Жезус Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 Знайомі в Німеччині то казали в них дощить 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 8 годин тому, ромео сказав: І шо цікаво. Ше вчора-позавчора про таке тривале дощове пониження на жодних сайтах нічого не було... І теплове підвищення перенесли 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 Лляє... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 +18, припарює, моросить дощ і пахне акація. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 1 година тому, ромео сказав: Лляє... мжичка +11 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 25 хвилин тому, gardener сказав: мжичка +11 Сонячно, +12"С,легенький вітерець, бджоли працюють. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 7 хвилин тому, Ворон сказав: бджоли працюють. Хоч в когось працюють і то вже веселіше 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 1 час назад, ромео сказал: Лляє... Якось і жалітися нехочеця,але вже і занадто. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 17 хвилин тому, Женя Ц. сказав: Якось і жалітися нехочеця,але вже і занадто. Через місяць всі дружно буде по іншому співати. В мене дощу ще малувато. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 21 час назад, Конструктор сказал: Я ще планую закласти, ще ні одного відводка не зробив. Може ш колись таки спогодитьсся. Я вчора наловив гарних, ідеальних маток в кліточки, та повипускав. Я не матковод а маток маю тисячі. Правда, думав натрусити бджіл для пару десятків відводів з хвостів що рояться. Та заселити в домашні старі вулики які списані, живе в них тільки вибірки під рамки. Були б сім'ї на продаж, або матки запасні. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 2 хвилини тому, Волкотрубенко сказав: Були б сім'ї на продаж, Гарний був би товар... 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 24 хвилини тому, Женя Ц. сказав: Якось і жалітися нехочеця,але вже і занадто. Так, дощу вже нанили достатньо... Тре' починати нити, шо меду нема... А ше краще грошей... А вдруг... 8 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 21 минуту назад, ромео сказал: Гарний був би товар... Не повірите, хто раніше брав, запитують завжди чи не продаю. Так що продати можу більше чим в самого є. 20 минут назад, ромео сказал: Так, дощу вже нанили достатньо... Тре' починати нити, шо меду нема... А ше краще грошей... А вдруг... Нічого собі казочку спростили.... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 30 минут назад, ромео сказал: Тре' починати нити, шо меду нема... То в іншій темі А в нас дуже вітряно. Тепло. Хмарно з проясненнями, +24. Дощу не прогнозують, але по відчуттях - може й нагнати 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 44 хвилини тому, Волкотрубенко сказав: Я вчора наловив гарних, ідеальних маток в кліточки, та повипускав. Я не матковод а маток маю тисячі. Вам легше, у Вас все в автоматичному режимі: матки самі виводяться, відводки самі робляться. 1 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 1 година тому, gardener сказав: Хоч в когось працюють і то вже веселіше Недовго музика звучала, небо затягнулось хмарами, температура знизилась, але рій успів вийти. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 15 минут назад, Ворон сказал: Недовго музика звучала, небо затягнулось хмарами, температура знизилась, але рій успів вийти. Ці рої зрозуміти важко,ходод дощ а він вийшов і висить на гілці по декілька днів. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 1 годину тому, ромео сказав: Гарний був би товар... а чом ні? Меду носять не меньше. 38 хвилин тому, Ворон сказав: але рій успів вийти. а зловити встигли? В мене ше від суботи в ящиках сидять. Але трохи небо піднімається, може до вечора пересажу, бо вже скоро свіжі полетять, а ящики зайняті. До речі, води в землі на один метр прибавилося 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 31 хвилину тому, Женя Ц. сказав: Ці рої зрозуміти важко,ходод дощ а він вийшов і висить на гілці по декілька днів. Я такого не знаю, рій вечором має бути поселений в нове житло. 8 хвилин тому, gardener сказав: а чом ні? Меду носять не меньше. а зловити встигли? В мене ше від суботи в ящиках сидять. Але трохи небо піднімається, може до вечора пересажу, бо вже скоро свіжі полетять, а ящики зайняті. До речі, води в землі на один метр прибавилося Немає що встигати, підвісив рійницю на гілку, і чекаю поки всядиться. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 1 час назад, ромео сказал: Тре' починати нити, Починайте , ми приєднаємося , . Шо шо а от нити ми вміємо. 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 1 годину тому, ромео сказав: Так, дощу вже нанили достатньо... Тре' починати нити, шо меду нема... А ше краще грошей... А вдруг... Ви за дощ скільки років нили? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 1 час назад, Волкотрубенко сказал: Я вчора наловив гарних, ідеальних маток в кліточки, та повипускав. Я не матковод а маток маю тисячі. Правда, думав натрусити бджіл для пару десятків відводів з хвостів що рояться. Та заселити в домашні старі вулики які списані, живе в них тільки вибірки під рамки. Були б сім'ї на продаж, або матки запасні. На тисячі маток потрібно мати тисячі кліточок . Розігніт гак і вкоротіть вушну лапшу " пчеловод" Одеси 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 2 години тому, Волкотрубенко сказав: Я вчора наловив гарних, ідеальних маток в кліточки, та повипускав. А де ловили і куди випускали? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 1 годину тому, Конструктор сказав: Вам легше, у Вас все в автоматичному режимі: матки самі виводяться, відводки самі робляться. Якби ше самостійно у вулики на точку селилися - мрія, а не бджоли 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 26 мая, 2025 Share Опубликовано 26 мая, 2025 1 час назад, Пахомич сказал: На тисячі маток потрібно мати тисячі кліточок . Розігніт гак і вкоротіть вушну лапшу " пчеловод" Одеси А я що, писав що наловив і посадив в кліточки пару тисяч. А якби і так, то що, проблема придбати по сім гривень? Може, взагалі сумніваєтесь в правдивості того що пишу? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.