tuda Опубликовано 30 июня, 2017 Share Опубликовано 30 июня, 2017 45 минут назад, Алёнка сказал: Не принуждайте себя. Расслабьтесь и заходите 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 29 августа, 2017 Share Опубликовано 29 августа, 2017 Тим часом на форумі фіксують рекордну кількість відвідувачів , стільки ще я не зустрічав. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 29 августа, 2017 Share Опубликовано 29 августа, 2017 8 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Тим часом на форумі фіксують рекордну кількість відвідувачів , стільки ще я не зустрічав. Всі вже повернулися з кочівель - от і рекорд... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 августа, 2017 Share Опубликовано 29 августа, 2017 Доволі цікаве спостереження Якщо зайти в профіль користувача в окремій вкладці, то в адресному рядку можна прочитати його порядковий номер, тобто черговість реєстрації Так @Sanich - №1 Я, ромео, - 3166-ий 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 29 августа, 2017 Share Опубликовано 29 августа, 2017 21 минуту назад, Wladimir_K сказал: Тим часом на форумі фіксують рекордну кількість відвідувачів І то є добре. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 29 августа, 2017 Share Опубликовано 29 августа, 2017 6 минут назад, ромео сказал: Доволі цікаве спостереження 6 минут назад, ромео сказал: Я, ромео, - 3166-ий 1784.... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
shersand Опубликовано 29 августа, 2017 Share Опубликовано 29 августа, 2017 15 минут назад, Wladimir_K сказал: Тим часом на форумі фіксують рекордну кількість відвідувачів , стільки ще я не зустрічав. Збільшення кількості відвідувачів - це добре, тільки особисто мене засмучує той факт, що останнім часом на форумі збільшується кількість випадків з'ясування стосунків між форумчанами. На мою думку, це аж ніяк не додає позитиву форуму. Користувачі (особливо з малим досвідом) приходять на форум з надією знайти конструктивну інформацію, а замість цього вимушені спостерігати словесні перепалки. 9 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
shersand Опубликовано 29 августа, 2017 Share Опубликовано 29 августа, 2017 8 минут назад, ромео сказал: Доволі цікаве спостереження Якщо зайти в профіль користувача в окремій вкладці, то в адресному рядку можна прочитати його порядковий номер, тобто черговість реєстрації Так @Sanich - №1 Я, ромео, - 3166-ий Думаю, що це не так, бо у мене №17106, а користувачів всього 8126. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Алёнка Опубликовано 29 августа, 2017 Share Опубликовано 29 августа, 2017 12 минуты назад, ромео сказал: Доволі цікаве спостереження Якщо зайти в профіль користувача в окремій вкладці, то в адресному рядку можна прочитати його порядковий номер, тобто черговість реєстрації Так @Sanich - №1 Я, ромео, - 3166-ий А почему я аж 9855?!! Пользователей меньше! О, @shersand, вы тоже согласны ))) 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
shersand Опубликовано 29 августа, 2017 Share Опубликовано 29 августа, 2017 Только что, Алёнка сказал: А почему я аж 9855?!! Пользователей меньше! О, @shersand, вы тоже согласны ))) По видимому есть тайные агенты 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 29 августа, 2017 Автор Share Опубликовано 29 августа, 2017 2 хвилини тому, shersand сказав: Збільшення кількості відвідувачів - це добре, тільки особисто мене засмучує той факт, що останнім часом на форумі збільшується кількість випадків з'ясування стосунків між форумчанами. На мою думку, це аж ніяк не додає позитиву форуму. Користувачі (особливо з малим досвідом) приходять на форум з надією знайти конструктивну інформацію, а замість цього вимушені спостерігати словесні перепалки. Стараємося із цим боротися. Часто, на жаль, ціною погіршення стосунків із старожилами форуму, які сподіваються на підвищену лояльність. Хочеться, щоб усі відчували себе рівними перед правилами - і новачки і старожили, як би їм це не не подобалося. Не завжди, на жаль, це вдається. І ще більше жаль, що не всі готові бути рівними. 4 хвилини тому, shersand сказав: Думаю, що це не так, бо у мене №17106, а користувачів всього 8126. Це тому що був момент на старому движку, коли боти реєструвалися сотнями і ми їх видалили. 9 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 29 августа, 2017 Share Опубликовано 29 августа, 2017 7 хвилин тому, shersand сказав: Збільшення кількості відвідувачів - це добре, тільки особисто мене засмучує той факт, що останнім часом на форумі збільшується кількість випадків з'ясування стосунків між форумчанами. На мою думку, це аж ніяк не додає позитиву форуму. Користувачі (особливо з малим досвідом) приходять на форум з надією знайти конструктивну інформацію, а замість цього вимушені спостерігати словесні перепалки. Та це ще нічого. Скоро будуть від роботи на пасіці звільнені -отоді й почнеться... але ж у нас вже є Рада... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
