Jump to content

Мій досвід роботи в Польщі

Recommended Posts

Я, Шнайдер Сергій , працював  три роки в Польші  на пасіці, де ми утримували до  1000 сімеЙ . В цій, темі  Я Можу  відповісти на  всі ваші питаня з бджільництва за кордоном.

• Like 23

53 минуты назад, СергійШ сказал:

Я, Шнайдер Сергій , працював  три роки в Польші  на пасіці, де ми утримували до  1000 сімеЙ . В цій, темі  Я Можу  відповісти на  всі ваші питаня з бджільництва за кордоном.

Цікавить сама система догляду і тип вуликів.:hi:

• Like 4

7 часов назад, ДобровоЛ сказал:

Цікавить сама система догляду і тип вуликів.:hi:

Цікавить все, що пов'язано з бджільництвом в Польщі разом з фото і відеоматеріалами.

• Like 4

8 часов назад, СергійШ сказал:

де саме і на якій з пасік? з якою бджолою (лінія , штамм?)

• Like 2

8 часов назад, Женя Циба сказал:

А чому дальше не залишилися працювати?

там робота сезона з квітня по жовтень

• Like 2

Працювали ми під Бидгощом вулики велико польські корпусні 10 рамочні рамка має роміри 36на 26 і ще магазині корпуса 36на 13. Матка ВЕСЬ сезон працює в одному корпусі під решіткою. Основний медозбір був з ріпаку потім перевозили на гречку і липу фацелію за 100 км . Після гречки частину пасіки перевозили на верес . Порода бджіл краянка ліній альпійка і нізкая. Щороку купували пару маток племіних від Кшистофа Лоца.

• Like 4

5 минут назад, СергійШ сказал:

Працювали ми під Бидгощом вулики велико польські корпусні 10 рамочні рамка має роміри 36на 26 і ще магазині корпуса 36на 13. Матка ВЕСЬ сезон працює в одному корпусі під решіткою. Основний медозбір був з ріпаку потім перевозили на гречку і липу фацелію за 100 км . Після гречки частину пасіки перевозили на верес . Порода бджіл краянка ліній альпійка і нізкая. Щороку купували пару маток племіних від Кшистофа Лоца.

А ще поїдете? Цікавить такий варіант працевлаштування - і досвід вагомий, і заробіток...

• Like 3

також цікавить  середня оплата пісічникам на подібних пасіках

• Like 2

Очень интересно, это гнездо получается всего лишь 7 рамок дадана, итого меньше.

Какой средний медосбор с семьи? 

В какой период меняются матки? 

• Like 2

Оплата 10 злотих в час. Відробивши три сезона подумавши що змене вистачить заробітків . Зарз утримю власу пасіку.

• Like 17

1 минуту назад, СергійШ сказал:

Оплата 10 злотих в час. Відробивши три сезона подумавши що змене вистачить заробітків . Зарз утримю власу пасіку.

Власну пасіку де, у Польщі,чи в Україні? Цікавить також які були медозбори з фацелії? Ну і якщо можна то трошки фото, звичайно якщо є

• Like 1

41 минуту назад, СергійШ сказал:

Щороку купували пару маток племіних від Кшистофа Лоца.

а можна на цьому зупинитись більш розгорнуто. Що мається на увазі під племінною маткою, вартість цеї племінної і як вона використовується ? періодичність з якою купують племінні матки ? Чому саме Лоц ? чим він вирізняється серед інших ?

• Like 5

10 часов назад, СергійШ сказал:

Серега интересует медоподуктивность на одну семью и насколько точков поделена пасека. 

• Like 2

8 минут назад, Пчеломучитель_ua сказал:

МЕДОЗБІР сереньому 40 бувае більше залежить від точка . маток міняєм тільки які погано прцюють літом на неплодних і осіню наплодних з нуклеусів 

• Like 3

10 часов назад, СергійШ сказал:

Це не ви були на зустрічі у Львові? 

• Like 3

13 минуты назад, Укроп сказал:

Власну пасіку де, у Польщі,чи в Україні? Цікавить також які були медозбори з фацелії? Ну і якщо можна то трошки фото, звичайно якщо є

В Україні. фацелії десь 10  30 кг . Фто будуть пізніше.

• Like 2

Только что, СергійШ сказал:

маток міняєм тільки які погано прцюють літом на неплодних

Опишіть метод і % прийому будь-ласка...

• Like 2

22 минуты назад, Пчеломучитель_ua сказал:

Матки купували 200 зл за матку. інструментально запліднених . Да я був на зустрічі у ЛЬВОВІ.

• Like 4

Контакты работодателя можете дать?

• Like 1

Сергiй вам одразу вiд форумчан забагато питань. Почнiть свою розповiдь як почитается сезон, якi роботи виконуются першочергово. А там як пiде.

• Like 9

Тільки правду пишіть як спину гнули на пана пшека. А то часом пасічники на україні носами крутять при зарплатні 10-12 тисяч.

• Like 8

6 минут назад, mdiv сказал:

Тільки правду пишіть як спину гнули на пана пшека. А то часом пасічники на україні носами крутять при зарплатні 10-12 тисяч.

так и про канаду и сша надо все договаривать(я без персоналий ).

На Украине если б была зарплата 700-1000 доларов , то я думаю проблем с пчеловодами не было.

• Like 11

Спочатку польща а потім заморські країни обсудимо.У польщу білше шансів втекти -)))

• Like 7

1 час назад, СергійШ сказал:

Матки купували 200 зл за матку

Так у нас маток по такой же цене продают))) 

• Like 4