Макс_Скрипник Опубликовано 23 марта Share Опубликовано 23 марта 1 година тому, yu1986ra сказав: Я ж її з вулика забирать не буду, поставлю за заставну. Потім поверну при розширенні. Вербові будуть на піку, їм ще буде змога носити ще 2-3 дні. Покриється пліснявою і капут їй. Не знаю як у вас, а у мене в горах вологість така, що все цвіте. Але пробувати треба, буде нам наука. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 23 марта Share Опубликовано 23 марта 46 минут назад, yu1986ra сказал: о ж не у всіх так як у вас. В мене біля ставочка вологість норм. В 14 годині в Володимерці біля ставочка вологість була 35%. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 23 марта Share Опубликовано 23 марта 46 хвилин тому, Макс_Скрипник сказав: Покриється пліснявою і капут їй. Не знаю як у вас, а у мене в горах вологість така, що все цвіте. Але пробувати треба, буде нам наука. В мене вже й лежаки після зими давно висохли. Сухо зараз. Я б сказав, в повітрі дуже сухо. 38 хвилин тому, Пахомич сказав: В 14 годині в Володимерці біля ставочка вологість була 35%. А в 10, 12 і 15? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 23 марта Share Опубликовано 23 марта Сьогодні Пасіка в яру пересаджував своїх аборигенів Думав можна буде знов поржать, але ні. В кінці можна оцінити кількість розплоду в потужній не скороченій сім'ї. Це ж реально сльози. Хоч він в якомусь відео вже казав, що пилок пішов, але в мене скорочена італійка на 3 рамки більше настрочила. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 23 марта Share Опубликовано 23 марта поржати можна з цього Відео Тут Сергій вчить як треба вжимати сім'ї. Якщо вмикнути показ з середини відео, то нічого важливого не пропустите Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 7 часов назад, Bee.P сказал: Так отож , пора щось думати , бо місяць це дуже дох... Чи нє ? А Ви ще хочите бджолу з раннім стартом , то буде не місяць а 40 днів байдикування Я уже писав, не з раннім в бистрим Колись і Ізмайлов Броніславич мене не зрозумів Бувають такі випадки коли дві рамки майже доганяюиь 6р на акацію Правда було раз , ну це я не розумію Бачить бачив ну не розумію Правда була срарена карпатка Ф1 Пилипенка друга Гайдара Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 8 часов назад, Bee.P сказал: Так отож , пора щось думати , бо місяць це дуже дох... Чи нє ? А Ви ще хочите бджолу з раннім стартом , то буде не місяць а 40 днів байдикування Це халява інколи і майже два місяці уже років 10 Чому не розумію, у мене немає сііме'й бджіл є маса просто бджіл певного віку Які носять акацію 5днів якщо погода, і сонях 15днів в рік все Все інше технологія 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 7 часов назад, yu1986ra сказал: Вам точно треба енергетичну вербу навстромляти по периметру пасіки Щоб усі болячки бджіл села зібрати 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 7 часов назад, Bee.P сказал: AWA вже мабуть пійшов за валер"янкою Я таке не бачив і не вірю Фотошоп І це не важливо Акації 49 кг через ваги , я реально бачив у 2016 році Так що це фігня Це в рамкі ще не забрано , а у мене на вагах було 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 7 часов назад, Bee.P сказал: Це добре , бо щось синоптики лякають що з кінця місяця почнуться холода і дощі , Так рамка і вербна неділя 7 часов назад, ромео сказал: Я в легенькому ступорі... В мене ше можна сказати майже нічого й не починалось В мені тоді як тормозитисв Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 5 часов назад, Макс_Скрипник сказал: Покриється пліснявою і капут їй. Не знаю як у вас, а у мене в горах вологість така, що все цвіте. Але пробувати треба, буде нам наука. Інтересно в порівняні з нами Південь Дніпра Ми на розслаблені Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 2 години тому, AVA сказав: Щоб усі болячки бджіл села зібрати Болячок там буде не більше як від спільних поїлок з теплою чи підсоленою водою. Крім того, в холодну погоду (якої весною більшість) вони далеко не літають. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 3 часа назад, AVA сказал: уже писав, не з раннім в бистрим Ви писали з раннім , якби написали з бистрим чи взривним , то я би зрозумів . Вам лінію треба шустроТетрісну. Але не забувайте що шустрість матки залежить від її якості , якісна шустра крупна бройлерна матка валить рамку від краю до краю і за нею бджоли ледь встигають . А якщо дрібна свіщевуха яка просто ходить і кладе яйце то примітив . Знаю що Ви робите гарну вибраковку маток і це добре , про те що говорите розумію добре , була в мене така лінія , і дуже молочна вона була доречі , майже з кожної можна було робити круті виховалки . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 1 година тому, Bee.P сказав: Ви писали з раннім , якби написали з бистрим чи взривним , то я би зрозумів . Вам лінію треба шустроТетрісну. Але не забувайте що шустрість матки залежить від її якості , якісна шустра крупна бройлерна матка валить рамку від краю до краю і за нею бджоли ледь встигають . А якщо дрібна свіщевуха яка просто ходить і кладе яйце то примітив . Знаю що Ви робите гарну вибраковку маток і це добре , про те що говорите розумію добре , була в мене така лінія , і дуже молочна вона була доречі , майже з кожної можна було робити круті виховалки . Шустра матка валить стільки скільки їй дозволяють бджоли. Вона ж пташка підневільна, сама нічого не вирішує. Ройові рулять Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 3 минуты назад, yu1986ra сказал: Шустра матка валить стільки скільки їй дозволяють бджоли. Вона ж пташка підневільна, сама нічого не вирішує. Ройові рулять Драбина в поміч . , 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 9 годин тому, yu1986ra сказав: Сьогодні Пасіка в яру пересаджував своїх аборигенів 8 годин тому, yu1986ra сказав: Відео Тут Сергій вчить як треба вжимати сім'ї. Ще в яру подивився, то дійсно розплоду і на рамку не набереться. А вілда в мене не вистачає терпіння подивитись, так продуктами глянув, то теж не сильно стартанули. Який зробили висновок з цих відео? Тре піджимати? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 9 часов назад, yu1986ra сказал: Сьогодні Пасіка в яру пересаджував своїх аборигенів Думав можна буде знов поржать, але ні. В кінці можна оцінити кількість розплоду в потужній не скороченій сім'ї. Це ж реально сльози. Хоч він в якомусь відео вже казав, що пилок пішов, але в мене скорочена італійка на 3 рамки більше настрочила. Ви чому на камеру не показуєте свох аборигенів і навіть коментарі відключили . Ви майстер другим мити кості , покажіте чітко підряд своїх звірів. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 1 час назад, Bee.P сказал: Ви писали з раннім , якби написали з бистрим чи взривним , то я би зрозумів . Вам лінію треба шустроТетрісну. Але не забувайте що шустрість матки залежить від її якості , якісна шустра крупна бройлерна матка валить рамку від краю до краю і за нею бджоли ледь встигають . А якщо дрібна свіщевуха яка просто ходить і кладе яйце то примітив . Знаю що Ви робите гарну вибраковку маток і це добре , про те що говорите розумію добре , була в мене така лінія , і дуже молочна вона була доречі , майже з кожної можна було робити круті виховалки . Ви праві ! Звичайна матка відкладає яйця, а шустра бройлерна відразу личинки. Бройлерна суперматкарем заточена на прискорений режим розвитку. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 4 минуты назад, Пахомич сказал: Ви праві ! Звичайна матка відкладає яйця, а шустра бройлерна відразу личинки. Бройлерна суперматкарем заточена на прискорений режим розвитку. Для того щоб про бджоли писати , для початку їх потрібно мати , але і того мало , бо ще треба мати щось в голові . І драбина там не сильно допоможе Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 3 години тому, yu1986ra сказав: Болячок там буде не більше як від спільних поїлок з теплою чи підсоленою водою. О, нагадали, дивився тих два пацієнта що в лютому пересипав на нові рамки, все в них доре, розплід гарний, плотненький 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 1 година тому, Конструктор сказав: Ще в яру подивився, то дійсно розплоду і на рамку не набереться. А вілда в мене не вистачає терпіння подивитись, так продуктами глянув, то теж не сильно стартанули. Який зробили висновок з цих відео? Тре піджимати? Не розумію чого в яру так мало розплоду в такій потужній сім'ї. В нього максимально екстенсивна технологія утримання ''накидав рамки і хай ростуть'', то може він до такого звик. Сергія мало хто може витримати, але він старається і бере кількістю безтолкових відео (вже по два на день клепає). Висновок: Піджимати треба, але більшість блохерів не розуміють суті процесу. Якщо недоскоротити, то можна отримати термос для зберігання холоду (ззовні вулик може нагрітись сонцем, а додаткові заставні і утеплення не дають тому теплу дійти до гнізда) 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта Відос От гарний приклад недоскорочення, недогодівлі білковими підкормками, нестачі пилку, невідповідності реального стану справ у вулика до розуміння ситуації пасічником. Але чоловік задоволений Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 1 година тому, Пахомич сказав: Ви чому на камеру не показуєте свох аборигенів і навіть коментарі відключили . Ви майстер другим мити кості , покажіте чітко підряд своїх звірів. У вас там знов дугу закоротило? Хто там і що вам відключив? Про що ви ведете мову? 33 хвилини тому, Конструктор сказав: О, нагадали, дивився тих два пацієнта що в лютому пересипав на нові рамки, все в них доре, розплід гарний, плотненький Вулики їм міняли-стерилізували? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 4 хвилини тому, yu1986ra сказав: Вулики їм міняли-стерилізували? Дно почистив і пройшов перекисом, корпус замінив. А і дав іншу матку. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 24 марта Share Опубликовано 24 марта 3 часа назад, Bee.P сказал: Ви писали з раннім , якби написали з бистрим чи взривним , то я би зрозумів . Вам лінію треба шустроТетрісну. Але не забувайте що шустрість матки залежить від її якості , якісна шустра крупна бройлерна матка валить рамку від краю до краю і за нею бджоли ледь встигають . А якщо дрібна свіщевуха яка просто ходить і кладе яйце то примітив . Знаю що Ви робите гарну вибраковку маток і це добре , про те що говорите розумію добре , була в мене така лінія , і дуже молочна вона була доречі , майже з кожної можна було робити круті виховалки . То супер,продовжуйте в тому напрямку. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.