Перейти к содержанию

ВЕСНА\ЛІТО 2026 МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Рекомендуемые сообщения

1 година тому, yu1986ra сказав:

Я ж її з вулика забирать не буду, поставлю за заставну. Потім поверну при розширенні. Вербові будуть на піку, їм ще буде змога носити ще 2-3 дні.

Покриється пліснявою і капут їй. Не знаю як у вас, а у мене в горах вологість така, що все цвіте. Але пробувати треба, буде нам наука.

46 минут назад, yu1986ra сказал:

о ж не у всіх так як у вас. В мене біля ставочка вологість норм.

В 14 годині в Володимерці  біля ставочка вологість була 35%.

46 хвилин тому, Макс_Скрипник сказав:

Покриється пліснявою і капут їй. Не знаю як у вас, а у мене в горах вологість така, що все цвіте. Але пробувати треба, буде нам наука.

В мене вже й лежаки після зими давно висохли:umora:. Сухо зараз. Я б сказав, в повітрі дуже сухо.

38 хвилин тому, Пахомич сказав:

В 14 годині в Володимерці  біля ставочка вологість була 35%.

А в 10, 12 і 15?

Сьогодні Пасіка в яру пересаджував своїх аборигенів 

Думав можна буде знов поржать:umora:, але ні. В кінці можна оцінити кількість розплоду в потужній не скороченій сім'ї:ah:. Це ж реально сльози:ak:. Хоч він в якомусь відео вже казав, що пилок пішов, але в мене скорочена італійка на 3 рамки більше настрочила.

:rofl:поржати можна з цього Відео:rofl:

Тут Сергій вчить як треба вжимати сім'ї. Якщо вмикнути показ з середини відео, то нічого важливого не пропустите

7 часов назад, Bee.P сказал:

Так отож , пора щось думати , бо місяць це дуже дох...

Чи нє ?

А Ви ще хочите бджолу з раннім стартом ,  то буде не місяць а 40 днів байдикування 

Я уже писав, не з раннім в бистрим 

Колись і Ізмайлов Броніславич мене не зрозумів 

Бувають такі випадки коли дві рамки майже доганяюиь 6р на акацію

Правда було раз , ну це я не розумію 

Бачить бачив ну не розумію 

Правда була срарена карпатка Ф1 Пилипенка друга Гайдара

8 часов назад, Bee.P сказал:

Так отож , пора щось думати , бо місяць це дуже дох...

Чи нє ?

А Ви ще хочите бджолу з раннім стартом ,  то буде не місяць а 40 днів байдикування 

Це халява

інколи і майже два місяці уже років 10:umora: :hmm:

Чому не розумію, у мене немає сііме'й бджіл є маса просто бджіл певного віку 

Які носять акацію 5днів якщо погода, і сонях 15днів в рік все 

Все інше технологія :umora:

7 часов назад, yu1986ra сказал:

Вам точно треба енергетичну вербу навстромляти по периметру пасіки:umora:

Щоб усі болячки бджіл села зібрати :hmm::umora:

AWA вже мабуть пійшов за валер"янкою :umora:

Я таке не бачив і не вірю :umora:

Фотошоп

І це не важливо 

Акації 49 кг через ваги , я реально бачив у 2016 році 

Так що це фігня :umora:

Це в рамкі ще не забрано , а у мене на вагах було

Це добре , бо щось синоптики лякають що з кінця місяця почнуться холода і дощі ,  :dntknw:

Так рамка і вербна неділя ;)

7 часов назад, ромео сказал:

Я в легенькому ступорі...

В мене ше можна сказати  майже нічого й не починалось

В мені тоді як тормозитисв :umora:

5 часов назад, Макс_Скрипник сказал:

Інтересно в порівняні з нами 

Південь Дніпра 

Ми на розслаблені :umora:

2 години тому, AVA сказав:

Щоб усі болячки бджіл села зібрати :hmm::umora:

Болячок там буде не більше як від спільних поїлок з теплою чи підсоленою водою.

Крім того, в холодну погоду (якої весною більшість) вони далеко не літають.

3 часа назад, AVA сказал:

уже писав, не з раннім в бистрим

Ви писали з раннім , якби написали з бистрим  чи  взривним , то я би зрозумів :hi:. Вам лінію треба шустроТетрісну:hi::umora:.   Але не забувайте що шустрість матки залежить від її якості :hi:, якісна шустра  крупна бройлерна матка валить рамку від краю до краю і за нею бджоли ледь встигають :hi:. А якщо дрібна свіщевуха яка просто ходить і кладе яйце то примітив . Знаю що Ви робите гарну вибраковку маток і це добре ,  про те що говорите розумію добре , була в мене така лінія , і дуже молочна вона була доречі , майже з кожної можна було робити круті виховалки :hi:

