Перейти к содержанию

Отзывы и предложения

Petrovych61

Рекомендуемые сообщения

Трошки поміняв.... Фірмовий лого. 

Олександре! А "Каталог медоносів" все ж працює не стабільно. Приміром, набираю "Еспацет" - пише "стор. недоступна..." І це не поодинокий випадок. Мо" хто в курсі, хай наведе там порядок. :ah: :hi:

Олександре! А "Каталог медоносів" все ж працює не стабільно. Приміром, набираю "Еспацет" - пише "стор. недоступна..." І це не поодинокий випадок. Мо" хто в курсі, хай наведе там порядок. :ah: :hi:

Що означає "набираю"? Не зовсім зрозуміло, що ви намагаєтеся зробити. 

Що означає "набираю"? Не зовсім зрозуміло, що ви намагаєтеся зробити. 

Вибачайте не точно виразився. Мав сказати " Наїжджаю мишкою". Одним словом "Каталог медоносів" працює зі збоями. Не всі назви медоносів спрацьовують. Багато з них  просто не відкривається. :hi:

підкажіть як повидаляти зайві особисті повідомленя, вибірково?
я так розумію що розмір ящика обежений?

підкажіть як повидаляти зайві особисті повідомленя, вибірково?
я так розумію що розмір ящика обежений?

А там внизу пише відсоток скільки зайнято. Ящик займає досить багато повідомлень. У мене зайнято 20 відсотків.

А там внизу пише відсоток скільки зайнято. Ящик займає досить багато повідомлень. У мене зайнято 20 відсотків.

ну а по суті хто знає як вибірково видаляти повідомлення?

тобто зайти в ящик повибирати непотрібні і їх видалити а потрібні щоб залишились

Вибачайте не точно виразився. Мав сказати " Наїжджаю мишкою". Одним словом "Каталог медоносів" працює зі збоями. Не всі назви медоносів спрацьовують. Багато з них  просто не відкривається. :hi:

Спробував кілька лінків і все ніби-то відкривається. http://tochok.info/forum/index.php?/topic/5456-каталог-медоносов/ 

ну а по суті хто знає як вибірково видаляти повідомлення?

тобто зайти в ящик повибирати непотрібні і їх видалити а потрібні щоб залишились

Можно покинуть конкретную беседу. Удалить нету возможности, так как кроме вас участвует в беседе еще один участник. 

Можно покинуть конкретную беседу. Удалить нету возможности, так как кроме вас участвует в беседе еще один участник. 

дякую

Спробував кілька лінків і все ніби-то відкривається. http://tochok.info/forum/index.php?/topic/5456-каталог-медоносов/ 

Так, Олександре, дякую, майже все вже працює.  З перевірених мною не спрацьовують лише : Эспарцет, Лофант анисовый, Короставник полевой, Каштан сьедобный, Глициния.

І зараз з"явилось вже чимало цікавих нових тем (медоносів) в "Рослинах", що ще не внесені  до "Каталогу медоносів".:hi:

Так, Олександре, дякую, майже все вже працює.  З перевірених мною не спрацьовують лише : Эспарцет, Лофант анисовый, Короставник полевой, Каштан сьедобный, Глициния.

І зараз з"явилось вже чимало цікавих нових тем (медоносів) в "Рослинах", що ще не внесені  до "Каталогу медоносів".:hi:

Буду вдячний, якщо ви внесете необхідні зміни. Дайте знати і я надам вам права на редагування розділу. :hi:

Буду вдячний, якщо ви внесете необхідні зміни. Дайте знати і я надам вам права на редагування розділу. :hi:

Дякую. Але це десь вже після 20 грудня. Десь на місяць їду в Нідерланди до дочки. Тоді може вільний час й з"явиться.:ah:

:umora:От мужики, одне у них на умі, хоч вже скоро й внуків переженять!:ay: :umora:І рекламка в тему !:ay::ay:

На то вони і є мужики - щоб внуків жінки народили... та і їх переженити.... Та якщо пильніше приглянути то можна сказати що то є трутень. Показово -  Трутень символ Точка -  клас-атас...  Трутні такі смирні, милі, не жаляться.... Як Вам таке?

