yu1986ra Опубликовано 11 мая Share Опубликовано 11 мая 7 годин тому, gardener сказав: шо? Там. Пахомич знов вмикнув генератор випадкових фраз 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 11 мая Share Опубликовано 11 мая 1 минуту назад, yu1986ra сказал: В мене по погоді перга пішла коли вже поміняв місцями. В вашій технології мозги навиворот 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 мая Share Опубликовано 11 мая 5 хвилин тому, Пахомич сказав: В вашій технології мозги навиворот Я заробляю гроші поки ви центрифугу розкручуєте. Поки моя мета взяти по 1 кг і з корпусних. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 мая Share Опубликовано 11 мая 9 хвилин тому, Пахомич сказав: В вашій технології мозги навиворот не вивертайте дуже Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 11 мая Share Опубликовано 11 мая 7 часов назад, gardener сказал: Ну... я то помилкою не вважаю. Ви ставили під низ для розвитку? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 мая Share Опубликовано 11 мая 3 хвилини тому, Пахомич сказав: Ви ставили під низ для розвитку? Треба було розширити, наверх не хотів корпус ставити бо холодно було Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 11 мая Share Опубликовано 11 мая 22 минуты назад, yu1986ra сказал: Я заробляю гроші поки ви центрифугу розкручуєте. Поки моя мета взяти по 1 кг і з корпусних. Хотіти то не вредно . Кожна пергова рамка замурзано нектаром . обсушити не так і прросто зараз. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 11 мая Share Опубликовано 11 мая 4 минуты назад, gardener сказал: Треба було розширити, наверх не хотів корпус ставити бо холодно було Мені до одного місця куди ви ставили. Ваші сімї не були готові до розширення . Вас налякали балаболи на Фоорумі 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 мая Share Опубликовано 11 мая . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 мая Share Опубликовано 11 мая 3 хвилини тому, Пахомич сказав: Мені до одного місця куди ви ставили. Ваші сімї не були готові до розширення . Та звідки ж ви знаєте? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 мая Share Опубликовано 11 мая 10 хвилин тому, Пахомич сказав: Я що перший день в невістках. В мене було багато сімей не готових до розширення на верх - нічого страшного в тому нема. В деяких було багато корму і вони конкретно тормозили з цього приводу. В деяких вже було мало корму в одному корпусі, а на верх розширяти не хотів, бо ж весь квітень був не льотним. Розширення під низ вирішило ці проблеми без тасування рамок між сім'ями. 4 хвилини тому, Пахомич сказав: Ви праві ! Американська Дуга на Алясці і орківська на Далекому Сході попє людської кровиці. Ваша шапочка напряму до них під'єднана? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 11 мая Share Опубликовано 11 мая 9 годин тому, gardener сказав: Я їх заберу ще до відкачки. яка доля їх спіткае? З огляду на погоду сьогодні -0.4кг. Хто не підвіз до ріпака-привесів не мав. Ябдунь не стільки щоб принос компенсував витрати. Як воно в людей на вінничині та їхших західних землях? Майже щороку чую про відкачку садкового меду, вірю, що так і е. Схоже,що я один такий, якущо почитати гнівливі коменти під відео де пасічник говорить що скоро качатиме. Сьогодні мав розмову-звіт товарища про те як він на вихідні їздив на пасіку(те що від неї залишилось), з нею прояснити ситуацію і в подальшому продати живі сім'ї. Трохи перебільшивши можна висловитись-пропив два дні, тепер, в понеділок, страждае фізично(можливо морально) він харчових ексесів. Чи були наповнені подіями ці дні? Так. Чи цікаво вони були прожиті? Схоже і на його погляд-ні. Шашлик, пляшка пива, погано прожарений ,випадково сбитий автівкою, фазан, звичайні безсенсові розмови з двома п'яничками. Мені нудно було слухати про це. До вуликів справа не дішла, навідь не порахував скільки живи. Спало на думку- а і в державі, на самому верхньому єшелоні влади подібні випадки не рідкість.Багато чого не робиться, просто люди "вбивають час" свого життя. Старіший колега відчувши напад нездоровья, запропонував мені придбати його бджіл. Пристав на пропозицію, сьоодні пересадив в свої дадани 6 вул. Сім'ї такої самої сили або сильніші, важко порахувати розплід, бджіл не важив. В вуликах присутній ріпаковий нектар, теж не визначу більше чи менше ніж в моїх яким летіти до край поля 200м. Його треба летіти 4,5 км, це якщо до "мого "поля, заміри зроблені по Гугл карті, можливо знайшли ближче поле, мені невідоме. Чому цікаво порівняти сімьї? Бо в нього в лежаках і Даданах не обмежувались заставними, кормів в залишку по 4-6кг. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 12 мая Share Опубликовано 12 мая перша гроза. А зранку було отаке 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 12 мая Share Опубликовано 12 мая 17 годин тому, Винодел сказав: яка доля їх спіткае? З огляду на погоду сьогодні -0.4кг. Хто не підвіз до ріпака-привесів не мав. Ябдунь не стільки щоб принос компенсував витрати. Як воно в людей на вінничині та їхших західних землях? Майже щороку чую про відкачку садкового меду, вірю, що так і е. Схоже,що я один такий, якущо почитати гнівливі коменти під відео де пасічник говорить що скоро качатиме. За 13 років один раз колись качав садки в кінці травня і ще один раз щось принесли, але потім з'їли. Якби зараз таку кількість меду, то й не качав би щоб дарма медогонку не мазати. В нас садки качають переважно ''діди-аксакали'' по пару літер з кількох вуликів, без печатки, часто минулорічний мед. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 12 мая Share Опубликовано 12 мая За прогнозом сьогодні мало залити все... По факту лише хмарність і ні краплі 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 12 мая Share Опубликовано 12 мая В мене трохи файно влило 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 12 мая Share Опубликовано 12 мая В нас грози ходять. З дощем де густо - де майже пусто. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 12 мая Share Опубликовано 12 мая 3 години тому, ромео сказав: За прогнозом сьогодні мало залити все... По факту лише хмарність і ні краплі Хмара до нас пішла. Дощило з обіду і аж до вечора. Завтра те ж саме 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 13 мая Share Опубликовано 13 мая 10.2 мм опадів за 2 дні.Картопля буде,а чи буде мед під питанням. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 13 мая Share Опубликовано 13 мая Пройшла злива. Проте не класична, як колись в давнину - блискавок і граду не було 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 14 мая Share Опубликовано 14 мая Знов короткий приморозок. Добре, що сонце швидко все виправило. Сьогодні має бути славний день. Шкода, що зараз нічого толком не цвіте. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 14 мая Share Опубликовано 14 мая Трава зранку була біла. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 14 мая Share Опубликовано 14 мая 5 хвилин тому, Сергій-апі сказав: Трава зранку була біла. Але тютюн кажись не змерз 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 14 мая Share Опубликовано 14 мая Сьогодні вже був славний, сонячний, безвітряний день. Ідеальна погода для медозбору, але бджоли з обіду штурмували сонячну воскотопку. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 14 мая Автор Share Опубликовано 14 мая 07.05.2026 в 18:56, yu1986ra сказав: В мене оце перша злива пройшла за весну. Трохи землю промочило. Калюжі стоять. Ну, ще один такий дощик і можна повторити примовку агронома про дава дощики в маю . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.