yu1986ra Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 15 хвилин тому, Конструктор сказав: Дно почистив і пройшов перекисом, корпус замінив. А і дав іншу матку. Думаю, якщо вже пацієнт пережив зиму, то весняна ревізія найкращий час для лікування заміною всього 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 11 часов назад, yu1986ra сказал: Сьогодні Пасіка в яру пересаджував своїх аборигенів Думав можна буде знов поржать, але ні. В кінці можна оцінити кількість розплоду в потужній не скороченій сім'ї. Це ж реально сльози. Хоч він в якомусь відео вже казав, що пилок пішов, але в мене скорочена італійка на 3 рамки більше настрочила. Відкрив вулика , потолочини на землю , рамки на землю, полоски на землю , не розумію , як так можна ? Хіба важко по людськи положить акуратно в ящик ... Це певне рівень культури.. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 33 хвилини тому, Bee.P сказав: Відкрив вулика , потолочини на землю , рамки на землю, полоски на землю , не розумію , як так можна ? Хіба важко по людськи положить акуратно в ящик ... Це певне рівень культури.. Та там ті бджоли так не культурно човпуть, що не до ящиків 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 1 минуту назад, yu1986ra сказал: Та там ті бджоли так не культурно човпуть, що не до ящиків То всьо бохвост виноват !!! Бохвост kurwa !!! 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 1 годину тому, yu1986ra сказав: Відос От гарний приклад недоскорочення, недогодівлі білковими підкормками, нестачі пилку, невідповідності реального стану справ у вулика до розуміння ситуації пасічником. Але чоловік задоволений Каже що для них це хороший результат. 1 годину тому, yu1986ra сказав: Відос Може є відео де все зроблено правильно, до ладу? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 2 години тому, yu1986ra сказав: Не розумію чого в яру так мало розплоду в такій потужній сім'ї. От сім'я, вчора дивився, розплоду ще менше. На 7 березня яєць було більше ніж зараз печатного розплоду. Пилку ще не було, трохи дерть носять. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 5 часов назад, Bee.P сказал: була в мене така лінія , і дуже молочна вона була доречі , майже з кожної можна було робити круті виховалки . И теперь где она нужна было сохранить . 4 часа назад, Конструктор сказал: Ще в яру подивився, то дійсно розплоду і на рамку не набереться. А вілда в мене не вистачає терпіння подивитись, так продуктами глянув, то теж не сильно стартанули. Який зробили висновок з цих відео? Тре піджимати? Для степной это нормально, так как развитие у них начинается пожже . Ну и главный взяток тоже . Вывод простой без толку они снимают . У меня точно терпения не хватает на то чтобы смотреть как один пыльцу ковыряет чтобы после на леток положить . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 2 години тому, Bee.P сказав: Відкрив вулика , потолочини на землю , рамки на землю, полоски на землю , не розумію , як так можна ? Хіба важко по людськи положить акуратно в ящик ... Це певне рівень культури.. Мені також око сіпнулось коли побачив, ще й той новий вулик поклав собі під ноги, щоб не зручно було стояти. Це і культура і не вміння організувати собі робоче місце. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 58 хвилин тому, Олексій Кременчук сказав: трохи дерть носять Хоть шось... вже в плюсі... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 1 час назад, Конструктор сказал: Каже що для них це хороший результат. Може є відео де все зроблено правильно, до ладу? Там Овдієнко виклав новий відос , фільм жахів , обережно !! Чутливе відео . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 1 годину тому, Конструктор сказав: Каже що для них це хороший результат. Може є відео де все зроблено правильно, до ладу? Та який там хороший? Бджолам холодно, вони не обсідають повністю рамки і підбиваються до гори, що зменшує площу засіву. Якби ще викинули одну рамку, то результат був би кращим. Останнім часом попадається тільки таке: Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 6 минут назад, yu1986ra сказал: Та який там хороший? Бджолам холодно, вони не обсідають повністю рамки і підбиваються до гори, що зменшує площу засіву. Якби ще викинули одну рамку, то результат був би кращим. Останнім часом попадається тільки таке: Там за посиланням інше відео Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 26 хвилин тому, Bee.P сказав: Там Овдієнко виклав новий відос , фільм жахів , обережно !! Чутливе відео Бачив Такі сімї просто порвуть акацію, ще й пилок збирає Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 1 минуту назад, Сергій-апі сказал: Бачив Такі сімї просто порвуть акацію, ще й пилок збирає І це учень кафедри бджолярства і конярства , . Шок ... Це він і в минулому році таке чудив , пилку трохи продав і поїхав купувать пакети . Оце я понімаю бізнес !!! 