Сабур Опубликовано 31 августа, 2015 Share Опубликовано 31 августа, 2015 http://www.google.com/chrome/ Дякуй, бедам вучыць 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 31 августа, 2015 Share Опубликовано 31 августа, 2015 Два питання:- Чому в окремих користувачів висвітлюється старий нік?- Збоку на головній є віконечко "Лучшие авторы" і нижче їх репутація. Як вона визначається? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 31 августа, 2015 Share Опубликовано 31 августа, 2015 Два питання:- Чому в окремих користувачів висвітлюється старий нік?Тому що більше немає відображуваного імені. Лише нікДва питання:- Збоку на головній є віконечко "Лучшие авторы" і нижче їх репутація. Як вона визначається? Кому скільки натиснули кнопочку "нравится" 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр Васильєв Опубликовано 31 августа, 2015 Share Опубликовано 31 августа, 2015 Два дня не входил, а тут , ничего привыкнем. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 1 сентября, 2015 Share Опубликовано 1 сентября, 2015 Два дня не входил, Так и за прогулы могут уволить 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 1 сентября, 2015 Share Опубликовано 1 сентября, 2015 На жаль, розробники сучасних браузерів ніяк не можуть домовитися і є відмінність в відображенні одних і тих же сайтів. Самим проблемним вважають якраз Оперу. За ним йде експлорер. Ну, значить похеримо Оперу. А як же на смартфоні? Тільки оперу підтримує... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 1 сентября, 2015 Share Опубликовано 1 сентября, 2015 У мене якраз Опера налаштована ,все працюе Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 1 сентября, 2015 Share Опубликовано 1 сентября, 2015 Ну, значить похеримо Оперу. А як же на смартфоні? Тільки оперу підтримує...Можна встановити будь-який браузер для смартфонів. У мене є 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 1 сентября, 2015 Share Опубликовано 1 сентября, 2015 У мене працює на стандартному в мобільному. А взагалі для мобільного треба буде Tapa talk притестувати. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Voblin_UA Опубликовано 1 сентября, 2015 Share Опубликовано 1 сентября, 2015 А взагалі для мобільного треба буде Tapa talk притестувати. Дык, какая помощь нужна? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 1 сентября, 2015 Share Опубликовано 1 сентября, 2015 Дык, какая помощь нужна?Добавить времени в сутках. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Voblin_UA Опубликовано 1 сентября, 2015 Share Опубликовано 1 сентября, 2015 Аааа, это нам знакомо Ну, ты свисти, если что 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Solo Опубликовано 1 сентября, 2015 Share Опубликовано 1 сентября, 2015 Було би непогано десь в шапці форуму поставити кнопочку переходу на сайт точка.І ще. Підкажіть мені, будь ласка, як налаштувати форум щоб щоб бачити останнє непрочитане повідомлення з теми або розділу. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рус Опубликовано 1 сентября, 2015 Share Опубликовано 1 сентября, 2015 Бледно сильно. Сделайте красок побольше 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 1 сентября, 2015 Share Опубликовано 1 сентября, 2015 Бледно сильно. Сделайте красок побольшеДля цього потрібно відповідно відредагувати тему або взяти готову, наскільки розумію це буде реалізовано трохи пізніше. І тут як в страві з перцем головне не переперчити. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 1 сентября, 2015 Share Опубликовано 1 сентября, 2015 поміняли шило на мило,сайт відкривається дуже повільно і чому мова тільки російська. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 1 сентября, 2015 Share Опубликовано 1 сентября, 2015 поміняли шило на мило,сайт відкривається дуже повільно і чому мова тільки російська.Чому шило на мило? Завантаження можливо повільніше на слабкому інтернеті, але це явище тимчасове, а на рахунок української мови, як тільки зроблять переклад локалізації і ніяких проблем, а так в IТ технологію змінюються дуже швидко і 10 років це вже дуже багато, коротко стільки рідко живуть. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Любомир Опубликовано 1 сентября, 2015 Share Опубликовано 1 сентября, 2015 як змінити нік? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 1 сентября, 2015 Share Опубликовано 1 сентября, 2015 як змінити нік?http://tochok.info/forum/index.php?/topic/10343-как-изменить-имя-пользователя/ Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 1 сентября, 2015 Share Опубликовано 1 сентября, 2015 Для цього потрібно відповідно відредагувати тему або взяти готову, наскільки розумію це буде реалізовано трохи пізніше. І тут як в страві з перцем головне не переперчити.Було б непогано, щоб дизайн був максимально схожий зі старим. Адже це вже бренд, не практично його змінювати. Та й звикати простіше.Цитування в старій версії було зручніше. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 1 сентября, 2015 Share Опубликовано 1 сентября, 2015 - Як вставити смайлик з інших ресурсів? В старій версії достатньо було зкопіювати ВВкод. А тут щось важко в'їхати.- Як видалити власні добавлені файли? Не знайду потрібної кнопки.- Якщо можна, зробити "Предварительный просмотр" як в старій версії - дуже зручна можливість Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 1 сентября, 2015 Share Опубликовано 1 сентября, 2015 - Як вставити смайлик з інших ресурсів? В старій версії достатньо було зкопіювати ВВкод. А тут щось важко в'їхати.- Як видалити власні добавлені файли? Не знайду потрібної кнопки.- Якщо можна, зробити "Предварительный просмотр" як в старій версії - дуже зручна можливість- Як лінк на малюнок.- Десь має бути в особистих налаштуваннях- Немає такого функціоналу, наскільки я знаю. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 3 сентября, 2015 Share Опубликовано 3 сентября, 2015 У мене на телефоні неможливо написати повідомлення тільки закладка Вставить медиа, банер Дом пасечника не маштабується. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 3 сентября, 2015 Share Опубликовано 3 сентября, 2015 У мене на телефоні неможливо написати повідомлення тільки закладка Вставить медиа, банер Дом пасечника не маштабується.А що за телефон? Яка версія Андроіда? Ато у мене нормально можна писати. Банер прибрав поки. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 3 сентября, 2015 Share Опубликовано 3 сентября, 2015 А що за телефон? Яка версія Андроіда? Ато у мене нормально можна писати. Банер прибрав поки. З телефоном, вибачаюсь,це були напевне у мене нюанси, зараз все у нормі. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.