Перейти к содержанию

Отзывы и предложения

Petrovych61

Рекомендуемые сообщения

Може краще дати можливість покупцям/продавцям самім свєчасно вносити зміни цін. Вони мають бути зацікавлені.

Наш форум не настільки має багато представників продавців, а от пасічників достатньо і у кожного є інформація, яка буде корисна всім. Так спільно можемо економити один одному.

Враховуючи "активність" форумчан - ця затія провальна:IMHO:

Після оновлення форуму неможу зайти з "мобілки" :(

планується "мобільний" вигляд форуму?

Після оновлення форуму неможу зайти з "мобілки" :(

планується "мобільний" вигляд форуму?

В чому саме проблема? Форум автоматично форматується для більш зручного відображення на мобільних пристроях. Крім того форум доступний в tapatalk - мобільному додатку для мобільних операційних систем. Яка саме у вас мобілка?

Ностальгия, видимо. Но хотелось бы как в ЗЕЛЁНОМ

Наш форум не настільки має багато представників продавців, а от пасічників достатньо і у кожного є інформація, яка буде корисна всім. Так спільно можемо економити один одному.

Вдала ідея. Думаю потрібно створити розділ про продажу меду. І в ньому кожному закупівельнику окрему тему. Коли хтось із нас здасть окремому заготівельнику мед, то він має можливість відписатись про ціну.  Тоді ми зможемо мати оперативну інвормацію хто по якій ціні бере мед. А так коли не подзвонеш весь час ціна в них падає. А самі заготівельнику не хочуть на своїх сайтах вказувати ціну, тому виникає поле для діяльності перекупщиків. Якби заготівельники не мутили  з цінами, то кількість мутних перекупщиків суттєво б зменшилась.

Наприклад висвітлення ціна на закупівлю зерна на елеваторах Нібулон і МХП дає с-г виробникам можливість контролювати ціну. Коли регулярно дивишся на ціни, і вони стабільні або ростуть, то вже непройдуть байки перекупщиків про постійно падаючі ціни. І легко зорієнтуватись по якій ціні можна продавати зараз.

Для цього і задумувалося і не тільки меду а всього, що пасічнику потрібно. Тут єдине не кожен захоче поділитися, розділ відкритий вже, тем ніхто не створює.

Для цього і задумувалося і не тільки меду а всього, що пасічнику потрібно. Тут єдине не кожен захоче поділитися, розділ відкритий вже, тем ніхто не створює.

Ну як ділитися? Більшість працює із перекупщиками. А вони на кожний дзвінок кажуть різну ціну, в залежності від умов. От, наприклад, в нашій області "Мед Поділля". По різних телефонах влітку дзвонив, то різні заготівельники від них давали різну ціну - від 32 до 35,5грн (майбуть від ступеня жадності). І в бухгалтерії також ціна коливається. Мабуть залежить від настрою жіночок-бухгалтерів.

Не худо было бы навсегда утратить и 300 страниц политики. Там где пчеловоды приводили самые разные мнения и прочее.

Скажем так, не худо было бы их утратить :)

Это, наверное, во мне гены сталинских репрессий... :)

В хорошее время мы с Вами Робин-Гут живём, живём и боимся за своё мнение, однако! А ведь совсем - совсем  недавно....:)

В хорошее время мы с Вами Робин-Гут живём, живём и боимся за своё мнение, однако! А ведь совсем - совсем  недавно....:)

Лайкну это. :umora: 

В чому саме проблема? Форум автоматично форматується для більш зручного відображення на мобільних пристроях. Крім того форум доступний в tapatalk - мобільному додатку для мобільних операційних систем. Яка саме у вас мобілка?

Проблема при вході на сайт, після введення даних і  підтвердження - нічого не відбувається! знову ввожу - те ж саме,

Телефон nokia asha 200

браузер  - uc browse

Проблема при вході на сайт, після введення даних і  підтвердження - нічого не відбувається! знову ввожу - те ж саме,

Телефон nokia asha 200

браузер  - uc browse

Можу лише припустити, що браузер телефону і форум несумісні. :dntknw:

Вспомнил опусы Дмитрича.....:umora:

Будем считать меня перестраховщиком. :)

Будем считать меня перестраховщиком.