На то вони і є мужики - щоб внуків жінки народили... та і їх переженити.... Та якщо пильніше приглянути то можна сказати що то є трутень. Показово -  Трутень символ Точка -  клас-атас...  Трутні такі смирні, милі, не жаляться.... Як Вам таке?

:ay::umora: Головне,- щоб не кусалися!

Что то сообщения zaporojec не отображаются. Вроде репутация растёт ,значит посещал форум А в профиле  написано, что был последний раз 23 ноября ?

Что то сообщения zaporojec не отображаются. Вроде репутация растёт ,значит посещал форум А в профиле  написано, что был последний раз 23 ноября ?

Не було вже з того часу, коли світло в Криму виключили, але в нього є прихильник або прихильники (кому цікаво може прослідкувати хто) серед форумчан, які слідкують за рейтенгом, тому він і росте.

Подскажите, как сжать фото, что бы можно разместить на форуме?Заранее благодарен.

Подскажите, как сжать фото, что бы можно разместить на форуме?Заранее благодарен.

Та будь-який графічним редактором.

Не було вже з того часу, коли світло в Криму виключили, але в нього є прихильник або прихильники (кому цікаво може прослідкувати хто) серед форумчан, які слідкують за рейтенгом, тому він і росте.

Тут все просто Мико создайте себе второй профиль от с чужого компа, и поставите себе по одному нравиться начиная с первого сообщения у Вас будет репутация 6000! Просмотрел профиль активности основные любители   zaporojec  это Иван 55 и дочинец:  

Кому нравится это

?

1. 84c1e40ea0e759e3f1505eb1788ddf3c_default

Иван 55

пятница в 21:55
  2. 84c1e40ea0e759e3f1505eb1788ddf3c_default

дочинец

27 ноября

это на публикацию от 5 января на шутку:

Опубликовано: 5 января · Жалоба

..Снегурочка-утром 1-го Января...))) post-2465-1420438256_thumb.jpg

но фото в шутке нет наверно это и понравилось:umora:.

Просмотрел, за 2013 год, там вчера дочинец прошелся рейтинг поднял. Хорошо что открыли, теперь видно кому и когда что понравилось.

Странно только почему запорожец сам не пишет? :dntknw: 

у Вас будет репутация 6000! Просмотрел профиль активности основные любители   zaporojec  это Иван 55 и дочинец:  

..

Я тоже часто ему ставил" нравится "на Гыыы.обезьян интересных выкладывал Да и сообщения читал с интересом А как можно понизить репутацию ,ну например себе любимому :umora:

Я тоже часто ему ставил" нравится "на Гыыы.обезьян интересных выкладывал Да и сообщения читал с интересом А как можно понизить репутацию ,ну например себе любимому :umora:

Можно убирать только те нравиться которые Вы сами ставили кому-то.

Странно, у меня пару десятков лайков появилось за последние пару часов. :) 

Странно, у меня пару десятков лайков появилось за последние пару часов. :) 

подивіться сюди і все стане ясно.

http://tochok.info/forum/index.php?/profile/2856-иван-55/reputation/&type=forums_topic_post&page=1

якась дивна історія твориться.  Пан Дашкевич лайкає виключно запорожця. Вся репутація (більше половини, точно набрано одним користувачем)

Питається: навіщо???

Пан Дашкевич лайкає виключно запорожця. Вся репутація (більше половини, точно набрано одним користувачем)

Питається: навіщо???

Може в карти програв. Тепер вiдпрацьовуе

Sanich

День добрый. 

Или я не нахожу стрелку "вверх", или её просто нет. Спасибо.

Sanich

День добрый. 

Или я не нахожу стрелку "вверх", или её просто нет. Спасибо.

ЕЕ нету. 

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...