Боярка Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 6 минут назад, UkrUser сказал: Я ще раз хочу вам повторити: фактично ми сплачуємо вищу ціну ніж 32 грн, так як без заготовачів працювати не можемо. Стосовно тари: ми даємо тару, стільки, скільки Ви плануєте відкачати меду. Якщо ж, з різних причин, Ви відкачали менше, ніж планували, просто повернете пусту тару. Ми не зобов'язуємо наповнити усі взяті бочки Вы скажите четко , что цена 32 гр + процент заготовителя если пчеловод привезет сам партию 10т и выше . Где можно взять тару , на фирме в Изяслове или ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 27 января, 2017 Автор Share Опубликовано 27 января, 2017 17 минут назад, UkrUser сказал: Чому Ви вважаєте, що ми занижуємо експортну ціну. Для чого це конкретно "Бартніку", адже ми продавали мед за кордон по вищій ціні. Невже ви і правда думаєте, що нові експортери з обсягами експорту в 100т в рік нам конкуренти? Ні, 100т це 3 години роботи одного нашого заготовача (у нас є такі, за певних умов вони можуть дати такий об'єм). Невже ви думаєте, що ми занижуємо ціну, тільки тому, що не хочемо допустити нових гравців на експортний ринок? Чому це тільки пасічники кажуть, так кажуть багато експортерів на різних зустрічах за "чашкою кави". А іншої інформації і немає. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kostya-Костя Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 Ну , що тут говорити ! Перекупщиків створили ми самі ! із-за не довіри один одному , я так розумію .... І все йде до того , що обставини рано чи пізно нас примусять і буде революція тут на форумі в виді боротьби проти перекупів, а саме банити їх . А нам об'єднуватись і створювати кооперативи , чи спілки для подальші реалізації меду по вигідній ціні ! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 27 января, 2017 Автор Share Опубликовано 27 января, 2017 28 минут назад, UkrUser сказал: Багато хто пише стосовно більшої ціни на базі для пасічників. Пропонуйте конкретний об'єм,якщо він у вас є. Інакше, для чого це все говорити і піднімати таке питання. Я ще раз хочу вам повторити: фактично ми сплачуємо вищу ціну ніж 32 грн, так як без заготовачів працювати не можемо. Стосовно тари: ми даємо тару, стільки, скільки Ви плануєте відкачати меду. Якщо ж, з різних причин, Ви відкачали менше, ніж планували, просто повернете пусту тару. Ми не зобов'язуємо наповнити усі взяті бочки Пасічники багато не вимагають. Є світова ціна, яку помісячно публікують скажімо в США, є заробіток експортера і є заробіток пасічника. Звичайний розрахунок в цифрах. Експортер має виграш на об'ємі. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
UkrUser Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 2 години тому, Боярка сказав: Где можно взять тару , на фирме в Изяслове или ? Тару можна взяти у нас, в Ізяславі, якщо розраховуєте на партію в 600 і більше кг, або у наших заготівельників, якщо на меншу партію Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
UkrUser Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 2 години тому, Kostya-Костя сказав: Ну , що тут говорити ! Перекупщиків створили ми самі ! із-за не довіри один одному , я так розумію .... І все йде до того , що обставини рано чи пізно нас примусять і буде революція тут на форумі в виді боротьби проти перекупів, а саме банити їх . А нам об'єднуватись і створювати кооперативи , чи спілки для подальші реалізації меду по вигідній ціні ! Експортери і пасічники один без одного не можуть працювати, адже комусь потрібно продавати мед закордон. Якщо Ви зібралися банити, то скажіть навіщо банити тут, на форумі. Я читаю цю тему, відповідаю на ваші питання, обіцяю вирішити проблеми, які виникають у вас під час здачі меду. Який вам зиск з того, якщо я покину цей форум? Кооператив - це завжди добре, пасічники повинні відстоювати свої права, тільки перед тим, як виходити на експорт, дайте відповідь на таке питання: що ви зробите, для того, щоб знайти клієнтів? 2 години тому, Wladimir_K сказав: Є світова ціна, яку помісячно публікують скажімо в США Ця світова ціна, вона де публікується? Можна подивитись, а то Ви вже тричі кажете ніби обізнані і знаєте хто по скільки продає, але її так і не показали тут? Це середня ціна по усіх країнах, чи в розрізі по країнам? 2 години тому, Wladimir_K сказав: Чому це тільки пасічники кажуть, так кажуть багато експортерів на різних зустрічах за "чашкою кави". Не думали, що це тому, що хочуть у нас трохи забрати ринку, адже ми лідери? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
