Перейти к содержанию

Доставки посылок (грузов) по Украине

Рекомендуемые сообщения

Список контактов всех служб доставки: http://uacargo.com.ua/kurerskie-sluzhby-ukrainy

Сегодня в очередной раз отправлял на Новой почте, две посылки до 1 кг. 25 грн. каждая, одна на 27 кг. - 95 грн.

Колеги, нужно отправить 10 собраных даданов на 12 рамок двухкорпусных из Сумской области в Николаевскую. Кто что посоветует? Чтобы было подешевле.

У нас в городе работает два грузоперевозчика (если не считать УкрПочты) - НП и Интайм. Если что нибуть заказываю через инет, то стараюсь через Интайм, ну а если не получается то уже через НП. Один раз случай был с Интаймом. Пересылал я мед в пластиковом ведре 2,5л. Положил ведро в пакет, обмотал скотчем и все. Приняли. Потом через пару дней звонит получатель и говорит: "Пришла мол на Интайм за посылкой, а они мне показывают пробитое пустое ведро (а мед был жидкий :) ), извиняются и говорят ждите компенсацию." Груз был застрахован на мин. сумму, не помню на сколько, но меньше стоимости меда. Сказали ждать месяц. Через недельку перезвонили из Интайма мне, уточнили, что я отправлял и как было упаковано. И сказали, что скоро заплатят, ждите. И таки действительно, где-то через месяц заплатили. Теперь стараюсь упаковывать груз лучше и страховать на полную стоимость. А на НП отправлял мед в 20л ведре, так заставили заплатить за деревяную обрешетку и получилось очень дорого. В общем, я на НП иду только в случае крайней необходимости.

Колеги, нужно отправить 10 собраных даданов на 12 рамок двухкорпусных из Сумской области в Николаевскую. Кто что посоветует? Чтобы было подешевле.

На сегодня Новая почта берет выше чем другие перевозчики. Так что смотрите что у Вас есть в городе, всегда можно посчитать по калькулятору грузоперевозка. :IMHO1:

Интаймом. Новой почтой дороже, но сохран лучше.

На протязі місяця замовляв декілька разів НОВА ПОШТа сама дорожча,а УКПОШТОЮ заказую завжди якщо відправник не лінується занести до УКРПОШТИ. :IMHO1:

Интаймом. Новой почтой дороже, но сохран лучше.
в Сумской продать, деньги переслать а там купить.

В залежності, що купую тим і користуюсь. Нова пошта лідер ринку, але і найдорожча, Делівері досить зручну і дешево, але гроші тоді наперед. Ще користувався Інтайм, Міст-експрес в принципі, щось посереднє. Міст-експрес особливістю є доставка під двері, але доставлять цілих 5-7 днів.

Я завжди намагаюся користуватися послугами Делівері. НК тільки у випадку неможливості або небажання 1 з сторін користуватися послугами даного перевірника. У них і правда на порядок вищі ціни.

Делівері намагаюся не користуватися. Сервіс як в совковому закладі. Як мінімум у Вінниці на складі №1. Як не в черзі пів години стоїш, то зі скандалом знаходиш робітника, який зробить тобі послугу і вивезе твоє замовлення. Тому відправляю туди лише важкі і об"ємні замовлення. ЗА все інше я краще переплачу на НП.

Вибору нема. Тільки НП. Сервіс, оперативність нормальні. Єдине - ціна. Особливо зараз. :ak: Трохи правда незрозумілі окремі моменти. Замовляв якось рамки в межах області, з одного південного району в північний. Думав, що буде дешевше, бо відстань невелика. Розраховував і на 1-2 дні виконання. На 3 день приходжу, цікавлюся де посилка. Оператор дивиться в комп і каже:" Їде з Умані в ...Київ" !!!??? :evrika: Такий гак давати? Не розумію. По якій логіці? 4 дні від відправлення. Ціна нічим не була дешевша, ніж із Києва. Другий випадок. Замовляв запчастину до мотоблока. З Ужгорода. В середу замовив в інтернетмагазині. Після обіду. В четвер прийшла СМС із номером декларації. В п'ятницю вже на місці!!! Вертольотом чи що? :ay:

Нова пошта має найбільше відділень по Україні -найкращий варіант для пересилки малогабаритних посилок. для більших біш зручніші Делівері Інтайм Сат :IMHO1:

для більших біш зручніші Делівері

Більш дешевший, але не більш зручніший. :IMHO1:

Більш дешевший, але не більш зручніший.

