kontroler Опубликовано 29 ноября, 2017 Share Опубликовано 29 ноября, 2017 В 07.10.2017 в 08:13, Кузьмич сказал: В нашем случае можно использовать старое сало Подсмаженное на огне, для запаха, хотя и без этого сало хорошо находят. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 4 декабря, 2017 Share Опубликовано 4 декабря, 2017 купляю брикети на основі вітаміну К1, в зрубі мишей нема,у вуликах нема,майте наувазі якщо ми забули про мишей,це не означає,що їх немає 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
henri Опубликовано 4 декабря, 2017 Share Опубликовано 4 декабря, 2017 9 минут назад, miro сказал: купляю брикети на основі вітаміну К1, в зрубі мишей нема,у вуликах нема,майте наувазі якщо ми забули про мишей,це не означає,що їх немає А якщо вони є точно і вже у вулику то чи можна класти брикети голубі такі, прямо на дно вулика через льоток??? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 4 декабря, 2017 Share Опубликовано 4 декабря, 2017 16 хвилин тому, henri сказав: А якщо вони є точно і вже у вулику то чи можна класти брикети голубі такі, прямо на дно вулика через льоток??? а чому неможна? адже від поїдання миші гинуть, та до речі я у вулик кладу один брикет, і спостерігав таку річ,що інколи брикет зїджений ,а мишей нема,зрештою після поїдання я знайшов був лише одну миш у зрубі,а на дворі їх спостерігав,щось їх спонукує на вулицю 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
henri Опубликовано 4 декабря, 2017 Share Опубликовано 4 декабря, 2017 1 минуту назад, miro сказал: а чому неможна? адже від поїдання миші гинуть, та до речі я у вулик кладу один брикет, і спостерігав таку річ,що інколи брикет зїджений ,а мишей нема,зрештою після поїдання я знайшов був лише одну миш у зрубі,а на дворі їх спостерігав,щось їх спонукує на вулицю я просто думаю чи бджоли під-час обльту (вікна) не будут контактувати з отрутою і від цьго гинути, просто ще ніразу неставив отруту у вулик 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 4 декабря, 2017 Share Опубликовано 4 декабря, 2017 4 хвилини тому, henri сказав: я просто думаю чи бджоли під-час обльту (вікна) не будут контактувати з отрутою і від цьго гинути, просто ще ніразу неставив отруту у вулик в принципі я брикети не ставлю під самими рамками,я ставлю збоку у гнізді,друге я звернув увагу,щоб брати брикети на основі витаміну К1, а він нічим не шкідливий для бджіл,хоча вони його не трогають і нічим не страшний людині в малій дозі,бо навіть якщо зїсти весь брикет то зменшення дозування в певному періоді виводить людину зі стану активної роботи печінки, але попереджаю ховайте від дітей,бо дані брикети мають приємний запах, як цукерки. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
henri Опубликовано 4 декабря, 2017 Share Опубликовано 4 декабря, 2017 ЗАХИСНИК - парафінові брикети від гризунів 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
henri Опубликовано 4 декабря, 2017 Share Опубликовано 4 декабря, 2017 Щойно порозкладав по 3 шт в кожний вулик по інстрцкції 2-5, запихав через льоток у дальній угол, там де нема рамок, у мене 10 р. Рути скорочені до 8р. І що цікаво коли запихав(працював дуже тихо) бачив як вилітала бджола Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 4 декабря, 2017 Share Опубликовано 4 декабря, 2017 45 минут назад, henri сказал: Щойно порозкладав по 3 шт в кожний вулик по інстрцкції 2-5, запихав через льоток у дальній угол, там де нема рамок, у мене 10 р. Рути скорочені до 8р. І що цікаво коли запихав(працював дуже тихо) бачив як вилітала бджола Це ви для приваблювання мишей у вулик ,так зробили 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
henri Опубликовано 4 декабря, 2017 Share Опубликовано 4 декабря, 2017 1 час назад, Мико сказал: Це ви для приваблювання мишей у вулик ,так зробили на території точка я 2 тижні тому порозкладав, і бачив в одному вулику миш, тому і в вулики поклав Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Yaroslav Опубликовано 4 декабря, 2017 Share Опубликовано 4 декабря, 2017 В кожного свої засоби в боротьбі зі шкідниками-мишами. Звісно, у вуликах де є загроза проникнення мишей через дашок, на утеплення поставив пакетики-отруту. На всіх льотка загороджувачі стоять. Осінню помітив був, що часто коти прогулювались по пасіці. Явно, було видно, що робили засідку на гризунів. А літом на пасіці завжди бачив їжаків. Отже цілий рік в мене пасіка під пильним оком. Мишам там не місце, але отруту постав. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 4 декабря, 2017 Share Опубликовано 4 декабря, 2017 12 хвилини тому, Yaroslav сказав: Осінню помітив був, що часто коти прогулювались по пасіці. Явно, було видно, що робили засідку на гризунів. А літом на пасіці завжди бачив їжаків. Отже цілий рік в мене пасіка під пильним оком. У нас восени бувають сезони, коли миші масово кочують із полів до осель і до вуликів в тому числі. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Yaroslav Опубликовано 4 декабря, 2017 Share Опубликовано 4 декабря, 2017 14 минут назад, Sanich сказал: У нас восени бувають сезони, коли миші масово кочують із полів до осель і до вуликів в тому числі. Це цілком логічно, особливо коли випаде сніг і мороз притисне. Тепло притягує, а там де тепло, можна щось і з"їсти. Хай лізуть ми їх 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
