Паланочка Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 В 2014 році "Форум на Точку" проводить зустріч своїх користувачів в місті Умань. Місто має багату історію і славиться відомим у світі дендропарком Софіївка. Проживання плануеться в гуртожитку уманського унівирситету садівництва (50 місць) при ціні в 50 грн з людини за сутки кімнати 3-х місні і в готелі Умань для тих хто хоче більш комфортних умов теж до 50 місць при ціні від 130 грн за кімнату (можливі проживання в 2 в кімнаті) також і більш дорожчі номери . http://hotel-uman.com.ua/index.php/hotel-uman-nomera.html , умови в готелі видно з його сайту , умови в гуртожитку будуть відомі трішки з годом , тому що ще не зрозуміло який корпус нам дадуть під заселення , Унівеситет має декілька корпусів , зараз я готую офіційне звернення після якого нам скажуть де конкретно буде той корпус. по мірі отриання мною інформації викладу тут. харчування плануеться в університетскій столові . сніданок 20 грн обід 25 грн вечеря спільна в межах 100 грн , меню поки що ще не погодженно . Зал для конференції плануемо в 100 місць теж в Унівеситеті. заїзд плануемо з 5.07 . 6.07 до 9 -10 години ще уточнюеться в залежності від часу початку самої конференції. планую поставити людину на телефон для уточнення як доїхати до місця зустрічі тим хто приїхав до міста і не знає як проїхати. якщо ви приїздите на автовокзал чи жд вокзал то від автовокзала на маршрутці 5 хв ,а від жд біля півгодини маршруткою , з любого з вокзалів іде багато маршруток по цих напрямках уточнити в маршрутці до університету садівництва .(сільхозакадемія) ближче до зустрічі дам номер телефону людини яка буде допомагати в телефоному режимі. крім того можна буде дзвонити і до мене. якщо їхати своїм авто . то якщо їдем з киева , звертаем в місто і на першому сфітофорі з ліва буде університет . якщо їхати зі сторони Одеси- Вінниці то краще проїхати на той кінець міста що зі сторони киева ( по трасі) не заїжджаючи в місто зі сторони Одеси -Вінниці і проїхавши місто біля заправок на краю міста після переїзду моста розвернутись на ізустрічну і вже зі сторони києва заїхати в місто , перший світофор , зліва унівеситет. для особистого транспорту проживаючих в готелі умань передбаченна стоянка в дворі готелю. університет стоянка 25 грн сутки . Культурна програма це відпочинок в Софіївці , яка поряд з Унівеситетом , через паркан. по програмі конференції , ще тільки формуеться. пропонуеться попередньйо розбити її на 2 частини першу меншу зробити зранку і сугубо для точківців по питаннях точка , виступ головного адміністратора . + ще декілька виступів які цікаві точківцям . і другу частину куди будуть запрошені і бджолярі міста це ИОМ, матководство , Дід Василь можливо привезе вулик Прокоповича і зробить виступ на цю тему , Гуслій Ю.М. зі своїми виробами , також запросив V. Leonid нашого форумчанина і одночасно голову спілки пасічників України , а також і інші програма тільки формуеться . По коштах , за проживання- кошти буде потрібно внести при заселенні , сніданок- обід теж намісці. за вечерю і на оргвитрати буду збирати трішки наперед перед заїздом хто зможе, і хто не зможе перерахувати кошти раніше при приїзді., за вечерю 100 грн і на організацію 25 грн. по мірі уточнень буду інформувати точек. прохання до точківців хто вважає це за можливе і плануе приїхати на зустріч скинути в особисті повідомлення свій телефон (бажано київстар, лайфа не маю) для більш оперативного звязку. телефони маю до Гармаш Александр,Дід Василь,teplov,Бортник, Приз, Ю.М., Коновал Антон, Sanich, Fabro, hadzumaki, PDD, Kolyan, ЄВГЕН З ОДЕСИ, lddo , Шурік. ________________ 1 Шурік +1 2 Fabro призваний в армію . 3 Sanich 4 Bombus 5 Коновал Антон 6 Паланочка 7 Kolyan !!!! 8 VLAVVS 9 виталийЗ + 3 10 Кузмич 11 Сергiй Анатолiйович 12 hadzumaki +1 13 hena 14 Баняк 15 Бортник 16 Приз 17 Ю.М. 18 Jivec +1 19 teplov 20 Дід Василь 21 einar +1 22 Voblin_UA +1 23 PDD 24 Гармаш Александр +1 25 ЄВГЕН З ОДЕСИ +1 26 lddo 27 ВадимЛ. 28 АлександрМАН +1 29 Andriy_Garmatiy 30 Водолей06 31 Сабур +1 32 yochik71 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 прохання до точківців хто вважає це за можливе і плануе приїхати на зустріч скинути в особисті повідомлення свій телефон ? Артеме, а як там хасиди? Чи ж Ви не забули, що вони саме в цей час туди з'їзджаються? І ціни зростуть у кілька разів. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
