Перейти к содержанию

ГО "Об'єднання матководів України" / ГО ОМУ

Рекомендуемые сообщения

8 годин тому, Джаз сказав:

Вы ничего не понимаете в селекции .... бабла :crazy:

Та ще й методами минулих часів.

2 години тому, Олег Мороз сказав:

Правильно. Треба підготувати грунт для подальшого переходу на місцеву бджолу (тобто продаж), а то з "бухти барахти" це зробити важко.

Надіслано від мого GT-I9500, використовуючи Tapatalk

А мені, приміром, до лампочки, як ту бджолу зватимуть:evrika:.  Та хоч і Нестером Махном. :umora: Від цього мій патріотизм абсолютно не постраждає. Головне, щоб вона добре розвивалася у наших українських умовах, не хворіла б  і гарно носила б мед. :IMHO:Тут он міністрів та губернаторів іноземних завозять, які й двох слів по українські не зв"яжуть. І нас хто про це хоч запитав : а чи ми того хочемо ?   :blink:

А про місцеву бджолу...Ви спочатку виведіть її достойну нашої уваги...:ah:

13 минут назад, Укроп сказал:

Інколи людині потрібно зовсім мало щоб навчитись і зробить краще за тих хто робе таке все життя. Можна все життя товкти воду у ступі і так і нічого не навчитись. А можна за три роки навчитись

Пчеловодство - специфическая отрасль, в которой "опыт" исчисляется не годами, а месяцами!))

Вот читаешь у кого-то стаж три года - переводи в голове на стаж - 6 месяцев!:) И так далее, по этой схеме.

Понятное дело, что начинающим селекционерам хочется выражаться, что у них аж три года стажа.) И понятное дело, что молодежь нынче настолько талантливая, что может экстерном проходить за месяцы то, на что люди, уровня Гайдара, положили жизнь и, как оказалось теперь, и то ошибались. Ну, то такэ.

Есть второй путь в  украинской селекции - привезти в кармане матку из-за бугра и получить все лавры, пусть не на лацкан, а в прямо в карманчик - этот путь мне и украинцам, в ближайшие годы, кажется более перспективным и более действенным. Остальное - от лукавого. Борьба за рынки сбыта и покупателя.

1 час назад, Посторонним В. сказал:

Главное знать через какую дверь постучаться и с каким презентиком!

Странно видеть под этими словами удивленный смайлик от человека, связавшего жизнь  с работой соцсетей.  Неужели я открыл какую-то истину?

• Подобається 5
  • Дякую 2
  • Ха-Ха 1

7 годин тому, Елена Щербань сказав:

еще забыли написать, что я женщина и вообще, когда бы я все успевала. Я это слышу часто. Не трогает. Лучше год за три в пчеловодстве, каждый день пытатся повысить уровень своих знаний и практических  умений, чем протирать штаны по 10 лет и топтаться на месте только то и делая, что осуждая всех. Фанат, вы низко перешли на личности. Это тема ГО, а не обсуждения конкретных пчеловодов.  Это и вся ваша смелость?  Тыкнуть женщине ее стажем и тем что я как начинающий пчеловод знакомилась с разными породами пчел. Что не имела права? или вы хотите мне запретить? 

Вибач дочко, вся ця тема густо переплетена саме особистностними відношеннями. Не може існувати ГО матководів-селекціонерів в таких умовах, там кожен це особистість. Продовжувати не буду, то зайве.

Пан Добровол, ваш пост тянет на премию Точка по когнитивности!)))
Вам пофиг на название пчелы и откуда она, хоть из Голландии. Даже лучше!
Вам не пофиг, что министры у нас из Голландии - это плохо. :ay:
......................
Всё, ребята, я  - ушел. Сорри, что не так.:az:
Ще і прикриватися патріотизмом.

А мені, приміром, до лампочки, як ту бджолу зватимуть:evrika:.  Та хоч і Нестером Махном. :umora: Від цього мій патріотизм абсолютно не постраждає. Головне, щоб вона добре розвивалася у наших українських умовах, не хворіла б  і гарно носила б мед. :IMHO:Тут он міністрів та губернаторів іноземних завозять, які й двох слів по українські не зв"яжуть. І нас хто про це хоч запитав : а чи ми того хочемо ?   :blink:
       А про місцеву бджолу...Ви спочатку виведіть її достойну нашої уваги...:ah:
У мене є бджоли УС гідні уваги. З ними і працюю.