elesey71 Опубликовано 4 декабря, 2017 Share Опубликовано 4 декабря, 2017 Кто-то из форумчан советовал ставить в улей стеклянную бутылку с под пива с жареными семечками, или другой какой приманкой. По идее мышь залазит в бутылку, а вылезть из не не может. Как такой вариант? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Джаз Опубликовано 5 декабря, 2017 Share Опубликовано 5 декабря, 2017 8 часов назад, elesey71 сказал: Кто-то из форумчан советовал ставить в улей стеклянную бутылку с под пива с жареными семечками, или другой какой приманкой. По идее мышь залазит в бутылку, а вылезть из не не может. Как такой вариант? Это все равно что поставить в курятник капкан на лису и гадать кто кого первым задавить, капкан лису или лиса курей. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Alazon Опубликовано 13 декабря, 2017 Share Опубликовано 13 декабря, 2017 Звичайна мишоловка врятувала бжолосімю. Клуб вспокоївся, в інших вуликах все нормально, для профілактики в кожному жменька отруєної пшениці. Треба буде щотижня слухати. Роздобув ще пляшку фусу олійного, поставлю в пляшки , лише не скляні, а пластикові. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Helen Опубликовано 10 января, 2018 Share Опубликовано 10 января, 2018 В 13.12.2017 в 22:43, Alazon сказал: Звичайна мишоловка врятувала бжолосімю. Клуб вспокоївся, в інших вуликах все нормально, для профілактики в кожному жменька отруєної пшениці. Треба буде щотижня слухати. Роздобув ще пляшку фусу олійного, поставлю в пляшки , лише не скляні, а пластикові. Травленую пшеницу мышки могут по всем рамкам разнести. И в меде будет яд. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Alazon Опубликовано 10 января, 2018 Share Опубликовано 10 января, 2018 Пшениці мала жменька, практично біля чайної ложки, так що зжеруть, а не рознесуть. Поки що (3 дні тому дивився), всюди порядок, мишей нема, розплоду нема, нормальна зимівля. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 января, 2018 Share Опубликовано 29 января, 2018 А у мене сьогодні трагедія. Ці сволоти, с*ки, мля*ь, миші паскуди, три, (ні не так) ТРИ!!! корпуси суші (по 12р 145) почистили під нуль!!! ТРИДЦЯТЬ ШІСТЬ рамок!!!!!!! Твоюперетвою... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Крук Опубликовано 29 января, 2018 Share Опубликовано 29 января, 2018 47 хвилин тому, ромео сказав: А у мене сьогодні трагедія. Ці сволоти, с*ки, мля*ь, миші паскуди, три, (ні не так) ТРИ!!! корпуси суші (по 12р 145) почистили під нуль!!! ТРИДЦЯТЬ ШІСТЬ рамок!!!!!!! Твоюперетвою... От халепа! Я в лісі на кочівлі проти шершнів ставив пастки. Вирішив поставити більше і випадково поставив обрізану 6 літрову пластикову пляшку яка мала великий вхідний отвір і сироп із варенням який потроху грав. Так от туди лізли метелики а потім потрапила і втопилася лісова миша яка перед тим прогризла міх в димарі. Я читав що мишей приваблює запах олії. Якщо поставити похило пластикову пляшку із великим вхідним отвором миша полізе і буде ковзатися в пляшці довго і нудно і буде думати про свою погану поведінку. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 29 января, 2018 Share Опубликовано 29 января, 2018 1 час назад, ромео сказал: А у мене сьогодні трагедія. Ці сволоти, с*ки, мля*ь, миші паскуди, три, (ні не так) ТРИ!!! корпуси суші (по 12р 145) почистили під нуль!!! ТРИДЦЯТЬ ШІСТЬ рамок!!!!!!! Твоюперетвою... Нещодавно на форумi писали , що мишам байдужi пустi рамки А в мене тодi одна миша спаскудила 100 свiжевiдбудованих рам на 230 цiлий стояк з 10 корпусiв Здохла з голоду . Весною я ii розплескав кувалдою Залишки воску перетопив , бруски рамок спалив 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 29 января, 2018 Share Опубликовано 29 января, 2018 14 минут назад, Крук сказал: Я читав що мишей приваблює запах олії. Якщо поставити похило пластикову пляшку із великим вхідним отвором миша полізе і буде ковзатися в пляшці довго і нудно і буде думати про свою погану поведінку. Не вздумайте це робити бо збiжаться мишi з пiв села Вiдео в ютубi про ловлю таким способом мишей не правда 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 января, 2018 Share Опубликовано 29 января, 2018 3 минуты назад, Мико сказал: Нещодавно на форумi писали , що мишам байдужi пустi рамки Так, якщо всі порожні. А тут стояли вперемішку і білі порожні, і з під розплоду, і з медом-пергою... всякі 4 минуты назад, Мико сказал: Весною я ii розплескав кувалдою Так їй сволоті і треба, тільки краще якби живою, тільки навіщо її ще й перетоплювати було? 6 минут назад, Мико сказал: Залишки перетопив Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 29 января, 2018 Share Опубликовано 29 января, 2018 6 минут назад, ромео сказал: Так їй сволоті і треба, тільки краще якби живою, Так не дожила до весни сволота 6 минут назад, ромео сказал: тільки навіщо її ще й перетоплювати було? Вийшло як з 200 дiжками у Алксандра Пасiчника але виправив 15 минут назад, Мико сказал: Залишки воску перетопив , бруски рамок спалив 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Дід Василь Опубликовано 29 января, 2018 Share Опубликовано 29 января, 2018 я в кладові до стелі накрутив профіля від гіпсокартону оцинкованого площа стелі 54м2 розвішав рамки миші недостають як буде дальше побачу а осінню само собою травлю відро травленого зерна і по всі тереторії сиплю і так з року в рік Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.