Ворон Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 23 хвилини тому, Конструктор сказав: І 25 років стажу! Це згадав, бо коли питаю в нього: нащо ти робиш відводки на три бджоли? Відповідь одна (і з вильотом слюни ): я знаю що я роблю! Я бджіл тримаю 25 років! А ти!? Це вже хвороба. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 10 годин тому, В 361 сказав: А Іванович сьогодні десь пропадав аж до вечора Свердло шукав Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Burkun Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 11 часов назад, В 361 сказал: Там темний ліс , в кінці розмови він мене назвав не моїм ім'ям . Кажу що це не моє ім *я . Він, " да" ?... Пауза , і далі починає нести якусь маячню , . Далі бачу що там каша в голові і він каже що не памятає що де купував , я зтерпів і вічливо йому порадив .. От як так ? Він не брав до уваги що в нього бджоли напівбакфаст. Щоб дешевше було взяв неплідних маток. Які облітувались явно не на селекційному трутні. А тоді скаржиться на бакфаст. Про значний вплив трута багато хто не замислюється. Купував бакфаст, на вигляд матка як бакфаст, сіє як бакфаст. Але забув що трут був не бакфаст і бджоли вже не зовсім бакфаст. Роїться не матка, рояться бджоли. Якби людина це розуміла то питань би Вам не задавала. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 4 минуты назад, gardener сказал: Свердло шукав Можна я це фото збережу? Ну коли жінка буде в мене питати де я шлявся то це вже готова отмазка мені буде. Ашо, як варіант піде Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 22 хвилини тому, gardener сказав: Свердло шукав Понятно, свердло не голку найти! На вигляд 1.5мм ? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 8 хвилин тому, В 361 сказав: Можна я це фото збережу? Та хіба я маю шось проти. Тим більше якшо то для отмазки від жінки. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 28 минут назад, Burkun сказал: Він не брав до уваги що в нього бджоли напівбакфаст. Щоб дешевше було взяв неплідних маток. Які облітувались явно не на селекційному трутні. А тоді скаржиться на бакфаст. Про значний вплив трута багато хто не замислюється. Купував бакфаст, на вигляд матка як бакфаст, сіє як бакфаст. Але забув що трут був не бакфаст і бджоли вже не зовсім бакфаст. Роїться не матка, рояться бджоли. Якби людина це розуміла то питань би Вам не задавала. Такий варіант також має право на життя . А по факту то поганий трут фон не має впливати на роботу сімї з ф1 . В хорошій лінії матка має передавати дуже добре своїм бджолам гко. Якщо передає погано то таку лінію бажано ліквідувати . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 56 минут назад, Конструктор сказал: Це при тому всьому що вони за зиму двічі падали. Это как падали ? 35 минут назад, gardener сказал: Свердло шукав Зачем? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 1 хвилину тому, koste сказав: Это как падали ? Як-як? На бік, від вітру! Потім забив два кілка і більше не падали, їх на фото видно. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 40 хвилин тому, gardener сказав: Свердло шукав Між сірників загубилося? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 11 минут назад, Конструктор сказал: Як-як? На бік, від вітру! Потім забив два кілка і більше не падали, їх на фото видно. А теперь понятно. А размер рамки какой? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Burkun Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 3 минуты назад, В 361 сказал: Такий варіант також має право на життя . А по факту то поганий трут фон не має впливати на роботу сімї з ф1 . В хорошій лінії матка має передавати дуже добре своїм бджолам гко. Якщо передає погано то таку лінію бажано ліквідувати . Матка передає половину генів і трути половину. Які гени будуть домінантні а які рецесивні невідомо. Поганий трутовий фон неодмінно буде впливати. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 8 хвилин тому, koste сказав: А теперь понятно. А размер рамки какой? Та маленька, верхній брусок 145мм. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 1 годину тому, Wladimir_K сказав: Все від умов залежить. У мене є 6 рамочні. Так от на одному точку вони і цих тонких 6 рамочниках зимували і ідеально перезимували з нульовим утепленням. Якщо воно живе, то і у фанерному ящику добре зимує. В мене одна норм перезимувала в 4 мм фанери. Десь в кінці грудня поклав на рамки пінопласт, бо над головою була лиш жесть (конденсувалась волога). Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 11 минут назад, Burkun сказал: Матка передає половину генів і трути половину. Які гени будуть домінантні а які рецесивні невідомо. Поганий трутовий фон неодмінно буде впливати. Буде. Тому ми маємо тестити не одну лінію , і тоді вже зможем вибрать краще. На мою думку саме на поганому трут фоні треба тестити , тоді зразу все видно . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 1 годину тому, Конструктор сказав: В Бобра взагалі сумна картина То хай ті вулики ще в землю повкопує, може воно і налагодиться. Там коменти прикольні під цим відео. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 48 хвилин тому, yu1986ra сказав: Там коменти прикольні під цим відео. А ваш який комент. ? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 1 хвилину тому, Конструктор сказав: А ваш який комент. ? Там все сказали до мене. Не пакети винні у всіх бідах, а бджоляр. Коли бачу хаотично розкидані вулики по землі, то це ставлення людини до роботи. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 Так ті вулики не дешеві , зажмотив на піддони? Значить і на полоски від кліща зажмотив , а може один раз ставив , замість двух трьох разів. Не має порядку, тому і бджоли там не приживаються . На пакети гроші є , на підставки немає. Дивні люди Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 01.03.2025 в 11:50, Конструктор сказав: Певно що не всі. А Ви роздали ? один раз був роздав Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 2 години тому, Burkun сказав: Матка передає половину генів і трути половину. Які гени будуть домінантні а які рецесивні невідомо. Поганий трутовий фон неодмінно буде впливати. закидайте мене капцями якщо я не правий, але дозвольте внести поправочку - трут не може передати половину своїх генів. Він передає всі Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 6 хвилин тому, Oleksandr K. сказав: один раз був роздав І який результат? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 Тільки що, Конструктор сказав: І який результат? результат позитивний - збільшив популяцію огньовки і їй подібних Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 1 хвилину тому, Oleksandr K. сказав: результат позитивний - збільшив популяцію огньовки і їй подібних Мабуть позитивний в лапках"? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 Тільки що, Конструктор сказав: Мабуть позитивний в лапках"? Позитивний в тому плані, що зроблено певні висновки Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.