UkrUser Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 7 годин тому, Wladimir_K сказав: Купувати мед по ціні на 2 грн. більшій чим Ви домовляєтеся на зборах. Можливо Ви неуважно читаєте те що я пишу. Якби ми домовлялися на зборах за ціну, та нас би вже конкуренти давно затягали б по судах, так як така діяльність протизаконна. 2 години тому, Боярка сказав: Вы скажите четко , что цена 32 гр + процент заготовителя если пчеловод привезет сам партию 10т и выше Вам кажу "чотко", якщо Ви просто з цікавості питаєте - то мед по 32. Якщо маєте об'єм, впевнені, що мед без антибіотиків і маєте змогу привезти - телефонуйте, можливо домовимось Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 27 января, 2017 Автор Share Опубликовано 27 января, 2017 19 минут назад, UkrUser сказал: Не думали, що це тому, що хочуть у нас трохи забрати ринку, адже ми лідери? Візьміть у відсотковому відношенні цифри експорту і за останні роки і побудуйте криву? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
UkrUser Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 6 годин тому, Пчеломучитель_ua сказав: Вот удивительно! Прокладкам выгодно ездить по селам, собирать партию кусками от 300 кг, свозить это в кучу, те же анализы(как они говорят) потом доставка возня с наличкой, возвратом тары и т.д. А пасечника привезти 20т не выгодно, вот чудо... Так, їм вигідно тому, що їх багато по всі Україні. А я у вас запитую, чи буде вам вигідно везти мед з Харкова, Луганська і інших віддалених районів до нас, маючи 1 грн більше? Можливо з Вінниці і вигідно буде, але ми ж працюємо по всій Україні. 4 хвилини тому, Wladimir_K сказав: Візьміть у відсотковому відношенні цифри експорту і за останні роки і побудуйте криву? І що я маю там побачити? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 27 января, 2017 Автор Share Опубликовано 27 января, 2017 17 минут назад, UkrUser сказал: І що я маю там побачити? Скільки лідер за ці роки втратив на ринку експорту меду. Ось статистика за вересень, на цьому ресурсі є і за грудень, одиниця виміру "паунд". http://usda.mannlib.cornell.edu/usda/ams/FVMHONEY.pdf 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 3 минуты назад, UkrUser сказал: Так, їм вигідно тому, що їх багато по всі Україні. А я у вас запитую, чи буде вам вигідно везти мед з Харкова, Луганська і інших віддалених районів до нас, маючи 1 грн більше? Можливо з Вінниці і вигідно буде, але ми ж працюємо по всій Україні. Не совсем понятно Мне не выгодно везти мёд свой а Бартнику выгодно 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
UkrUser Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 27 хвилин тому, Мико сказав: Не совсем понятно Мне не выгодно везти мёд свой а Бартнику выгодно Ну у вас же є обмеження на здачу на 160 000 ніби зараз. Тобто на 5т, і чи вигідно буде вам везти з Куп'янська Ваші партії, які однозначно менші за 20т, я ж не знаю, Ваших грошей не рахую А заготовачі формують партії по 20т. відповідно, чим більша партія відправляється, тим менші витрати на доставку. І гроші на базі ми виплачуємо на картку, а не готівкою, і через декілька днів, після здачі. Такі умови Вам підходять? 27 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Скільки лідер за ці роки втратив на ринку експорту меду. За Вашими даними, скільки відсотків ринку ми займаємо? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 3 минуты назад, UkrUser сказал: Ну у вас же є обмеження на здачу на 160 000 ніби зараз. Тобто на 5т, і чи вигідно буде вам везти з Куп'янська Ваші партії, які однозначно менші за 20т, я ж не знаю, Ваших грошей не рахую А заготовачі формують партії по 20т. відповідно, чим більша партія відправляється, тим менші витрати на доставку Нiяких обмежень То просто у деяких не бажання платити податки Для законослухняного вигiдно не платити за послуги закупiвельника iнколи да 4-5 гривень з кг не законослухняним вигiднiще здати закупiвельнику зовсiм без паперiв 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 27 января, 2017 Автор Share Опубликовано 27 января, 2017 10 минут назад, UkrUser сказал: За Вашими даними, скільки відсотків ринку ми займаємо? Є офіційна статистика на середину 2016 р. "Бартнік" займає 6%, Укр.Бі -14%. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 9 минут назад, UkrUser сказал: Тобто на 5т, і Если Бартник даст ценуту что даёт заготовителямто выгодно и 5 тонн везти Но Бартник никогда не даст ту же ценучто и заготовителю Ведь ему выгодней работать с несколькими заготовителями чем с ордою пчеловодов Один раз пришлось в Урюпинск везти, там была ну очень сладкая цена Так двое суток в очереди на сдачу мёда стояли 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 при колективній здачі меду приблизно 5 тон яку ціну дасть ваш заготовач на місці унас 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
