Перейти к содержанию

Бартнік / Бартник Хмельницька обл. м.Ізяслав

Рекомендуемые сообщения

19 часов назад, UkrUser сказал:

До нас приходить мед в мішках, целофанових мішках, у якихось каструлях з прив'язаними кришками. Тому ми боремося за культуру виробництва. Уявіть собі картину: до нас приїздять потенційні клієнти, наприклад з Англії. Ходять по складах і бачать таку картину, як думаєте, ми можемо пропонувати йому високу ціну? Тому ми хочемо стимулювати пасічників заготовляти мед у бочках, чи алюмінієвих бідонах

привозьте всих англічан до нас у місто і покажіть їм   в якому обідраному гаражі де ремонтують машини складувався і приймався вам мед:ay:оце  й уся культура виробництва:blink:

20 годин тому, Борода-1 сказав:

Біля мене недалеко приймали Ваші представники заготовляли мед у пасічників.я був "невільним" посередником так як маючи бджоломагазин контактую з багатьма бджолярами і надавав інформацію заготівельників меду.Наскільки я інформований спочатку все було по правилах: брались проби для дослідження,давались розписки ,видавлись гроШі.

Але  на якомусь етапі ставався збій .Після повної оплати деяким бджолярам телефонували і вимагали вернути певну суму грошей назад так як у меді виявився антибіотик,дивним чином сума повернених  грошей еквівалент ціні тарі у якій здавався мед(20 літрове відро)

Для прикладу бджоляр здав 1200 кг меду по 27 грн-вимагали  вернути 2 грн назад.

Може і правда я не ,виключаю ,  був знайдений антибіотик ,але чому саме 2 грн?

Розясніть!

Конкретно ця ситуація роз'яснена особистим повідомленням. Якщо @Борода-1 захоче висвітлити її тут - я не проти.

5 часов назад, Боярка сказал:

Вы скажите четко , что цена 32 гр + процент заготовителя если пчеловод привезет сам партию 10т и выше .

Где можно взять тару , на фирме в Изяслове или ?

Да...   не   дадут  они пчеловоду  %  заготовителя...Они  своих  заготовителей не  могут оставить без работы  --берегут...   Доходит  то  того  что  заготовитель  на  месте  предлагает больше  чем  фирма  с моей  доставкой...

2 часа назад, UkrUser сказал:

А я у вас запитую, чи буде вам вигідно везти мед з Харкова, Луганська і інших віддалених районів до нас, маючи 1 грн більше? 

Местным Вашим  пчеловодам  по любом  выгодно вот по этому Вы и уцепились за эту гривну..   Но заготовители за гривну не работают её сест соляра  да ещё и не всегда фатит...    Мне  заготовители  уже на  месте  дают  33 гр...А им  его ещё транспортировать..  и себе как год  так  новую машину купить..      Так  что речь далеко не об  1 гр...

21 хвилину тому, лінивий пасічник сказав:

якщо в вас скрізь працюють такі заготовачі як м.Гадяч:at:

Річ у тім, що конкретно у місті Гадяч у нас немає заготівельників. Контакти можете дати особистим повідомленням?

7 минут назад, лінивий пасічник сказал:

привозьте всих англічан до нас у місто і покажіть їм   в якому обідраному гаражі де ремонтують машини складувався і приймався вам мед:ay:оце  й уся культура виробництва:blink:

Або на яких iржавих з облiзлим цинком качаеться той мед 

iз такою закупiвельною цiною медогонки не скоро замiнимо на новi по 18-25 тис гривень 

6 минут назад, Сергей Тюркин сказал:

Так  что речь далеко не об  1 гр...

А минимум о 4-6 гривнах 

24 хвилини тому, Wladimir_K сказав:

Ви ж самі просили за статистику США? Так само є річна з ЄС

Хіба я казав дайте мені статистику США чи ЄС? Я думав, у вас є статистика по експортерам, хто скільки експортував, відсоток експорту, ціна.

2 минуты назад, UkrUser сказал:

Річ у тім, що конкретно у місті Гадяч у нас немає заготівельників. Контакти можете дати особистим повідомленням?