євген з одеси Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Бронюю два місця.Телефон скину до привату. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deka777 Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 прохання до точківців хто вважає це за можливе і плануе приїхати на зустріч скинути в особисті повідомлення свій телефон (бажано київстар, лайфа не маю) для більш оперативного звязку. телефони маю до Гармаш Александр,Дід Василь,teplov,Бортник, Приз, Ю.М., Коновал Антон, Sanich, Fabro, hadzumaki, PDD, Kolyan. ________________ 1 Шурік 2 Fabro 3 Sanich 4 Bombus 5 Коновал Антон 6 Паланочка 7 Kolyan !!!! 8 VLAVVS 9 виталийЗ + 3 10 Кузмич 11 Сергiй Анатолiйович 12 hadzumaki +1 13 hena 14 Баняк 15 Бортник 16 Приз 17 Ю.М. 18 Jivec +1 19 teplov 20 Дід Василь 21 einar +1 22 Voblin_UA +1 23 PDD 24 Гармаш Александр +1 на счет даты, не понял 5.07 ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted July 22, 2014 Author Share Posted July 22, 2014 Артеме, а як там хасиди? Чи ж Ви не забули, що вони саме в цей час туди з'їзджаються? І ціни зростуть у кілька разів. opr06K94.gif ? Хасиди цей рік десь після 20 здаеться , в унівеситеті і в готелі сказали що в цей час проблем бути не повинно. на счет даты, не понял 5.07 ??? ? зустріч 6-7 , але заїзд в гуртожиток можливий 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted July 22, 2014 Author Share Posted July 22, 2014 Рош а-Шана — это один из самых значимых еврейских праздников. Он символизирует начало нового года и новой судьбы для каждого человека. Рош а-Шана празднуется два дня: 1 и 2 числа еврейского месяца тишрей. В 2014 году праздник припадает на 24 и 26 сентября. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шурік Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Буду з дружиною. Хоче подивитись як маток запліднюють а то корову бачила як а матку ні. І що потом кому вона відриває замість того що відриває трутню. Бронюю 2 х місний номер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konoval_am Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Стосовно виступаючих... хотілось би побачити список та тематику виступів. Разом і взаємо, можливо хтось запропонує щось цікаве... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ded50 Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Стосовно виступаючих... ? Братці, хочу таки вияснити. Краватку одівати, чи на місці видадуть? Чи мо започаткуємо фраки. Якщо мені память не змінює, то зустріч форумчан започатковували як зустріч зближення. Просто знайомство, не вимушені розмови, і в тому числі як свого роду туризм. Мене більш цікавить така форма. Позаяк хватає різного роду офіційних ярмарок, симпозіумів , апімондії апіславії і Т.Д. і Т.П. Я не проти якщо хтось відповість на моє питання, але не в сесійній залі. А десь в тіньку на природі. На приклад мене цікавить сам город, що в ньоиу цікавого, навіть побачити живого хасида А засідання і щось подібне до "відкритих партєйно-комсомольських ", Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolyan Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Братці, хочу таки вияснити. Краватку одівати, чи на місці видадуть? Чи мо започаткуємо фраки. Якщо мені память не змінює, то зустріч форумчан започатковували як зустріч зближення. Просто знайомство, не вимушені розмови, і в тому числі як свого роду туризм. Мене більш цікавить така форма. Позаяк хватає різного роду офіційних ярмарок, симпозіумів , апімондії апіславії і Т.Д. і Т.П. Я не проти якщо хтось відповість на моє питання, але не в сесійній залі. А десь в тіньку на природі. На приклад мене цікавить сам город, що в ньоиу цікавого, навіть побачити живого хасида А засідання і щось подібне до "відкритих партєйно-комсомольських ", Підтримую на 100%.Тай саме слово"Зустріч"обумовлює на приємні, не вимушені розмови . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
