ДобровоЛ Опубликовано 22 декабря, 2017 Share Опубликовано 22 декабря, 2017 7 хвилин тому, teplov сказав: Ця тема має не мале значення, йде еволюційний розвиток Громадянського Суспільства, не один точківець завдяки їй познаходив зразки статутів та хотя би прочитав їх, зробив якісь для себе висновки. Слідуючі ГО будуть більш демократичні, та з більш конкретними цілями. Юрію, дай Боже !.. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 22 декабря, 2017 Share Опубликовано 22 декабря, 2017 5 годин тому, Ильич (альп) сказав: Ага, на Закарпатье давно "частную " границу гоняли? В нашей стране все возможно Свята правда... А що там робиться з бруштином? І вони це називають "державою" ? Розбите це корумповане від нігтя на мізинці ноги й до чуба корито, а не "держава". Добре . Далі умиваю руки, бо знов з банами познайомлюся. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Imkervlad Опубликовано 22 декабря, 2017 Share Опубликовано 22 декабря, 2017 11 година тому, Укроп сказав: Так само буде і по матеріалу який буде завозитись з Європи, інформація буде лише на нашому сайті ,а матеріал буде надаватись лише для обмеженого кола осіб. У нас є невеличке коло однодумців з якими будем робити все що заплановано. В німецьких колег в асоціації доступ до племінного матеріалу мають безкоштовно усі члени асоціації. А у Вас як получається? тільки невеличке коло? Уточніть будь-ласка. Якщо невеличке коло - тоді можна й не виставляти інформацію по матеріалу який буде завозитись з Європи, і не буде виглядати як реклама чи піар. А то виходить: У НАС класова матка є, але ми її зажали і личинку і неплодки продавати не будемо 7 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 23 декабря, 2017 Share Опубликовано 23 декабря, 2017 1 година тому, Гуменюк Володимир сказав: В німецьких колег в асоціації доступ до племінного матеріалу мають безкоштовно усі члени асоціації. А у Вас як получається? тільки невеличке коло? Уточніть будь-ласка. Якщо невеличке коло - тоді можна й не виставляти інформацію по матеріалу який буде завозитись з Європи, і не буде виглядати як реклама чи піар. А то виходить: У НАС класова матка є, але ми її зажали і личинку і неплодки продавати не будемо Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
новичок Опубликовано 23 декабря, 2017 Share Опубликовано 23 декабря, 2017 6 часов назад, Гуменюк Володимир сказал: В німецьких колег в асоціації доступ до племінного матеріалу мають безкоштовно усі члени асоціації. А у Вас як получається? тільки невеличке коло? Уточніть будь-ласка. Якщо невеличке коло - тоді можна й не виставляти інформацію по матеріалу який буде завозитись з Європи, і не буде виглядати як реклама чи піар. А то виходить: У НАС класова матка є, але ми її зажали і личинку і неплодки продавати не будемо Делаем искуственный дифицит ,потом продаём дороже. Или начинаеш продавать ,а умники попросят документы на матку ,а их то наверное и нету. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 23 декабря, 2017 Share Опубликовано 23 декабря, 2017 11 година тому, teplov сказав: Не уявляєте наскільки це образливий пост для Дочинця. Не добра ви людина. ну прям одні образи, кожен має право на вислів свого бачення і молодий і старший, якби подавались певні речі з образою,чи торкались гідності людини то я все розумію, просто прошу не перебільшуйте і все буде гаразд, Ви і я маємо свою точку зору і маємо право на її відстоювання, іначе виглядає ,що зараз навпаки образили Укроп, він висказав не одним ним підтверджену вже наукову істину, а йому закидають,що він ображає, нікому нездається,що нездорово те все, якось мені починає здаватись ,чи не чергове замовлення. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
SASHA.OK Опубликовано 23 декабря, 2017 Share Опубликовано 23 декабря, 2017 6 годин тому, Гуменюк Володимир сказав: В німецьких колег в асоціації доступ до племінного матеріалу мають безкоштовно усі члени асоціації. А у Вас як получається? тільки невеличке коло? Уточніть будь-ласка. Про це вже тут писалось неоднарозово. Але в мене виникає питання, а чи не образливо це для інших членів ОМУ, які так же само платять членські внески як і "обрані", але з матеріалом залишаються поза бортом. Хоча можливо в ОМУ привчають до безкорисливості і через це, як приклад, приводиться альтруїзм І.М. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
paseznik2013 Опубликовано 23 декабря, 2017 Share Опубликовано 23 декабря, 2017 6 часов назад, miro сказал: нікому нездається,що нездорово те все, якось мені починає здаватись ,чи не чергове замовлення. Пане Михайле що Ви в всім бачете замовленя.Працювати треба належно і не обманювати людей,тоді і їм не буде мерещитммсь чергове замовленя. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Yaroslav Опубликовано 23 декабря, 2017 Share Опубликовано 23 декабря, 2017 17 часов назад, ДобровоЛ сказал: Може все ж таки настала пора зачинити двері цієї теми?.. Бо перечубитеся усі, ось побачите... Я, САНІЧУ це вже писав, навіть нахамив був. Думав получу бана, а він взяв і повідомлення видалив. Елена Щербань навіть була мені відписала: "що один уже не выдержал...". Так що тут скоріш чийсь план виконується. Це чесно якось все не по людськи. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 23 декабря, 2017 Share Опубликовано 23 декабря, 2017 23 минуты назад, Yaroslav сказал: Я, САНІЧУ це вже писав, навіть нахамив був. Думав получу бана, а він взяв і повідомлення видалив. Елена Щербань навіть була мені відписала: "що один уже не выдержал...". Так що тут скоріш чийсь план виконується. Це чесно якось все не по людськи. Давайте не продовжувати. Тут що кожну безкоштовну тему за бажанням автора закрити! При тому, що більшість форумчан проти. Тоді за моїм бажанням тут декілька десятків тем можна закрити. Будь-яка публікація на форумі апріорі стає надбанням усіх. Вирішення проблеми дуже просте, є певні незручні запитання і на них просто дати чесно відповідь.І я б бажав би, щоб на них дав відповідь голова ГО ОМУ, недання можливості відповісти це дійсно несправедливо. В житті погано виходить, якщо керуватися - емоціями. 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Елена Щербань Опубликовано 23 декабря, 2017 Share Опубликовано 23 декабря, 2017 Только что, Wladimir_K сказал: Давайте не продовжувати. Тут що кожну безкоштовну тему за бажанням автора закрити! При тому, що більшість форумчан проти. Тоді за моїм бажанням тут декілька десятків тем можна закрити. Будь-яка публікація на форумі апріорі стає надбанням усіх. Вирішення проблеми дуже просте, є певні незручні запитання і на них просто дати чесно відповідь.І я б бажав би, щоб на них дав відповідь голова ГО ОМУ, недання можливості відповісти це дійсно несправедливо. В житті погано виходить, якщо керуватися - емоціями. Що значить безкоштовна тема? Я розумію , якби тут про біологію бджоли чи якихось медоносів сперечалися. Ця теме зачіпає в першу чергу не голову ОМУ , а її членів, яким не приємно, що роботу обьеднання ставлять під сумнів різними наклепами. Щоб тема жила, потрібно вести себе як нормальні люди, а не як гієни, що тільки й ждуть моменту щоб загризти. Чому не можна задавати і обговорювати це компетентно, конкретно з фактами, чому не можна надати змоги голові організаціі надати відповіді. Якщо ви не можете забеспечити честне ділове ведення теми, то яке ви маєте право на " бездіяльність" тоді коли принижують своїми склоками та помстами цілу організацію, а значить усіх її участників. 6 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 23 декабря, 2017 Share Опубликовано 23 декабря, 2017 10 минут назад, Елена Щербань сказал: Що значить безкоштовна тема? Я розумію , якби тут про біологію бджоли чи якихось медоносів сперечалися. Ця теме зачіпає в першу чергу не голову ОМУ , а її членів, яким не приємно, що роботу обьеднання ставлять під сумнів різними наклепами. Щоб тема жила, потрібно вести себе як нормальні люди, а не як гієни, що тільки й ждуть моменту щоб загризти. Чому не можна задавати і обговорювати це компетентно, конкретно з фактами, чому не можна надати змоги голові організаціі надати відповіді. Якщо ви не можете забеспечити честне ділове ведення теми, то яке ви маєте право на " бездіяльність" тоді коли принижують своїми склоками та помстами цілу організацію, а значить усіх її участників. На рахунок цього звертайтеся до своїх майбутніх колег, які досі не можуть прийняти рішення. У мене є особисте питання, скільки Ви особисто вивели маток в цьому сезоні? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Джаз Опубликовано 23 декабря, 2017 Share Опубликовано 23 декабря, 2017 11 минут назад, Елена Щербань сказал: Щоб тема жила, потрібно вести себе як нормальні люди, а не як гієни, що тільки й ждуть моменту щоб загризти. В точку, чтобы ОМУ жило и процветало, нужно быть толерантными к всем продам и, как Вы выразились, "гиенам" не пытатся запретить продажу маток простым смертным. Вот и все проблемы. 6 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 23 декабря, 2017 Share Опубликовано 23 декабря, 2017 14 минут назад, Джаз сказал: В точку, чтобы ОМУ жило и процветало, нужно быть толерантными к всем продам и, как Вы выразились, "гиенам" не пытатся запретить продажу маток простым смертным. Вот и все проблемы. Маток якісних виводиться мала для ринку кількість і у всіх відомих мені маткарів вже набрані замовлення фактично на весь сезон осінню і ще продажа таких маток не є велика проблема з цьогорічного досвіду можу сказати 100-200 маток продається, якщо є впевненість в якості одним дзвінком. А виводити якісно багато маток це складна і системна робота і таких людей в Україні не більше декількох десятків. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Елена Щербань Опубликовано 23 декабря, 2017 Share Опубликовано 23 декабря, 2017 Только что, Джаз сказал: В точку, чтобы ОМУ жило и процветало, нужно быть толерантными к всем продам и, как Вы выразились, "гиенам" не пытатся запретить продажу маток простым смертным. Вот и все проблемы. А кто у нас не толерантен к другим породам? Процентов 80 омовцев держать, что душа желает и я в том числе. И никто это не скрывает. Но в тоже время нужно уважать и районированные породы пчел нашей страны - Украины и сделать всем все возможное,что бы не истребить ее другими породами и оставить хоть где то в чистоте. Вот этими вопросами и пытаются занятся матководы. И все пытаются найти компромисс. Я сидела на собраниях и видела, как любому матководу дают право высказать свое мнение и никто не запрещает ему дать нам всем свои мудрые способы решения этих всех острых и болезненных вопросов. 8 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 23 декабря, 2017 Share Опубликовано 23 декабря, 2017 25 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Маток якісних виводиться мала для ринку кількість і у всіх відомих мені маткарів вже набрані замовлення фактично на весь сезон осінню і ще продажа таких маток не є велика проблема з цьогорічного досвіду можу сказати 100-200 маток продається, якщо є впевненість в якості одним дзвінком. А виводити якісно багато маток це складна і системна робота і таких людей в Україні не більше декількох десятків. то скорше Ви дуже мало знаєте маткарів, адже лише на Львівщині і Закарпатті це сотня тверда буде, а де ще вся Україна 3 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 23 декабря, 2017 Share Опубликовано 23 декабря, 2017 51 хвилину тому, Wladimir_K сказав: На рахунок цього звертайтеся до своїх майбутніх колег, які досі не можуть прийняти рішення. У мене є особисте питання, скільки Ви особисто вивели маток в цьому сезоні? я в шоці, а яке Ваше відношення хто скільки і що, ну це взагалі, я жодного разу подібних речей не запитую нікого ,це не коректно, в якійсь мірі питання принизливе 5 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Укроп Опубликовано 23 декабря, 