25 минут назад, Олег Мороз сказал:

Значит скоро увидим УС тип морозовский.

48 хвилин тому, Олег Мороз сказав:

Ще і прикриватися патріотизмом.

І правильно. Головне, щоб ніхто вам у душу не ліз. З якими хочете, з тими бджілками й працюйте. Головне, щоб сусіди не нарікали. Ви  ж не з кафедри конярства і грошей у держави не брали на виведення дійсно достойної вашої уваги і усього світового товариства УС.:ah: Якось так....

А за 25 профінансованих державою років на виведення достойного ареалу УС, гарна частина з яких папірцями із зображенням наших письменників  тому ж таки  Галактюку чи Броварському попала в кишеню,можна ж було б не те що вивести , а повністю перевести кілька регіонів України саме на УС чи карпатянку з полісянкою з їх достойними і підкорегованими  ГКО. Тоді мені чи ще декому з нас  не доводилося б їздити та шукати підходящого нам в Україні щось із бджолиного плем"я за рубежем...:(:dntknw:

2 часа назад, Укроп сказал:

Інколи людині потрібно зовсім мало щоб навчитись і зробить краще за тих хто робе таке все життя. Можна все життя товкти воду у ступі і так і нічого не навчитись. А можна за три роки навчитись, і ще і когось вчить. Відчуваєте різницю?

Так з вами согласний але не в бжільництві. Так можна і за тиждень навчитись привезти карніку за бугра і продавати під брендом карпатки но це вже не наука а бізнес.Якщо на першому плані бізнес про ніяку селекцію речі неможе іти.:IMHO:Я тільки за то щоб спілка працювала мала хорошу бжлолу  але нашу Українську

5 минут назад, targal сказал:

.Якщо на першому плані бізнес про ніяку селекцію речі неможе іти.:IMHO:

А я вот думаю, что всё как раз наоборот - хочешь иметь хороший бизнес, значит должен селекционировать такой племматериал, от которого все ахнут:ay:

1 минуту назад, Гурович сказал:

хочешь иметь хороший бизнес, значит должен селекционировать такой племматериал, от которого все ахнут:ay:

І самий кращий вихід завезти і продавати  а незайматись селекцією

А я вот думаю, что всё как раз наоборот - хочешь иметь хороший бизнес, значит должен селекционировать такой племматериал, от которого все ахнут:ay:
Самий кращий бізнес на продажі. Виробництво не те.

Значит скоро увидим УС тип морозовский.
До типу рано. Якщо кожен селекціонер буде кожній своїй племінній матці назву давати то через 3 роки перейдемо на китайські ієрогліфи.[emoji23][emoji23][emoji23]

В 22.12.2017 в 13:49, Стрельчук Олег Анатольович сказав:

Переговорил с Иваном Михайловичем по телефону. Ситуация выглядит так. Лена Приходько не заполнила и не подавала не каких документов.В разговоре  по телефону с Иваном Михайловичем произошло не до понимание.Иван Михайлович не может и не хочет принимать решение по принятию или не принятию  новых членов ОМУ .Это должна делать Рада. Напишите официально заявление о вступлении и Рада рассмотрит. 

В 22.12.2017 в 13:55, Елена Щербань сказав:

Да. Наконец то факты и конкретика. 

Які факти і конкретика? Слова однієї людини проти слів іншої - не більше. :IMHO:

В 22.12.2017 в 15:20, Стрельчук Олег Анатольович сказав:

То что Юра не писал это правда а то что не знал есть сомнения

Олег, а Юра і ніде не писав що він не знав :dntknw:

Дивлюсь нажаль в ОМУ всеж вибрали стратегію "страуса", за винятком кількох активістів.

Взагальному складається враження що в ОМУ як в нас в політиці. Було все добре, поки були всі під ейфорією, а як тільки почались незручні запитання, почались розмови про "змови", "замовлення", прямо план "Шатун"!