євген з одеси Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Братці, хочу таки вияснити. Краватку одівати, чи на місці видадуть? Чи мо започаткуємо фраки. Якщо мені память не змінює, то зустріч форумчан започатковували як зустріч зближення. Просто знайомство, не вимушені розмови, і в тому числі як свого роду туризм. Мене більш цікавить така форма. Позаяк хватає різного роду офіційних ярмарок, симпозіумів , апімондії апіславії і Т.Д. і Т.П. Я не проти якщо хтось відповість на моє питання, але не в сесійній залі. А десь в тіньку на природі. На приклад мене цікавить сам город, що в ньоиу цікавого, навіть побачити живого хасида А засідання і щось подібне до "відкритих партєйно-комсомольських ", Підтримую на 100%.Тай саме слово"Зустріч"обумовлює на приємні, не вимушені розмови . Інший би сперечався... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konoval_am Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Мені абсолютно байдуже чи будуть доповідачі чи буде жива дискусія на довільні теми. Про фраки і краватки я не писав, не перебільшуйте )))... і хто забороняє людині росповісти а решті послухати щось корисне в тому самому тіньку на природі? Ham, нікнейм відповідає стилістиці спілкування. Йшли б Ви, шановний, повз цю тему Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ded50 Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Ham, нікнейм відповідає стилістиці спілкування. Йшли б Ви, шановний, повз цю тему ? Не беріть до уваги, то пробігаючий повз товарисч. Галстук (краватка Укр) прирівняв до ліжка (кровать Рос) Про фраки і краватки я не писав ? А про це якщо мої плани, співпадуть з мріями, ми поговоримо тет а тет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLAVVS Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Братці, хочу таки вияснити. Краватку одівати, чи на місці видадуть? Чи мо започаткуємо фраки. Якщо мені память не змінює, то зустріч форумчан започатковували як зустріч зближення. Просто знайомство, не вимушені розмови, і в тому числі як свого роду туризм. Мене більш цікавить така форма. Позаяк хватає різного роду офіційних ярмарок, симпозіумів , апімондії апіславії і Т.Д. і Т.П. Я не проти якщо хтось відповість на моє питання, але не в сесійній залі. А десь в тіньку на природі. На приклад мене цікавить сам город, що в ньоиу цікавого, навіть побачити живого хасида А засідання і щось подібне до "відкритих партєйно-комсомольських ", Підтримую на 100%.Тай саме слово"Зустріч"обумовлює на приємні, не вимушені розмови . за забором парк и территория академии парк,можно определяться где угодно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hena Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Братці, хочу таки вияснити. Краватку одівати, чи на місці видадуть? Чи мо започаткуємо фраки. Якщо мені память не змінює, то зустріч форумчан започатковували як зустріч зближення. Просто знайомство, не вимушені розмови, і в тому числі як свого роду туризм. Мене більш цікавить така форма. Позаяк хватає різного роду офіційних ярмарок, симпозіумів , апімондії апіславії і Т.Д. і Т.П. Я не проти якщо хтось відповість на моє питання, але не в сесійній залі. А десь в тіньку на природі. На приклад мене цікавить сам город, що в ньоиу цікавого, навіть побачити живого хасида А засідання і щось подібне до "відкритих партєйно-комсомольських ", Підтримую на 100%.Тай саме слово"Зустріч"обумовлює на приємні, не вимушені розмови . за забором парк и территория академии парк,можно определяться где угодно. VLAVVS,земляче,жаль,що Вас,не було з нами... Володимир пише проти "прозаседавшихся". За Маяковським Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Мужики главное собраться, а формат встречи самоопределится Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 за забором парк и территория академии парк,можно определяться где угодно. Колись давно... ще як була земля тонка а академія була простим інститутом...