставку об мажь глиной и у тебя будет мед:hi: 

вчора телефонував брат каже бджоли море літає, хотів пройти до вуликів але не ризикнув, каже таке робилося на пасіці наче рої пішли. сьогодні в день хоч і сонячно але прохолодний вітер, +11. нуки в підвалі сидять тихенько і не шевеляться, зимують далі. 

в місті цвітуть підсніжники.

6b7d64cb2394c66a5806f846c91277f2.jpg

8 годин тому, Мико сказав:

Накінець видно  і вам, Романовичу,  доля з столяром усміхнулася! :ay::umora:

у нас еще зима... Не то что облет еще все в клубе сидят....

7 годин тому, ромео сказав:

Лєчебний кандій...

Їй-бо, усі помішалися на бджолиній  кухні, камбузи їм подавай!!

Шановні початківці , зрозумійте - так не потрібно робити. Бджола має бути загодована по травень ще з вересня!

Потрібно попереносити цю усю фігню в тему: " Коки - броки, до всерохи!", яку б Ромео й створив би!:helpme:

А @ромео , видно, чи не  у @Борода-1 , влаштувався мененджером?...:ah::dntknw:

Бджіл годують восени. А цих Володьків з їх каналами та канді-сранді потрібно відправляти туди, куди положено. :umora: 

Боюсь сказати точно. Мене зрозуміли б і не балтійці. Та Саніча поважаю й тому не хочу дратувати.:wave::az:

3 години тому, СЄРЖ сказав:

вчора телефонував брат каже бджоли море літає, хотів пройти до вуликів але не ризикнув, каже таке робилося на пасіці наче рої пішли. сьогодні в день хоч і сонячно але прохолодний вітер, +11. нуки в підвалі сидять тихенько і не шевеляться, зимують далі. 

в місті цвітуть підсніжники.

6b7d64cb2394c66a5806f846c91277f2.jpg

февральский мьод он вкусний самий! (тм) :ay:

я сьогодні проліски вже бачив, правда, бджоли ще не літали

23 хвилини тому, ДобровоЛ сказав:

Їй-бо, усі помішалися на бджолиній  кухні, камбузи їм подавай!!

Шановні початківці , зрозумійте - так не потрібно робити

А що ми будемо тоді дивитися? Мишині погроми тільки залишаться :mf_swordfight:

Накінець і я побував вперше на пасіці - десь з 15 листопада, якщо не помиляюся. Мені б писати вже не в цю тему. А в тему : "Весна\ літо  2020" . Я відкрив свій сезон. У мене весна - цвітуть підсніжники і проліски теж! Фундук надув  китиці  , але ще не цвів.

Корпусним я зробив  першу чистку і перевів у один корпус !   Даданів пока не чистив, але скоротив.  Здається за останні роки я такої класної зимівлі моєї пасіки і не пам"ятаю.  :ay:   

І це при тому, що  ні разу за цей період до них ніхто й не заглядав.:dntknw:

А яке там канді?  Хто його придумав давати бджолам зараз? З осені потрібно дбати про запас кормів! А канді - то для матководів .

Правда, у трьох вуликах миші попрогризали дерев'яні засувки. Одну мікімаусинку знищив сам. Виставив і пастки в середині пошкоджених вуликів.  Але сім'ї живі і в добрім здравії. Ця зимівля - присуд моїй димгарматі "на горло".:IMHO:

Ставив після останньої качки болгарський "Варостоп" і дві обробки біпіном з Росинки. Перший раз при відсутності розплоду порамочно. Вдруге - не розбираючи гнізда.:wave:

8 часов назад, AVA сказал:

Свои первые лежаки купил у бабушки по 50грн. Когда приехал забирать, то я сразу не понял- это ульи или дрова  на куче в хоздворе.:umora: Птичий помет в улье весил больше чем сам улей .:) И ничего, отремонтировал и начал. Было бы желание. Перехожу на МК, а лежачки жалко выбрасывать, подарю комуто.

6 часов назад, Valiko740 сказал:

Мій бак ще у клубі ....

IMG-a47573684f72cef7c84a8a043134b8b1-V.jpg

Позвольте поинтересоваться, это в зиму шла семья или отводок?

21 хвилину тому, Олександр Коваль сказав:

А що ми будемо тоді дивитися? Мишині погроми тільки залишаться :mf_swordfight:

То так. Але ж пригадайте свої перші кроки в пасічництві...Тоді може не було інтернету. А тепер надивившись цих жахів навіть мій колега он вже запасся канді. Хоча й пасічникує він під моїм патронатом в основному  по телефону й це його друга зима.

Отож з подібними відео  потрібно увесь час робити застереження . :IMHO:

4 хвилини тому, Олексiй Бджола сказав:

Там вони ще внизу ніби сидять. :IMHO:  Я вже під ніч пагано бачу.

2 минуты назад, ДобровоЛ сказал:

То так. Але ж пригадайте свої перші кроки в пасічництві...Тоді може не було інтернету. А тепер надивившись цих жахів навіть мій колега он вже запасся канді. Хоча й пасічникує він під моїм патронатом в основному  по телефону й це його друга зима.

Отож потрібно увесь час робити застереження .:IMHO:

А что сделать если ситуация спасать семью, или отводок приходится. Я при подозрении на недостаток корма могу дать чисто медовую лепешку.

5 часов назад, Олексiй Бджола сказал:

Отводок.  

7 годин тому, ДобровоЛ сказав:

Бджіл годують восени.

Вам добре, Ви зимою в Європах, а тим шо вдома шо лишається робити:umora:

15 часов назад, ромео сказал:

Лєчебний кандій...

А мені сподобався  комент під відио, людина в двох словах виразила думку дуже точно і  йомко :ay:

roma antwerpen8 часов назад

два дурака и бобик.

Заархивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.

• Создать...