Неприємно правда що риторика цих "захисників влади" в приваті і привселюдно часто кардинально відрізняється. І в такі моменти розумієш чого в нас всюди такий бардак. :hmm:

11 хвилину тому, SASHA.OK сказав:

Дивлюсь нажаль в ОМУ всеж вибрали стратегію "страуса", за винятком кількох активістів.

Взагальному складається враження що в ОМУ як в нас в політиці. Було все добре, поки були всі під ейфорією, а як тільки почались незручні запитання, почались розмови про "змови", "замовлення", прямо план "Шатун"!

Неприємно правда що риторика цих "захисників влади" в приваті і привселюдно часто кардинально відрізняється. І в такі моменти розумієш чого в нас всюди такий бардак. :hmm:

Саша ти хочеш отримати власного шута який би тебе веселив і забавляв на кожне г////е слівце, посилати букети тієї ж гадості. Не для кожного це є приємним, це взагалі вважаю немає бути обєктом для самовдоволення, іншими словами тарілку вареників із сметаною  зїв, молока випив, тестерон піднявся, схопив клавіатуру і на комусь відірвався, це як останній день нерозумних вчинків, що взагалі припиняємо розмови з людьми з якими спілкувались, а тут раз і якийсь антогонізм ,що не зупиняється вже декілька днів,це ж паршиво виглядає,якщо лити вогонь горітиме через нас, ми що вже такі вороги так швидко стали,може дійсно час зупинитися??????????

Только что, SASHA.OK сказал:

Які факти і конкретика? Слова однієї людини проти слів іншої - не більше. :IMHO:

Олег, а Юра і ніде не писав що він не знав :dntknw:

Олег, но Олена Приходько мала можливість висказатись тут. І ніхто нічого внятного від неї не почув. Я також як і всі хочу знати правду. Розумієш, є ГО в якому зібралися матководи з абсолютно різними поглядами на це все,що відбувається навколо. І догодити всім одночас не можливо. Але треба намагатися. Одні хочуть щоб в Україні одну районовану бджолу тримали інші хочуть мати право тримати те, що їм подобається і так далі. Саме для цього і потрібно всім збиратися, висувати не критику, а саме пропозиції і шукати компроміси і способи рішення проблем. Я за справедливу дружню працю, а не за конкретну сторону чи особистість. І доречі прикро, що дехто цього не розуміє і я починаю віддуватися за гріхи всіх спілок на світі. Якщо мене вибрали до ради ОМУ, то я намагаюся внести свій вклад, хоч невеличкий в це обьєднання. Допомогти з сайтом, з різними орг.питаннями, намагаюсь неконтрольований рух у цій темі перевести у ділове мовлення, дійти до консенсусу та справедливості. Що не так?. Я можу зовсім вийти з цієї теми, нехай ще інші члени ради та ГО тут спробують щось зробити. Але що б не казали потім, як дехто в цій темі, навіщо ми тебе обрали. 

17 хвилин тому, miro сказав:

може дійсно час зупинитися??????????

Та однозначно. Дискусію є сенс проводити лише тоді, коли опоненти однаково тлумачать терміни, поняття і т. д., і мають намір дійти до "спільного знаменника". В іншорму випадку воно не має сенсу і швидше нагадує базар в гіршому розумінні ...

P.S.
Щиро заздрю людям, котрі мають стільки вільного часу, що можуть тратити його так непродуктивно...:)

Може хтось підкаже. Які критерії вступу до ГО ОМУ? 

І ще.  Треба бути знаменитим матководом, виводити маток напродаж, чи можна виводити матки тільки для себе але бути членом цього об'єднання?

1 хвилину тому, Рудий Панько сказав:

І ще.  Треба бути знаменитим матководом, виводити маток напродаж, чи можна виводити матки тільки для себе але бути членом цього об'єднання?

є сайт ОМУ, Ви знаєте, там є контактні телефони,адреси,звертаєтесь за довікою і все скажуть

10 хвилин тому, miro сказав:

є сайт ОМУ, Ви знаєте, там є контактні телефони,адреси,звертаєтесь за довікою і все скажуть

"Прекрасна" відповідь. А ця тема тоді для чого? Для сварок?  Я задав запитання в темі ГО ОМУ, а Ви,  пане Михайло, відсилаєте мене  на сайт,  і навіть не дали посилання на нього. Я "не знаю" про цей сайт. Дайте, хто небудь, мені відповідь тут, будь ласка.

