Перейти к содержанию

ВЕСНА\ЛІТО 2026 МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Рекомендуемые сообщения

14 минут назад, yu1986ra сказал:

І живність там постійно всяка живе.

Ну в декого в лежаках також живність різна живе , але і не просто живе , а грає там успішно у футбол;):hi::umora:

11 хвилин тому, Bee.P сказав:

Це тому Ви зняли їх з прицепчика ?;):hi::umora:

З двох. :umora:

44 хвилини тому, Bee.P сказав:

Ну в декого в лежаках також живність різна живе , але і не просто живе , а грає там успішно у футбол;):hi::umora:

Лежаки, то моща:ay:

5 минут назад, yu1986ra сказал:

Ну да , він не впаде на ногу як стояк :hi::umora:. " Мось" :umora:

5 минут назад, yu1986ra сказал:

А лежак з "кальосіками " то вообще ферарі:hi::umora:

Абрикоси відцвіли, помацав залишки квітів- з зав'язом майже всі. Погода не сприяла льоту комах, виходить запилились від вітру(або святогодуха, але це більш дівчат стосуеться). Знову холода і нельотна погода, а я наміривсь розширювати, вирівнювати силу сімей. Знову варити сироп, роздавати пакунки. Також через декілька днів треба кропити абрикоси для профілактики молоініозу, якщо бажаете мати плоди цих фруктів. Відсотків на 90 квітуе вишня чорнокорка, вчора бджіл на ній не бачив, якісь мухи, прохолодно. Сливи на підході квітування, яблуні в фазі "відокремлення бутонів" і "рожевому бутоні", теж потребують оприскування. Цього року спостерігав багато оленки волохатої на квітах, але інсектіцидами не кропив-вважаю шкоди абрисосам не завдасть, бо і так плоди треба буде проріджувати(якщо не моніліоз, в деяких областях хімзахист не подіяв-попік абрисоси, здаеться допис про це кримчанина та молдавана). Якщо хто бажае бджолам зробити ще краще(ніж робив до сих пір), то можна придбати промотер Л47 і додавати в сироп, препарат сертифікований і для бджільництва і доволі давно на нашому ринку. Тільки майте на увазі-пластиковий посуд після нього не відмити- залишок існування буде характерно ароматувати.Такі думки на цю годину. Пішов посію ще фацелії по клаптикам вільної землі. Пакети. При останньому огляді(днів три тому) вощину недостроену матка засіяла, принаймі ту, що оглядав. Хвиляста, поправив руками(відчув себе скульптором, навідь про Микеланджіо згадав), перги вдосталь наносили, створили запас. Привеси скінчились позавчора і зразу ж, без паузи-отвеси(0,3 кг). Прицінювавсь до міста під точок, розглянув три-чотирі варіанти, ні на якому не зупинивсь остаточно, ріпак в стані- "викинув стрілки", поодинокі квіти, холод затримае массове квітування і це мені , чомусь, подобаеться, бо завжди здаеться що сім'ї не набрали відповідної сили, якби трохи пізніше. Кращі добре освоїли корпус Рута, з них і мріяв відбирати розплід в слабші. Ще не виходив надвір, мабуть там холодно, жінки (от дивні істоти) про стан погоди за вікном намагаються взнати по сайтам на моніторі смартфона, вийти і подивитись на термометр то не для їхньої вдачі.

8 часов назад, yu1986ra сказал:

Нехай затягнуть пояски тугіше:umora:

Я не знаю, що це в вас означає?

Це шановний означає , що зимою в спермоприймачах маток частково ,або повністю загинули сперматозоїди .  Одним словом трутні на вашій пасіці дістрофіки.

В нас соняшник ше й не сіяли... 

2 минуты назад, ромео сказал:

В нас соняшник ше й не сіяли... 

У нас частина посіяли, деякі ще не встигли. 

Посіяли соняшник,а потім через 3-4дні вже кроплять. 

Якесь у мени примарне передчуття на рахунок заробітку в бджільництві на цей рік.

1 годину тому, Пахомич сказав:

Це шановний означає , що зимою в спермоприймачах маток частково ,або повністю загинули сперматозоїди .  Одним словом трутні на вашій пасіці дістрофіки.

Я бачу ви розбираєтесь в цьому як баран по зорях:rofl:. При чому тут сперматозоїди в матці до трутнів від неї? Вони ж з незаплідненого яйця.:rofl:

За зиму-весну пропали 3 матки. Всі інші сіють добре. Дякую, що переживаєте за мене.

3 минуты назад, yu1986ra сказал:

Я бачу ви розбираєтесь в цьому як баран по зорях:rofl:. При чому тут сперматозоїди в матці до трутнів від неї? Вони ж з незаплідненого яйця.:rofl:

За зиму-весну пропали 3 матки. Всі інші сіють добре. Дякую, що переживаєте за мене.

Там передоз телемарахфону :hi:

Там вже фініш.  :dntknw:.

10 минут назад, yu1986ra сказал:

Сперматозоїди в сперматеці . Сперматека це такий шарик обємом біля 1 мм куб він може вмістити до 8 мільйонів сперматозоїдів. Ваша пасіка біля болота , то ваші трутні застудили цибулини .:rofl: 

1 годину тому, yu1986ra сказав:

При чому тут сперматозоїди в матці до трутнів від неї? 

Тут трохи навпаки. Спочатку трутні, а вже потім сперматозоїди в матці

1 година тому, Пахомич сказав:

ваші трутні застудили цибулини .:rofl: 

Мало Ви пукаєте. Аж в Юри холодно

2 години тому, Женя Ц. сказав:

Посіяли соняшник,а потім через 3-4дні вже кроплять. 

Якесь у мени примарне передчуття на рахунок заробітку в бджільництві на цей рік.

Це досходовий гербіцид:IMHO:. Менше по листу кропитимуть.

2 години тому, Пахомич сказав:

Сперматозоїди в сперматеці . Сперматека це такий шарик обємом біля 1 мм куб він може вмістити до 8 мільйонів сперматозоїдів. Ваша пасіка біля болота , то ваші трутні застудили цибулини .:rofl: 

Вони ще на обльоті не були. Не переживайте - їх яйця в теплі.:rofl:

1 годину тому, gardener сказав:

Тут трохи навпаки. Спочатку трутні, а вже потім сперматозоїди в матці

Я знаю. Але ж він каже, що матки зимою підмерзли  (коли по болоту шастали:rofl:) і через це від них трутні браковані.

16 минут назад, yu1986ra сказал:

Я знаю. Але ж він каже, що матки зимою підмерзли  (коли по болоту шастали:rofl:) і через це від них трутні браковані.

При чім тут підмерзлі матки . В спермоприймач ваших маток пройшли спермії з низькою ферментативною активністю, тому вони завмерли. 

9 хвилин тому, Пахомич сказав:

При чім тут підмерзлі матки .

Бо зимою все мерзне і завмирає.:umora:

5 годин тому, Пахомич сказав:

Це шановний означає , що зимою в спермоприймачах маток частково ,або повністю загинули сперматозоїди . 

Чого саме зимою, а не осінню чи весною?:rofl:

13 хвилин тому, Пахомич сказав:

В спермоприймач ваших маток пройшли спермії з низькою ферментативною активністю, тому вони завмерли. 

Може маток інсульт побив чи неврологія? Не вмикайте режим Нострадамуса. Це ж гадання навіть без фотографії:rofl:. Може я їх просто причавив при першому огляді?

Ферментуйте свої спермії подалі від моїх бджіл. У вашому маразмі я не хочу розбиратись.

29 минут назад, yu1986ra сказал:

Бо зимою все мерзне і завмирає.:umora:

Чого саме зимою, а не осінню чи весною?:rofl:

Може маток інсульт побив чи неврологія? Не вмикайте режим Нострадамуса. Це ж гадання навіть без фотографії:rofl:. Може я їх просто причавив при першому огляді?

Ферментуйте свої спермії подалі від моїх бджіл. У вашому маразмі я не хочу розбиратись.

Ви мені зовсім непотрібі для розмови на такі теми . В 2025р. трутні на вашій пасіці були дохленькі , тому матки вийшли низької якості. При слабеньких  матках потрібно бути готовим до ловлі рїів  не чужих, а своїх. 

34 хвилини тому, Пахомич сказав:

Ви мені зовсім непотрібі для розмови на такі теми . В 2025р. трутні на вашій пасіці були дохленькі , тому матки вийшли низької якості. При слабеньких  матках потрібно бути готовим до ловлі рїів  не чужих, а своїх. 

По чому ви ставите діагноз слабенька матка і дохленький трутень:rofl:?

3 минуты назад, yu1986ra сказал:

От шо не пойнятно ???:hi: Він хоче у вашу сєкту :hi: і хоче ваших трутнів !!!:hi:. Це в нього такий підход трошки дивний :dntknw::umora:. Намьоків не понімаєте ? Чи шо???:umora:

27 хвилин тому, yu1986ra сказав:

Ну так відео же дивився

40 хвилин тому, Bee.P сказав:

От шо не пойнятно ???:hi: Він хоче у вашу сєкту :hi: і хоче ваших трутнів !!!:hi:. Це в нього такий підход трошки дивний :dntknw::umora:. Намьоків не понімаєте ? Чи шо???:umora:

Та нащо ж йому настільки слабенькі трутні?

18 хвилин тому, gardener сказав:

Ну так відео же дивився

Там камера барахлить - не бере крупні плани. Як там можна щось розгледіти?:rofl:

1 година тому, yu1986ra сказав:

Старина Кашпіровський віддихає. :umora:

50 минут назад, Ворон сказал:

Старина Кашпіровський віддихає. :umora:

Сперма від одного трутня налічує 12 мільйонів . В сперматеку матки від сили може потрапити 1,5 мльйона, решта в утилізацію . Якщо ви такі підковані , розясніте чому так і тоді вставляйте свої коментарі.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...