Віталій.В Опубликовано 6 марта Share Опубликовано 6 марта 20 часов назад, gardener сказал: То шо, нема бананів? Попробуйте, розкажете. Банани єсть бджіл немає 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій.В Опубликовано 6 марта Share Опубликовано 6 марта 9 часов назад, ДобровоЛ сказал: Та ранньої весни бджоли пасуться навіть на тирсі. Хтось із рашки якось давненько виставив був відео - то нібито на гречці взяток брали. Це найчастіше буває, коли у кормах не вистачає мікроелементів , а перги немає й відсутній в природі пильцевий взяток . На днях був діалог щоб наростити раньою весною бджолу, попалось відео про банан з виду як легке рішення з нарощування бджоли, про банан чув - бачив давно. Що до канді з пилком, скільки пилку додавати в канді на 1 кг пудри ? я пасічникував всього шість років, а за чотири роки перерви забув майже все. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій.В Опубликовано 6 марта Share Опубликовано 6 марта 9 часов назад, ДобровоЛ сказал: Та ранньої весни бджоли пасуться навіть на тирсі. Я колись зрівнював як бируть пилок і кукурузяне борошно, ящо єсть вибір то бджоли на борошнові більше як на пилку а якщо ставить у вулик пилолк н коробці не важливо де стоїть коробка пилок вибирають під чисту 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 6 марта Share Опубликовано 6 марта 9 часов назад, ДобровоЛ сказал: Ну , а пластик тут до чого ? Видно ж і його та й дерев"яні теж... То ми дескутували на тему які пластікові годівниці краще... моя думка що всі вони однакові... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій.В Опубликовано 6 марта Share Опубликовано 6 марта 12 часов назад, Олександр К сказал: Сьогодні наводив порядки згадав діолог про кгодівниці ось як буває бо пластик є пластик... навіть з пачки не винув не те щоб користувався... Рамки гарної якості , я весь час збирався зробить рамки під європланку чі єврозамок як правильно але для мене це не дозволена розкіш, нижні планки майже завжди із відходів, тобто на днях напиляв брусків на 20ть корпусів із ппс вийшло десь 150шт гарних планок в перспективі це будуть нижні планки рамок і так майже всі рамки. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 марта Share Опубликовано 6 марта 10 часов назад, ДобровоЛ сказал: Та ми ж із вами теж колись не трутні були - а вкалували. Прямо анекдот . бачу значить так : " Та ми ж вами теж .. .. вкалували " " Тож пам'ятаєте , як Ви пан Миколо носили свої 8р рути з медом а я фоткав вас з ними ". " Ох і навкалувався я тоді , той фотік такий важки , якби ви тіко знали . ( Ми пахали разом , я і трахтор ). 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
....... Опубликовано 6 марта Share Опубликовано 6 марта 10 часов назад, ДобровоЛ сказал: Та ранньої весни бджоли пасуться навіть на тирсі. Хтось із рашки якось давненько виставив був відео - то нібито на гречці взяток брали. Це найчастіше буває, коли у кормах не вистачає мікроелементів , а перги немає й відсутній в природі пильцевий взяток . На тирсі бачив воду качали,як пиляєш сосну вони також активні мабуть зв'язано із смолою(прополісом).На піску що дороги посипають із сілью також бачив,добавки свинячі вони також полюбляють і з запахом і без(дерть),пепіл.Завозили колись добрива і просипалася вони в калюжу через деякий час куча бджоли там була. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 марта Share Опубликовано 6 марта 37 минут назад, Олександр К сказал: То ми дескутували на тему які пластікові годівниці краще... моя думка що всі вони однакові... То Добровол не бачить вже добре , і собі нафантазував що деревяні то також годівниці . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Burkun Опубликовано 6 марта Share Опубликовано 6 марта 1 час назад, Віталій.В сказал: Я колись зрівнював як бируть пилок і кукурузяне борошно, ящо єсть вибір то бджоли на борошнові більше як на пилку Вони беруть те що можуть на лапки взяти. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 6 марта Share Опубликовано 6 марта 1 година тому, Олександр К сказав: То ми дескутували на тему які пластікові годівниці краще... моя думка що всі вони однакові... Не однакові, ціна різна. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 6 марта Share Опубликовано 6 марта 2 часа назад, Віталій.В сказал: Рамки гарної якості , я весь час збирався зробить рамки під європланку чі єврозамок як правильно але для мене це не дозволена розкіш, нижні планки майже завжди із відходів, тобто на днях напиляв брусків на 20ть корпусів із ппс вийшло десь 150шт гарних планок в перспективі це будуть нижні планки рамок і так майже всі рамки. То рамка покупна. 3 часа назад, Віталій.В сказал: Що до канді з пилком, скільки пилку додавати в канді на 1 кг пудри ? 20%-30% Банан то лажа 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 6 марта Автор Share Опубликовано 6 марта 11 годин тому, Віталій.В сказав: На днях був діалог щоб наростити раньою весною бджолу, попалось відео про банан з виду як легке рішення з нарощування бджоли, про банан чув - бачив давно. Що до канді з пилком, скільки пилку додавати в канді на 1 кг пудри ? я пасічникував всього шість років, а за чотири роки перерви забув майже все. Я канді для підгодівлі не використовую. Лише для пересилки маток. А весною згодовую лише медову ситу. Запаси перги у мене завжди є. Із досвіду пригадую - на 3 л банку розчиняв обніжки десь грамів 50-70 пропощеної через кавомолку. А взагалі, усе залежить від наявності перги та пилкових взятків. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 6 марта Автор Share Опубликовано 6 марта 11 годин тому, Bee.P сказав: Прямо анекдот . бачу значить так : " Та ми ж вами теж .. .. вкалували " " Тож пам'ятаєте , як Ви пан Миколо носили свої 8р рути з медом а я фоткав вас з ними ". " Ох і навкалувався я тоді , той фотік такий важки , якби ви тіко знали . ( Ми пахали разом , я і трахтор ). Ну , у мене пасіка теж була й по півсотні сімей та 70 нуклеусів... А щодо фото... А чи вам доводилося бачити професійного фотокора після відповідальної зйомки десь на міжнародній зустрічі, а чи , приміром, після офіційностей та концертів в палаці "Україна" з присутністю найвищих чинів держави ? Ні? Так, інколи, після такого буває фотокор мало чим і від комбайнера відрізняється - всі сили й нерви витягнуть до останку. І та ж сорочка буде такою, хоч викручуй і як у того комбайнера. А ще від напруги не лише фізичною, а,насамперед, моральної й руки трусяться й спина аж гуде. Повірте, я цього "хліба" за 30 років добре наївся. І ото мені й була розрядка , що бджілки. Навіть на 5 поверсі в редакції на пожежному балконі тримав і липовий мед там качав ! Оcь оце вам анекдот @Bee.P 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 6 марта Share Опубликовано 6 марта 5 минут назад, ДобровоЛ сказал: Ну , у мене пасіка теж була й по півсотні сімей та 70 нуклеусів... А щодо фото... А чи вам доводилося бачити професійного фотокора після відповідальної зйомки десь на міжнародній зустрічі, а чи , приміром, після офіційностей та концертів в палаці "Україна" з присутністю найвищих чинів держави ? Ні? Так, інколи, після такого буває фотокор мало чим і від комбайнера відрізняється - всі сили й нерви витягнуть до останку. І та ж сорочка буде такою, хоч викручуй і як у того комбайнера. А ще від напруги не лише фізичною, а,насамперед, моральної й руки трусяться й спина аж гуде. Повірте, я цього "хліба" за 30 років добре наївся. І ото мені й була розрядка , що бджілки. Навіть на 5 поверсі в редакції на пожежному балконі тримав і липовий мед там качав ! І де тут правда і де брехня? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 марта Share Опубликовано 6 марта Лід на ставках 40см... Короп задихнувся... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 6 марта Share Опубликовано 6 марта 1 час назад, ромео сказал: Лід на ставках 40см... Короп задихнувся... Шось він останнім часом трохи здорожчав на базарі,уже по 190 за кг. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 марта Share Опубликовано 7 марта 2 години тому, Cfif сказав: Тепер проблема в легальному місці для вуликів. Таж ніби вже дали 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 7 марта Share Опубликовано 7 марта 20 годин тому, ромео сказав: Лід на ставках 40см... Короп задихнувся... Смачний короп? P.S.Таке можна почути тiльки вiд продавцiв риби 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 7 марта Share Опубликовано 7 марта 18 хвилин тому, Stol сказав: Смачний короп? Не їв 19 хвилин тому, Stol сказав: P.S.Таке можна почути тiльки вiд продавцiв риби Вам видніше Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 7 марта Share Опубликовано 7 марта 8 хвилин тому, ромео сказав: Не їв Вам видніше Я б тоже не став icти 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Cfif Опубликовано 7 марта Share Опубликовано 7 марта 2 години тому, gardener сказав: Таж ніби вже дали Не дали, а запропонували.... Запропонували. я отримав необхідні документи, заповнив заявку і..... і вони заснули. ))) Тепер треба щоб вони її розглянули і надіслали чек на оплату оренди. Із моменту оплати у мене буде місце. А коли вони то все зроблять - невідомо. Чекаю. Тут все так начебто вони сонні постійно. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 7 марта Share Опубликовано 7 марта Нарешті сьогодні попав на пасіку і погода те що треба. В тіні максимум було +11, хоча відчувалось тепліше, мабуть через те що майже не було вітру. Вранці (10 година) як тільки прийшов на пасіку відразу побачив бджолу з обніжкою біля вулика, в цей час температура була +6. На підсніжниках купа бджіл, а от фундук ще не пилить - сережки тльки набухають. Передивився всі свої три сімї - розплід у всіх є. Корм також, трішки скоротив гнізда - можна два тижні не заглядати... 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта Пішов зранку в береги по паливо для димаря. Старезна верба, в ній дупло - певно робота дятла. А в дуплі несподіванка... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта 1 година тому, ромео сказав: Пішов зранку в береги по паливо для димаря. дякую шо нагадали. бо в мене вже теж запаси закінчуються тільки в мене берегів нема, прийдеться в ліси йти. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Cfif Опубликовано 8 марта Share Опубликовано 8 марта 2 години тому, ромео сказав: А в дуплі несподіванка... Куничка заховала на чорний день, а ви знайшли такий скарб..))) 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.