Хотелось бы глянуть за какое своё высказывание Вы стали переживать спустя столько времени!:)  Может я чего пропустил, но насколько помню, главный мессыдж ваших постов - "дайте мне возможность купить беспошлинный б/у немецкий автомобиль и я, мысленно,  поддержу любую революцию":))  Наверное, что-то изменилось в вашем мировоззрении за последнее время... Нэвжэ Вам разонравился немецкий автопром? ;)

А если серьёзно, то раз кто-то реально боится за свои высказывания в прошлом и удаление истории постов как-то может успокоить чей-то сон... я не  буду против. Просто... хотелось бы прочитать их личные просьбы, а не послов доброй воли. Это было бы своего рода покаянием.

С креативом у патриотов всегда были проблемы. Как я вижу сейчас,  некто  пытается присвоить мои идеи 2012 -13 года в теме "По чем нынче мёд"... Зачем оставлять свидетельства своей несостоятельности? Новый форум - новая жизнь. :ay: Удаляем всё к чёртовой матери!Имхо

А если серьёзно, то раз кто-то реально боится за свои высказывания в прошлом и удаление истории постов как-то может успокоить чей-то сон... я не  буду против. Просто... хотелось бы прочитать их личные просьбы, а не послов доброй воли. Это было бы своего рода покаянием.

С креативом у патриотов всегда были проблемы. Как я вижу сейчас,  некто  пытается присвоить мои идеи 2012 -13 года в теме "По чем нынче мёд"... Зачем оставлять свидетельства своей несостоятельности? Новый форум - новая жизнь. :ay: Удаляем всё к чёртовой матери!Имхо

хитро повернули. :umora:  Але так нічого не вийде. Хіба після свідєтєльств удаляти свідєтєлєй.

P/s Історію треба памятати.

Хотелось бы глянуть за какое своё высказывание Вы стали переживать спустя столько времени!:) 

Будете смеяться, но я имел в виду не свои высказывания, а других пчеловодов. У меня лично там все в порядке. :)

Будете смеяться, но я имел в виду не свои высказывания, а других пчеловодов. У меня лично там все в порядке. 

Поэтому я, смеясь и написал Вам: Может я чего пропустил, но насколько помню... хотелось бы прочитать их личные просьбы, а не послов доброй воли. Это было бы своего рода покаянием.

Ходють слухи, что за прогон на Пушкина у кое-кого матки сеять плохо стали.:)

Довгенько не заходив на форум, був у відрядженні.
Повернувся додому - а форум змінив обличчя. І перестав мене впізнавати.;) Вводжу пароль, а йде відповідь, що він "некоректний". Можливо, це від того, що пароль був на кирилиці, а не на латині (в мене вже був такий випадок). А змінити не можу, бо та пошта, на яку був зареєстрований мій акаунт, вже знищена (мною). Довелось заводити новий... Так що всі, хто знав мене тут як Svana - звикайте до Salonika. :umora: А хто не знав, тому й байдуже!:)

Повернувся додому - а форум змінив обличчя. І перестав мене впізнавати.;) Вводжу пароль, а йде відповідь, що він "некоректний". Можливо, це від того, що пароль був на кирилиці, а не на латині (в мене вже був такий випадок). А змінити не можу, бо та пошта, на яку був зареєстрований мій акаунт, вже знищена (мною). Довелось заводити новий... Так що всі, хто знав мене тут як Svana - звикайте до Salonika. :umora: А хто не знав, тому й байдуже!:)

Ви б до адміністрації звернулися, думаю їм під силу змінити Ваш пароль, на тимчасовий, а Ви його змінили б на свій і були б знову під своїм старим нікомї

Можна об"єднати вашу аккаунти, якби знати що ви дійсно Svan. :hmm:

Можна об"єднати вашу аккаунти, якби знати що ви дійсно Svan. :hmm:

Не настільки це серйозно, щоб так "гратися".

Не настільки це серйозно, щоб так "гратися".

Це історія, тому для декого може бути важливим. :IMHO: А гратися ніби-то має бут нескладно. Бачив такий функціонал форуму. але ще не використовував. 

Мав на увазі махлювати з ніком. А що можливості змінити пароль адміном користувача не існує? Новий нік має лише одне повідомлення і то в цій темі, ніякої втрати.

Мав на увазі махлювати з ніком. А що можливості змінити пароль адміном користувача не існує? Новий нік має лише одне повідомлення і то в цій темі, ніякої втрати.

Є можливість, але автор каже, що стара адреса недосупна, тому питання як підтвердити користувача. Хіба хто інший з відомих користувачів може підтвердити. 

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...