Перейти к содержанию

Осінь 2024/Зима 2025 року. Ми переможемо!

ДобровоЛ

Рекомендуемые сообщения

59 хвилин тому, Апіслав Лучанський сказав:

можливо мед закристалізувався.

Ну весь мед кристалізується. Просто є відводки по 3 рамки і там все нормально, хоча за логікою вони б не могли розігрівати  мед. А тут все-таки сильніші сімї пропали.

11 годин тому, ромео сказав:

Між сірників загубилося? :hmm:

Нє, то шоби було видно шо свердло на 1мм

В том то і проблема як сиділи,так під передком і обсипалися.І висипаються такі сім'ї 6 рамок,не доходяги і роспліду немає.

1 хвилину тому, gardener сказав:

Нє, то шоби було видно шо свердло на 1мм

І шо ним сверлите? :hmm:

Як що внести такий підмор бджіл в тепле місце то бджоли оживають.А чому?Що їх заставляє зриватися із рамки?Які версії?

В 01.03.2025 в 18:33, Ворон сказал:

Він написав про глухі днища, бо в мене ненормальні. :umora:

IMG_20250301_183146.jpg

А чому "роги" всередині вулика? Рамкам не заважають?

12 хвилин тому, ромео сказав:

І шо ним сверлите? :hmm:

в кришках під поїлку

28.02.2025 в 20:33, В 361 сказав:

Як 1 мм ? 

То точно 1 мм? То штангелєм міряли ?

Я таке свердло не знайду

12 хвилин тому, Rhs сказав:

В том то і проблема як сиділи,так під передком і обсипалися.І висипаються такі сім'ї 6 рамок,не доходяги і роспліду немає.

То від чого сиплються ваші не доходяги по 6 рамок?

11 хвилин тому, Rhs сказав:

Як що внести такий підмор бджіл в тепле місце то бджоли оживають.А чому?Що їх заставляє зриватися із рамки?Які версії?

Паніка і голод:IMHO:

Только что, yu1986ra сказал:

В мене вже не сипляться:umora:. Бо знаю причину і як її вирішити.А ви не давно написали,,сипнулася сильна сім'я,не знаю чому,,:umora:.

5 минут назад, yu1986ra сказал:

Паніка і голод:IMHO:

Яка паніка?В таких сімей ще меду на дві зими.Це в сильних.А слабкі там інша схема,сидять під передком,підсипаються,далі під верхом проходять полосою,десь до центру і застигають вмісті із маткою.В низу мед,далі також мед ще єсть.Голод вірно і це також.Тіки не в тому понятті.Я вище писав,,смерть в ізобілії,,:umora:

10 хвилин тому, Rhs сказав:

В мене вже не сипляться:umora:. Бо знаю причину і як її вирішити.А ви не давно написали,,сипнулася сильна сім'я,не знаю чому,,:umora:.

То просвятіть нас)))

3 минуты назад, Николай77 сказал:

То просвятіть нас)))

Так просвітив,,смерть в ізобілії,,:umora:

7 часов назад, Oleksandr K. сказал:

не скажу, бо не знаю. Своїх я не зміг заставити даний поживний корм. Може хтось напише докторську дисертацію на дану тему?

А що давали?

38 хвилин тому, Rhs сказав:

Ну це тіла з анекдоту ви знаєте хто я я рибнадзор. А ви знаєте хто я ПІ.....л))))))

30 хвилин тому, Rhs сказав:

Яка паніка?В таких сімей ще меду на дві зими.Це в сильних.А слабкі там інша схема,сидять під передком,підсипаються,далі під верхом проходять полосою,десь до центру і застигають вмісті із маткою.В низу мед,далі також мед ще єсть.Голод вірно і це також.Тіки не в тому понятті.Я вище писав,,смерть в ізобілії,,:umora:

Голод він і в Африці голод. Якщо вони з якихось причин не змогли розігріти чи декристалізувати мед, то це все одно голод

58 хвилин тому, Rhs сказав:

Як знаєте причину, то нікому не кажіть:rofl:.

Вимерла ''сильна'', якій в листопаді поставив діагноз 4 вулички. Підмору ніби багато, але то або я не правильно діагноз поставив, або я не розбираюсь в кількостях підмору. Мій вердикт померла з голоду.

1 минуту назад, yu1986ra сказал:

Голод він і в Африці голод. Якщо вони з якихось причин не змогли розігріти чи декристалізувати мед, то це все одно голод

Я зимував на соняху раніше як камінець,все вони розігрівають.Вологи буває їм не хватає як що в гнізді сухо,але це не причина для загибелі.Фізіологічно здоровій бджолі по барабану.

49 хвилин тому, Rhs сказав:

Об'їлись:rofl:?

2 хвилини тому, Rhs сказав:

Я зимував на соняху раніше як камінець,все вони розігрівають.Вологи буває їм не хватає як що в гнізді сухо,але це не причина для загибелі.Фізіологічно здоровій бджолі по барабану.

Як виявляється це як раз причина загибелі.

Як виявляється це як раз причина загибелі.

Раніше даже сонях був крупно кристалічний,вони його висмоктували:umora:...А в рамках одні кристали.Щас як масло.Ні....

Причина банально проста була цієї зими. Та бджола яка йшла в зиму через погодні умови була не призначена фізіологічно для зимівлі. Банально "літня" бджола мала зимувати, через посуху і нерозуміння пасічника, тому і відійшла ще до початку зими. І це носить масовий характер.

Що ні?

Ви так і будете загадково кругами ходити? Чи таки скажете по секрету, між нами дівчатками, свій самий правильний варіант?

2 хвилини тому, Wladimir_K сказав:

Причина банально проста була цієї зими. Та бджола яка йшла в зиму через погодні умови була не призначена фізіологічно для зимівлі. Банально "літня" бджола мала зимувати, через посуху і нерозуміння пасічника, тому і відійшла ще до початку зими. І це носить масовий характер.

Моя на початку лютого загнулась. В січні помітив проблему - клуб ніби розділився. Матка зі жменею бджіл боролись за життя в крайній вуличці.

Моя на початку лютого загнулась. В січні помітив проблему - клуб ніби розділився. Матка зі жменею бджіл боролись за життя в крайній вуличці.

От вірно,що я раніше і писав.Кліщ і ,,літня бджола,,вона не доживе до нового року.А тут лютий!!!!Літню бджолу зношену,видно без проблем у неї немає жирового тіла+стара бджола завжди на переферії клуба.

23 хвилини тому, Rhs сказав:

От вірно,що я раніше і писав.Кліщ і ,,літня бджола,,вона не доживе до нового року.А тут лютий!!!!Літню бджолу зношену,видно без проблем у неї немає жирового тіла+стара бджола завжди на переферії клуба.

В мене матка виявилась на периферії клубу.

Заархивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.

• Создать...