Бджолопотам Опубликовано 2 апреля Share Опубликовано 2 апреля Не знаю як хто, а я сьогодні свіжого меду спробував. Поставив одну вощину, зрізав медові нарости, рр і магазин, хай складають... P.S.Хтось користується вуликами ППУ ВееStar? Як вони? Хочу купити 10 штук цільнолитих... 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 апреля Share Опубликовано 2 апреля 2 хвилини тому, Stol сказав: В мене невистачає часу двiчi вiдкривати вулик Щасливі годин не помічають 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 2 апреля Share Опубликовано 2 апреля 56 хвилин тому, Конструктор сказав: Пергу так сильно не відбереш як пилок. Це все треба дивитись індивідуально, від місцевості. В мене після ріпаку, чи під час, можна брати бо далі ще трохи є амофа, після аморфи пусто, то вже пергу з аморфи треба думати чи брати і якщо брати то скільки. Про вiдбiр пилку я знаю достатньо,бо кожного дня намотував Спочатку 50км ,а зак iнчував100км Завершити збiр перги, тобто поставити ïï на дозрiвання планую зразу ж пicля рiпакаВ моïй м icцевостi в червнi мало нектару.Якщо мiнiмально пiдгодувати то развиток с iмï збережеться 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 апреля Share Опубликовано 2 апреля 3 години тому, Конструктор сказав: Всьо, дощ зупинив роботу, в обід було+16, літали дуже активно, на вагах+100г від ранку. Якщо за сутки, то мабуть буде і мінус. А в мене прогноз по дощу не справдився. Мало трохи лєти з обіду, але обійшлося. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 2 апреля Share Опубликовано 2 апреля 7 минут назад, gardener сказал: А в мене прогноз по дощу не справдився. Мало трохи лєти з обіду, але обійшлося. Завтра добавить. Праве коліно не може брехати ' 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 апреля Share Опубликовано 2 апреля Тільки що, Bee.P сказав: Завтра добавить. Праве коліно не може брехати ' То Ваше коліно. Моє не реагує зовсім. А Ваше не в мене, хоча, ніби, і не далеко Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 2 апреля Share Опубликовано 2 апреля 14 минут назад, gardener сказал: То Ваше коліно. Моє не реагує зовсім. А Ваше не в мене, хоча, ніби, і не далеко Казав сліпиий - побачим .... Може.. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 2 апреля Share Опубликовано 2 апреля Вулики біля мурашнику. Мурахи перемогли. https://www.youtube.com/watch?v=MaWgvj2jJN8 1 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 апреля Share Опубликовано 2 апреля 44 хвилини тому, Олексій Кременчук сказав: Вулики біля мурашнику. Мурахи перемогли. https://www.youtube.com/watch?v=MaWgvj2jJN8 Все що можна було зробити не правильно він зробив і отримав належний результат. Я завжди думав, що це не можливо, але він зміг. Там сімейки були зовсім слабкі, дно захистити не змогли. В 23-у не великий мурашник лісових мурах був прямо на кочовому точку (біля 7м від вулика). Частина вуликів ставилась на жердя (5-8 см в діаметрі). Через місяць вулики вдавили жердя в землю. Бджоли сідали на землю біля льотка і пішком заходили у вулик. Ніяких проблем з мурахами не було. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 апреля Share Опубликовано 2 апреля І в минулому році я показував фото як бджоли відбиваються від цих мурах. Жодна сім'я не була розграбована. В цього дядька конкретно щось було не так з бджолами. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 3 апреля Share Опубликовано 3 апреля 9 годин тому, Олексій Кременчук сказав: Вулики біля мурашнику. Мурахи перемогли. https://www.youtube.com/watch?v=MaWgvj2jJN8 Попав в таке місце де багато мурах. В мене пасіка кочова, під дном вулика бруски 6см буває вулик стоїть біля самого мурашника і все нормально, в буває мурашника і не видно поряд в мурахи лізуть. Коли мурахи лізуть у вулик то сім'я стає агресивною, дуже бджолам це не подобається. В нього вони були не сильні, протистояти мурахам не могли, швидше за все злетіли. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 3 апреля Share Опубликовано 3 апреля 1 година тому, Конструктор сказав: Попав в таке місце де багато мурах. В мене пасіка кочова, під дном вулика бруски 6см буває вулик стоїть біля самого мурашника і все нормально, в буває мурашника і не видно поряд в мурахи лізуть. Коли мурахи лізуть у вулик то сім'я стає агресивною, дуже бджолам це не подобається. В нього вони були не сильні, протистояти мурахам не могли, швидше за все злетіли. Може деякі і намагались, бо там за метр від вуликів жменя підмору в проміжку з мурахами. Думаю живих мурахи просто розібрали на запчастини. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 3 апреля Share Опубликовано 3 апреля Шо ви мусолити оте пусте . Давайте вже фотки відбудованої першої вощини . 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 3 апреля Share Опубликовано 3 апреля 23 хвилини тому, Bee.P сказав: Давайте вже фотки відбудованої першої вощини Гайдар вже тижнів три тому відео викладав про те, як тягнуть вощину. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 3 апреля Share Опубликовано 3 апреля 26 минут назад, Сергій-апі сказал: Гайдар вже тижнів три тому відео викладав про те, як тягнуть вощину. Ви мені ще про Іспанію напишіть . Де Гайдар а де ми 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 3 апреля Share Опубликовано 3 апреля Він був біля хати і у Вас написано біля хати, які до мене претензії? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 3 апреля Share Опубликовано 3 апреля 1 година тому, Bee.P сказав: Шо ви мусолити оте пусте . Давайте вже фотки відбудованої першої вощини . Зараз гляну 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 3 апреля Share Опубликовано 3 апреля 16 минут назад, Bee.P сказал: Ви мені ще про Іспанію напишіть . Де Гайдар а де ми Яке ваше запитання така і відповідь. Форум всеукраїнський., загляньте в свій вулик , то і побачите. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 3 апреля Share Опубликовано 3 апреля 1 година тому, Bee.P сказав: Шо ви мусолити оте пусте . Давайте вже фотки відбудованої першої вощини . Матка вже сіє 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 3 апреля Share Опубликовано 3 апреля 4 минуты назад, Конструктор сказал: Матка вже сіє А матка то жовто блакитна !!! Зразу видно що Українка 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 3 апреля Share Опубликовано 3 апреля 11 хвилин тому, Bee.P сказав: А матка то жовто блакитна !!! Зразу видно що Українка В сильніших вже і хлопці на підході 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 3 апреля Share Опубликовано 3 апреля 4 минуты назад, Конструктор сказал: В сильніших вже і хлопці на підході Від якої будете робити прививку ? Від першої чи від тігри ? Чи з обох ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 3 апреля Share Опубликовано 3 апреля 3 хвилини тому, Bee.P сказав: Від якої будете робити прививку ? Від першої чи від тігри ? Чи з обох ? Основну частину від першої. Від тої що як карніка не велику кількість, ще я на них не роздивився. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 3 апреля Share Опубликовано 3 апреля Сьогодні хочу переглянути слабаків, не перспективних витрясу, перспективних мабуть таки порівняю з сильними. Не дуже я люблю таким займається. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 3 апреля Share Опубликовано 3 апреля 14 минут назад, Конструктор сказал: Сьогодні хочу переглянути слабаків, не перспективних витрясу, перспективних мабуть таки порівняю з сильними. Не дуже я люблю таким займається. Бджоли в сімях трохи добавляється? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.