Саме так. Делівері та Інтайм дійсно дешевші, але постійно щось не так - то програма зависне то компьютери не працюють. Про черги і сервіс взагалі промовчу. Делівері краще користуватися якщо пересилається крупний вантаж, та і дешевше виходить бо вони гроші не переселають. А так в основному НП.

Саме так. Делівері та Інтайм дійсно дешевші, але постійно щось не так - то програма зависне то компьютери не працюють. Про черги і сервіс взагалі промовчу. Делівері краще користуватися якщо пересилається крупний вантаж, та і дешевше виходить бо вони гроші не переселають. А так в основному НП.

Ну у нас и на новой почте тоже бардак полный. то интернета нет, то в очереди можешь постоят, хотя 5 касс работают, еще свет часто отключают... да и дорого за посылку в 0.5 кг. платить 25 грн. если не срочно то на укрпочте за 10 ( а то и меньше 8 грн. ) отправлю, получу. Спасибо теперь буду благодаря отзывам, габаритные грузы на интайм заказывать. Просто Деливери уж очень далеко.

Для мелких посылок Новая почта самый дорогой перевозчик, хоть я ей и пользуюсь. Один из дешевых- Деливери. А с сервисом этой компании в Мелитополе все нормально. Но расположена, для меня неудобно.

Сегодня получал посылку на НП. За 2 кг из Ровенской обл заплатил 40 грн, без пересылки денег обратно :(

Сегодня получал посылку на НП. За 2 кг из Ровенской обл заплатил 40 грн, без пересылки денег обратно

Это перебор. :angry: Просто они пользуются монополией на рынке, и хорошей сетью отделений. Но при таком наплыве клиентов могли и цены снизить для постоянных клиентов, еще не удобно что отсутствует терминал оплаты картой (у нас в городе, может где и есть).

Для мелких посылок Новая почта самый дорогой перевозчик, хоть я ей и пользуюсь. Один из дешевых- Деливери. А с сервисом этой компании в Мелитополе все нормально. Но расположена, для меня неудобно.
Те ж користуюсь Делівері і сервіс в моєму невеликому місті влаштовує, черг фактично ніколи немає і досить дешево. Хто купує в онлайн магазині Розетка, там є така фішка при оплаті з картки чи через термінал доставка безкоштовна.

Для дрібного мені зручна Укрпошта- доставлять додому, не треба їхати до відділення перевізника(найближче 12 км). Нова Пошта: + швидко. - постійні черги, дорого, такі само проблеми як в інших перевізників. :( Інтаймом користувався лише один раз- враження гарні. Делівері: + недорого, гарно облаштоване відділення, все інше на рівні з іншими перевізниками. - тривала доставка. Нічний експресс: на рівні з іншими перевізниками.

еще не удобно что отсутствует терминал оплаты картой (у нас в городе, может где и есть).
В Киеве, там где есть то можно рассчитаться исключительно за доставку. Если наложенный платёж - готовь наличку.

Если наложенный платёж - готовь наличку.

Да в этом случае на укрпочте удобнее, получил посылку весом в 1.5 кг. ценностью 410 грн. на почте заплатил 423 грн. получилось за доставку и отправку денег обратно в Киев получателю всего 13 грн!!! На новой почте это мне обошлось бы в 46 грн. (Но правда на 5 дней быстрее).

Хто підкаже у кого як з НП по відправці - одержанні маток ? У мене на одній точці кажуть - не приймаємо. А на іншій,- приймемо, але так, щоб ми не знали, що то бджоли. А у Вас як з цим? Укрпочта надійно, дешево, але ж довго!

Если наложенный платёж - готовь наличку.

Да в этом случае на укрпочте удобнее, получил посылку весом в 1.5 кг. ценностью 410 грн. на почте заплатил 423 грн. получилось за доставку и отправку денег обратно в Киев получателю всего 13 грн!!! На новой почте это мне обошлось бы в 46 грн. (Но правда на 5 дней быстрее).
Ось і я проце що Укрпошта за терміном доставки я те ж саме наблюдав,а по мінімальний вазі уже відрізняється,заказував препарати на суму 600 гр з Кіровоградщини так Укрпошти до 13гр,а нова пошта була 25 до кг ,а це вже і 30гр до 2 кг,недавно отримав 3 кг за 54 з КИЇВЩИНИ,усе добре,гарно,шанобливо,тільки ціни уже сильно відрізняються від Укрпошти.Так що якщо якщо відправник відправляє Укрпоштою стараюся нею і користуватися. :IMHO1:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...