UkrUser Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 Є офіційна статистика на середину 2016 р. "Бартнік" займає 6%, Укр.Бі -14%.То ми лідери, чи ні? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 27 января, 2017 Автор Share Опубликовано 27 января, 2017 28 минут назад, UkrUser сказал: То ми лідери, чи ні? І яке це має значення. В цифровому варіанті так, якщо об'єднати цифри. Якщо брати окремо, то найбільше за 2015 р. експортували меду "Агро Іст Трейд", а за 2016 р. невелика перевага УкрБі. А Вас не насторожує те, що доля ринку сумарна "Бартніка" падає? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пчеломучитель_ua Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 После всех ответов UkrUser сложилось впечатление что цель наоборот снизить рейтинг/авторитет "Бартника" 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
UkrUser Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 39 хвилин тому, Wladimir_K сказав: А Вас не насторожує те, що доля ринку сумарна "Бартніка" падає? За Вашою статистикою, у порівнянні з 2015 роком ми втратили свої позиції? Де Ви дивитесь статистику, покажіть мені. Я нова людина тут і володію не усією інформацією 16 хвилин тому, Пчеломучитель_ua сказав: После всех ответов UkrUser сложилось впечатление что цель наоборот снизить рейтинг/авторитет "Бартника" Правда, і з чого Ви зробили такі висновки? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 27 января, 2017 Автор Share Опубликовано 27 января, 2017 14 минуты назад, UkrUser сказал: За Вашою статистикою, у порівнянні з 2015 роком ми втратили свої позиції? Де Ви дивитесь статистику, покажіть мені. Я нова людина тут і володію не усією інформацією Правда, і з чого Ви зробили такі висновки? У мене немає Моєї неМоєї, у мене є статистика, яка є у вільному доступі в інтернеті. У поважного експортера і лідера ринку на столі повинна лежати справжня статистика, з якою можна було б поділитися тут. Я лише знаю одне, що не так з 5-7 р. назад "Бартнік" займав близько 40%, джерел і років уже напевне не знайду. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
UkrUser Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 3 хвилини тому, Wladimir_K сказав: У мене немає Моєї неМоєї, у мене є статистика, яка є у вільному доступі в інтернеті. Ну десь же ви берете статистику, що позиції Бартніка, в порівнянні з 2015 роком, знизилися. Прошу Вас показати її, ви мені статистику США показуєте. Хоча вона дійсно цікава, тут не просто ціни, а й погода, врожаї, приготування пасічників до зими. Було б добре, якби у нас так відповідально підходили до бджільництва. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 27 января, 2017 Автор Share Опубликовано 27 января, 2017 10 минут назад, UkrUser сказал: Ну десь же ви берете статистику, що позиції Бартніка, в порівнянні з 2015 роком, знизилися. Прошу Вас показати її, ви мені статистику США показуєте. Хоча вона дійсно цікава, тут не просто ціни, а й погода, врожаї, приготування пасічників до зими. Було б добре, якби у нас так відповідально підходили до бджільництва. Я не кажу за 2015-2016 р., у мене кінця 2016 р. немає, вона у нас на форумі присутня, не бачу бажання ділитися інформацією з Вашої сторони. Порівняйте відсотки ринку 2013 з 2015 р. Ви ж самі просили за статистику США? Так само є річна з ЄС і у Вас вона напевне є, якщо Ви налаштовані на конструктивний діалог представника експортера з пасічницькою спільнотою тут на форумі. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
лінивий пасічник Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 19 часов назад, UkrUser сказал: Чому тоді стільки негативу стосовно нас? якщо в вас скрізь працюють такі заготовачі як м.Гадячто з перших (як ви не одноразово наголошували) поступово будете останніми 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
kudla14 Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 12 минуты назад, UkrUser сказал: Було б добре, якби у нас так відповідально підходили до бджільництва. Нетiльки до бджiльництва а i до закупки у пасiчникiв продукцii 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.