1 година тому, Bee.P сказав:

Ви писали з раннім , якби написали з бистрим  чи  взривним , то я би зрозумів :hi:. Вам лінію треба шустроТетрісну:hi::umora:.   Але не забувайте що шустрість матки залежить від її якості :hi:, якісна шустра  крупна бройлерна матка валить рамку від краю до краю і за нею бджоли ледь встигають :hi:. А якщо дрібна свіщевуха яка просто ходить і кладе яйце то примітив . Знаю що Ви робите гарну вибраковку маток і це добре ,  про те що говорите розумію добре , була в мене така лінія , і дуже молочна вона була доречі , майже з кожної можна було робити круті виховалки :hi:

Шустра матка валить стільки скільки їй дозволяють бджоли. Вона ж пташка підневільна, сама нічого не вирішує.

:af:Ройові рулять:af:

3 минуты назад, yu1986ra сказал:

Шустра матка валить стільки скільки їй дозволяють бджоли. Вона ж пташка підневільна, сама нічого не вирішує.

:af:Ройові рулять:af:

Драбина в поміч :hi:.:umora: , 

9 годин тому, yu1986ra сказав:

8 годин тому, yu1986ra сказав:

Відео

Тут Сергій вчить як треба вжимати сім'ї. 

Ще в яру подивився, то дійсно розплоду і на рамку не набереться.

А вілда в мене не вистачає терпіння подивитись, так продуктами глянув, то теж не сильно стартанули.

Який зробили висновок з цих відео? Тре піджимати?

9 часов назад, yu1986ra сказал:

Думав можна буде знов поржать:umora:, але ні. В кінці можна оцінити кількість розплоду в потужній не скороченій сім'ї:ah:. Це ж реально сльози:ak:. Хоч він в якомусь відео вже казав, що пилок пішов, але в мене скорочена італійка на 3 рамки більше настрочила.

Ви чому на камеру не показуєте  свох аборигенів і навіть коментарі відключили . Ви майстер другим мити кості , покажіте чітко  підряд своїх звірів. 

1 час назад, Bee.P сказал:

Ви праві ! Звичайна матка відкладає яйця, а шустра бройлерна відразу личинки. Бройлерна суперматкарем заточена на прискорений режим розвитку. 

4 минуты назад, Пахомич сказал:

Ви праві ! Звичайна матка відкладає яйця, а шустра бройлерна відразу личинки. Бройлерна суперматкарем заточена на прискорений режим розвитку. 

Для того щоб про бджоли писати , для початку їх потрібно мати , але і того мало , бо ще треба мати щось в голові :hi:. І драбина там не сильно допоможе :dntknw:

3 години тому, yu1986ra сказав:

Болячок там буде не більше як від спільних поїлок з теплою чи підсоленою водою.

О, нагадали, дивився тих два пацієнта що в лютому пересипав на нові рамки, все в них доре, розплід гарний, плотненький:ay:

1 година тому, Конструктор сказав:

Ще в яру подивився, то дійсно розплоду і на рамку не набереться.

А вілда в мене не вистачає терпіння подивитись, так продуктами глянув, то теж не сильно стартанули.

Який зробили висновок з цих відео? Тре піджимати?

Не розумію чого в яру так мало розплоду в такій потужній сім'ї. В нього максимально екстенсивна технологія утримання ''накидав рамки і хай ростуть'', то може він до такого звик.

Сергія мало хто може витримати:rofl:, але він старається і бере кількістю безтолкових відео (вже по два на день клепає).

Висновок: Піджимати треба, але більшість блохерів не розуміють суті процесу. Якщо недоскоротити, то можна отримати термос для зберігання холоду (ззовні вулик може нагрітись сонцем, а додаткові заставні і утеплення не дають тому теплу дійти до гнізда)

Відос

От гарний приклад недоскорочення, недогодівлі білковими підкормками, нестачі пилку, невідповідності реального стану справ у вулика до розуміння ситуації пасічником.

Але чоловік задоволений:rofl:

1 година тому, Пахомич сказав:

Ви чому на камеру не показуєте  свох аборигенів і навіть коментарі відключили . Ви майстер другим мити кості , покажіте чітко  підряд своїх звірів. 

У вас там знов дугу закоротило? Хто там і що вам відключив? Про що ви ведете мову?

33 хвилини тому, Конструктор сказав:

О, нагадали, дивився тих два пацієнта що в лютому пересипав на нові рамки, все в них доре, розплід гарний, плотненький:ay:

Вулики їм міняли-стерилізували?

4 хвилини тому, yu1986ra сказав:

Вулики їм міняли-стерилізували?

Дно почистив і пройшов перекисом, корпус замінив. А і дав іншу матку.

3 часа назад, Bee.P сказал:

То супер,продовжуйте в тому напрямку.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...