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 1 годину тому, Олексій Кременчук сказав: От сім'я, вчора дивився, розплоду ще менше. На 7 березня яєць було більше ніж зараз печатного розплоду. Пилку ще не було, трохи дерть носять. В яру цьогоріч вже казав, що пилок пішов. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 1 година тому, koste сказав: И теперь где она нужна было сохранить . Для степной это нормально, так как развитие у них начинается пожже . Ну и главный взяток тоже . Вывод простой без толку они снимают . У меня точно терпения не хватает на то чтобы смотреть как один пыльцу ковыряет чтобы после на леток положить . На відео в яру не степова, місцева злюка. Вони з зими вийшли на пустих. Може підголодали чи просто сім'я форсмажорна. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 34 хвилини тому, Bee.P сказав: Там за посиланням інше відео Саме те. На 6-й хвилині він відставляє одну пусту рамку без бджіл і до бджіл ставить ще одну пусту - розширює каліча на 4-х рамках. Ніби це те, що їм зараз треба. Другу сім'ю так само розширює. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 42 хвилини тому, yu1986ra сказав: Останнім часом попадається тільки таке: З такими спеціалістами перевиробництво меду не буде. 44 хвилини тому, yu1986ra сказав: Дивився і думаю що він з тими 3р робити буде, в він туди ще 4ту. Всьо хватить, або шукайте правильні відео, або знімайте самі. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 5 минут назад, yu1986ra сказал: Саме те. На 6-й хвилині він відставляє одну пусту рамку без бджіл і до бджіл ставить ще одну пусту - розширює каліча на 4-х рамках. Ніби це те, що їм зараз треба. Другу сім'ю так само розширює. Таких спеців повно , один пхає рамку на якій 100-150 грам меду і каже , ось розширяю повномедною рамкою і це їм має до кінця весни вистачити . Одні шедеври бл..... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 12 минут назад, Конструктор сказал: З такими спеціалістами перевиробництво меду не буде. Дивився і думаю що він з тими 3р робити буде, в він туди ще 4ту. Всьо хватить, або шукайте правильні відео, або знімайте самі. Рогову пасіку ? шо ? Всьо ??? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта Все добре йде, з такими спецами і ціна на мед воросла. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта Сьогодні заглянув на корпусний точок. Ну, що тут скажеш - Закарпатська область до нього не доїхала приблизно 2 км. За останні кілька днів на вагах +0.4 кг. Сім'ї дещо слабші, але розплоду значно менше і більше відкритого. Загалом 3-4 рамках по 50-70%. Ось середньостатистична рамка: Сім'ї скорочені до 4-5 рам. Розплід лупиться, але різниця з лежаковим десь в 7-10 днів, бо забагато меду в гнізді (довго розігрівали, не було куди сіяти). З тих, що переглянув додав по рамці лиш 20%, не тому що вже пора, а лиш для того щоб дати трохи вільного місця. Решту вуликів навіть не переглядав. Так що розширення цього точка буде планове 1 квітня нормальні і 10-15 квітня калічі. В сім'ях, що в минулому році лікував утворився термос холоду (відійшло ще багато бджіл), але зараз їх вже не зіжмеш сильніше. Виживають чи доживають як можуть. 19 хвилин тому, Конструктор сказав: З такими спеціалістами перевиробництво меду не буде. Дивився і думаю що він з тими 3р робити буде, в він туди ще 4ту. Всьо хватить, або шукайте правильні відео, або знімайте самі. Я не вмію і нема чим. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 46 хвилин тому, Bee.P сказав: І це учень кафедри бджолярства і конярства , . Шок ... Це він і в минулому році таке чудив , пилку трохи продав і поїхав купувать пакети . Оце я понімаю бізнес !!! Це просто пі...да. Вчитись не означає навчитись. Як в нього взагалі ще бджоли є? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 7 хвилин тому, yu1986ra сказав: Сьогодні заглянув на корпусний точок. Ну, що тут скажеш - Закарпатська область до нього не доїхала приблизно 2 км. В мене сьогодні тільки другий не поганий робочий день по пилку, +13°. на сонці тепліше, як затягують хмарі то зупиняють роботу. 8 хвилин тому, yu1986ra сказав: Я не вмію і нема чим. Треба Вас на навчання відправити до подільського, чи вілда. Вони навчать 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта Только что, yu1986ra сказал: Це просто пі...да. Вчитись не означає навчитись. Як в нього взагалі ще бджоли є? Дивились відос? Ось назва Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.