2017 Share Опубликовано 23 декабря, 2017 1 минуту назад, miro сказал: я в шоці, а яке Ваше відношення хто скільки і що, ну це взагалі, я жодного разу подібних речей не запитую нікого ,це не коректно, в якійсь мірі питання принизливе Пане Михайло зробіть по розумному, не вступайте в полеміку і ця тема сама по собі заглохне. Просто включіть ігнор 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Елена Щербань Опубликовано 23 декабря, 2017 Share Опубликовано 23 декабря, 2017 Только что, miro сказал: я в шоці, а яке Ваше відношення хто скільки і що, ну це взагалі, я жодного разу подібних речей не запитую нікого ,це не коректно, в якійсь мірі питання принизливе Так, принизливо з переходом на особистість. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 23 декабря, 2017 Share Опубликовано 23 декабря, 2017 В 22.12.2017 в 00:00, bosik2017 сказав: ...... Почитав я цю тему вибірково і стало мені теж цікаво. 1. ГО пишуть: Робота буде побудована наступним чином. Обєднання веде реєстр та збір аналітичних даних . Учасники тестувань на договірних умовах ( НЕ безкоштовно) одержують селекційний матеріал для випробування у себе на місцевості. Пасічник , що погоджується прийняти участь програмі, буде зобовязаний , підсадити одержаних номерних маток у відводки, створити сімї та протягом 2-х років вести за ними спостереження. Що і як записувати , фіксувати буде викладено в методичних матеріалах. Кількість сімей для тестування не менше 10. ЗАПЛАТИ ГРОШІ ЗА ВСТУП, ЧЛЕНСТВО ЗА РІК, ЗА МАТКИ. + ВЕДИ РОБОТУ ВСЕ КОНТРОЛЮЙ ЗАПИСУЙ І ВІЗЬМИ ВІДДАЙ УСЕ ЇМ ЗА ПРОСТО ТАК. ВСЕ ПРИСВОЯТЬ СОБІ ТОМУ ЩО ВОНИ У СВОМУ СТАТУТІ ПИШУТЬ:: Організація набуває право власності на кошти, інтелектуальну власність та інше майно, передане їй засновниками, членами Організації або Державою, набуте від членських та інших цільових внесків, пожертвуване громадянами, підприємствами, установами та організаціями, а також на майно, придбане за рахунок власних коштів чи на інших підставах, не заборонених законом. ........ 1 година тому, Wladimir_K сказав: Давайте не продовжувати. Тут що кожну безкоштовну тему за бажанням автора закрити! При тому, що більшість форумчан проти. Тоді за моїм бажанням тут декілька десятків тем можна закрити. Будь-яка публікація на форумі апріорі стає надбанням усіх. Вирішення проблеми дуже просте, є певні незручні запитання і на них просто дати чесно відповідь.І я б бажав би, щоб на них дав відповідь голова ГО ОМУ, недання можливості відповісти це дійсно несправедливо. В житті погано виходить, якщо керуватися - емоціями. " Будь-яка публікація на форумі апріорі стає надбанням усіх. " правда цікаво, один обурюється як це так ,що в ГО право на те і те, хоча там маса фільтру,бо не так все є, а другий каже те що на форумі стає надбанням усіх, дивні справи чудяться,то як треба тут розумію,а тут ні, хочу лише звернути увагу,що якщо ГО порушує закони України,а саме в частині своєї діяльності ,будь хто член він ,чи просто громадянин ,має право подати в суд і встановити справедливість,це вкрай важлива річ на відміну форума,коли наклеп не справедливий,коли дане питання в руках одного двох людей,яких не подаси в суд ,бо це неформальне обєднання де ніде не зареєстроване і нізащо не несе відповідальність,чи не так панове. 1 година тому, Елена Щербань сказав: Що значить безкоштовна тема? Я розумію , якби тут про біологію бджоли чи якихось медоносів сперечалися. Ця теме зачіпає в першу чергу не голову ОМУ , а її членів, яким не приємно, що роботу обьеднання ставлять під сумнів різними наклепами. Щоб тема жила, потрібно вести себе як нормальні люди, а не як гієни, що тільки й ждуть моменту щоб загризти. Чому не можна задавати і обговорювати це компетентно, конкретно з фактами, чому не можна надати змоги голові організаціі надати відповіді. Якщо ви не можете забеспечити честне ділове ведення теми, то яке ви маєте право на " бездіяльність" тоді коли принижують своїми склоками та помстами цілу організацію, а значить усіх її участників. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