за п'ять років облазив той парк вздовж і впоперек Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted July 31, 2014 Author Share Posted July 31, 2014 хлопці формат зустрічі у кожного мабуть свій у мене це зустріч з друзями ,звичайно без офіціозу. по виступах. все ще формується , але попереднйо запропонували виступити , дід василь про вулик прокоповича, PDD про ГТЛ, Гуслій зі своїми розробками, Санич про зміни форуму і взагалі про форум, Приз про сайт Педігрі , теплов Юра про иом ну і я хочу 5 копійок вставити обладнання для иом и саме запліднення плануемо показати наглядно , надіюсь що все складеться. сйогодні закрив матку на трут сотах для трутня на 6-7 , дай Бог щоб почервила і вийшов той трут , взагалі вже зараз з трутом проблема в сімях зосталось по мінімуму . крім того ще можливо виступлять пару матководів , це уточнюеться і буде ясно ближче до зустрічі , а ще обіціявся бути і Веред Леонід Иванович , я думаю і йому слово про спілку дамо . Ще плануемо невеличкий конкурс меду по зразку минулорічного. ну якось так... , а взагалі це все для мене особисто другорядне хоча і цікаве , перше за все хочеться побачити знайомих однодумців-друзів бджолярів . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 PDD про ГТЛ←Забув його вказати в розсилці... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PDD Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Мужики главное собраться, а формат встречи самоопределится В більшості найновішу інформацію по бджільництву отримував в індивідуальному спілкуванні. Те що я зараз знаю, взято з книг, періодики та особстого спілкування. Мета поїздки - побачитсь, поговорити, щось нове взнати, чимось поділитися. Якщо буде медіапроектор, про гарантовну якість ГТЛ розповім за 15 хв, доповнення та уточнення можна сумістити з оглядом парку. Надеюсь пошептаться с Мишей Бортником. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
АлександрМАН Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 буду точно от меня 120 км я там часто по делам бываю Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLAVVS Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 за забором парк и территория академии парк,можно определяться где угодно. Колись давно... ще як була земля тонка а академія була простим інститутом...за п'ять років облазив той парк вздовж і впоперек Когдато давно видел Хасидов 1-раз в два года и весь район оттоптал с автоматом.В прекрасном городе служба в СА. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Когдато давно видел Хасидов 1-раз в два года и весь район оттоптал с автоматом.В прекрасном городе служба в СА. ? VLAVVS, Невже хасидів стерегли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1zZ Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Еще хотелось-бы поговорить на тему "Селекции". Конечно слово "Селекция" - это громко сказано, но начинать нужно с чего-то. Так как я не первый раз поднимаю тему создания общей базы матководов. То хочу поговорить о возможности открытия клуба единомышленников. Которые будут обмениваться плодными матками от ИО или других материнок (не важно какие породы) и тестеры будут их проверять в течении полного сезона в разных уголках Украины. При этом от кого, какой породы матки тестеры не будут знать. Отправляться будут все с одного места и только "смотрителю" будет известно какие именно матки, кто получил. Потом выделять среднии показатели и т.д. Считаю что это необходимо. Так вот, предлагаю обсудить это всем вместе на сьезде. Есть много вопросов, которые сможет решить только "коллективный разум" В качестве докладчика, предлагаю себя... Добавлю. Обмениваться можно ЛЮБЫМИ Матками, но только от тех маток, которых ты считаешь племенными... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Мужики главное собраться, а формат встречи самоопределится ? кузмич, Головне знайти постачальника гарного холодного пива,- враховуючи таку погоду. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts