Petrovych61 Опубликовано 21 марта, 2016 Share Опубликовано 21 марта, 2016 Я щось в Tapa talk Точка не можу знайти. Як він там обізваний? Був же, а смартфон поміняв і не знаходжу... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 21 марта, 2016 Share Опубликовано 21 марта, 2016 12 минуты назад, Petrovych61 сказал: Я щось в Tapa talk Точка не можу знайти. Як він там обізваний? Був же, а смартфон поміняв і не знаходжу... Та ніби-то є. Форум на Точку. Там потрібно пошук натиснути після того як цю фразу ввели. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ілюха Опубликовано 12 апреля, 2016 Share Опубликовано 12 апреля, 2016 Чому постійно змінювати пароль, щоб увійти на форум. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Любомир Опубликовано 12 апреля, 2016 Share Опубликовано 12 апреля, 2016 В 20.03.2016в10:27, Petrovych61 сказал: Я щось в Tapa talk Точка не можу знайти. Як він там обізваний? Був же, а смартфон поміняв і не знаходжу... Тез зіткнувся із такими проблемами: їх там кілька форумів на точку наш потрібно шукати увівши tochok.info/ появиться ава Санича оце він. Вибрати опцію "відстежувати" і не потрібно буде вводити пароль. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 12 апреля, 2016 Share Опубликовано 12 апреля, 2016 6 часов назад, Ілюха сказал: Чому постійно змінювати пароль, щоб увійти на форум. Скоріш усього це якась локальна проблема вашого комп"ютера. Раджу почистити кукі або переустановити браузер. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 15 апреля, 2016 Share Опубликовано 15 апреля, 2016 при воборі *відповісти в тему* з*являються чужі таблички, це мій *косяк*, як його збавитись? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 20 апреля, 2016 Share Опубликовано 20 апреля, 2016 Другий день проблема: не відкриваються сторінки з останніми повідомленнями, якщо клацати з головної сторінки. Пише "невозможно отобразить страницу". Повністю всі. Якщо зайти в назву теми і клацнути по останній сторінці - все працює. Шо за біда? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 20 апреля, 2016 Share Опубликовано 20 апреля, 2016 5 минут назад, ромео сказал: Шо за біда? Щось локально. На форумі змін не було останнім часом. І у мене все працює. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 20 апреля, 2016 Share Опубликовано 20 апреля, 2016 29 минуты назад, Sanich сказал: Щось локально. На форумі змін не було останнім часом. І у мене все працює. Не можу подивитись "уведомления" і при відправці повідомлення пише "запрашиваемая страница не существует". Хоча пост публікується. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 23 апреля, 2016 Share Опубликовано 23 апреля, 2016 В 20.04.2016 в 23:44, ромео сказал: Не можу подивитись "уведомления" і при відправці повідомлення пише "запрашиваемая страница не существует". Хоча пост публікується. Все наладилось само собою, але три дні був повний ступор 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Алёнка Опубликовано 28 апреля, 2016 Share Опубликовано 28 апреля, 2016 У меня иногда бывает такое: начинаю писать сообщение, а внизу вместо кнопочки "отправить ответ" пишет "сохранение..." и не нажимается, и сообщение отправить невозможно. Это нечасто, но всё равно... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 28 апреля, 2016 Share Опубликовано 28 апреля, 2016 13 минуты назад, Алёна сказал: У меня иногда бывает такое: начинаю писать сообщение, а внизу вместо кнопочки "отправить ответ" пишет "сохранение..." и не нажимается, и сообщение отправить невозможно. Это нечасто, но всё равно... Бывает. Советую скопировать написанный текст, перегрузить страницу и отправить ответ опять. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gucul Опубликовано 2 мая, 2016 Share Опубликовано 2 мая, 2016 Зайшов з чужого компа.З свого вже к-а місяців не можу зайти.Пише -сайт не відповідає. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 2 мая, 2016 Share Опубликовано 2 мая, 2016 10 минут назад, gucul сказал: Зайшов з чужого компа.З свого вже к-а місяців не можу зайти.Пише -сайт не відповідає. Попробуйте відключити фаєрвол у операційній системи чи антивірусі, а видалити правило по якому блокується. В одного з користувачів так все вирішилося. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gucul Опубликовано 2 мая, 2016 Share Опубликовано 2 мая, 2016 13 минуты назад, Wladimir_K сказал: Попробуйте відключити фаєрвол у операційній системи чи антивірусі, а видалити правило по якому блокується. В одного з користувачів так все вирішилося. Відключив.ніц не помогло. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 2 мая, 2016 Share Опубликовано 2 мая, 2016 5 минут назад, gucul сказал: Відключив.ніц не помогло. На інші сайти зайти можна? Необхідно ще уважно подивитися в операційній системі особливо у Windows 7 і вище, буває в антивірусі недостатньо. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gucul Опубликовано 2 мая, 2016 Share Опубликовано 2 мая, 2016 17 минут назад, Wladimir_K сказал: На інші сайти зайти можна? Необхідно ще уважно подивитися в операційній системі особливо у Windows 7 і вище, буває в антивірусі недостатньо. Так ото ж бо.що на вcі інші заходжу.А де в опереційній ще шукати.в брандмаузері пише викл.? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 2 мая, 2016 Share Опубликовано 2 мая, 2016 25 минут назад, gucul сказал: Так ото ж бо.що на вcі інші заходжу.А де в опереційній ще шукати.в брандмаузері пише викл.? Не можете зайти лише зі свого комп"ютера? Якщо так, пришліть свій IP. Його можна взнати на 2IP.ru - можливо це хостер блокує. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 2 мая, 2016 Share Опубликовано 2 мая, 2016 25 минут назад, gucul сказал: Так ото ж бо.що на вcі інші заходжу.А де в опереційній ще шукати.в брандмаузері пише викл.? Що за ОС у Вас? А у антивірусі? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 2 мая, 2016 Share Опубликовано 2 мая, 2016 4 минуты назад, Sanich сказал: Не можете зайти лише зі свого комп"ютера? Якщо так, пришліть свій IP. Його можна взнати на 2IP.ru - можливо це хостер блокує. Хостер наврядчи думаю. Більш всього блокується фаєрволом в ОС чи антивірусі. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Любомир Опубликовано 2 мая, 2016 Share Опубликовано 2 мая, 2016 47 минут назад, Wladimir_K сказал: пришліть свій IP. щоб змінити ІР виключіть модем на 10 секунд і включіть буде новий ІР Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 3 мая, 2016 Share Опубликовано 3 мая, 2016 В 02.05.2016 в 20:12, Любомир сказал: щоб змінити ІР виключіть модем на 10 секунд і включіть буде новий ІР Не все так просто. В такому випадку змінюється лише локальний ІР у внутрішній мережі. А зовнішній ІР буде незмінний... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
skif Опубликовано 3 мая, 2016 Share Опубликовано 3 мая, 2016 On 02.05.2016 at 5:57 PM, gucul said: Зайшов з чужого компа.З свого вже к-а місяців не можу зайти.Пише -сайт не відповідає. я б радив почистисти усі кукі, історію, оновити браузери, вичистити з пк усю маленьку нечисть, якої останнім часом багато встановлюється (в тому числі російської від мейлру, яндекса, жовто-зелені щитки з китайськими підписами та ін.). При бажанні можна через teamviewer підключитись, допомогти) 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
siverit Опубликовано 4 мая, 2016 Share Опубликовано 4 мая, 2016 13 часа назад, skif сказал: я б радив почистисти усі кукі, історію, оновити браузери, вичистити з пк усю маленьку нечисть, якої останнім часом багато встановлюється (в тому числі російської від мейлру, яндекса, жовто-зелені щитки з китайськими підписами та ін.). задолбали эти трояны росийские 1. Через пуск/панель управления/программы - поудалять все ненужные программы 2. Сtr+Alt+Del / процессы - позакрывать все ненужные и подозрительные. Перед тем как закрывать, правой мышкой посмотреть расположение файлов. После закрытия процессов файлы желательно поудалять (Вообще в компе длжно работать минимум процессов - это Ваше быстродействие и системные ресурсы) 3. Проверить в программе которой Вы заходите в инет (Хром, Опера, Мозила и т.п.) настройки чтб не было подключено всяких разных ненужных дополнений. А ещё лучше эту прогу переустановить чтоб чисто было. В большинстве случаев эти действия Вам помогут. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
СЄРЖ Опубликовано 9 мая, 2016 Share Опубликовано 9 мая, 2016 таке запитання: відмітив що розділ прочитаний, помилково, чи можна якось це повернути назад щоб всі теми не переглядати поновому? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.