vovchik v Опубликовано 23 декабря, 2017 Share Опубликовано 23 декабря, 2017 57 минут назад, Wladimir_K сказал: А виводити якісно багато маток це складна і системна робота і таких людей в Україні не більше декількох десятків. 30 минут назад, miro сказал: то скорше Ви дуже мало знаєте маткарів, адже лише на Львівщині і Закарпатті це сотня тверда буде, а де ще вся Україна У Вас підходи і вимоги до маткарів та маток різні . Тому зайдете в глухий кут і нічого не докажете . У мене інше запитання : Я , простий смертний , зможу продати трішки маток не перебуваючи в жодній організації ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
дочинец Опубликовано 23 декабря, 2017 Share Опубликовано 23 декабря, 2017 19 часов назад, Укроп сказал: Яб на Вашому місці так не переймався. Ви маєте добрих бджіл які затребувані пасічниками. Являєтесь одним із патріархів матковивідної справи. Тому залиште те питання науковцям, і робіть свої добрі справи. Я називаю карпатку карпатською карнікою, і думаю що зле я цим не роблю За себе я не переймаюся і питання не в мені .Питання в бджолах. У нас тепер дуже багато стало " науковців "без науки. Кажуть так як корабель назвеш він так і попливе. І це прислівья тут умісне. І добре що хоч у німців хватило розуму назвати карпатку УНІКАЛЬНА популяція і одне слово багато що міняє. Якщо наші " науковці " доказують що такої бджоли як карпатка немає ,а це є карніка то більшість матководів у кого є проблема з реалізацією тупо переходять на карніку .Завозна карніка поступово витісняє наших бджіл.Добре воно ,або погано це питання.Я вважаю що це погано тому що якщо наша бджола зуміла вижити в наших умовах значить вона УНІКАЛЬНА. Якщо у нас бджола УНІКАЛЬНА то це вже зовсім інша справа.Ми вже починаємо її зберігати і вдосконалювати ,і якщо вже є у нас проблеми з реалізацією то ми не звинувачуємо бджолу і біжимо шукати другі породи ,а шукаємо проблему в собі. 18 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 23 декабря, 2017 Share Опубликовано 23 декабря, 2017 3 хвилини тому, vovchik v сказав: У Вас підходи і вимоги до маткарів та маток різні . Тому зайдете в глухий кут і нічого не докажете . У мене інше запитання : Я , простий смертний , зможу продати трішки маток не перебуваючи в жодній організації ? якщо Ви якісно робитимете свою роботу,то питання продажі і її успішності все від Вас залежитиме,ціна ,умови,порода.....Організація не є лише метою збуту , певні ГО налаштовані на більше, аніж продажі продуктів, це популяризація бджоли,це сприяння науковій праці шляхом фінансових і матеріальних внесків, це інціативи,щодо законодавчої бази, та на місцях, це сприяння різним проектам на селекційну та репродуктивну роботу і тд. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
teplov Опубликовано 23 декабря, 2017 Share Опубликовано 23 декабря, 2017 9 часов назад, miro сказал: нікому нездається,що нездорово те все, якось мені починає здаватись ,чи не чергове замовлення. Розкусили мене, Бугера Вас замовив. 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
vovchik v Опубликовано 23 декабря, 2017 Share Опубликовано 23 декабря, 2017 3 минуты назад, miro сказал: якщо Ви якісно робитимете свою роботу,то питання продажі і її успішності все від Вас залежитиме,ціна ,умови,порода Я мав наувазі , чи не прийдеться з під поли ті матки продавати не будучи членом скажімо ОМУ чи інших подібних організацій . 5 минут назад, miro сказал: це популяризація бджоли,це сприяння науковій праці шляхом фінансових і матеріальних внесків, це інціативи,щодо законодавчої бази, та на місцях, це сприяння різним проектам на селекційну та репродуктивну роботу і тд. Згоден . Та , в нас як правило , багато що робиться словом , а не ділом . Тому цікаво , чи будуть реальні досягнення . Окрім перепродаж , звісно . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.