shersand Опубликовано 29 августа, 2017 Share Опубликовано 29 августа, 2017 1 минуту назад, Sanich сказал: Стараємося із цим боротися. Часто, на жаль, ціною погіршення стосунків із старожилами форуму, які сподіваються на підвищену лояльність. Хочеться, щоб усі відчували себе рівними перед правилами - і новачки і старожили, як би їм це не не подобалося. Не завжди, на жаль, це вдається. І ще більше жаль, що не всі готові бути рівними. Просто иногда перепалки возникают почти на ровном месте. Откуда у людей столько агрессии, заходишь на форум с надеждой отвлечься от бытовых проблем, а тут... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 августа, 2017 Share Опубликовано 29 августа, 2017 1 минуту назад, Sanich сказал: Так, а з номерами що? Якщо номера перших користувачів ще більш-менш підходять, то ближче до "новачків" номера вражають. Так, новий користувач має номер за 20000... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 29 августа, 2017 Автор Share Опубликовано 29 августа, 2017 Тільки що, shersand сказав: Просто иногда перепалки возникают почти на ровном месте. Откуда у людей столько агрессии, заходишь на форум с надеждой отвлечься от бытовых проблем, а тут... Проблема нашого менталітету. Ми не вміємо вести дискусію з опонентом. Для декого є його думка і неправильна. А з таким світоглядом вести конструктивну дискусію важко. Ну і хамство це наша біда, наслідувана із совка. Окремо стоїть поширене холуйство, коли людина ділить інших людей на нижчих себе і вищих себе і відповідно веде себе - присмикається або втоптує в бруд - на щастя у нас на форумі це не дуже поширене. 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 29 августа, 2017 Share Опубликовано 29 августа, 2017 2 минуты назад, shersand сказал: Просто иногда перепалки возникают почти на ровном месте. Откуда у людей столько агрессии, заходишь на форум с надеждой отвлечься от бытовых проблем, а тут... Вам надобно отвлечься, иным подраться подавай... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 29 августа, 2017 Автор Share Опубликовано 29 августа, 2017 4 хвилини тому, ромео сказав: Так, а з номерами що? Якщо номера перших користувачів ще більш-менш підходять, то ближче до "новачків" номера вражають. Так, новий користувач має номер за 20000... Описав вище чому так. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
shersand Опубликовано 29 августа, 2017 Share Опубликовано 29 августа, 2017 1 минуту назад, Север сказал: Вам надобно отвлечься, иным подраться подавай... Эту услугу нужно сделать платной 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 29 августа, 2017 Share Опубликовано 29 августа, 2017 Только что, shersand сказал: Эту услугу нужно сделать платной Именно так 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 29 августа, 2017 Автор Share Опубликовано 29 августа, 2017 1 хвилину тому, shersand сказав: Эту услугу нужно сделать платной Мені ця ідея подобається. Якщо на пост є 5 жалоб - плати в касу. 9 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 августа, 2017 Share Опубликовано 29 августа, 2017 Только что, Sanich сказал: Мені ця ідея подобається. Якщо на пост є 5 жалоб - плати в касу. А взагалі цікаво, як часто, (як це правильно сказати) поступають жалобы? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 29 августа, 2017 Автор Share Опубликовано 29 августа, 2017 Тільки що, ромео сказав: А взагалі цікаво, як часто, (як це правильно сказати) поступають жалобы? По кілька в день. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 29 августа, 2017 Share Опубликовано 29 августа, 2017 Только что, ромео сказал: А взагалі цікаво, як часто, (як це правильно сказати) поступають жалобы? Кожен день ж по декілька в основному. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 29 августа, 2017 Share Опубликовано 29 августа, 2017 А есть те кто постоянно жалуется (чаще всех)? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 29 августа, 2017 Автор Share Опубликовано 29 августа, 2017 Тільки що, Fabro сказав: А есть те кто постоянно жалуется (чаще всех)? Немає. Навіть якби був - я б його імені не назвав би. Взагалі я вдячний тим, хто жме жалоба, так як неможливо постійно за усім слідкувати. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.