лінивий пасічник Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 19 часов назад, UkrUser сказал: До нас приходить мед в мішках, целофанових мішках, у якихось каструлях з прив'язаними кришками. Тому ми боремося за культуру виробництва. Уявіть собі картину: до нас приїздять потенційні клієнти, наприклад з Англії. Ходять по складах і бачать таку картину, як думаєте, ми можемо пропонувати йому високу ціну? Тому ми хочемо стимулювати пасічників заготовляти мед у бочках, чи алюмінієвих бідонах привозьте всих англічан до нас у місто і покажіть їм в якому обідраному гаражі де ремонтують машини складувався і приймався вам медоце й уся культура виробництва 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
UkrUser Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 20 годин тому, Борода-1 сказав: Біля мене недалеко приймали Ваші представники заготовляли мед у пасічників.я був "невільним" посередником так як маючи бджоломагазин контактую з багатьма бджолярами і надавав інформацію заготівельників меду.Наскільки я інформований спочатку все було по правилах: брались проби для дослідження,давались розписки ,видавлись гроШі. Але на якомусь етапі ставався збій .Після повної оплати деяким бджолярам телефонували і вимагали вернути певну суму грошей назад так як у меді виявився антибіотик,дивним чином сума повернених грошей еквівалент ціні тарі у якій здавався мед(20 літрове відро) Для прикладу бджоляр здав 1200 кг меду по 27 грн-вимагали вернути 2 грн назад. Може і правда я не ,виключаю , був знайдений антибіотик ,але чому саме 2 грн? Розясніть! Конкретно ця ситуація роз'яснена особистим повідомленням. Якщо @Борода-1 захоче висвітлити її тут - я не проти. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 5 часов назад, Боярка сказал: Вы скажите четко , что цена 32 гр + процент заготовителя если пчеловод привезет сам партию 10т и выше . Где можно взять тару , на фирме в Изяслове или ? Да... не дадут они пчеловоду % заготовителя...Они своих заготовителей не могут оставить без работы --берегут... Доходит то того что заготовитель на месте предлагает больше чем фирма с моей доставкой... 2 часа назад, UkrUser сказал: А я у вас запитую, чи буде вам вигідно везти мед з Харкова, Луганська і інших віддалених районів до нас, маючи 1 грн більше? Местным Вашим пчеловодам по любом выгодно вот по этому Вы и уцепились за эту гривну.. Но заготовители за гривну не работают её сест соляра да ещё и не всегда фатит... Мне заготовители уже на месте дают 33 гр...А им его ещё транспортировать.. и себе как год так новую машину купить.. Так что речь далеко не об 1 гр... 9 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
UkrUser Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 21 хвилину тому, лінивий пасічник сказав: якщо в вас скрізь працюють такі заготовачі як м.Гадяч Річ у тім, що конкретно у місті Гадяч у нас немає заготівельників. Контакти можете дати особистим повідомленням? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 7 минут назад, лінивий пасічник сказал: привозьте всих англічан до нас у місто і покажіть їм в якому обідраному гаражі де ремонтують машини складувався і приймався вам медоце й уся культура виробництва Або на яких iржавих з облiзлим цинком качаеться той мед iз такою закупiвельною цiною медогонки не скоро замiнимо на новi по 18-25 тис гривень 6 минут назад, Сергей Тюркин сказал: Так что речь далеко не об 1 гр... А минимум о 4-6 гривнах 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
UkrUser Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 24 хвилини тому, Wladimir_K сказав: Ви ж самі просили за статистику США? Так само є річна з ЄС Хіба я казав дайте мені статистику США чи ЄС? Я думав, у вас є статистика по експортерам, хто скільки експортував, відсоток експорту, ціна. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
