Перейти к содержанию

Проблемы, связанные с компьютером

Ілюха

Рекомендуемые сообщения

Скоро рік,як перейшов на Linux Mint.Ніяких заморочок з вірусами-антивірусами немає.Win-7 стоїть як резервна,але працюю тільки з Linux.

Лінукс рулить сам сидів в убунту

Зараз 2 ОС не хочуть ставати на одну машину(((

56 хвилин тому, Захар58 сказав:

Скоро рік,як перейшов на Linux Mint.Ніяких заморочок з вірусами-антивірусами немає.Win-7 стоїть як резервна,але працюю тільки з Linux.

І в мене теж так !  Тільки Убунту гном 3 . 

1 час назад, gru.v сказал:

так самому поставить в тернете есть как это делается или же с кармана достать поэтов ;)

11 година тому, gru.v сказав:

Також починав з ubuntu.Зараз Linux Mint Cinnamon 18.3 64bit.Як поствить дві ОС тут

15 годин тому, Захар58 сказав:

Ну а як з програмами..? більшість програм заточані під вінду...

3 хвилини тому, Бджолопотам сказав:

Теж колись так думав,поки не попробував.Насправді ніяких проблем з програмним забезпеченням не має.Більше того,після установки вже стоять всі кодеки,офісні програми,браузер і т.д.Є менеджер програм(на подобу Play market в Android)в якому великий вибір програм.Дистрибутив безкоштовний,його можна скачать на оф.сайті Linux Mint.Дуже цікавий сайт по лінуксу О.Романова.Так,що стукайте і вам відчинять.:ay:

50 минут назад, Бджолопотам сказал:

потрібно трохи привикнути той же MS Office в лінукс OpenOffice але якщо до лінукса звикаєш то бажання вернутись до вінди зникає, кроме що іграшки )))

всі програми легко і без проблем закачуються з інтернету, якщо потрібно і їх не має в стандартному наборі, через той же термінал sudo apt-get istall ім'я програми

але бувають виключення інколи з принтерами потрібно трошки поморочитись але все розписано на форумі відповідного дестрибютиву

той самий лінукс скачуєш з інету і все безкоштовно, але є і платні програми хоча гострої необхідності в них не має 

в лінуксі основний захист ваш пароль тому він повинен бути на висоті

8 хвилин тому, gru.v сказав:

якщо до лінукса звикаєш то бажання вернутись до вінди зникає

100%!

у мене старий принтер і під нього до 64-bit вінди не має драйверів в лінуксі ж я його запустив (це прикладу) і все через форум в моєму випадку був убунту

В 21.01.2018 в 11:33, gru.v сказал:

той самий лінукс скачуєш з інету і все безкоштовно,

так ми і за вінду не дуже і розганяємось...;)

18 часов назад, ромео сказал:

так ми і за вінду не дуже і розганяємось...;)

ну ПО стремно з нету качать

Стосовно Linux можу допомогти. Я адміністратор Linux серверів.

Надо помощь , нет не у кого прошивки на планшет---- HK70DR2009-V02    на процессор  RK3026

В 25.01.2018 в 19:06, UkrUser сказал:

Стосовно Linux можу допомогти. Я адміністратор Linux серверів.

вот сегодня почитал такое Приголомшливий «вбивця» Windows 10, який кращий в десятки разів не сочтите за рекламу , просто интересно

7 хвилин тому, blek-269 сказав:

вот сегодня почитал такое Приголомшливий «вбивця» Windows 10, який кращий в десятки разів не сочтите за рекламу , просто интересно

Це все гарно в теорії. На практиці це вузька ніша для ентузіастів, так як ОС - це лише частина екосистеми ПЗ, яка складається з різноманітного прикладного ПЗ. "Прорив" можливий лише у випадку, якщо таку систему бере під крило якась корпорація і агресивно його просуває. 

28 хвилин тому, blek-269 сказав:

Надо помощь , нет не у кого прошивки на планшет---- HK70DR2009-V02    на процессор  RK3026

Подивіться або запитайте на форумі 4pda.ru . У пасічників такого краму не знайдете. :) 

3 минуты назад, Sanich сказал:

Подивіться або запитайте на форумі 4pda.ru . У пасічників такого краму не знайдете

Смотрел там есть ссылки на яндокс диск , регистрировался , но не открывает . Как бы зависает и не показывает . На других смотрел к примеру ферваер и ещё не могу найти . Вот зараза китайская , слетела прошивка .

1 хвилину тому, blek-269 сказав:

Смотрел там есть ссылки на яндокс диск , регистрировался , но не открывает . Как бы зависает и не показывает . На других смотрел к примеру ферваер и ещё не могу найти . Вот зараза китайская , слетела прошивка .

Попробуйте другой браузер. :dntknw: Там со скачиванием бывают проблемы. 

1 минуту назад, Sanich сказал:

Попробуйте другой браузер. :dntknw: Там со скачиванием бывают проблемы. 

Так у меня ВПН стоит на мазиле , тут  легче ставить , а на хроме гимороя много . На эксполе не пробовал даже . Там на яндаксе много мути и то требует и то  , а в конце зип папку не хочет открывать  пищит много места , а всего там 2/3 гиктара :dntknw:

4 хвилини тому, blek-269 сказав:

Так у меня ВПН стоит на мазиле , тут  легче ставить , а на хроме гимороя много . На эксполе не пробовал даже . Там на яндаксе много мути и то требует и то  , а в конце зип папку не хочет открывать  пищит много места , а всего там 2/3 гиктара :dntknw:

Скиньте ссылку на сообщение на 4pda - я попробую скачать и выложить где-то гугл-докс. 

2 минуты назад, Sanich сказал:

Скиньте ссылку на сообщение на 4pda - я попробую скачать и выложить где-то гугл-докс. 

Вот https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=416563&st=780#entry16472871  надо вот именно этот номер что бы не получился кирпич , хотя бывают и исключения . У меня есть гугл диск , ну это потом

22 хвилини тому, blek-269 сказав:

Вот https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=416563&st=780#entry16472871  надо вот именно этот номер что бы не получился кирпич , хотя бывают и исключения . У меня есть гугл диск , ну это потом

Цитата

Перевищений ліміт на завантаження файлу. Ви можете зберегти його лише на Яндекс.Диск.

Похоже, без яндекс диска или браузера это не скачаете. Я бы попытался связаться с автором и попросить его перезалить куда-то в более доступное место.  

2 минуты назад, Sanich сказал:

Похоже, без яндекс диска или браузера это не скачаете. Я бы попытался связаться с автором и попросить его перезалить куда-то в более доступное место.  

Так беда в том что это было давно , года то 11 --12 . Вот оно и то раньше яндекс работал , а теперь :hmm:не получается . Спасибо что уделили время :hi:

Чому  роботу " Інвертаза  медозбір " журнал УП №3  2004р. зняту на принтері не приймається на форумі?

• 2 months later...

Подскажите, пожалуйста, если я на улице включу мобильный интернет, не буду пользоваться, просто будет включённым, оно будет тянуть? У меня не безлимит, только 2 ГБ. Не хотелось бы экспериментировать, не будучи уверенной, что оно не снимет мне всё постепенно.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...