Перейти к содержанию

Журнал "Український пасічник"

Рекомендуемые сообщения

Триумвират нигде и никогда к хорошему не приводил.

Только не тримвират...Лучше консенсус... :az:

• 3 weeks later...

Щось пан редактор УП, перестав нас інформувати, про вихід чергового номеру :dntknw:

Щось пан редактор УП, перестав нас інформувати, про вихід чергового номеру

Вже є новий. :)

Щось пан редактор УП, перестав нас інформувати, про вихід чергового номеру :dntknw:
Пане редакторе, чи є електронна версія видань УП за минулі роки (наприклад 1995 - 2000)?

• 1 month later...

Журнал "УП" №9 за 2009 р. відвантажено на ПЗП 15 вересня. Щодо електронної версії журналів "УП" за вказані роки, то вони є неповністю. тим паче, що зберігають їх у форматі Page maker.

Журнал "УП" №9 за 2009 р. відвантажено на ПЗП 15 вересня. Щодо електронної версії журналів "УП" за вказані роки, то вони є неповністю. тим паче, що зберігають їх у форматі Page maker.
А жаль. Чому ніхто цим не займеться? Приходиться дивитися архів "Пчеловодство" і заздрити. При цоьму все згадую класику : "Собака на сіні".

• 4 weeks later...

Журнал "УП" №10 за 2009 р, відвантажено на ПЗП 14.10.2009 р.

Що відвантажились,то добре.Але вже передплатна кампанія триває.То,може,провели б імпровізовану конференцію на цю тему.Що вдається журналу,що ні,які теми потребують глибшого висвітлення,що у редактора в "партфелі" і які переклади з зарубіжних виданнь очикувати?Дякую за відповідь.

Чет я смотрю смотрю, а подписного индекса нигде тут не вижу. Не подскажете?

74509

Виклав всю інформацію по передплаті в першому повідомленні. :hi:

Спасибо всем.

відвантажено на ПЗП 14.10.2009 р.

Луцьк журнал отримав! Пошта потрохи виправляється. А як в інших областях з доставкою?

Сьогодні отримав

Я як завжди , "позади планеты всей" :ak:

відвантажено на ПЗП 14.10.2009 р.

Луцьк журнал отримав! Пошта потрохи виправляється. А як в інших областях з доставкою?
Житомирщина журнал не отримала. За вересень отримав журнал 1.10.2009 на пошті, бо поштарка не принесла. На журналі була написана інша адреса, так пошта "виправляється". За жовтень жду в листопаді.

• 3 weeks later...

Обговорення видань переніс в Періодичні видання Прохання хоч в загальному ознайомитися зі структурою форуму, перш ніж писати повідомлення. :hi:

Журнал "УП" №10 за 2009 р, відвантажено на ПЗП 14.10.2009 р.

Отримав №10 УП, вчора 12.11.09, як хавжди..
Я як завжди , "позади планеты всей"

• 4 weeks later...

Коли доростем до міцної громадської організації в бджільництві,то випуск журналу , реклама і пропаганда продуктів бджільництва будуть напрямками роботи організації.Так працює спілка в Чехії.До того часу доведеться журналам виживати і виживуть мабуть не всі пасічницькі видання.

• 2 weeks later...

Доброго дня шановні, отримав грудневий випуск журналу- дякую, хочу висловити свої побажання щодо змісту журналу: мені б хотілося більше інформації про великі пасіки, наприклад як ви писали про Ковганичів, цікавий досвід великих пасік-як міняють маток, запобігають роїнню, як вирішують питання охорони точків на кочівлі коли їх декілька, як розвивають навесні.

• 1 month later...

Сьогодні вже отримав другий номер УП. Цікавий, змістовний!

Сьогодні вже отримав другий номер УП. Цікавий, змістовний!
Я ще не заглядував у скиньку. Але знаю що хлоц моторн. Замовляв у них додатков видання, так вони виконали без проблем. Дякую.

ви :IMHO1: писую Укр пасічника періодично , бувае відпадае бажання виписувати . У нас в селі 19 чоловік тримають бджоли при тому що вселі трохи більше 300 чоловік журнали виписую я Укр пасічник Пасіка і Бджолярський круг ще один пасічник , бувший колгоспний , виписуе вроді зветься Пасічник я цього журналу не виписував . Ще одна жінка виписуе газету пасічницьку не помню як зветься от і все . Вважаю Укр. пасічника середнім серед того що виписую хужим Пасіку кращим Круг

• 3 weeks later...

Я вже з "У.П". Сьогодні отримав №3. Мені, звичайно, найбільш цікавим був матеріал про крнкурс питних медів. :az:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...