лінивий пасічник Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 2 минуты назад, UkrUser сказал: Річ у тім, що конкретно у місті Гадяч у нас немає заготівельників. Контакти можете дати особистим повідомленням? 5 минут назад, UkrUser сказал: 26 минут назад, лінивий пасічник сказал: якщо в вас скрізь працюють такі заготовачі як м.Гадяч Річ у тім, що конкретно у місті Гадяч у нас немає заготівельників. Контакти можете дати особистим повідомленням? а що трапилось з валерою мабуть перемудрив сам себе Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 27 января, 2017 Автор Share Опубликовано 27 января, 2017 Зараз на форумі знайду статистику, від Вас очікую Вашої. І тут форумчани запитують про відому Вам заготовача з Харківської обл., яка взяла мед, а гроші не віддає. Так само, що з чернігівськими "спеціалістами" Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 @UkrUser, в першу чергу поважаючи себе і бджолярів в яких Ви купляєте мед, з якими ведете зараз дискусію , як представник "Бартніка" могли б і назватися, вказати як Вас звати, Вашу посаду і тд., а то може скластися враження що ми тут спілкуємося зовсім не з тими людьми, наприклад зі сторожем самої фірми, або навіть з чоловіком який зовсім не має ніякого відношення до "Бартніка". Чи для Вас це так принципово заховатися за нік і не представитися? Дякую! 15 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
kudla14 Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 19 минут назад, UkrUser сказал: Я думав, у вас є статистика по експортерам, хто скільки експортував, відсоток експорту, ціна. Вы ,как-то ответы свои строите......как в Одессе-вокруг да около. Не одного внятного. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 27 января, 2017 Автор Share Опубликовано 27 января, 2017 @Fabro, Вань у мене є прохання, скопіюйте статистику ту, що наводили. Пасічники сильно багато стали знати "комерційної інформації" от і зондуються джерела витоку, така моя думка. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олег77 Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 20 часов назад, UkrUser сказал: Сергій, я так розумію, у Вас є негативний досвід здачі меду на "Бартнік"? і в мени також,моі аналізи попросту загубили. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 3 минуты назад, Wladimir_K сказал: @Fabro, Вань у мене є прохання, скопіюйте статистику ту, що наводили. Пасічники сильно багато стали знати "комерційної інформації" от і зондуються джерела витоку, така моя думка. Ви маєте на увазі рейтинг фірм? Прописати сюди? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 27 января, 2017 Автор Share Опубликовано 27 января, 2017 1 минуту назад, Fabro сказал: Ви маєте на увазі рейтинг фірм? Прописати сюди? Так. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
UkrUser Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 28 хвилин тому, лінивий пасічник сказав: а що трапилось з валерою мабуть перемудрив сам себе Я Вам більше скажу, щойно звірився, у нас немає жодного Валери заготовача. Давайте конкретно контакти, Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
vovchik v Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 27 минут назад, Fabro сказал: як представник "Бартніка" могли б і назватися, вказати як Вас звати, Вашу посад Та судя по відповідям та замашкам - якась керівна посада ( можливо начальник якогось відділу ) , інша справа що тема зійшла в формат " у кого круче бицепсы " . А хотілося б побачити , щось більш грунтовне . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Миха Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 3 хвилини тому, vovchik13033 сказав: А хотілося б побчити , щось більш грунтовне А смисл? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
UkrUser Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 30 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Зараз на форумі знайду статистику, від Вас очікую Вашої. І тут форумчани запитують про відому Вам заготовача з Харківської обл., яка взяла мед, а гроші не віддає. Так само, що з чернігівськими "спеціалістами" Мова йде про кого конкретно з Харківської обл., поясніть кого як і кому вона винна гроші? З Чернігівськими спеціалістами поки не можу говорити. 15 хвилин тому, Олег77 сказав: і в мени також,моі аналізи попросту загубили. Хто загубив Ваші аналази пишіть контакти мені у повідомлення. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
