дочинец Опубликовано 30 ноября, 2014 Share Опубликовано 30 ноября, 2014 Василю, а така ціна на цукор не позначиться на зменшенні ціни на Ваші пакети? За останні роки ціна на цукор не впливала на ціну пакетів.Цукор був по 240 ,а пакети по 600,або навпаки. Як буде в цьому році побачимо.Той хто мае що продати завжди у виграші. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 30 ноября, 2014 Share Опубликовано 30 ноября, 2014 Василю, а така ціна на цукор не позначиться на зменшенні ціни на Ваші пакети? За останні роки ціна на цукор не впливала на ціну пакетів.Цукор був по 240 ,а пакети по 600,або навпаки. Як буде в цьому році побачимо.Той хто мае що продати завжди у виграші. Це точно, але для цього треба, ой як добре працювати ... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Немолодий Опубликовано 30 ноября, 2014 Share Опубликовано 30 ноября, 2014 Купив собі пів тони по 395 грв за мішок. Вигадав чи прогадав-покаже час. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 30 ноября, 2014 Share Опубликовано 30 ноября, 2014 Купив собі пів тони по 395 грв за мішок. Вигадав чи прогадав-покаже час. Немолодой, і не сумнівайтесь,- вже виграли! Найцінніші вкладення - це в потрібні всім речі. Ну, а цукор саме таким і є. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 21 декабря, 2014 Share Опубликовано 21 декабря, 2014 У нас почав рости в ціні цукор. Тепер за мішок просять 420 грн. тиждень назад можна було взяти по 355. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 21 декабря, 2014 Share Опубликовано 21 декабря, 2014 У нас після тривалого проморожування кагатів буряка на полі тільки пару днів назад як вивезли "порошенківці". Ми вже й думали, що так і залишаться гнити. Півтора місяця після викопування лежали. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 21 декабря, 2014 Share Опубликовано 21 декабря, 2014 Поддавшись панике ,прикупил 300 кг по 405 гривнов мехарь. Цена на пятницу была уже и 420 у многих Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Pasha Опубликовано 21 декабря, 2014 Share Опубликовано 21 декабря, 2014 В середу взяв на місцевому базарі, по 380 за мішок. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 21 декабря, 2014 Share Опубликовано 21 декабря, 2014 тиждень назад взяв 3 мішка по 360 , позавчора ще 3 по 380. Планую і ще прикупити штук 6 , цукор не пропаде. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 22 декабря, 2014 Share Опубликовано 22 декабря, 2014 тиждень назад взяв 3 мішка по 360 , позавчора ще 3 по 380. Планую і ще прикупити штук 6 , цукор не пропаде. Паланочка, я теж запанікував і прикупив 8 мішечків з доставкою за 410 грвн. за мішок. Думаю,на пару років вистачить. Мишоловки теж зарядив, про всяк випадок. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Еникиой Опубликовано 25 декабря, 2014 Share Опубликовано 25 декабря, 2014 Был вчера на рынке сахар уже 460гр.за мешок Кто больше??? Пока не брал имеются старые запасы. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 25 декабря, 2014 Share Опубликовано 25 декабря, 2014 Был вчера на рынке сахар уже 460гр.за мешок Кто больше??? Пока не брал имеются старые запасы. О! Значить , Еникиой, я вже один мішечок(в чисту) і виграв, дякуючи точківській братії. За що і вдячний щиро! Хоч сиджу тепер, перед Новим роком,- "на бобах". Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
genya9 Опубликовано 26 декабря, 2014 Share Опубликовано 26 декабря, 2014 Был вчера на рынке сахар уже 460гр.за мешок ? Только что звонил в "Идеал" (что на Бугаёвской).Цена за мешок=432,5 гр Ещё три дня назад брал за 402 гр. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 26 декабря, 2014 Share Опубликовано 26 декабря, 2014 Был вчера на рынке сахар уже 460гр.за мешок ? Только что звонил в "Идеал" (что на Бугаёвской).Цена за мешок=432,5 гр Ещё три дня назад брал за 402 гр. genya9. дякую за інфо. Переконуюсь, що я був правий. Хоч тут не прогавив. З'явилась хоч і не впевненність, а невеличке почуття та все ж спокою за вже наступну ситу зимівлю моїх підопічних. Бо. як би там не хвалили зимівлю на органічних медах, у нашій місцевості пока це дуже ризиковано із-за паді. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 26 декабря, 2014 Share Опубликовано 26 декабря, 2014 Был вчера на рынке сахар уже 460гр.за мешок Кто больше??? Пока не брал имеются старые запасы. Я бы написал , но цена не будет соответствовать Так как брал последний раз в 2011 году и до-сих пор есть , жена ест , а мы с пчёлками натур продукт . Так что А в магазине в розницу по осени был 11 , сейчас 10 . подешевел , а в Купьянске по 8 гр кг Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 26 декабря, 2014 Share Опубликовано 26 декабря, 2014 а в Купьянске по 8 гр кг ? blek-269, бачите, Мико, - коханцю долі, навіть й тут Вам, як завжди, везе найбільше... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
