gardener Опубликовано 11 января, 2023 Share Опубликовано 11 января, 2023 13 хвилин тому, ромео сказав: Двохстволка сиру то нема, значить десь ше є та шо його з'їла. 1 1 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 12 января, 2023 Share Опубликовано 12 января, 2023 11 годин тому, gardener сказав: сиру то нема, значить десь ше є та шо його з'їла. Точно, якась на поминки забігала... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 12 января, 2023 Share Опубликовано 12 января, 2023 12 часов назад, ромео сказал: Двохстволка Отак і в мене було ,це я в друге бачу 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 16 января, 2023 Share Опубликовано 16 января, 2023 Зловив вчора мишака рудого довго на нього полював , гад такий не брав шкуринку сала копчену і мазав олією . А насіння с гарбуза спрацювало , жирний зловився . Сірі мишаки ті на гарбузяче не ловилися , а на шкуринку з сала бігом . Ась і думай 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 20 декабря, 2023 Share Опубликовано 20 декабря, 2023 2 часа назад, Жезус сказал: Так на диво для Зими теплий ,похожий день , практично без хмарно було й сонячно,десь +6 ,+7 трохи в першій половині був поривчастий вітер Да. Деньок класний. Трохи й вилітали деякі. В цьому сезоні оце побачив, шо таке миша на пасіці. А миша на пасіці - це капєц. Чи то порода мишина така, чи їх так багато. "Миша бжолоїдус". Влазять де тільки можна і точать суш. У вуликах, в рамконосах, всюди. Тіки з кліщами якось розібрався - тут ці звєрі. Чим коти занімаються - непонятно. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 21 декабря, 2023 Share Опубликовано 21 декабря, 2023 11.01.2023 в 21:32, gardener сказав: сиру то нема, значить десь ше є та шо його з'їла. Оце ж зголодніли. Ви що, пане Миколо, їм голодомор влаштували? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 21 декабря, 2023 Share Опубликовано 21 декабря, 2023 18 годин тому, Вадім Полтава сказав: Да. Деньок класний. Трохи й вилітали деякі. В цьому сезоні оце побачив, шо таке миша на пасіці. А миша на пасіці - це капєц. Чи то порода мишина така, чи їх так багато. "Миша бжолоїдус". Влазять де тільки можна і точать суш. У вуликах, в рамконосах, всюди. Тіки з кліщами якось розібрався - тут ці звєрі. Чим коти занімаються - непонятно. Вичитав нову найпростішу ловушку для мишиного кодла. Якраз для лінивих та брезгливих пасічників й дач - просто СУППЕР ! Берете звичайну пусту півлітрівку пластикову, відкручуйте пробку, наливаєте грамів сто олії, можна й старої гіркої (тільки не горілки, бо й хату спалять !) і кладете долі. Сам не пробував. але пишуть . що набиваються півпляшки ! Як казав покійний Романович, царство йому небесне, - це ще один спосіб використання непотрібних пластикових пляшок. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 21 декабря, 2023 Share Опубликовано 21 декабря, 2023 18 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: Оце ж зголодніли. Ви що, пане Миколо, їм голодомор влаштували? А я тут при чому? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 22 декабря, 2023 Share Опубликовано 22 декабря, 2023 23 години тому, gardener сказав: А я тут при чому? Так живність же то ваша ж ... Ото й підгодовувати мали б. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 22 декабря, 2023 Share Опубликовано 22 декабря, 2023 17 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: Так живність же то ваша ж ... Ото й підгодовувати мали б. Шось Ви в своїх Нідерландах втратили пильнісь. То живність @ромео була, я тільки коментував. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Igrok Опубликовано 22 декабря, 2023 Share Опубликовано 22 декабря, 2023 21.12.2023 в 13:32, ДобровоЛ сказав: грамів сто олії, можна й старої гіркої Так, спосіб гарний. Тільки олія треба запашна, рафінована їм не подобається 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 22 декабря, 2023 Share Опубликовано 22 декабря, 2023 7 годин тому, gardener сказав: Шось Ви в своїх Нідерландах втратили пильнісь. То живність @ромео була, я тільки коментував. Буває. Очі ж вже не ті ! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 1 ноября, 2025 Share Опубликовано 1 ноября, 2025 Мыши вообще офигели . Протравленую пшеницу "Щелкунчик " обчистили оставив шкарлупки протравленые . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 ноября, 2025 Share Опубликовано 1 ноября, 2025 57 хвилин тому, koste сказав: Мыши вообще офигели . Протравленую пшеницу "Щелкунчик " обчистили оставив шкарлупки протравленые . Мої миші в минулому році також перещолкали цей щелкунчик. Вони вже й срали ним, але результату я не помітив. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 1 ноября, 2025 Share Опубликовано 1 ноября, 2025 2 часа назад, yu1986ra сказал: Мої миші в минулому році також перещолкали цей щелкунчик. Вони вже й срали ним, але результату я не помітив. Я их балывал в прошлом году. Этот красный ,был ещё зелёный. Да и мармеладки двух видов ,тоже использовал. Не знаю что из них лучше... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 ноября, 2025 Share Опубликовано 1 ноября, 2025 44 хвилини тому, koste сказав: Я их балывал в прошлом году. Этот красный ,был ещё зелёный. Да и мармеладки двух видов ,тоже использовал. Не знаю что из них лучше... Червоний видно не діє. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 декабря, 2025 Share Опубликовано 8 декабря, 2025 Я нарешті нагодував своїх мишей на лежаковому точку. Або вони всі вже виздихали, або зрозуміли, що цією хрінню вони не наїдяться 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 декабря, 2025 Share Опубликовано 8 декабря, 2025 20 минут назад, yu1986ra сказал: нарешті нагодував своїх мишей на лежаковому точку То шо ? Футбол відміняється ?? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 8 декабря, 2025 Share Опубликовано 8 декабря, 2025 23 хвилини тому, yu1986ra сказав: Я нарешті нагодував своїх мишей на лежаковому точку. Або вони всі вже виздихали, або зрозуміли, що цією хрінню вони не наїдяться Я також сьогодні купив, дві упаковки розклав, третя на запасі. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 декабря, 2025 Share Опубликовано 8 декабря, 2025 1 година тому, Bee.P сказав: То шо ? Футбол відміняється ?? Поки так. 1 година тому, Ворон сказав: Я також сьогодні купив, дві упаковки розклав, третя на запасі. Мої з'їли 5-7 шт 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 8 декабря, 2025 Share Опубликовано 8 декабря, 2025 3 години тому, Ворон сказав: Я також сьогодні купив, дві упаковки розклав, третя на запасі. У мене найкраще спрацювували ліпучки від мишей. Але появилися серед них і канібали, що пожирали приклеєних. Та я іншу стратегію виробив. Ще як будував дачу, зробив пару ілюмінаторів у підвалі для ветиляції , як на кораблі - ностальгія про проведені три роки на Балтиці на торпедному великому крилатому катері... А на зиму спробував робити підставки для входу і виходу котів. Їх там ніхто не чіпає взимку й у підвалі ж тепліше. То вони там тепер влаштовують взимку, коли мене майже не буває, штаб-квартиру . З тих пір я вже років з п"ять не зустічав жодної мишки ні на ділянці, ні у вуликах. Правда, запах котячий появився - почав якийсь мудрий мітити біля вхідних дверей... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.