5 минут назад, UkrUser сказал:
26 минут назад, лінивий пасічник сказал:

якщо в вас скрізь працюють такі заготовачі як м.Гадяч:at:

а що трапилось з валерою мабуть перемудрив сам себе:umora: 

Зараз на форумі знайду статистику, від Вас очікую Вашої. І тут форумчани запитують про відому Вам заготовача з Харківської обл., яка взяла мед, а гроші не віддає.

Так само, що з чернігівськими "спеціалістами" 

@UkrUser, в першу чергу поважаючи себе і бджолярів в яких Ви купляєте мед, з якими ведете зараз дискусію , як представник "Бартніка" могли б і назватися, вказати як Вас звати, Вашу посаду і тд., а то може скластися враження що  ми тут спілкуємося зовсім не з тими людьми,  наприклад зі сторожем самої фірми, або навіть з чоловіком який зовсім не має ніякого відношення до "Бартніка". Чи для Вас це так принципово заховатися за нік і не представитися? Дякую!  

19 минут назад, UkrUser сказал:

Я думав, у вас є статистика по експортерам, хто скільки експортував, відсоток експорту, ціна.

Вы ,как-то ответы свои строите......как в Одессе-вокруг да около. Не одного внятного.:ae:

@Fabro, Вань у мене є прохання, скопіюйте статистику ту, що наводили.

Пасічники сильно багато стали знати "комерційної інформації" от і зондуються джерела витоку, така моя думка.

20 часов назад, UkrUser сказал:

Сергій, я так розумію, у Вас є негативний досвід здачі меду на "Бартнік"?

і в мени також,моі аналізи попросту загубили.

3 минуты назад, Wladimir_K сказал:

Пасічники сильно багато стали знати "комерційної інформації" от і зондуються джерела витоку, така моя думка.

Ви маєте на увазі рейтинг фірм? Прописати сюди?

1 минуту назад, Fabro сказал:

Ви маєте на увазі рейтинг фірм? Прописати сюди?

Так.

28 хвилин тому, лінивий пасічник сказав:

Я Вам більше скажу, щойно звірився, у нас немає жодного Валери заготовача. Давайте конкретно контакти,

27 минут назад, Fabro сказал:

як представник "Бартніка" могли б і назватися, вказати як Вас звати, Вашу посад

Та судя по відповідям та замашкам - якась керівна посада ( можливо начальник якогось відділу ) , інша справа що тема зійшла в формат " у кого круче бицепсы " . А хотілося б побачити , щось більш грунтовне . 

3 хвилини тому, vovchik13033 сказав:

А хотілося б побчити , щось більш грунтовне

А смисл?

30 хвилин тому, Wladimir_K сказав:

Зараз на форумі знайду статистику, від Вас очікую Вашої. І тут форумчани запитують про відому Вам заготовача з Харківської обл., яка взяла мед, а гроші не віддає.

Так само, що з чернігівськими "спеціалістами" 

Мова йде про кого конкретно з Харківської обл., поясніть кого як і кому вона винна гроші? З Чернігівськими спеціалістами поки не можу говорити.

15 хвилин тому, Олег77 сказав:

і в мени також,моі аналізи попросту загубили.

Хто загубив Ваші аналази пишіть контакти мені у повідомлення.

2 минуты назад, kastor сказал:

А смисл?

А який резон кричати жто лідер , а хто ні . Як на мене краще б подали списки своїх заготовлювачів по областях , їх телефони , координати . А то - Валери немає і так дальше .

5 хвилин тому, vovchik13033 сказав:

" у кого круче бицепсы "

Я, правда, не ставив собі за мету "мірятися". Можливо десь мене неправильно зрозуміли.

21 минуту назад, Wladimir_K сказал:

1.ЮКРЕЙНІАН БІ -14,32%

2.АГРО ІСТ ТРЕЙД -14.3

3.СОДРУЖЕСТВО - 11.68

4.УКРАЇНСЬКИЙ МЕД - 9.96

5.АСКАНІЯ-ПАК - 5.74

6.МЕДОВИЙ КРАЙ - 4.77

7.БАРТНІК - 4.46

8.ДЖЕСА - 4.15

9.ГНУ ЕКСПОРТ - 4.11

10.ЛУМЕЛІ - 2.51

11.ІНТЕРТОРГ - 2.29

12.МЕД-ОК - 2.0

13.УКРАЇНСЬКИЙ ЦЕНТР МЕДУ - 1.53

14.АЛЬВАРІУМ УКРАЇНА - 1.48

15.БЕЗПЕКА МЕДУ - 1.48

16.МЕГАНОМ-АП -1.39

17.МЕДОВА ДОЛИНА - 1.25

18. ОРГАНІК ТРЕЙДІНГ КОМПАНІ - 1.08

19.РОМАН - 1.03

20.МЕД УКРАЇНИ - 0.93

21.БІО ЛЕНД - 0.82

22.НГК-УКРАЇНА - 0.79

23.МЕД ПОДІЛЛЯ - 0.61

24.УКРАВІАЗАКАЗ - 0.55

25.РК.ФУД - 0.53

26.ГЕРА - 0.53

27.РУР ГРУП С.А.Ь - 0.5

28.АГРОЦЕНТР РОЗВИТКУ БДЖІЛЬНИЦТВА "СПАС" - 0.39

29.МЕДОВА КОРПОРАЦІЯ КЕЛЬМАНН - 0.39

30.ЮХАНІ - 0.27

31.АТЛАС ЕКСПОРТ - 0.27

32.НГК-ТРЕЙД - 0.26

33.ЧЕРКАСЬКИЙ ЗАВОД АВТОХІМІЇ - 0.25

34.ОТ ГРУП - 0.25

35.АПІС УКРАЇНА - 0.24

36.АТС УКРАЇНА - 0.17

37. СВІТ Т - 0.14

38.БІТРЕЙД ВЕСТ - 0.14

39.КОБА - 0.13

40.АТ ПІЛСНЕР УКРАЇНА - 0.13

41.ТОРГІВЕЛЬНИЙ ДІМ МЕД УКРАЇНИ - 0.13

42.МІЛА МЕД - 0.13

43.УКРАЇНСЬКЕ ТОВАРИСТВО МЕДУ - 0.12

3 минуты назад, UkrUser сказал:
30 минут назад, лінивий пасічник сказал:

Я Вам більше скажу, щойно звірився, у нас немає жодного Валери заготовача. Давайте конкретно контакти,

нижник валерій телефон у себе я зтер та якщо цікаво його телефон я виставляв в тому році тут на форумі  в темі про ціну меду цей чоловік представлявся заготовачем бартніка особисто я відвіз йому на аналіз мед у тому році результату жду до ціїї пори:umora: спочатку розповідав що лаборанти на стажуванні в польші і потрібно трохи почекати а потім перестав відповідати на дзінки

2 хвилини тому, vovchik13033 сказав:

А який резон кричати жто лідер ,

Цим, я хотів сказати, що ми лідери і це закономірно, що менші гравці будуть намагатися урвати у нас "шматок ринку", у жодному разі я не хвалюся.

4 хвилини тому, vovchik13033 сказав:

А то - Валери немає і так дальше .

Валери у нас і правда немає. Я ж прошу дати координати Вашого Валери, щоб дізнатися хто він саме є.

1 минуту назад, UkrUser сказал:

Хто загубив Ваші аналази пишіть контакти мені у повідомлення.

А ви хто? представтесь будь- ласка,я Конюшенко Олег Петрович. 2014рік помню лаборантка Зіна була і син власника толі Владіслав  заносчевий такий нагленький,це не ви часом були?

3 хвилини тому, лінивий пасічник сказав:

нижник валерій

У нас такого правда немає. І лаборанти наші на стажування до Польщі не їздять. Можливо зав.лаб і була. Я не знаю. Але в любому випадку лабораторія не могла закритись і всі одночасно поїхали до Польщі.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...