surovyj Опубликовано 1 июля, 2009 Share Опубликовано 1 июля, 2009 Триумвират нигде и никогда к хорошему не приводил. ? Только не тримвират...Лучше консенсус... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
аматор Опубликовано 23 июля, 2009 Share Опубликовано 23 июля, 2009 Щось пан редактор УП, перестав нас інформувати, про вихід чергового номеру Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
sij Опубликовано 23 июля, 2009 Share Опубликовано 23 июля, 2009 Щось пан редактор УП, перестав нас інформувати, про вихід чергового номеру ← Вже є новий. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
владек Опубликовано 23 июля, 2009 Share Опубликовано 23 июля, 2009 Щось пан редактор УП, перестав нас інформувати, про вихід чергового номеру Пане редакторе, чи є електронна версія видань УП за минулі роки (наприклад 1995 - 2000)? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ukr_beekeeper Опубликовано 17 сентября, 2009 Автор Share Опубликовано 17 сентября, 2009 Журнал "УП" №9 за 2009 р. відвантажено на ПЗП 15 вересня. Щодо електронної версії журналів "УП" за вказані роки, то вони є неповністю. тим паче, що зберігають їх у форматі Page maker. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
владек Опубликовано 17 сентября, 2009 Share Опубликовано 17 сентября, 2009 Журнал "УП" №9 за 2009 р. відвантажено на ПЗП 15 вересня. Щодо електронної версії журналів "УП" за вказані роки, то вони є неповністю. тим паче, що зберігають їх у форматі Page maker. А жаль. Чому ніхто цим не займеться? Приходиться дивитися архів "Пчеловодство" і заздрити. При цоьму все згадую класику : "Собака на сіні". Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ukr_beekeeper Опубликовано 16 октября, 2009 Автор Share Опубликовано 16 октября, 2009 Журнал "УП" №10 за 2009 р, відвантажено на ПЗП 14.10.2009 р. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
hena Опубликовано 16 октября, 2009 Share Опубликовано 16 октября, 2009 Що відвантажились,то добре.Але вже передплатна кампанія триває.То,може,провели б імпровізовану конференцію на цю тему.Що вдається журналу,що ні,які теми потребують глибшого висвітлення,що у редактора в "партфелі" і які переклади з зарубіжних виданнь очикувати?Дякую за відповідь. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gri Опубликовано 16 октября, 2009 Share Опубликовано 16 октября, 2009 Чет я смотрю смотрю, а подписного индекса нигде тут не вижу. Не подскажете? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Любаша Опубликовано 16 октября, 2009 Share Опубликовано 16 октября, 2009 Чет я смотрю смотрю, а подписного индекса нигде тут не вижу. Не подскажете? ? 74509 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Petrovych61 Опубликовано 19 октября, 2009 Share Опубликовано 19 октября, 2009 Чет я смотрю смотрю, а подписного индекса нигде тут не вижу. Не подскажете? ← Виклав всю інформацію по передплаті в першому повідомленні. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gri Опубликовано 19 октября, 2009 Share Опубликовано 19 октября, 2009 Спасибо всем. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Струк Опубликовано 20 октября, 2009 Share Опубликовано 20 октября, 2009 відвантажено на ПЗП 14.10.2009 р. ? Луцьк журнал отримав! Пошта потрохи виправляється. А як в інших областях з доставкою? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mashika Опубликовано 20 октября, 2009 Share Опубликовано 20 октября, 2009 Сьогодні отримав Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
аматор Опубликовано 21 октября, 2009 Share Опубликовано 21 октября, 2009 Я як завжди , "позади планеты всей" Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Володимир Опубликовано 22 октября, 2009 Share Опубликовано 22 октября, 2009 відвантажено на ПЗП 14.10.2009 р. ? Луцьк журнал отримав! Пошта потрохи виправляється. А як в інших областях з доставкою? Житомирщина журнал не отримала. За вересень отримав журнал 1.10.2009 на пошті, бо поштарка не принесла. На журналі була написана інша адреса, так пошта "виправляється". За жовтень жду в листопаді. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ядолов Опубликовано 10 ноября, 2009 Share Опубликовано 10 ноября, 2009 Потрібної інформації 20% все інше ... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Petrovych61 Опубликовано 11 ноября, 2009 Share Опубликовано 11 ноября, 2009 Обговорення видань переніс в Періодичні видання Прохання хоч в загальному ознайомитися зі структурою форуму, перш ніж писати повідомлення. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
аматор Опубликовано 13 ноября, 2009 Share Опубликовано 13 ноября, 2009 Журнал "УП" №10 за 2009 р, відвантажено на ПЗП 14.10.2009 р. ? Отримав №10 УП, вчора 12.11.09, як хавжди.. Я як завжди , "позади планеты всей" ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Микола І Опубликовано 9 декабря, 2009 Share Опубликовано 9 декабря, 2009 Коли доростем до міцної громадської організації в бджільництві,то випуск журналу , реклама і пропаганда продуктів бджільництва будуть напрямками роботи організації.Так працює спілка в Чехії.До того часу доведеться журналам виживати і виживуть мабуть не всі пасічницькі видання. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Olegfk Опубликовано 18 декабря, 2009 Share Опубликовано 18 декабря, 2009 Доброго дня шановні, отримав грудневий випуск журналу- дякую, хочу висловити свої побажання щодо змісту журналу: мені б хотілося більше інформації про великі пасіки, наприклад як ви писали про Ковганичів, цікавий досвід великих пасік-як міняють маток, запобігають роїнню, як вирішують питання охорони точків на кочівлі коли їх декілька, як розвивають навесні. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Панас Опубликовано 17 февраля, 2010 Share Опубликовано 17 февраля, 2010 Сьогодні вже отримав другий номер УП. Цікавий, змістовний! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Влад_ Опубликовано 17 февраля, 2010 Share Опубликовано 17 февраля, 2010 Сьогодні вже отримав другий номер УП. Цікавий, змістовний! Я ще не заглядував у скиньку. Але знаю що хлоц моторн. Замовляв у них додатков видання, так вони виконали без проблем. Дякую. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 24 февраля, 2010 Share Опубликовано 24 февраля, 2010 ви писую Укр пасічника періодично , бувае відпадае бажання виписувати . У нас в селі 19 чоловік тримають бджоли при тому що вселі трохи більше 300 чоловік журнали виписую я Укр пасічник Пасіка і Бджолярський круг ще один пасічник , бувший колгоспний , виписуе вроді зветься Пасічник я цього журналу не виписував . Ще одна жінка виписуе газету пасічницьку не помню як зветься от і все . Вважаю Укр. пасічника середнім серед того що виписую хужим Пасіку кращим Круг Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Струк Опубликовано 16 марта, 2010 Share Опубликовано 16 марта, 2010 Я вже з "У.П". Сьогодні отримав №3. Мені, звичайно, найбільш цікавим був матеріал про крнкурс питних медів. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.