Повторюю  запитання:

Михайло, дуже б не хотілось портити свої відносини з Вам та іншими учасниками форуму. Але я привик висловлювати свою думку (позицію) не зважаючи на те що це мені може бути невигідно. 

«Платон мне друг, но истина дороже»

24 хвилини тому, miro сказав:

Саша ти хочеш отримати власного шута який би тебе веселив і забавляв на кожне г////е слівце, посилати букети тієї ж гадості.

Михайло, покажіть мені мій коментар, починаючи з 8 чи 9 сторінки відколи почався цей "шатун", де я б писав "гівняні слівця" в сторону ОМУ, Івана Михайловича, Вас чи когось іншого. Я розумію що хочеться щоб коментарі були тільки "з язичком", але так не все буває.

А стільки "гівняних слівець" як Ви написали в сторону бакфаста ще треба пошукати :IMHO:

:hi:

Тільки що, Рудий Панько сказав:

"Прекрасна" відповідь. А ця тема тоді для чого? Для сварок?  Я задав запитання в темі ГО ОМУ, а Ви,  пане Михайло, відсилаєте мене  на сайт,  і навіть не дали посилання на нього. Я "не знаю" про цей сайт. Дайте, хто небудь, мені відповідь тут, будь ласка.

пане Ярослав я неможу давати тут силку,це проти правил форуму, розяснення по цьому поводу я отримав від адміністратора із розясненнями чому, тож будучи попередженим про порушення встановлених правил я наражаюсь в мягко кажучи випадку на попередження,а можу і бан схватити, і як каже Кузьмич ,а воно мені нано, маєте бажання отримати інформацію телефонуйте до мене,мій телефон у Вас є, помоєму я Вас нічим необразив,щоб Ви нехотіли до колеги бджоляра зателефонувати,:)

13 минут назад, miro сказал:

Пане Михайло, я вже був вирішив тут нічого не писати, всерівно діалогу не виходить, але от ви пишете це речення. Справа в тмоу що я ще з самого початку попросив раду розібратись і озвучити хто і за що відповідає. До кого потрібно звертатись ? Раніше звертались до І.М, тепер вище в темі відписались члени ради що голова ОМУ сказав що не займаеться цим питанням , в такому випадку до кого звертатись ? Конкретно ? До ради - щоб не виникало таких безглуздих ситуацій як з пані Оленою (хтось щось не досказав , а хтось щось не дочув) в майбутньому , просто вирішіть яка має діяти схема вступу і озвучте її і все питання знято. Для чого тут переливати з пустого в порожне ???? 

4 хвилини тому, SASHA.OK сказав:

Михайло, дуже б не хотілось портити свої відносини з Вам та іншими учасниками форуму. Але я привик висловлювати свою думку (позицію) не зважаючи на те що це мені може бути невигідно. 

«Платон мне друг, но истина дороже»

Михайло, покажіть мені мій коментар, починаючи з 8 чи 9 сторінки відколи почався цей "шатун", де я б писав "гівняні слівця" в сторону ОМУ, Івана Михайловича, Вас чи когось іншого. Я розумію що хочеться щоб коментарі були тільки "з язичком", але так не все буває.

А стільки "гівняних слівець" як Ви написали в сторону бакфаста ще треба пошукати :IMHO:

:hi:

Саша, вибачай якщо чимось образив, за бакфаста теж вибачай,але бакфаст імені немав, а тут і карніка і бакфаст общем вся бджола отримала імя Іван Михайлович, до речі він тепер якщо б і хотів би цафнутися назад вже не зможе,бо мусить все довести до логічного завершення , оскільки цього не було, він почав зараз получає по писку, бо мусить йти з піднятою головою,а його винуватять,що час від часу горбатиться, общем менше працювати,а більше з нами на форумі сидіти,але чи схоче,це питання..

такі питання мають бути прописані в статуті (у відповідності до Закону України "про Громадські обєднання"), нажаль такого немає....

• Алёнка changed the title to ГО "Об'єднання матководів України" / ГО ОМУ

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...