ДобровоЛ Опубликовано 17 июля, 2021 Автор Share Опубликовано 17 июля, 2021 49 хвилин тому, Антон К сказав: Последний в понедельник был, ещё трава зелёная по пояс, донник в два метра Ото вам повезло! Бо у нас саме в пік цвітіння соняху - повна Сахара, будь вона не ладна ! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Zinkevych19 Опубликовано 17 июля, 2021 Share Опубликовано 17 июля, 2021 Вчора +5, 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 17 июля, 2021 Share Опубликовано 17 июля, 2021 16 часов назад, Конструктор сказал: Сьогодні +6,000 Я так розумію це рекорд Хоч хтось похвалиться +8, чи +10? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 17 июля, 2021 Share Опубликовано 17 июля, 2021 За шість днів набігло 7 кг. Вже бачив перші кущі розквітлого золотарника... Але дощу треба 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 17 июля, 2021 Автор Share Опубликовано 17 июля, 2021 8 годин тому, Zinkevych19 сказав: Вчора +5, Вам , очевидно, з дощем повезло ... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 17 июля, 2021 Автор Share Опубликовано 17 июля, 2021 6 годин тому, ромео сказав: Я так розумію це рекорд Хоч хтось похвалиться +8, чи +10? Романович то точно. Але він мовчить, щось, очевидно, знає. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 17 июля, 2021 Share Опубликовано 17 июля, 2021 6 часов назад, ромео сказал: Я так розумію це рекорд ни рекорд цей побито ще вчора 3 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asot Опубликовано 17 июля, 2021 Share Опубликовано 17 июля, 2021 3,2- продовжують пакувати гнізда 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 17 июля, 2021 Share Опубликовано 17 июля, 2021 За 7 днів на вагах +13,5 кг. Із рамок ллється нектар. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 18 июля, 2021 Share Опубликовано 18 июля, 2021 8 часов назад, Sanich сказал: За 7 днів на вагах +13,5 кг. Нежирно... Навіть гніздо запакувати не хватить... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 18 июля, 2021 Share Опубликовано 18 июля, 2021 6 минут назад, ромео сказал: Нежирно... Навіть гніздо запакувати не хватить... Вчора - позавчора об'єднував сім'ї з відводками і на випередження видав тару. Тепер от сижу і думаю чи не занадто оптимістично я налаштований? 11 часов назад, ДобровоЛ сказал: Вам , очевидно, з дощем повезло ... То не дощ, то щось інше. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 18 июля, 2021 Автор Share Опубликовано 18 июля, 2021 2 години тому, Север сказав: Вчора - позавчора об'єднував сім'ї з відводками і на випередження видав тару. Тепер от сижу і думаю чи не занадто оптимістично я налаштований? То не дощ, то щось інше. Може - падь? Температура то підхожа. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 18 июля, 2021 Share Опубликовано 18 июля, 2021 За вчорашній день +2,5кг. Поняття не має з чого несуть, але нехай несуть... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asot Опубликовано 18 июля, 2021 Share Опубликовано 18 июля, 2021 1 час назад, Бджолопотам сказал: За вчорашній день +2,5кг. Поняття не має з чого несуть, але нехай несуть... А соняшник як же??все?? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 18 июля, 2021 Share Опубликовано 18 июля, 2021 22 хвилини тому, asot сказав: А соняшник як же??все?? В моєму регіоні його не сіють... Пасіка біля лісу - щось з лісу тягнуть. Вчора як викачував то з нижнього магазина бризкав нектар - геть світлий, майже прозорий... Не знаю з чого 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 18 июля, 2021 Share Опубликовано 18 июля, 2021 27 минут назад, Бджолопотам сказал: В моєму регіоні його не сіють... Пасіка біля лісу - щось з лісу тягнуть. Вчора як викачував то з нижнього магазина бризкав нектар - геть світлий, майже прозорий... Не знаю з чого Сіють його кругом. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 18 июля, 2021 Share Опубликовано 18 июля, 2021 3 хвилини тому, Wladimir_K сказав: Сіють його кругом. В мене місцевий агробарон всю землю під сою і кукурудзу - має своїх свинарники і курятники. Йому соняшник не цікавий.... Нажаль... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 18 июля, 2021 Share Опубликовано 18 июля, 2021 1 минуту назад, Бджолопотам сказал: В мене місцевий агробарон всю землю під сою і кукурудзу - має своїх свинарники і курятники. Йому соняшник не цікавий.... Нажаль... Просто поблизу немає, а так в радіусі 10 -15 км. однозначно повинен пути Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 18 июля, 2021 Share Опубликовано 18 июля, 2021 8 хвилин тому, Wladimir_K сказав: в радіусі 10 -15 км. 15 може і немає, але за 20 точно є... Але це треба вивозити, а я пасічник вихідного дня.... Та й чесно кажучи в мене пасіка на даний момент не основне джерело доходу.... Тому пасіка на стацонарі - і те що приносять - мене влаштовує. Того року майже тону взяв за сезон з 30 вуликів. Брат вивіз на соняшник - то казав що заливають гарно.... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 18 июля, 2021 Share Опубликовано 18 июля, 2021 Вчора +5.500 Сьогодні +6.000 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 18 июля, 2021 Share Опубликовано 18 июля, 2021 поки що +4,5кг (добовий) чистим від вечора до вечора. Якщо добавити те що висушують за ніч, то "денний "приніс буде в районі 6-6,5кг. Як для початку цвітіння одного поля то є добре. Інші поля підтягнуться десь через тиждень. Може хоч цього року відбудують всю планову вощину. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій.В Опубликовано 18 июля, 2021 Share Опубликовано 18 июля, 2021 Два дні спека пекельна, сонях поряд і розцвів на 95 відсотків, але принос за два дні + 3,7 кг. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Антон К Опубликовано 18 июля, 2021 Share Опубликовано 18 июля, 2021 За два дня +8,6 кг, жара мешает. Накинул третий магазин, два уже залили на 90% 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Петр Павлович Опубликовано 18 июля, 2021 Share Опубликовано 18 июля, 2021 В 10.07.2021 в 20:17, Мико сказал: У меня тоже У мене така липа була в минулому році. В цьому році виділяла нектар дня три. Біля мого будинку росте багато лип, і коли паркуєш машину, то на ранок маєш її всю "облиплену" паддю, і асфальт під нею весь липкий. В цьому році такого не було. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 18 июля, 2021 Share Опубликовано 18 июля, 2021 Сьогодні на вагах +3,5. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.