Николай77 Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 59 хвилин тому, Апіслав Лучанський сказав: можливо мед закристалізувався. Ну весь мед кристалізується. Просто є відводки по 3 рамки і там все нормально, хоча за логікою вони б не могли розігрівати мед. А тут все-таки сильніші сімї пропали. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 11 годин тому, ромео сказав: Між сірників загубилося? Нє, то шоби було видно шо свердло на 1мм Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
....... Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 В том то і проблема як сиділи,так під передком і обсипалися.І висипаються такі сім'ї 6 рамок,не доходяги і роспліду немає. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 1 хвилину тому, gardener сказав: Нє, то шоби було видно шо свердло на 1мм І шо ним сверлите? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
....... Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 Як що внести такий підмор бджіл в тепле місце то бджоли оживають.А чому?Що їх заставляє зриватися із рамки?Які версії? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Петр Павлович Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 В 01.03.2025 в 18:33, Ворон сказал: Він написав про глухі днища, бо в мене ненормальні. А чому "роги" всередині вулика? Рамкам не заважають? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 12 хвилин тому, ромео сказав: І шо ним сверлите? в кришках під поїлку 28.02.2025 в 20:33, В 361 сказав: Як 1 мм ? То точно 1 мм? То штангелєм міряли ? Я таке свердло не знайду Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 12 хвилин тому, Rhs сказав: В том то і проблема як сиділи,так під передком і обсипалися.І висипаються такі сім'ї 6 рамок,не доходяги і роспліду немає. То від чого сиплються ваші не доходяги по 6 рамок? 11 хвилин тому, Rhs сказав: Як що внести такий підмор бджіл в тепле місце то бджоли оживають.А чому?Що їх заставляє зриватися із рамки?Які версії? Паніка і голод Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
....... Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 Только что, yu1986ra сказал: То від чого сиплються ваші не доходяги по 6 рамок? В мене вже не сипляться. Бо знаю причину і як її вирішити.А ви не давно написали,,сипнулася сильна сім'я,не знаю чому,,. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
....... Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 5 минут назад, yu1986ra сказал: То від чого сиплються ваші не доходяги по 6 рамок? Паніка і голод Яка паніка?В таких сімей ще меду на дві зими.Це в сильних.А слабкі там інша схема,сидять під передком,підсипаються,далі під верхом проходять полосою,десь до центру і застигають вмісті із маткою.В низу мед,далі також мед ще єсть.Голод вірно і це також.Тіки не в тому понятті.Я вище писав,,смерть в ізобілії,, Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Николай77 Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 10 хвилин тому, Rhs сказав: В мене вже не сипляться. Бо знаю причину і як її вирішити.А ви не давно написали,,сипнулася сильна сім'я,не знаю чому,,. То просвятіть нас))) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
....... Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 3 минуты назад, Николай77 сказал: То просвятіть нас))) Так просвітив,,смерть в ізобілії,, Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 7 часов назад, Oleksandr K. сказал: не скажу, бо не знаю. Своїх я не зміг заставити даний поживний корм. Може хтось напише докторську дисертацію на дану тему? А що давали? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Николай77 Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 38 хвилин тому, Rhs сказав: Так просвітив,,смерть в ізобілії,, Ну це тіла з анекдоту ви знаєте хто я я рибнадзор. А ви знаєте хто я ПІ.....л)))))) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 30 хвилин тому, Rhs сказав: Яка паніка?В таких сімей ще меду на дві зими.Це в сильних.А слабкі там інша схема,сидять під передком,підсипаються,далі під верхом проходять полосою,десь до центру і застигають вмісті із маткою.В низу мед,далі також мед ще єсть.Голод вірно і це також.Тіки не в тому понятті.Я вище писав,,смерть в ізобілії,, Голод він і в Африці голод. Якщо вони з якихось причин не змогли розігріти чи декристалізувати мед, то це все одно голод Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 58 хвилин тому, Rhs сказав: В мене вже не сипляться. Бо знаю причину і як її вирішити.А ви не давно написали,,сипнулася сильна сім'я,не знаю чому,,. Як знаєте причину, то нікому не кажіть. Вимерла ''сильна'', якій в листопаді поставив діагноз 4 вулички. Підмору ніби багато, але то або я не правильно діагноз поставив, або я не розбираюсь в кількостях підмору. Мій вердикт померла з голоду. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
....... Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 1 минуту назад, yu1986ra сказал: Голод він і в Африці голод. Якщо вони з якихось причин не змогли розігріти чи декристалізувати мед, то це все одно голод Я зимував на соняху раніше як камінець,все вони розігрівають.Вологи буває їм не хватає як що в гнізді сухо,але це не причина для загибелі.Фізіологічно здоровій бджолі по барабану. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 49 хвилин тому, Rhs сказав: Так просвітив,,смерть в ізобілії,, Об'їлись? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 2 хвилини тому, Rhs сказав: Я зимував на соняху раніше як камінець,все вони розігрівають.Вологи буває їм не хватає як що в гнізді сухо,але це не причина для загибелі.Фізіологічно здоровій бджолі по барабану. Як виявляється це як раз причина загибелі. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
....... Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 Только что, yu1986ra сказал: Як виявляється це як раз причина загибелі. Раніше даже сонях був крупно кристалічний,вони його висмоктували...А в рамках одні кристали.Щас як масло.Ні.... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 Причина банально проста була цієї зими. Та бджола яка йшла в зиму через погодні умови була не призначена фізіологічно для зимівлі. Банально "літня" бджола мала зимувати, через посуху і нерозуміння пасічника, тому і відійшла ще до початку зими. І це носить масовий характер. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 Що ні? Ви так і будете загадково кругами ходити? Чи таки скажете по секрету, між нами дівчатками, свій самий правильний варіант? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 2 хвилини тому, Wladimir_K сказав: Причина банально проста була цієї зими. Та бджола яка йшла в зиму через погодні умови була не призначена фізіологічно для зимівлі. Банально "літня" бджола мала зимувати, через посуху і нерозуміння пасічника, тому і відійшла ще до початку зими. І це носить масовий характер. Моя на початку лютого загнулась. В січні помітив проблему - клуб ніби розділився. Матка зі жменею бджіл боролись за життя в крайній вуличці. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
....... Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 Только что, yu1986ra сказал: Моя на початку лютого загнулась. В січні помітив проблему - клуб ніби розділився. Матка зі жменею бджіл боролись за життя в крайній вуличці. От вірно,що я раніше і писав.Кліщ і ,,літня бджола,,вона не доживе до нового року.А тут лютий!!!!Літню бджолу зношену,видно без проблем у неї немає жирового тіла+стара бджола завжди на переферії клуба. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 23 хвилини тому, Rhs сказав: От вірно,що я раніше і писав.Кліщ і ,,літня бджола,,вона не доживе до нового року.А тут лютий!!!!Літню бджолу зношену,видно без проблем у неї немає жирового тіла+стара бджола завжди на переферії клуба. В мене матка виявилась на периферії клубу. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.