vovchik v Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 2 минуты назад, kastor сказал: А смисл? А який резон кричати жто лідер , а хто ні . Як на мене краще б подали списки своїх заготовлювачів по областях , їх телефони , координати . А то - Валери немає і так дальше . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
UkrUser Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 5 хвилин тому, vovchik13033 сказав: " у кого круче бицепсы " Я, правда, не ставив собі за мету "мірятися". Можливо десь мене неправильно зрозуміли. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 21 минуту назад, Wladimir_K сказал: @Fabro, Вань у мене є прохання, скопіюйте статистику ту, що наводили. Пасічники сильно багато стали знати "комерційної інформації" от і зондуються джерела витоку, така моя думка. 1.ЮКРЕЙНІАН БІ -14,32% 2.АГРО ІСТ ТРЕЙД -14.3 3.СОДРУЖЕСТВО - 11.68 4.УКРАЇНСЬКИЙ МЕД - 9.96 5.АСКАНІЯ-ПАК - 5.74 6.МЕДОВИЙ КРАЙ - 4.77 7.БАРТНІК - 4.46 8.ДЖЕСА - 4.15 9.ГНУ ЕКСПОРТ - 4.11 10.ЛУМЕЛІ - 2.51 11.ІНТЕРТОРГ - 2.29 12.МЕД-ОК - 2.0 13.УКРАЇНСЬКИЙ ЦЕНТР МЕДУ - 1.53 14.АЛЬВАРІУМ УКРАЇНА - 1.48 15.БЕЗПЕКА МЕДУ - 1.48 16.МЕГАНОМ-АП -1.39 17.МЕДОВА ДОЛИНА - 1.25 18. ОРГАНІК ТРЕЙДІНГ КОМПАНІ - 1.08 19.РОМАН - 1.03 20.МЕД УКРАЇНИ - 0.93 21.БІО ЛЕНД - 0.82 22.НГК-УКРАЇНА - 0.79 23.МЕД ПОДІЛЛЯ - 0.61 24.УКРАВІАЗАКАЗ - 0.55 25.РК.ФУД - 0.53 26.ГЕРА - 0.53 27.РУР ГРУП С.А.Ь - 0.5 28.АГРОЦЕНТР РОЗВИТКУ БДЖІЛЬНИЦТВА "СПАС" - 0.39 29.МЕДОВА КОРПОРАЦІЯ КЕЛЬМАНН - 0.39 30.ЮХАНІ - 0.27 31.АТЛАС ЕКСПОРТ - 0.27 32.НГК-ТРЕЙД - 0.26 33.ЧЕРКАСЬКИЙ ЗАВОД АВТОХІМІЇ - 0.25 34.ОТ ГРУП - 0.25 35.АПІС УКРАЇНА - 0.24 36.АТС УКРАЇНА - 0.17 37. СВІТ Т - 0.14 38.БІТРЕЙД ВЕСТ - 0.14 39.КОБА - 0.13 40.АТ ПІЛСНЕР УКРАЇНА - 0.13 41.ТОРГІВЕЛЬНИЙ ДІМ МЕД УКРАЇНИ - 0.13 42.МІЛА МЕД - 0.13 43.УКРАЇНСЬКЕ ТОВАРИСТВО МЕДУ - 0.12 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
лінивий пасічник Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 3 минуты назад, UkrUser сказал: 30 минут назад, лінивий пасічник сказал: а що трапилось з валерою мабуть перемудрив сам себе Я Вам більше скажу, щойно звірився, у нас немає жодного Валери заготовача. Давайте конкретно контакти, нижник валерій телефон у себе я зтер та якщо цікаво його телефон я виставляв в тому році тут на форумі в темі про ціну меду цей чоловік представлявся заготовачем бартніка особисто я відвіз йому на аналіз мед у тому році результату жду до ціїї пори спочатку розповідав що лаборанти на стажуванні в польші і потрібно трохи почекати а потім перестав відповідати на дзінки 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
UkrUser Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 2 хвилини тому, vovchik13033 сказав: А який резон кричати жто лідер , Цим, я хотів сказати, що ми лідери і це закономірно, що менші гравці будуть намагатися урвати у нас "шматок ринку", у жодному разі я не хвалюся. 4 хвилини тому, vovchik13033 сказав: А то - Валери немає і так дальше . Валери у нас і правда немає. Я ж прошу дати координати Вашого Валери, щоб дізнатися хто він саме є. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олег77 Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 1 минуту назад, UkrUser сказал: Хто загубив Ваші аналази пишіть контакти мені у повідомлення. А ви хто? представтесь будь- ласка,я Конюшенко Олег Петрович. 2014рік помню лаборантка Зіна була і син власника толі Владіслав заносчевий такий нагленький,це не ви часом були? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
UkrUser Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 3 хвилини тому, лінивий пасічник сказав: нижник валерій У нас такого правда немає. І лаборанти наші на стажування до Польщі не їздять. Можливо зав.лаб і була. Я не знаю. Але в любому випадку лабораторія не могла закритись і всі одночасно поїхали до Польщі. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.