targal Опубликовано 26 декабря, 2014 Share Опубликовано 26 декабря, 2014 Сьогодні заїзжав до мене знайомий який цукром займається казав 455 гр але з нового року говорив що може підскочити до 15 гр за кіло Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 26 декабря, 2014 Share Опубликовано 26 декабря, 2014 з нового року говорив що може підскочити до 15 гр за кіло Мені здається що для цього не має передумов - ціна буде на рівні, або навпаки знижуватись. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Євгеній Опубликовано 26 декабря, 2014 Share Опубликовано 26 декабря, 2014 з нового року говорив що може підскочити до 15 гр за кіло Мені здається що для цього не має передумов - ціна буде на рівні, або навпаки знижуватись. Хіба що непередбачувані передумови Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 27 декабря, 2014 Share Опубликовано 27 декабря, 2014 з нового року говорив що може підскочити до 15 гр за кіло Мені здається що для цього не має передумов - ціна буде на рівні, або навпаки знижуватись. Та які передумови. Поставте себе на місце виробників цукру, ціна явно нижча за затрати, ринок перенасичений, продавати за кордон немає куди тому що ціна не може конкурувати з тростинним. Що роблять, розраховуються за поставки і збирання - цукром, от він і йде на ринок де ціна була нижче плінтуса. Ще зараз весь буряк фактично перероблено частина давальницького цукру ще бродить по ринку, але його вже менше тому і ціна почала рости, а основна маса лежить на складах. Далі на наступний рік посіють мінімум тільки для того, що хоч трохи запустити заводи і на осінь наступного року будемо мати ціну на рівні 700-800 грн за мішок, а може більше, а далі знову площі під буряк повинні зрости і ціна на зиму 2017 р. трохи просяде, якщо не буде інших катаклізмів. Особисто зробив запас останній раз купував по 355 грн. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сява Опубликовано 19 января, 2015 Share Опубликовано 19 января, 2015 Минулого тижня закупився по 395 за мішок з доставкою додому.Думаю дешевше не буде.. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 19 января, 2015 Share Опубликовано 19 января, 2015 Минулого тижня закупився по 395 за мішок з доставкою додому.Думаю дешевше не буде.. У нас 435, ниже не встречал. Правда и не особо искал Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 19 января, 2015 Share Опубликовано 19 января, 2015 Минулого тижня закупився по 395 за мішок з доставкою додому.Думаю дешевше не буде.. У нас 435, ниже не встречал. Правда и не особо искал Ну і де Ви такі ціни берете? Везе Вам. Хіба за гуртівню... Мико, а у нас, у Форі вчора купив для власного вжитку,- по 10грвн за кг. Бачив там і цукрову пудру, але ціна - позахмарна! На базарі, не оптом, така ж приблизно ціна на цукор - ну на копійок 50 можуть і зменшити. Так що ми з Вами, Романовичу, мудрі люди,- завчасно подбали про своїх бджілок. І досить вдало ж! Хоч і лишились на бобах. А сезон-то цукроваріння вже закінчився... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 20 января, 2015 Share Опубликовано 20 января, 2015 Минулого тижня закупився по 395 за мішок з доставкою додому.Думаю дешевше не буде.. У нас 435, ниже не встречал. Правда и не особо искал Ну і де Ви такі ціни берете? Везе Вам. Хіба за гуртівню... Мико, а у нас, у Форі вчора купив для власного вжитку,- по 10грвн за кг. Бачив там і цукрову пудру, але ціна - позахмарна! На базарі, не оптом, така ж приблизно ціна на цукор - ну на копійок 50 можуть і зменшити. Так що ми з Вами, Романовичу, мудрі люди,- завчасно подбали про своїх бджілок. І досить вдало ж! Хоч і лишились на бобах. А сезон-то цукроваріння вже закінчився... У нас ціна у неділю була 405 грн за мішок, якщо купувати трохи більше то за 400 грн можна було б знайти. Сезон в основному закінчився крім 2 заводів і це трохи збило ціну. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ivan Ivanovich Опубликовано 20 января, 2015 Share Опубликовано 20 января, 2015 Я взяв 10 мішків цукру ще до нового року по ціні 344грн/мішок, але це цукор 2012року. Свіжий цукор коштував 350-365грн. Зараз ціна трішки піднялась - 380грн мішок. В цьому році в Україні значне перевиробництво цукру - буде вироблено 2,5млн. т., при внутрішній потребі(разом з Кримом і Донбасом) трохи менше 2 млн. т. А так як зазначені регіони наразі споживають менше ніж раніше Українського цукру, то й потрібно його близько 1,5 млн. т. А купувати в цьому році потрібно було в кінці листопада, тоді ціна падала навіть до 330грн/мішок. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.